Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Αλεξανδρούπολη. Ο Σωτήρης Ουζούνης είναι ο φετινός τυχερός που έπιασε τον τίμιο σταυρό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων τελέστηκε με επισημότητα προεξάρχοντος του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου, ο οποίος έστειλε στους παρευρισκομένους ευχές και το μήνυμά του για δύναμη, πίστη και ελπίδα.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Στην Μαρώνεια παρακολούθησε τον καθαγιασμό των υδάτων η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Τα μέλη της Αρμενικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης στις 5 Ιανουαρίου, γιορτάζουν μαζί την γέννηση του Χριστού και τα Θεοφάνεια. Γι αυτό φόρεσαν τα γιορτινά τους και έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έναν ύμνο προς τον Θεό για το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Χριστού.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού, για τον εξοπλισμό του νέου γηροκομείου της Αλεξανδρούπολης. Το νέο κτίσμα της Μητρόπολης, που μπορεί να φιλοξενήσει εκατό άτομα, θα μπορεί πλέον να παράσχει της υπηρεσίες του σε χρόνια πάσχοντες και ηλικιωμένους. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η έναρξη της λειτουργίας του αναμένεται την Άνοιξη του 2018.Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του 48χρονου ψαρά από τον Άβαντα Αλεξανδρούπολης, καθώς ακόμη οι έρευνες των αρχών, δεν έχουν αποδώσει καρπούς. Ο πολύτεκνος πατέρας, μετέβη στο Δέλτα του Έβρου για ψάρεμα με το αυτοκίνητό του, πριν από 7 ημέρες, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του.


Σελίδα 1 από 72

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps