Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Στον Γιάννη Σκεύα παραχώρησε συνέντευξη ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Πολιτικής Γιάννης Τσιρώνης στο περιθώριο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Όλα όσα δήλωσε για τους δασικούς χάρτες, τη φορολογία και τις ζωονόσους.


Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Απολυμένοι, "εγκλωβισμένοι" εργαζόμενοι, ανεργία και "μάυρη" εργασία ήταν τα κύρια θέματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης στον Γιάννη Σκεύα.


Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων για τη χθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. Η εικόνα έχει ξεκαθαρίσει ήδη, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης προηγούνται καθαρά και περνούν στον Β’ γύρο.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Ορεστιάδας βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Σε σύσκεψη που είχε με τη διοίκηση, τους εργαζομένους και τους παραγωγούς τόνισε πως βούληση της κυβέρνησης είναι να στηρίξει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης με στόχο την ενίσχυσή της, καθώς όπως είπε είναι η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στον αγροτικό τομέα. Παράλληλα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας ανέφερε και μια προσπάθεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της συγκομιδής των τεύτλων με την συμβολή του στρατού, καθώς ο καιρός δυσκολεύει την διαδικασία, ώστε να μην υπάρξει απώλεια της παραγωγής.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

«Η πολιτική βούληση πρέπει να αποδεικνύεται έμπρακτα και αυτό κάνουμε με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης», δήλωσε από την Ορεστιάδα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, λίγη ώρα μετά και την σύσκεψη που έγινε με την διοίκηση, τους εργαζομένους και τους παραγωγούς.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Για το ενδεχόμενο διεύρυνσης της ζώνης ευθύνης του Δέλτα του Έβρου, μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος από την Αλεξανδρούπολη. Ο Σωκράτης Φάμελλος είχε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Θράκης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου, για το οποίο οι εκπρόσωποι κατέθεσαν τις απόψεις και τις αντιδράσεις τους.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Το ολοκληρωμένο σχέδιο περιβαλλοντικής ανασυγκρότησης της Σαμοθράκης, ανακοίνωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος. Ο Σωκράτης Φάμελλος ύστερα από ευρεία σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς και φορείς, μίλησε για το σύνολο των παρεμβάσεων που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο νησί, ενώ αναμένεται να προβεί και σε ανακοινώσεις για νέα αναπτυξιακά έργα στο Περιφερειακό Συνέδριο, ιδιαίτερα για το νομό του Έβρου.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Με κινητοποίηση διαμαρτυρίας θα υποδεχτούν τον Πρωθυπουργό σωματεία και φορείς από όλη την ΠΑΜΘ, στο εν εξέλιξη Παραγωγικό Συνέδριο στην Κομοτηνή. Οι συλλογικότητες διατυπώνουν τις ενστάσεις τους απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας το Συνέδριο ως μια φιέστα.


Σελίδα 1 από 85

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps