ΔΙΕΘΝΗ 86

Γράφτηκε από Μαρτίου 29 2017

Ως ορόσημο για τις σχέσεις της Γεωργίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός τη δυνατότητα που δόθηκε στους πολίτες της Γεωργίας να ταξιδεύουν χωρίς βίζα σε χώρες του Σένγκεν. Εξήρε μάλιστα το γεγονός ότι ο Γεωργιανός ομόλογος του είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας του που έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος και ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς βίζα. Οι δυο ηγέτες συζήτησαν μεταξύ άλλων θέματα γύρω από την οικονομία, τις μεταφορές, τον τουρισμό και την ενέργεια.

Γράφτηκε από Μαρτίου 27 2017

Η Διακήρυξη των ηγετών των 27 κρατών μελών και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εγκρίθηκε στις 25 Μαρτίου 2017 στη Ρώμη. Οι ηγέτες των κρατών μελών υπέγραψαν σε μια πανηγυρική εκδήλωση τη Διακήρυξη αυτή.

Γράφτηκε από Μαρτίου 26 2017

Ολοκληρώθηκε η επετειακή Σύνοδος στη Ρώμη για τα γενέθλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς συμπληρώνονται 60 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Ρώμης, η οποία κατοχυρώνει την αρχή μίας Ένωσης πολλών ταχυτήτων. «Θα δρούμε από κοινού, με διαφορετικούς ρυθμούς και ένταση, αλλά κινούμενοι προς την ίδια κατεύθυνση», αναφέρει το κείμενο της Διακήρυξης.

 

 

 

Γράφτηκε από Μαρτίου 26 2017

«Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης», υπογραμμίζει σε άρθρο του στην Καθημερινή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως ο μόνος δρόμος για τα εθνικά μας συμφέροντα είναι ο Ευρωπαϊκός και σημειώνει ότι η λύση βρίσκεται στη μεγαλύτερη συμμετοχή και όχι στην περιθωριοποίηση από την Ευρώπη. Ο κ Μητσοτάκης υπογραμμίζει ότι για αυτό η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση, μια μεγάλη πολιτική αλλαγή για να είναι στην πρώτη γραμμή της Νέας Ευρώπης.

 

 

 

Γράφτηκε από Μαρτίου 25 2017

 Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του ζητά ξεκάθαρη απάντηση για το κατά πόσο το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ειδικά σε ό,τι αφορά στις εργασιακές σχέσεις και στις συλλογικές διαπραγματεύσεις ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ ή για όλα τα κράτη μέλη εκτός της Ελλάδας. Η επιστολή είχε ως αποδέκτες όλους τους αρχηγούς των 27 και όχι μόνο.

 

Σελίδα 1 από 10

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps