Κατάρρευση γέφυρας στην Καβάλα

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 17:11

Λίγα λεπτά πριν τις 4:00 το απόγευμα της Παρασκευής η γέφυρα μπροστά στο παλιό νοσοκομείο Καβάλας, στο ρεύμα προς Ξάνθη, κατέρρευσε εντελώς την ώρα που ένα γερανοφόρο όχημα εκινείτο πάνω της. Μαζί με το γερανοφόρο "βούλιαξε" και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του.

Σαν από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανένας


Σύμβαση ύψους 1 εκατομμυρίου και 250 χιλιάδων ευρώ, με άξονα την ανάπλαση μέρους της παραλιακής ζώνης, υπογράφηκε στο Δήμο της Αλεξανδρούπολης. Η εγκατάσταση του αναδόχου, αναμένεται τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, με το έργο να προβλέπει -μεταξύ άλλων- την εγκατάσταση παιδικής χαράς, τη διαμόρφωση του χώρου των καταστημάτων και τον εξωραϊσμό του σημείου με φυτικά, και άλλα, στοιχεία.


Έξυπνα παγκάκια ικανά να φορτίσουν φορητές συσκευές, καθιστικά σώματα και εξοπλισμό "φιλικότερο" προς το περιβάλλον αποκτά η Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για έργο που αγγίζει τις 216 χιλιάδες ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για τις παρεμβάσεις, ρωτήθηκε και απάντησε, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πρωτεύουσας του Έβρου.


Με βαθιά θρησκευτική κατάνυξη, εκατοντάδες πιστοί μετείχαν στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αλεξανδρούπολη. Στην τελετή, χοροστάτησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ειρηναίος, με τον Σεβασμιότατο να τελεί την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο φερώνυμο ναό του Τυχερού.


Τα ενεργειακά projects και η αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης και παρουσίασης, που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα του Έβρου βρέθηκε κλιμάκιο του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού, του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, με επικεφαλής τον Πρέσβη της Νορβηγίας στην Ελλάδα. Όσα συζητήθηκαν, παρουσία και του Προέδρου του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


31 Νοεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων για απόκτηση του δελτίου μετακίνησης για τα άτομα με αναπηρίες. Οι δηλώσεις κατατίθενται στα ΚΕΠ του κάθε δήμου ενώ να σημειωθεί ότι τα περσινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του μήνα.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps