Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Με  153 ψήφους από τους κυβερνητικούς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο, με τις προβλέψεις της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών. Σε μια ακόμη σφοδρή αντιπαράθεση προέβησαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αποσπάσματα από τις δευτερολογίες τους.


Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Σε ότι έχει να κάνει αμιγώς με τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου, υπήρξαν συντονισμένα πυρά κατά της κυβέρνησης, κυρίως για τις ρυθμίσεις στα εργασιακά και για τη μείωση του αφορολόγητου. Ακολουθούν αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Μετατρέπουν ως αλχημιστές την πλειοψηφία σε μειοψηφία, δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, σχολιάζοντας όσα συζητήθηκαν στην εκδήλωση με ομιλητή τον γενικό γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, δήλωσε μάλιστα πως θα απευθυνθεί στον ίδιο τον Υπουργό, τόσο για το ζήτημα της απλής αναλογικής, όσο και για τις εν γένει αλλαγές που σχεδιάζονται στη μορφή και στη λειτουργία του Καλλικράτη.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Υπερψηφίστηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, επί της αρχής και επί των άρθρων του το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών. Για το γεγονός, αλλά και για τους επόμενους στόχους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ρωτήθηκε και απάντησε η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Υπεγράφη από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς η προγραμματική σύμβαση που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακειμίου Γηροκομείου. 


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Ψωμί και γάλα σε αναμονή. 31 επιχειρήσεις πώλησης άρτου, συμμετέχουν στο πρόγραμμα που υλοποιεί το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσφέρετε δυο από τα βασικότερα είδη διατροφής, σε οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Η Κατερίνα Τιτόνη και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, μαθητές του ινστιτούτου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκονται ανάμεσα στους 5 αθλητές των special Olympics που συμμετείχαν στους Παγκύπριους αγώνες στη Λεμεσό και στη Λευκωσία. Οι δυο αθλητές συγκέντρωσαν συνολικά, 5 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 2 χάλκινα.Κατηγορία ΔΙΕΘΝΗ

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών θεμελιώθηκε, στο Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Πεκίνου. Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από Υπουργικά Στελέχη και συνεργάτες, χαρακτηρίστηκε την πρωτοβουλία και την εξέλιξη ως αμοιβαία επωφελή για τους δυο λαούς. Τόνισε μάλιστα πως τα οράματα Ελλάδος και Κίνας για την επόμενη ημέρα των δυο χωρών συμβαδίζουν, με αποτέλεσμα την πολυεπίπεδη και στενή διακρατική συνεργασία.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα για συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία που έχει προκηρυχθεί, απευθύνουν το εργατικό κέντρο και η ΑΔΕΔΥ  του Νομού Έβρου. Αιτία των κινητοποιήσεων, αποτελούν τα μέτρα που έρχονται για ψήφιση στη Βουλή, στο πλαίσιο της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς.


Σελίδα 1 από 50

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps