Μία δύσκολη μέρα ήταν η Τετάρτη για την κοινωνία της Ξάνθης καθώς έγιναν γνωστές δύο πολύ δυσάρεστες ειδήσεις. Το πρωί μαθήτρια δημοτικού τραυματίστηκε σοβαρά όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο κοντά στο σχολείο της, ενώ το απόγευμα νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας όπλο που είχε στο σπίτι του.


Με γενικό σύνθημα «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον. Μένουμε υγιείς», ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τους δημότες να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τις ομορφιές της πόλης. Ταυτόχρονα, ενθαρρύνονται να αφήσουν το αυτοκίνητο, επιλέγοντας εναλλακτικούς και βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το ποδήλατο και το περπάτημα, συμμετέχοντας στις προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας όλων.


Ο ΕΟΔΥ την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε 2.322 νέα κρούσματα , ενημερώνοντας για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Παράλληλα ανακοίνωσε πως καταγράφηκαν 42 θάνατοι. Στην Περιφέρεια ΑΜΘ σημειώθηκαν 211 νέα κρούσματα.


Εμβόλιο για παιδιά 5-11 ετών κατά της Covid-19 ετοιμάζει η εταιρεία BionTech. Toεμβόλιο πιθανόν να είναι διαθέσιμο από τα μέσα Οκτωβρίου και πρόκειται για το ίδιο σκεύασμα, αλλά σε χαμηλότερη δόση.


Καμπάνια συγκέντρωσης σχολικών ειδών ολοκλήρωσε το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ΚΕΘΕΑ όποτε με την αρωγή του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης κατάφερε και απέστειλε περίπου 10 κούτες με σχολικά είδη στις πυρόπληκτες οικογένειες της Εύβοιας. Τα είδη θα διανεμηθούν στους μαθητές του δημοτικού σχολείου Ιστιαίας και των γύρω χωριών.


Με την διοίκηση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός οικονομικών που περιοδεύει στην Θράκη. Ο Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στον Έβρο, αναφέρθηκε στην διαδικασία κατάθεσης της δεσμευτικής φάσης των προσφορών για την απόκτηση του πλειοψηφικού μεριδίου του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης εξαίροντας το έργο της διοίκησης τους τελευταίους οκτώ μήνες.


Συνάντηση με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ, τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και παραγωγικούς φορείς του Έβρου πραγματοποίησε ο υπουργός οικονομικών κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Αλεξανδρούπολη. Όπως δήλωσε επισκέφθηκε την πόλη προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες.


Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την προσπάθεια τούρκων δουλεμπόρων να περάσουν παράτυπους μετανάστες στην Ελλάδα, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες έχουν αυξήσει τις περιπολίες τους στις όχθες του ποταμού Έβρου, καθώς οι διακινητές το τελευταίο διάστημα -εκμεταλλευόμενοι τις καλές καιρικές συνθήκες, που επικρατούν ακόμα στην περιοχή- εντείνουν τις απόπειρες να περάσουν από παράνομα μονοπάτια παράτυπους μετανάστες.


Παρουσία Υπουργών και των Προέδρων των Επιμελητηρίων της χώρας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου 3 στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος μέσω των προέδρων των επιμελητηρίων τόνισε την ανάγκη να εξευρεθούν ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για τη μείωση του ιδιωτικού χρέους με έμφαση στις οφειλές που δημιουργήθηκαν στην περίοδο της πανδημίας.


Ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, ανακοίνωσε  2.422 νέα κρούσματα κορονοϊού και 37 νέους θανάτους. Στην Περιφέρεια ΑΜΘ καταγράφηκαν 217 νέα κρούσματα, με την Καβάλα να μπαίνει στο "κόκκινο" με νέα μέτρα μεταξύ αυτών η απαγόρευση κυκλοφορίας και της μουσικής.


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 15 09 21

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 17:04

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 15 09 21


Σελίδα 2 από 1440

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube

 

 

Google Maps