Στην Ιστορία την Φυσική και την πληροφορική εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές των ΓΕΛ με τα συναισθήματα για την δυσκολία να είναι ανάμικτα. Σε γενικές γραμμές τα ζητήματα που κλήθηκαν στην πληροφορική και ιστορία ήταν βατά αλλά παρουσίασαν κλιμακωτή δυσκολία στην φυσική.


Το δημοτικό ωδείο Αλεξανδρούπολης ανεβάζει την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 9 το βράδυ παιδική όπερα το παραμύθι «Η Παράξενη παρέα του Ορφέα». Η είσοδος είναι δωρεάν.


Για 4η συνεχή χρονιά η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες» διοργάνωσε μουσικοχορευτική εκδήλωση παραδοσιακών χορών και μουσικής. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν βιωματικά δρώμενα και αναπαραστάσεις εθίμων διατηρώντας την ιστορία και την παράδοση του κάθε τόπου ζωντανή.


Για την προκήρυξη των εθνικών εκλογών και τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα για την νέα τετραετία μίλησε ο νέος συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στον Έβρο, Σπύρος Δέδογλου. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση προς την Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως ουσιαστικά θα καταστρέψει όσα πρόλαβε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύντομο διάστημα των 4 ετών.


Περιπετειώδης ήταν καταδίωξη της αστυνομίας για έναν 22χρονο αλλά και για τους κατοίκους του οικισμού των Δικέλλων Αλεξανδρούπολης. Ο νεαρός, που δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών για να ακινητοποιήσει το όχημά του, οδήγησε μέχρι τον οικισμό και εκεί στην προσπάθεια του να αποφύγει εκ νέου την αστυνομία, εμβόλισε το περιπολικό.


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών που προτείνει η επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στον Έβρο. Η γραμματέας του κινήματος δηλώνει πως έχει συνταχθεί ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που στοχεύει θα κατακτήσει μια από τις 4 έδρες στην περιοχή.


Την απόφαση να μην συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. Επικαλούμενος την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές δήλωσε πως οι πολίτες έχουν εκφράσει την άποψη τους αλλά τόνισε πως θα παραμείνει στην πολιτική σκηνή  προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.


Απαράδεκτα απειλητικό χαρακτήρισε η Τουρκία το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που καταδικάζει την αγορά των ρωσικών S-400 από την Άγκυρα, σύμφωνα με το Reuters.  Το διακομματικό αυτό ψήφισμα προτρέπει τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να αποφύγει μια στρατιωτική σχέση με τη Ρωσία που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την αμερικανοτουρκική εταιρική σχέση και τον ρόλο της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ».


Πυρ και μανία η τα μέλη της «Λαϊκή Συσπείρωση» Ορεστιάδας σχετικά με την πρόσφατη πλημμύρα στην ιρλανδική διάβαση των Καστανέων του βορείου Έβρου. Τα μέλη της παράταξης επιρρίπτουν ευθύνες τόσο στον δήμο όσο και στην περιφέρεια για την καθυστέρηση των εργασιών συντήρησης που προκάλεσαν σωρεία προβλημάτων στους διερχόμενους πολίτες.


Παράταση της προθεσμίας μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου δόθηκε για τις δηλώσεις περιουσίας στο Κτηματολόγιο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Η παράταση δόθηκε μόλις ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την κτηματογράφηση και μέχρι στιγμής η ανταπόκριση των πολιτών είναι στο 50%. Ωστόσο όσοι δεν προχώρησαν ακόμη τη διαδικασία, καλό θα είναι να ανταποκριθούν το συντομότερο γιατί ενέχεται ο κίνδυνος επιβολής προστίμων.


Τα 100 χρόνια από την αποβίβαση του ελληνικού στρατού στη Σμύρνη, βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης. Οι συντελεστές της, προέβησαν σε μια πολύπλευρη προσέγγιση του γεγονότος, που εκτάθηκε από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στρατεύματος μέχρι και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ζωής στις συνοικίες και στον αστικό ιστό της Σμύρνης. 


Την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τον οποίο επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.Έχουμε μπει σ'έναν ενάρετο κύκλο που δεν πρέπει επ' ουδενί να διαταραχθεί, διότι αυτό θα σήμαινε πως οι θυσίες και οι κόποι του ελληνικού λαού θα διακινδύνευαν.


Σελίδα 9 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps