Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

30 νέους σπουδαστές θα υποδεχθεί από τη νέα σχολική χρονιά το ΙΕΚ Νοσηλευτικής στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για μια ειδικότητα που δεν σταματά να έχει ζήτηση, σύμφωνα με τον διευθυντή της σχολής, και που παρέχει εκπαίδευση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.


Κατηγορία ΔΙΕΘΝΗ

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου, απαντώντας σε ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, επανέλαβε την πολλές φορές εκφρασθείσα θέση ότι ο φυσικός πλούτος της Κύπρου ανήκει στον λαό της Κύπρου. Μάλιστα, τόνισε το Κυπριακό ΥΠΕΞ, αυτή τη στιγμή εξετάζεται στη Βουλή των Αντιπροσώπων νομοσχέδιο για τη δημιουργία ενός Εθνικού Ταμείου Επενδύσεων, στο οποίο θα κατατίθενται τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες, «προς όφελος όλων των Κυπρίων», όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο.


Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση για την οικονομία, τη διαπραγμάτευση αλλά και την λειτουργία των Θεσμών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την απορία γιατί κατέληξε σε «φιάσκο. Από τους πέντε στόχους που είχε θέσει ο κ. Τσίπρας, πήρε μηδέν».


Κατηγορία ΔΙΕΘΝΗ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το αποτυχημένο πραξικόπημα, που δίχασε την Τουρκία και άφησε πίσω του τουλάχιστον 260 νεκρούς και 2.196 τραυματίες. Χιλιάδες Τούρκοι κατέκλυσαν τους δρόμους των δύο μεγαλύτερων πόλεων στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, που όπου εκτυλίχθηκε η επεισοδιακή νύχτα, με πορείες «εθνικής ενότητας», ενώ έγιναν ομιλίες στο κοινοβούλιο και στην γέφυρα του Βοσπόρου.


Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Δε θα στηρίξουμε καμία πρόταση της κυβέρνησης για το θέμα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας τονίζει σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Με δύο νέες δομές εκπαίδευσης θα ενισχυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή νέου νηπιαγωγείου στην πρωτεύουσα του νομού Έβρου, και λυκείου στην περιοχή των Φερών, που θα αποτελέσουν σημαντική αναβάθμιση του χώρου της εκπαίδευσης για τους μαθητές και τους γονείς, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του οργανισμού λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστο δούκα θα έχει ο γενικός γραμματέας λιμένων  και λιμενικής πολιτικής, Χρήστος Λαμπρίδης. Ο κ. Λαμπρίδης αναμένεται να επισκεφτεί την πρωτεύουσα του νομού Έβρου εντός της επόμενης εβδομάδας, με τη στρατηγική ανάπτυξη και τις προοπτικές εκμετάλλευσης του λιμένα, να βρίσκονται στο επίκεντρο της ατζέντας των συζητήσεων.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μπορεί να ενισχύσει οικονομικά τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων, κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές, αλλά αδιαφορεί», σχολίασε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, αναφορικά με το ζήτημα των ζημιών που έχουν υποστεί οι αγρότες του νομού από προηγούμενα καιρικά φαινόμενα. Ο κ. Δημοσχάκης καλεί τους αγρότες να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, στο υπουργείο γεωργίας.


Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ

Πρόστιμα έρχονται για του ιδιοκτήτες και επικαρπωτές οικοπέδων που δεν έχουν καθαρίσει ακόμα από τα χόρτα τις ιδιοκτησίες τους.Σελίδα 1 από 64

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps