ΔΙΕΘΝΗ 129

Γράφτηκε από Ιουλίου 19 2017

«Η Τουρκία προσπαθεί να αποφύγει τον καταλογισμό τον ευθυνών της. Δουλειά μας είναι να την εμποδίζουμε να παίζει με άλλες λύσεις». Αυτά τόνισε από την Κύπρο, όπου βρέθηκε ως προσκεκλημένος ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών. Ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρθηκε σε όσα συζητήθηκαν στις συνομιλίες της Ελβετίας, ενώ έκανε λόγο για κατάκτηση της ελληνοκυπριακής πλευράς, εν αντιθέσει με τη γείτονα που –όπως τόνισε- έπαιζε με τις λέξεις και δεν ήταν έτοιμη για λύση.

Γράφτηκε από Ιουλίου 16 2017

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου, απαντώντας σε ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, επανέλαβε την πολλές φορές εκφρασθείσα θέση ότι ο φυσικός πλούτος της Κύπρου ανήκει στον λαό της Κύπρου. Μάλιστα, τόνισε το Κυπριακό ΥΠΕΞ, αυτή τη στιγμή εξετάζεται στη Βουλή των Αντιπροσώπων νομοσχέδιο για τη δημιουργία ενός Εθνικού Ταμείου Επενδύσεων, στο οποίο θα κατατίθενται τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες, «προς όφελος όλων των Κυπρίων», όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο.

Γράφτηκε από Ιουλίου 16 2017

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το αποτυχημένο πραξικόπημα, που δίχασε την Τουρκία και άφησε πίσω του τουλάχιστον 260 νεκρούς και 2.196 τραυματίες. Χιλιάδες Τούρκοι κατέκλυσαν τους δρόμους των δύο μεγαλύτερων πόλεων στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, που όπου εκτυλίχθηκε η επεισοδιακή νύχτα, με πορείες «εθνικής ενότητας», ενώ έγιναν ομιλίες στο κοινοβούλιο και στην γέφυρα του Βοσπόρου.

Γράφτηκε από Ιουλίου 14 2017

Στους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα και τη Σερβία, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων. Η συνάντηση αυτή είναι το πρώτο βήμα για την προώθηση της διμερούς συνεργασίας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή των Βαλκανίων, επισήμανε ο κ. Τσίπρας και συνεχάρη τον κ. Βούτσιτς για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου. Ο πρόεδρος της Σερβίας από την πλευρά του, μίλησε για τις συμφωνίες συνεργασίας που αναμένεται να υπογραφούν μετά το τέλος της συνάντησης.

Γράφτηκε από Ιουλίου 14 2017

Μήνυμα στην Άγκυρα απέστειλε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις τουρκικές απειλές για τις γεωτρήσεις της Λευκωσίας στην κυπριακή ΑΟΖ. «Αποτελεσματικός σκύλος δεν είναι αυτός που γαβγίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός κατά την κοινή συνέντευξή του με τον πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Σελίδα 1 από 15

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps