Σημαντική διαρροή υπέστη ο κεντρικός αγωγός της Αλεξανδρούπολης, τα ξημερώματα (της Τρίτης). Το πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα, το δυτικό τμήμα της πόλης να μείνει χωρίς νερό για 10 ώρες. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑ, έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη, κάτι που τελικά επετεύχθη.


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους  τα μέλη του κινήματος κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην Αλεξανδρούπολη. Κάτοικοι των οδών Οψικίου και Σαράφη, και μέλη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής, σχεδιάζουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Εκεί θα αποφασιστεί η πορεία της δράσης τους, και θα ανακοινωθεί αν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο σημείο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας “470 masters cup”, στην Αλεξανδρούπολη. Στη διοργάνωση μετέχουν πληρώματα από όλο τον κόσμο, ενώ οι πολίτες μπορούν έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου, να παρακολουθούν τους αγώνες, στην παραλία της πρωτεύουσας του νομού Έβρου.


Ύστερα από την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, οι φορολογούμενοι, καλούνται να ανταπεξέλθουν έως το τέλος του 2017, σε σειρά υποχρεώσεων.  Οι επόμενες δύο δόσεις θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου αντίστοιχα, ενώ υπολογίζεται ότι οι φορολογούμενοι που θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον φόρο ανέρχονται σε 2,5 εκατομμύρια.


3 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και 2 για διακίνηση παράνομων μεταναστών, στο αστυνομικό δελτίο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν για τη διακίνηση 4 ανθρώπων, έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία και στην Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης.


«Ο ανύπαρκτος υπουργός κ. Τόσκας, άφησε τα πράγματα στην τύχη του, με αποτέλεσμα χιλιάδες καμμένα στρέμματα και ζημιές σε όλη την Ελλάδα». Αυτό αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει το «Ποτάμι», στην ανακοίνωσή του αναφορικά με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση. Ο σχεδιασμός θα έπρεπε να είναι προληπτικός, κι όχι με παρεμβάσεις κατόπιν εορτής, σχολιάζει το στέλεχος του κινήματος, Φώτης Πλακογιάννης.


Με θετικό πρόσημο και αύξηση της τάξεως του 14,2% -σε σχέση με πέρυσι- έκλεισε για τον Τουρισμό ο Ιούνιος του τρέχοντος έτους. Στόχος για το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, είναι τα 35.000.000 επισκεπτών στη χώρα μας, μέχρι το 2021.


Εντός τριάντα ημερών από την υποβολή της καταγγελίας ή από την κοινοποίηση ελέγχου, οι επαγγελματίες θα πρέπει να αποδείξουν ότι πράγματι έχουν θέσει σε εφαρμογή και χρησιμοποιούν τα POS. Αυτό προβλέπει απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, η οποία έρχεται να αυστηροποιήσει το ελεγκτικό πλαίσιο που διέπει τα μηχανήματα συναλλαγών μέσω πλαστικού χρήματος.


Εκπροσώπους του Επιχειρείν, και συγκεκριμένα του Επιμελητηριακού κόσμου, δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εστίασε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συγχαίροντας τες για το γεγονός πως επιβίωσαν μέσα στην οικονομική ύφεση. Την ανάγκη να αφαιρεθούν αγκάθια, με στόχο της επίτευξη υγιούς ανάπτυξης, επισήμανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.


Περισσότεροι από 150 μικροί και μεγάλοι δρομείς συμμετείχαν στον ορεινό αγώνα διαδρομής Κirki trail, που διεξήχθη στην ομώνυμη περιοχή της Κίρκης του δήμου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα νέο αθλητικό γεγονός, το οποίο οι διοργανωτές ελπίζουν να μετατρέψουν σε θεσμό.


Ολοκληρώνονται οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στην Αλεξανδρούπολη. Η διαδικασία των εργασιών συντήρησης αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα της παράδοσης του στους πολίτες, αλλά και στους παραολυμπιονίκες Δημοσθένη Μιχαλετζάκη, Δημήτρη Καρυπίδη και στους άλλους αθλητές που θέλουν να προπονηθούν.


Ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών και στο δήμο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο οικονομικών, το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.


Σελίδα 1 από 735

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps