Μια πρωτότυπη εκδήλωση, με στόχο τη δημιουργία συλλόγου μουσικών Αλεξανδρούπολης, θα φιλοξενηθεί στον Πλατανότοπο του Μαΐστρου. Πρόκειται για μια συνάντηση, όπου το παρόν θα δώσουν καλλιτέχνες όλων των ειδών μουσικής, συνδυάζοντας τις μελωδίες τους και συνδιοργανώνοντας μια, ανοιχτή για το κοινό, εκδήλωση.


Χρειάστηκε «μόνο μια μέρα μόνο ανικανότητας, για να γίνει μια πολύ μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά. Υπάρχει σειρά αμείλικτων ερωτημάτων και βαριές ευθύνες». Αυτό υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο αυτοψίας στις πληγείσες περιοχές, μετά την οικολογική καταστροφή, που προκάλεσε η βύθιση του δεξαμενοπλοίου στην Σαλαμίνα. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε τις έκτακτες αλλά και τις επόμενες ενέργειες του κόμματός του, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παρούσας αλλά και πρόληψης αντίστοιχης μελλοντικής κατάστασης.


Την ανάγκη ύπαρξης ενός Υπουργού Οικονομικών και ενός Κοινωνικής Συνοχής στην Ευρωζώνη συζήτησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τον Ιταλό ομόλογό του. Αλέξης Τσίπρας και Πάολο Τζεντιλόνι συζήτησαν για τις αλλαγές στην Ευρώπη και την ενίσχυση της συνεργασίας των δυο χωρών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο μέλλον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο της πρώτης Διακυβερνητικής Συνόδου Ελλάδας – Ιταλίας, που διεξάγεται στην Κέρκυρα.


Μια γιγαντιαία προσπάθεια περιορισμού των επιπτώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κύριος Μητσοτάκης πιάστηκε και πάλι αδιάβαστος. Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας, σε κοινή συνέντευξη τύπου, όπου ενημέρωσε για τα βήματα και τις εξελίξεις στην αναχαίτιση της οικολογικής καταστροφής που βιώνει ο Σαρωνικός. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρθηκε ενδελεχώς στις ενέργειες που έγιναν από την πρώτη στιγμή, με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, να αναφέρει ακόμη τις κινήσεις για την οικονομική κάλυψη της ζημιάς και των επιπτώσεών της.


«Το κομμάτι Μάνδρα-Ψαθάδες θα δοθεί μέσα στο 2017. Το Αρδάνιο-Μάνδρα θα παραδοθεί εντός του 2018». Αυτό τόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εγνατίας Οδού, στο πλαίσιο της παρουσίασης των εν εξελίξει εργασιών στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στη διάρκεια της παρουσίασης ο κύριος Τσουκαλάς, απάντησε στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων, με τον Δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό, να παραθέτει τους δικούς του προβληματισμούς και ενστάσεις.


Επί των πολιτικών εξελίξεων που έχει πυροδοτήσει η απόφαση της El Dorado Gold για αναστολή των επενδύσεών της στην Ελλάδα, τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης μίλησε για εκβιαστικές ενέργειες, σχολιάζοντας παράλληλα και τη στάση της αντιπολίτευσης, επί του θέματος.


Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει πληρωθεί η πρώτη δόση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, με την καταληκτική ημερομηνία για την πέμπτη, και τελευταία, να είναι η 31η Ιανουαρίου του 2018. Όσα ισχύουν αναφορικά με τις μεταβιβάσεις ακινήτων και το συμψηφισμό της επιστροφής φόρου με τον ΕΝΦΙΑ, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Κορνάροντας πέρασαν από τους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης, μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», που έφτασαν στην πρωτεύουσα του νομού Έβρου από την Καβάλα. Πλήθος αυτοκινήτων διέσχισε την πόλη, με τους επιβαίνοντες, να κρατούν και ελληνικές σημαίες.


Σε ευρεία γκάμα ειδών μουσικής, μπορούν να εκπαιδευτούν τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης, στο δημοτικό ωδείο. Οι εγγραφές για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ παρέχονται εκπτώσεις για πολλές κατηγορίες υποψηφίων σπουδαστών, με αγάπη και ταλέντο στη μουσική.


Από κοινού με 22 επιχειρήσεις συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το επιμελητήριο Έβρου. Τα προϊόντα τους, προβάλλονται, σε διαμορφωμένο χώρο, εντός του εκθεσιακού κέντρου, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τα Εβρίτικα προϊόντα και τις υπηρεσίες.


Ένταση, χημικά και μικρής κλίμακας επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης, μεταξύ μεταλλωρύχων και ΜΑΤ. Ο Υπουργός, Γιώργος Σταθάκης, μετά τη συνάντησή του με τους εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός, μίλησε για τις 3 άδειες που θα δοθούν για την περιοχή της Ολυμπιάδος, ενώ επισήμανε πως το θέμα του εργοστασίου μεταλλουργίας, των Σκουριών και των έτερων υποχρεώσεων της Εταιρίας θα πάνε στη διαδικασία της διαιτησίας. 


Νέα επίθεση στην Κυβέρνηση, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό μα αιχμή του δόρατος τις εξελίξεις σε Σκουριές και Ελληνικό. Ο Βασίλης Κικίλιας, καταφέρθηκε και εναντίον του Υπουργού Ναυτιλίας, λόγω της οικολογικής καταστροφής που έχει προξενήσει η βύθιση δεξαμενόπλοιου στο Σαρωνικό.


Σελίδα 9 από 760

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps