Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

«Θα κινήσουμε προς τα μπρος τον τροχό της Ιστορίας, για να παλέψουμε ενάντια στις ανισότητες. Θέλουμε μια ανάπτυξη το όφελος της οποίας θα διαχέεται στην κοινωνία» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στο Ηράκλειο Κρήτης περιγράφοντας το παραγωγικό μοντέλο που σχεδιάζει η κυβέρνηση. 


Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Μπάράζ πυρκαγιών είχαμε καθ' ολη τη διάρκεια της Παρασκευής και του Σαββάτoυ 23 Σεπτεμβρίου στη Βόρεια Ελλάδα, με τα 4 βασικά ενεργά μέτωπα σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Σέρρες.


Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης για μετακίνηση των αυτοδιοικητικών εκλογών μετά από τις εθνικές, αποτελεί μια προσπάθεια απόκρυψης της ένδειας της και του φόβου καταγραφής της άποψης των πολιτών», αυτό μεταξύ άλλων σχολίασε ο αναπληρωτής τομεάρχης εσωτερικών και βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφορικά με τη δήλωση του υπουργού εσωτερικών για μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών το φθινόπωρο του 2019.  Ο κ. Χαρακόπουλος βρέθηκε στο νομό Έβρου, με αφορμή την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ συμμετοχών μικρών και μεγάλων, αναμένεται για τη φετινή διοργάνωση Run Greece 2017, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αριθμός των παιδιών ανέρχεται στα 700, ενώ συνολικά στον αγώνα θα τρέξουν πάνω 4.000 δρομείς από όλο το νομό Έβρου.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της 4ης διοργάνωσης run Greece, ανακοίνωσε η τροχαία Αλεξανδρούπολης. Οι ρυθμίσεις αφορούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με ισχύ τόσο το Σάββατο 23 όσο και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Ως τη νεότερη πόλη της Ελλάδας με την πιο μακρά ιστορία χαρακτήρισε την Ορεστιάδα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά την αντιφώνηση που πραγματοποίησε στην τελετή υποδοχής του. Ο προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, θα βρίσκεται στην περιοχή 3 ημέρες, ως προσκεκλημένος της μητρόπολης και της δημοτικής αρχής, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις εορτασμού για το έτος Στέφανου Καραθεοδωρή.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Με δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό των Αγίων Θεοδώρων, στην Ορεστιάδα συνεχίστηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ αμέσως μετά ο προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας εγκαινίασε το κτιριακό συγκρότημα, στο οποίο λειτουργούν, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό παντοπωλείο, ραδιοφωνικός σταθμός, βιβλιοθήκη, πολιτιστικό κέντρο και τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

"Συνάντηση με το μυστήριο", είναι ο τίτλος του βιβλίου του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, που θα παρουσιαστεί στον ιερό ναό του αγίου βασιλείου στην Αλεξανδρούπολη. Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την επίσκεψη του πατριάρχη στο νομό Έβρου, στο πλαίσιο των εορτασμών του έτους Στέφανου Καραθεοδωρή.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Για Θέματα Πρόληψης, Έγκαιρης Διάγνωσης και Φροντίδας σε ασθενείς με άνοια, ενημέρωσε το κοινό, το προσωπικό της νευρολογικής κλινικής του Δημοκριτείου πανεπιστημίου Θράκης, στο πλαίσιο των δράσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αλτσχάιμερ. Οι ενημερωτικές δράσεις έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όπου οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς για μια νόσο που αφορά μεγάλο μέρος ατόμων της τρίτης ηλικίας.Σελίδα 1 από 75

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps