ΔΙΕΘΝΗ 150

Γράφτηκε από Νοεμβρίου 13 2017

Στο Σαν Φρανσίσκο θα ταξιδέψει η πόλη του Διδυμοτείχου, μέσω της νέας δουλειάς του Εβρίτη κινηματογραφιστή Κώστα Γκουρλουμένου. Το εν λόγω βίντεο αποτελεί μια καλλιτεχνική αφήγηση της εποχής του 1920 της πόλης, και είναι γυρισμένο εξολοκλήρου με λήψη από αέρος.

Γράφτηκε από Οκτωβρίου 24 2017

Στο μέλλον των σχέσεων Ελλάδας -Ν.Κορέας, στους τομείς της οικονομίας, των επενδύσεων και του εμπορίου, αναφέρθηκαν στις κοινές τους δηλώσεις  ο έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο  νοτιοκορεάτης ομόλογός του, Λι Νακ-Γιον, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. ο Πρωθυπουργός της Κορέας, βρέθηκε στην Αθήνα για διήμερη επίσημη επίσκεψη με αφορμή την παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας, εν όψει των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων όπου είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Κορεάτης πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνια στο Μνημείο Πεσόντων στον πόλεμο της Κορέας στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου του Δήμου Παπάγου και αμέσως μετά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ την Τρίτη 24/10 θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία.

Γράφτηκε από Οκτωβρίου 24 2017

Αμερικανικά στρατιωτικά ελικόπτερα έφτασαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.  Τα ελικόπτερα θα φορτωθούν σε πλοίο που θα καταπλεύσει στο λιμάνι, με τελικό προορισμό της Ισπανία.

Γράφτηκε από Οκτωβρίου 20 2017

Νέες μεθόδους, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία λήψης αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να αντιμετωπιστεί των πάγιο πρόβλημα των «κωλυσιεργιών», θα αναζητήσουν οι αρχηγοί των κρατών και των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τη σύνοδο κορυφής που πραγματοποιείται, στις Βρυξέλλες.

Γράφτηκε από Οκτωβρίου 20 2017

Στα σημαντικά και μεγάλα βήματα της χώρας που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο ινστιτούτο Brookings με την οποία ολοκλήρωσε την πενθήμερη επίσκεψή του στις ΗΠΑ. «Η Ελλάδα μπαίνει σε μια καινούργια περιοχή, βγαίνει από την κρίση διαψεύδοντας τους οπαδούς της λιτότητας. Τώρα είναι η ώρα να την εμπιστευτείτε» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός δίνοντας το στίγμα της κυβέρνησης.

Σελίδα 1 από 17

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps