Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εκτός της μονάδας εντατικής θεραπείας νοσηλεύονται τρία κρούσματα κορωνοϊού, όπως έγινε γνωστό σήμερα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος. Στο νοσοκομείο για την προστασία των νοσηλευόμενων και του προσωπικού εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ελέγχουστην είσοδο καθώς ελέγχεται η θερμοκρασία όσων εισέρχονται. Παράλληλα σε κοντέινερ που βρίσκεται κοντά στο τμήμα επειγόντων περιστατικών γίνεται η διαλογή, των ύποπτων περιστατικών.


Την επέκταση του επιδόματος των 800 ευρώ σε μεγαλύτερη μερίδα εργαζομένων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέο διάγγελμά του για τον κοροναϊό. Τον έκτακτο μισθό θα λάβουν όσοι απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εξακολουθούν με μείωση του τζίρου τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι απολύθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν σε παραίτηση από 1η Μαρτίου. Το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί ακέραιο σε όλους τους εργαζόμενους.


Σφοδρή κριτική στα οικονομικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της επιδημίας του κορωνοϊού άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τις τηλεδιασκέψεις που είχε με τους προέδρους του ΕΒΕΑ και της ΓΣΕΒΕΕ. Ο Α. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κατανοήσει το μέγεθος της κρίσης που έρχεται ότι λαμβάνει ελλειπή μέτρα και επανέλαβε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μη δοθεί το δώρο του Πάσχα.


Νέα κρούσματα του κορονοϊού που φτάνουν τα 46 ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Συνολικά τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας φτάνουν τα 464. Εντωμεταξύ η Ελλάδα μετρά ήδη 6 νεκρούς.


Νέα μέτρα για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού ανακοινωθήκαν σήμερα το απόγευμα.  Ένα από αυτά είναι το κλείσιμο των ξενοδοχείων της χώρας, ωστόσο θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τα ξενοδοχεία της Θράκης, καθώς αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται εκατοντάδες αστυνομικοί.


Νεκρή ηλικιωμένη στις Φέρες

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 15:47

Τον τραγικό θάνατο μίας γυναίκας 91 ετών είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στα Φέρες. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της προήλθε από την εισπνοή καπνού που επιδείνωσε την ήδη επιβαρυμένη υγεία της. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.


Με κλειστούς για το κοινό τους χώρους εστίασης, λειτουργούν τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης, εφαρμόζοντας τις κυβερνητικές εντολές κατά της μετάδοσης του ιού. Στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης οι μοναδικοί σχεδόν πελάτες είναι οι αστυνομικοί που φρουρούν τα σύνορα. Πάντως στην ιστοσελίδα του εθνικού οργανισμού δημόσιας υγείας υπάρχουν οδηγίες για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται στα ξενοδοχεία και τα λοιπά καταλύματα των ταξιδιωτών.


Τρία κέντρα επιχειρήσεων αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία για τον συντονισμό των δράσεων με στόχο την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης του κορωνοϊού από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που ανέλαβε πλέον τη διαχείριση με εντολή πρωθυπουργού και μετά την ενεργοποίηση του Εθνικού Μηχανισμού Διαχείρισης Κρίσεων.  Παράλληλα, μελετάται η δημιουργία και ενός τέταρτου εποπτικού κέντρου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου θα παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις και θα προΐσταται στον συντονισμό ο γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσία και του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


Σελίδα 9 από 1160

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps