Από τον Σεπτέμβριο θα επανεξεταστεί το θέμα των δρομολογίων τρένων από και προς τον Έβρο, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, μετά και την επιστολή που έστειλε η ίδια πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν έχει υπάρξει διακοπή στην μεταφορά επιβατών, αλλά υποκατάσταση με λεωφορεία.


Δεύτερη ημέρα και οι επιβάτες αναμένουν στο χώρου του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης , με σκοπό τη μετακίνηση τους στο νησί της Σαμοθράκης. H ταλαιπωρία, η επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, καθώς και το άγνωστο για το πότε θα φτάσουν στο νησί δηλώνεται από τους ίδιους στη κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης. Ακόμη, με  βάση αυτό το πρόβλημα , που δημιουργήθηκε με τη βλάβη του πλοίου “ΣΑΟΣ ΙΙ” ο Δήμαρχος Σαμοθράκης έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτική , ζητώντας την άμεση επίλυση του ζητήματος.


Συνεχίζονται οι απολογίες των 15 συλληφθέντων για την συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι και κάποιοι προφυλακιστέοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.


Σε ανακριτή και εισαγγελέα οδηγούνται από σήμερα οι 15 συλληφθέντες που εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στον Έβρο. Το οργανωμένο κύκλωμα αποτελούνταν από 17 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός του, που συντόνιζε πλήρως τη δράση του  και ο οποίος αναζητείται. Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και μεγάλο χρηματικό ποσό.


Μετέφεραν πάνω από 6 κιλά ηρωίνη

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 16:55

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της αστυνομίας ενάντια στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οι συλλήψεις δεν σταματούν. Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν έξω από την Αλεξανδρούπολη, 2 μέλη σπείρας τα οποία μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από 6 κιλά ηρωίνης.


Η βλάβη στη μηχανή , που υπέστη το πλοίο “ΣΑΟΣ” , δημιούργησε προβλήματα στη μετακίνηση των επιβατών. Ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Σαμοθράκης εξηγεί στη κάμερα της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης πως θα εκτελεστούν τα δρομολόγια τις επόμενες μέρες.


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι εμπλεκόμενοι φορείς, που συνέβαλαν προκειμένου, να διεξαχθή και φέτος η “Λευκή Νύχτα”.  Όλοι οι εκπρόσωποι συμφώνησαν ότι η “Λευκή Νύχτα” έχει οικονομικά οφέλη , τόσο για τις ίδιες επιχειρήσεις  , όσο και για την οικονομική ανέλιξη της Αλεξανδρούπολης, προσφέροντας παράλληλα διασκέδαση στους παρευρισκομένους.


Το πρώτο Βιοκλιματικό Νηπιαγωγείο θεμελιώθηκε στην Αλεξανδρούπολη από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Πρόκειται για ένα διαφορετικό κτήριο εκπαίδευσης που θα έχει κήπο στην οροφή του, θα είναι 800 τ.μ. και θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 100 νήπια. Το κόστος του έργου ανέρχεται στο 1,3 εκατομμύρια € και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του είναι 16 μήνες.


Σε όλη την Θράκη έχει επεκταθεί η ευρύτατη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση του κυκλώματος, που έφερνε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης από την γειτονική Βουλγαρία. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 15 συλλήψεις. Από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης έχουν συλληφθεί 12 μέλη του κυκλώματος άλλα δυο άτομα στην Ορεστιάδα και ένα ακόμη στην Κομοτηνή και έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών.


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για νέα κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης πολιτών. Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται στις κλήσεις αυτές και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία σε διάφορους επιτήδειους.


Η παραμονή του Σάκη Μουστακίδη στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα κεντρική διοίκηση και Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης. Στο πλαίσιο της συνέντευξης πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του νέου Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης


Σελίδα 9 από 1018

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps