Κάθετα αντίθετα στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου τμήματος νομικής στη χώρα, είναι τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου της Ροδόπης. Τα επιχειρήματά τους, εξέφρασε στην εκπομπή «Με Διπλή Ματιά» του Δέλτα fm 102,3 η Πρόεδρος του. 


«Στόχος μας είναι να τεθεί σε λειτουργία το δίκτυο της τηλεθέρμανσης στις Φέρες, και στους υπόλοιπους 5 οικισμούς, μέχρι το 2021». Αυτό δήλωσε από εργοτάξιο του διαδριατικού αγωγού φυσικού αερίου, όπου βρέθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών κατασκευής στο σημείο, και από κοινού με τους αντιδημάρχους ενέργειας και τεχνικών υπηρεσιών, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις. 


Με νέο καρδιογράφο αξίας 2.000 ευρώ, είναι πλέον εξοπλισμένο το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο των Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκότσης επισήμανε ότι πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη, σημειώνοντας ωστόσο, ότι στο κέντρο υγείας υπάρχει έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό.


Σε ρυθμούς Τσικνοπέμπτης, παρά τις δυσκολίες, κινήθηκαν αρκετοί επαγγελματίες στην πόλη της Κομοτηνής. Με σημείο αναφοράς την πλατεία, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τις ψησταριές, στέλνοντας το σύνθημα έναρξης της περιόδου της Αποκριάς. 


Σε ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι, καλούν όλους του πολίτες της Αλεξανδρούπολης -κι όχι μόνο- τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Νομού Έβρου «Ο Μίνωας». Ο ετήσιος χορός θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, με παραδοσιακό φαγητό, ποτό, και φυσικά υπό τον ήχο της κρητικής λύρας.


«Το ενδεχόμενο πεζοδρόμησης της Βενιζέλου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, ενώ η οδός θα συμπεριληφθεί και σε πρόγραμμα ενοποίησης αρχαιολογικών χώρων». Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, σε ότι αφορά στην οδό πλησίον της κεντρικής πλατείας. Την ίδια στιγμή, οι επαγγελματίες της περιοχής κάνουν έκκληση για ενημέρωση και αποσαφήνιση του καθεστώτος στον εν λόγω δρόμο. 


Στην έμπρακτη υποστήριξη και την οικονομική ενίσχυση ενός παιδιού από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης που πάσχει από καρκίνο, στοχεύει ο σύλλογος καρκινοπαθών νομού Έβρου με τη διοργάνωση θεατρικής παράστασης. Η κωμωδία με τίτλο «Σε Δύσκολη Θέση», θα λάβει χώρα στο δημοτικό θέατρο, προκειμένου να βγάλει από την δύσκολη θέση τον νεαρό ασθενή και τους οικείους του.


«Δεν υπάρχει κανένα ακαδημαϊκό υπόβαθρο, πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αποδυνάμωση της περιοχής». Αυτό δήλωσε ο πρύτανης του Δ.Π.Θ, ύστερα από την εξαγγελία του Υπουργού Παιδείας για τη δημιουργία νέου τμήματος Νομικής στην Πάτρα. Ο Σταύρος Τουλουπίδης επισήμανε ότι το θέμα πρόκειται να συζητηθεί τόσο στη γενική συνέλευση μελών ΔΕΠ του πανεπιστημίου, όσο και σε συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και φορείς, προκειμένου να καθοριστεί η πορεία περαιτέρω δράσεων.


«Φτερά» στους κατοίκους της  Αλεξανδρούπολης, έρχεται να δώσει η προσθήκη δύο νέων αεροπορικών δρομολογίων προς την Αθήνα, από τον προσεχή Μάιο. Οι πτήσεις που θα γίνονται δύο φορές την ημέρα, αναμένεται να συμβάλλουν στην πτώση των τιμών των εισιτηρίων, ένα γεγονός το οποίο ταλανίζει εδώ και χρόνια όλους όσοι ταξιδεύουν, με τον αερολιμενάρχη να χαρακτηρίζει το γεγονός «ευοίωνο».


Στις 16 Φλεβάρη αναμένεται να μπει «στο σφυρί» από το ΤΑΙΠΕΔ η Εγνατία Οδός. Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναβρασμό και να διαφωνούν με το γεγονός, με τους οδηγούς να βρίσκονται στα κάγκελα λόγω της σαρωτικής αύξησης των σταθμών διοδίων. Για τις εξελίξεις, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Με Διπλή Ματιά» του Δελτα fm 102,3 ο πρόεδρος των Εργαζομένων της Εγνατία Οδος ΑΕ, Πασχάλης Τσουκαλάς. 


Μέχρι και τον Μάρτιο θα έχει καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου στο σύνολο των ενστόλων, με το ύψος του να ανέρχεται στα 100 ευρώ αναδρομικά για κάθε μήνα του 2017. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Δημήτρης Ρίζος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση μεριμνά ιδιαίτερα για τους ενστόλους, ενώ σε αυτό το πλαίσιο πρόκειται να συντελεστούν και αναδρομικές αυξήσεις 65 μηνών.


Τον κώδωνα του κινδύνου, κρούει επισταμένα το τελευταίο διάστημα το ΚΕΕΛΠΝΟ, εξαιτίας της έξαρσης της ιλαράς. Η εξάπλωση της σε πανελλαδικό επίπεδο είναι ταχεία και επηρεάζει την πλειοψηφία των ηλικιακών ομάδων. Ενημέρωση και συμβουλές πρόληψης για το γεγονός, έδωσε η υπεύθυνη του τμήματος επιδημιολογικής επιτήρησης του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεανώ Γεωργακοπούλου, φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Με Διπλή Ματιά» του Δελτα fm 102,3. 


Σελίδα 9 από 726

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps