ΔΙΕΘΝΗ 105

Γράφτηκε από Μαΐου 16 2017

Σε θέματα ιατρικής φύσεως και επιστημονικών εξελίξεων, η κήλη αποτελεί την πιο συχνή επέμβαση που πραγματοποιείται στον δυτικό κόσμο, με τους ασθενείς που υποβάλλονται σε αυτή να ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια τον χρόνο, παγκοσμίως. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, όλες οι πληροφορίες γύρω από τη Λαπαροσκοπική της αποκατάσταση, με τη χρήση πλέγματος.

Γράφτηκε από Μαΐου 15 2017

Στο θέμα του χρέους βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα με τη διευθύντρια του ΔΝΤ, παρά τις γνωστές διαφωνίες σε μέτρα πολιτικής» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά από τη συνάντηση που είχε με την Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ στο Πεκίνο. Παράλληλα την ενίσχυση των ελληνορωσικών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, του τουρισμού υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Πεκίνο.

Γράφτηκε από Μαΐου 13 2017

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών θεμελιώθηκε, στο Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Πεκίνου. Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από Υπουργικά Στελέχη και συνεργάτες, χαρακτηρίστηκε την πρωτοβουλία και την εξέλιξη ως αμοιβαία επωφελή για τους δυο λαούς. Τόνισε μάλιστα πως τα οράματα Ελλάδος και Κίνας για την επόμενη ημέρα των δυο χωρών συμβαδίζουν, με αποτέλεσμα την πολυεπίπεδη και στενή διακρατική συνεργασία.

Γράφτηκε από Μαΐου 09 2017

Συγχαρητήρια και ανακούφιση εξέφρασε η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου στην Ευρώπη, μετά την συντριπτική επικράτηση του Εμμανουέλ Μακρόν, επί της Μαρίν Λε Πεν για το θώκο του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια τους μέσω ανακοινώσεων, επιστολών αλλά και διαδικτυακά.

Γράφτηκε από Μαΐου 04 2017

Η ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου ιατρικού προορισμού, 12 μήνες το χρόνο, αποτέλεσε το μήνυμα και το ζητούμενο της διημερίδας Τουρισμού Υγείας, που διεξήχθη στο Μόντρεαλ Καναδά. Οι ομιλητές στάθηκαν ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να μεταμορφωθεί ο τουρισμός υγείας, σε μία εθνική προσπάθεια και έναν σοβαρό πυλώνα ανάπτυξης, της ελληνικής οικονομίας.

Σελίδα 1 από 12

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps