ΔΙΕΘΝΗ 135

Γράφτηκε από Σεπτεμβρίου 16 2017

Κανείς δεν ανέφερε την El Dorado ή το πρόγραμμα. Κοινός μας στόχος η έξοδος από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018. Αυτά ήταν κάποια εκ των κυριότερων σημείων της δήλωσης του Υπουργού Οικονομίας, αμέσως μετά το Eurogroup. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσε αναφορικά με όσα συζητήθηκαν, μιλώντας για τα επόμενα βήματα των θεσμών και της χώρας μας.

Γράφτηκε από Αυγούστου 22 2017

Ένας άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά εξουδετερώθηκε στην Καταλονία, στο πλαίσιο του ανθρωποκυνηγητού για τον 22χρονο Μαροκινό, που θεωρείται ο οδηγός του βαν που σκότωσε 13 ανθρώπους στη Βαρκελώνη. Κάποια διεθνή μέσα αναφέρουν πως ο νεκρός είναι ο Γιουνές Αμπουγιακούμπ, με τις αρχές να μην έχουν επιβεβαιώσει την ταυτότητα του νεκρού άνδρα, στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης.

Γράφτηκε από Αυγούστου 21 2017

Ασύλληπτος παραμένει για ακόμη μία ημέρα ο δράστης του πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βαρκελώνη. Μέχρι τώρα, έχουν συλληφθεί τέσσερις ύποπτοι, έχουν σκοτωθεί άλλα πέντε μέλη του πυρήνα και τρία, έχουν ταυτοποιηθεί. Σήμερα το πρωί, τελέσθηκε μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων στην βασιλική της Βαρκελώνης, παρουσία του βασιλιά Φιλίππου και του πρωθυπουργού της χώρας Μαριάνο Ραχόι.

Σελίδα 1 από 15

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps