Εγκαινιάστηκε η 25η πανελλήνια εμπορική έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» και θα διαρκέσει έως την 20η Μαϊου. Η έκθεση περιλαμβάνει 90 εκθέτες από την περιφέρεια και επικεντρώνεται στο να αναδείξει ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν και πωλούν αγροδιατροφικά τοπικά προϊόντα.


«Η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας θα γίνει με σταδιακές παρεμβάσεις, ύψους 240.000 ευρώ». Αυτό -μεταξύ άλλων- επισήμανε ο αντιδήμαρχος των Φερών Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης, σημειώνοντας πως σε πολλά σημεία το δίκτυο χρήζει άμεσης αποκατάστασης. Ο ίδιος τόνισε, πως ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση έχει να διαδραματίσει και η περιφερειακή αρχή.


Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τις δυναμικές κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν τα νομαρχιακά τμήματα ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ του Έβρου, στην πανελλήνια απεργία που έχει προκηρυχτεί για τις 30 Μαΐου. Στα συλλαλητήρια θα συμμετάσχει πλήθος φορέων, με κοινά αιτήματα, κυρίως ενάντια στην κυβερνητική οικονομική πολιτική.


Σε αγώνα απέναντι στις εξαρτήσεις καλεί γονείς και μαθητές η Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών ΑΜΘ δηλώνοντας ρητά την αντίθεση της σε κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης οποιασδήποτε μορφής εξαρτησιογόνας ουσίας. Η υποκίνηση των παραπάνω δηλώσεων προκύπτουν τόσο από το νομοσχέδιο σχετικά με την παραγωγή και επεξεργασία της φαρμακευτικής κάνναβης όσο και από το 1ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Κάνναβης που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη.


Η συνεισφορά των νοσηλευτών, την παγκόσμια ημέρα της νοσηλευτικής, βρέθηκε στο επίκεντρο επιστημονικής ημερίδας στο ΠΓΝΑ. Έμφαση δόθηκε στην ενδυνάμωση της σχέσης ανάμεσα στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς, προς όφελος των τελευταίων, και υπό το πρίσμα της κοινωνικής συνεισφοράς.


Με μικρούς ποδοσφαιριστές «πλημμύρισε» από νωρίς το πρωί το γήπεδο της Παλαγίας, στη Αλεξανδρούπολη. Το «παρών» στο 6ο εαρινό φεστιβάλ παιδικού ποδοσφαίρου έδωσε ο δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, και φυσικά οι φανατικοί υποστηρικτές των μικρών «άσσων» της μπάλας.


Για 10η συνεχή χρονιά η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, τιμά ανθρώπους της περιοχής για το πολιτιστικό έργο που έχουν διατελέσει μέσα στο χρόνο. Στις 20 Μαϊου μετά τις 7 το απόγευμα το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης ανοίγει, προς το κοινό της πόλης που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση.


Μαθήματα οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας στη Σαμοθράκη, διοργανώνει η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση μικρών και μεγάλων αναβατών.


Απογοητευτικός ήταν ο απολογισμός των επιχειρηματιών της Αλεξανδρούπολης, σε ότι αφορά στην ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου, οι καταναλωτές –με σημείο αναφοράς τους ντόπιους- δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στο θεσμό.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps