"Χρυσός" και πάλι επέστρεψε ο Αθανάσιος Σισμάνης  από το τουρνουά πρακτικής σκοποβολής που διεξήχθη στα Γιάννενα. Ο αθλητής του εθνικού Αλεξανδρούπολης μίλησε για τους αγώνες που έλαβαν μέρος στον επετειακό διαγωνισμό επιπέδου 3, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους επόμενους του στόχους.


Το Σάββατο το 2ο συνέδριο Energy & Hubs στην Καβάλα

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 17:18

Η σημασία των νέων οδών για την Καβάλα και ο ρόλος των μεγάλων επενδύσεων, η Ενέργεια από την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι την Βόρεια Ελλάδα, θα είναι μεταξύ των θεματικών ενοτήτων που θα αναπτυχθούν στο 2ο συνέδριο Energy &Hubsπου θα διεξαχθεί στην Καβάλα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 11 το πρωί, καθώς Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Ηγουμενίτσα, είναι οι τρεις πόλεις “σταθμός” οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τόσο στην Ενεργειακή Διαφοροποίηση των Βαλκανίων όσο και της Ευρώπης!


Αλλαγή σκυτάλης στον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης, καθώς τα ηνία ανέλαβε ξενοδόχος από την Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα ο Απόστολος Παλακίδης. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, ευχαρίστησε τους απερχόμενους και ιδιαιτέρως τον τέως Πρόεδρο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου για την συμβολή τους τα προηγούμενα χρόνια.  Στόχος της νέας διοίκησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση των Ξενοδοχείων της Θράκης και η  διενέργεια δράσεων εξωστρέφειας, με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση νέων συνεργασιών.


Υποχωρητική και απροετοίμαστη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο πλαίσιο ομιλίας του στην Αλεξανδρούπολη. Η εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Επιμελητήριου Έβρου, αφορούσε την εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά και τα μεγάλα εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η Ελλάδα. Ο κ. Κοτζιάς ανέλυσε ιδιαίτερα τη σχέση Ελλάδας και Τουρκίας χαρτογραφώντας το διεθνές περιβάλλον.


Σε πολιτική ανάλυση επί των δηλώσεων Τσαβούσογλου για την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης προχώρησε ο αντιστράτηγος ε.α. Αθανάσιος Γαλάνης, δηλώνοντας πως διπλωματικά η ελληνική πλευρά χειρίστηκε σωστά το ζήτημα παραθέτοντας την συνθήκη της Λωζάννης. Μίλησε επίσης για τις εκλογές της Κύπρου λέγοντας πως με την παραμονή του Ακιτζί στην εξουσία  θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.


Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης για τις αποκριές. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα γίνει η μεγάλη Αποκριάτικη παρέλαση των Φερών με το έθιμο της Καμήλας και με την παρουσία αρμάτων και πεζών τμημάτων με συνοδεία μουσικής και χορού. Έκπληξη των φετινών εκδηλώσεων είναι  διοργάνωση ακόμα μίας καρναβαλικής παρέλασης για τα μικρά παιδιά, την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, στις Φέρες.


Ευχές προς όλους έστειλαν οι μαθητές του ειδικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης ανήμερα της Τσικνοπέμπτης. Οι νεαροί μαθητές και μαθήτριες ευχήθηκαν σε όλους να διασκεδάζουν όπως εκείνοι, που μασκαρεύτηκαν και χόρεψαν όλο το πρωί. Συγκινητικό το μήνυμα μαθητή που θεωρεί ότι τέτοιες γιορτές τους βοηθούν στην κοινωνικοποίηση τους.


Με μια "φορτισμένη" επιστολή ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λαμπάκης απαντά εκ νέου στην απάντηση του δημάρχου για μια σωρεία θεμάτων που αφορούν κυρίως το έργο προβολής του σχεδίου βιώσιμης αστικής ανάπτυξης. Πέραν τούτου σχολιάζει τις σχέσεις του σημερινού δημάρχου με τα ΜΜΕ, την νοοτροπία που τον διακατέχει και τους στενούς συνεργάτες του.


Σελίδα 1 από 1133

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps