Ένας σταθμός εξυπηρέτησης και επικοινωνίας για κωφούς και βαρήκοους τοποθετήθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα το οποιο υλοποιείται με τη στήριξη του εθνικού ιδρύματος Κωφών. Στόχος του σταθμού είναι η προσβασιμότητα των  ατόμων με απώλεια ακοής στις υπηρεσίες του νοσοκομείου του Έβρου και για αυτόν τον λόγο ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.ΜΕ.Α. καλεί τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο προκειμένου να ενημερωθούν για τη χρήση του σταθμού εξυπηρέτησης - επικοινωνίας.


“Να χορηγηθούν επιτέλους  τίτλοι κυριότητας για τα αγροκτήματα που διανεμήθηκαν στους ακτήμονες αγρότες του Βορείου Έβρου πριν 30 χρόνια”. Αυτό είναι το αίτημα των αγροτών που προωθείται μέσα από τον αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου. "Να σταματήσει επιτέλους η κοροϊδία", τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Παναγιώτης Ζησίδης που καλεί όλους αγρότες που τους αφορά το θέμα, να κινητοποιηθούν.


Σε εξέλιξη βρίσκεται από την 1η Οκτωβρίου η αποστολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναφορικά με τις 100.000 νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ που έχουν αναρτηθεί εδώ και μερικές μέρες, παρατηρείται ελάχιστη μείωση, ενώ οι δόσεις για την καταβολή αυτού είναι 5, σε αντίθεση με αυτό που αναφέρει το σύστημα.


Συγκέντρωση πολιτών στις Φέρες έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα. Οι πολίτες που τη διοργανώνουν και οι οποίοι δηλώνουν ανεξάρτητοι, έχουν ως στόχο τη συζήτηση γύρω από θέματα της περιοχής, όπως το σφαγείο & η τηλεθέρμανση. Επισημαίνουν, μάλιστα ότι η συγκέντρωση δεν έχει αντιπολιτευτικό χαρακτήρα αλλά επικουρικό προς τη δημοτική αρχή


Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, τοποθετώντας 2 ακόμη αντιδημάρχους στις επάλξεις. Παράλληλα, με δελτίο τύπου που εξέδωσε δημοσιοποίησε τα τηλέφωνα όλων των αντιδημάρχων και τις αρμοδιότητες τους ώστε οι πολίτες να μπορούν να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα λύση στα καθημερινά τους προβλήματα.


Θεατής ενός αποτρόπαιου θεάματος βρέθηκε κτηνοτρόφος από τον Πόρο Φερών, καθώς βρήκε πολλά ζώα από το κοπάδι του νεκρά το πρωί της Πέμπτης. Ο λόγος άγρια σκυλιά που έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή και άφησαν το στίγμα τους


Σε 12 συλλήψεις διακινητών μέσα σε μόνο μια ημέρα, προχώρησαν οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι συλλήψεις έγιναν, στην Ροδόπη , την Καβάλα και Ορεστιάδα. Και στις  5 περιπτώσεις εντοπίστηκαν στο δρόμο μεταφέροντας στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες.


Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες ενέργειες της προέδρου του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης που διόρισε δύο συγγενικά της πρόσωπα. Ήδη αρκετοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ζητούν την παραίτηση της.


306 νέα κρούσματα ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο ΕΟΔΥ. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κανένα κρούσμα δεν κατεγράφη στον Έβρο , τη Ροδόπη, την Καβάλα & τη Δράμα, ενώ είχαμε 2 νέα κρούσματα στην Ξάνθη


Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα τις Διαταραχές του Ύπνου βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξανδρούπολη . Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί ό,τι θεωρείται σήμερα πιο σημαντικό και απαραίτητο στο πεδίο της Κλινικής Πνευμονολογίας και της Ιατρικής του Ύπνου, καλύπτοντας σχεδόν όλο το φάσμα των σχετικών νοσημάτων.


Το χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη του κορωνοϊού παρουσίασε, κατά τη σημερινή επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Καθημερινά θα εξετάζονται 17 κριτήρια για να εντοπιστεί το επίπεδο σε κάθε μια από τις 74 περιοχές. Επίσης ανακοινώθηκαν 391 νέα κρούσματα και ένας ακόμη θάνατος.


Αρκετά κενά και παραλείψεις φαίνεται να παρουσιάζει το πρόγραμμα της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Τα αυστηρά κριτήρια της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας είναι το μεγαλύτερο "αγκάθι" που αποκλείει μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων και ειδικά αυτών που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊου.


Σελίδα 9 από 1272

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube

 

 

Google Maps