Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου η Γιορτή των Εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου η Γιορτή των Εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης

Το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης, όπως χρόνο διοργανώνουν την Γιορτή του Εθελοντή του Run Greece, με βραβεύσεις των Φορέων που στήριξαν τον αγώνα, αλλά και των Εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης.

Η Γιορτή του Εθελοντή του RG θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "ΕΓΝΑΤΙΑ" την Δευτέρα 9/10 και ώρα 6.30μμ.

 
 

 

Φέτος κατά τη διάρκεια της γιορτής θα ανακοινωθούν και οι 20 συμμετέχοντες στον τελικό των Run Greece που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12/11, σε δρόμο 3χλμ με τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, στα πλαίσια της διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου και θα εκπροσωπήσουν την ομάδα του Run GreeceΑλεξανδρούπολης.

 

Τη βράβευση, όπως και τα έξοδα της συμμετοχής των αθλητών της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιήσει ο χορηγός του τελικού, ERGO Ασφαλιστική.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Watch us on Youtube

 

 

Google Maps