Παράνομα εργάζονται οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο θα έπρεπε να εργάζονται 6 ώρες την ημέρα ενώ την παρούσα στιγμή δουλεύουν 8 ώρες ημερησίως.


Επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλαν φορείς και κάτοικοι του Δήμου Σουφλίου. Περιεχόμενο της επιστολής, το ζήτημα που έχει ανακύψει λόγω του ενδεχομένου της απομάκρυνσης της 7ης Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα και το κλείσιμο του στρατοπέδου Δελαγραμμάτικα.


Σε κυκλοφορία η νέα κάρτα αιμοδότη

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 12:57

Τη νέα κάρτα αιμοδότη καλούνται να προμηθευτούν μέσω του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών οι τακτικοί αιμοδότες. Με τον τρόπο αυτό οι εθελοντές αιμοδότες θα μπορούν να διαχειρίζονται οι ίδιοι το  δικό τους προφίλ καθώς η διαχείριση φεύγει πλέον από τους κατά τόπους συλλόγους.


Στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ρίχνεται η Αλεξανδρούπολη FC. Μετά από 2 μήνες προετοιμασίας η ομάδα του Έβρου είναι έτοιμη να λάβει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Πρώτο της ραντεβού την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, εντός έδρας απέναντι στον Πανδραμαϊκό.


Πλημμύρες λόγω ακάθαρτων φρεατίων προκλήθηκαν για άλλη μια φορά στην Κομοτηνή, ύστερα από την βροχόπτωση της Τετάρτης που σχεδόν διήρκησε όλη την ημέρα. Βάση των μετρήσεων που έγιναν έπεσαν περίπου 70 τόνοι νερού ανά στρέμμα.


Για την ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης που έκρινε ένοχα τα μέλη της Χρυσής Αυγής για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,   μίλησαν στην Δέλτα Τηλεόραση οι Βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Νατάσα Γκαρά και Σταύρος Κελέτσης. «Χρέος μας να καταστέλλουμε κάθε ρατσιστικό φαινόμενο» τονίζουν.


Πλημμύρισε το διαδίκτυο ύστερα και από την έκβαση της δίκης για την Χρυσή Αυγή που πλέον χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση. Κάθε πολίτης με πρόσβαση στα σόσιαλ μίντια είδε την αρχική του σελίδα να γεμίζει με μηνύματα κατά του ναζισμού και φασισμού, δημιουργώντας ένα κλίμα ενότητας σε μια ξεκάθαρη απειλή για την δημοκρατία.


Τη στήριξή της στη Μάγδα Φύσσα για τον αγώνα που έδωσε και δίνει όλα αυτά τα χρόνια με στόχο τη δικαίωση, έδωσε με δήλωσή της μέσω του τηλεοπτικού σταθμού star, η ητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. «Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο και άγριο χαμό των παιδιών, αγαπητή μου Μάγδα κράτα γερά», ήταν μερικά από τα λόγια της κυρίας Τοπαλούδη


Πραγματική ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας που θα εγγυάται την πρόσβαση όλων των πολιτών, ζήτησε το μέλος της τομεακής επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ Σάββας Δευτεραίος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου  που παραχώρησε η τοπική οργάνωση του κόμματος. Σύμφωνα με τον κ. Δευτεραίο, παρά τις εξαγγελίες των κυβερνώντων το  νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης δεν ενισχύθηκε με προσωπικό, ενώ η τελευταία προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη μόνον 6 νοσηλευτών.


Καθημερινό είναι το φαινόμενο  της ταλαιπωρίας για τους πελάτες γνωστής τράπεζας στην Αλεξανδρούπολη. Το χρόνιο πρόβλημα με τα ΑΤΜ αλλά και το προσωπικό που όπως λένε οι πολίτες δεν είναι επαρκές, κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα τους.


Ένα μήνα μετά την προαναγγελία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για την υλοποίηση ενός προγράμματος μη επιστρεπτέας ενίσχυσης για της επιχειρήσεις της Αν. Μακεδονίας & Θράκης γίνεται πράξη. Οι επιχειρήσεις που πληρούν τα σχετικά κριτήρια θα λάβουν έως 15.000 ευρώ.


Επίκεντρο τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, έχει το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2021, το οποίο κατατέθηκε στη βουλή. Προβλέπει δύο σενάρια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τον περιορισμό του ελλείματος. Το αισιόδοξο σενάρια προβλέπει ανάκαμψη κατά 7,5%. Στον προϋπολογισμό επισημαίνεται από το ΥΠΟΙΚ πως "διατηρείται, για λόγους ασφάλειας, το ειδικό αποθεματικό που δημιουργήθηκε για τον Covid-19, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αντιμετώπισης αναγκών που μπορεί να δημιουργηθούν τόσο από τις υγειονομικές όσο και από τις οικονομικές πτυχές της πανδημίας.


Σελίδα 10 από 1272

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube

 

 

Google Maps