Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό κέντρο Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Επιστημών Υγείας


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς σκηνικού, έγιναν κάτοικοι και περαστικοί, σε γειτονιά της Ξάνθης. Γυναίκα, πέταξε το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι του σπιτιού της! 


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Σε αυτοψία αυθαίρετων κατασκευών και δρόμων στη ζώνη Μάκρης – Μεσηβρίας, προχωρούν η πολεοδομία και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. «Σε περίπτωση που βρεθούν αυθαίρετα θα υπάρξουν αποξηλώσεις», τονίζει ο Γιώργος Κουκουράβας, με τον Αντιδήμαρχο να εκφράζει -ωστόσο ταυτόχρονα- την πεποίθηση του, πως οι πολεοδομικές διατάξεις στην περιοχή έχουν τηρηθεί.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος πιστών συνέρρευσε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πρωτεύουσα του Έβρου. Στη Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, συνιερουργούμενος από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Για ακόμη ένα σχολικό έτος προετοιμάζονται διεύθυνση, καθηγητές και μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής του ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης. Η διαδικασία των εγγραφών βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την 31η Αυγούστου. Η πρακτική εργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η αμοιβή και σε κάποιες περιπτώσεις η σίτιση, περιλαμβάνονται σε όλα όσα δικαιούνται οι μαθητές.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Εκατοντάδες αθλητές, μαζί με τους συνοδούς τους, βρίσκονται στην Καβάλα για το 27ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά. Η διοργάνωση, που ολοκληρώνεται το Σάββατο 11 Αυγούστου, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον συμμετεχόντων από 18 συνολικά χώρες.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία αναβίωσε και φέτος στο οροπέδιο  «Χίλια»,  η Αλεβίτικη παραδοσιακή εκδήλωση πάλης με λάδι, που διοργανώνεται εδώ και επτά αιώνες στις αρχές Αυγούστου, από τους συμπατριωτες μας έλληνες μουσουλμάνους  της περιοχής. Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσε πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή αλλά και τις γειτονικές χώρες Τουρκία και Βουλγαρία , ενώ το πάρων έδωσε σύσσωμη η πολίτικη ηγεσία του νομού.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια βρέθηκε ο δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός  στο οροπέδιο Χίλια και στις εκδηλώσεις για το Έθιμο της πάλης με λάδια καθώς όπως δήλωσε για πρώτη φορά βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση,  ενώ κατηγόρησε αυτούς  που όλα τα προηγούμενα χρόνια διοργανώνανε τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις ως ανάξιους συνεχιστές της συγκεκριμένης παράδοσης. Το συγκεκριμένο θέμα δημιουργεί προστριβές στην τοπική κοινωνία με την Επιτροπή Αλεβιτων Μουσουλμάνων που διοργάνωσε τις φετινές εκδηλώσεις να δηλώνει πως κατέχει μονο αυτή τις απαραίτητες άδειες τέλεσης εκδηλώσεων στο σημείο.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Στοιχεία για τα «αυθαίρετα» καλούνται να δώσουν οι παραλιακοί δήμοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κατόπιν σχετικού εγγράφου που απεστάλη προς αυτούς από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας & Θράκης. Το γεγονός σχετίζεται, με τις εξαγγελίες του αρμοδίου Υπουργείου για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτηρίων.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Σχεδόν 1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν μεγαλύτερα ποσά φόρου σε σχέση με πέρυσι λόγω των νέων αντικειμενικών αξιών. Μάλιστα, για περισσότερους από 200.000 το ραβασάκι του ΕΝΦΙΑ θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς θα γράφει έξτρα φόρο που υπερβαίνει ακόμα και τα 200 ευρώ.


Σελίδα 1 από 75

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps