Αρνητικά εντυπωσιασμένοι είναι η βιοκαλλιεργητές ύστερα και από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων των αιτήσεων. Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από τους παλιούς βιοκαλλιεργητές εγκρίθηκαν 19 από τις 1.453 ενώ από τους νέους 100 από τους 3.322.


Πυρά κατά των συνυποψηφίων του Παύλο Μιχαηλίδη και Γιάννη Ζαμπούκη εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Αναφερόμενος στο θέμα της εξόρρυξης χρυσού από το Πέραμα, για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε την απόλυτα αρνητική του θέση,  χαρακτηρίζοντας “τυχάρπαστο” τον Παύλο Μιχαηλίδη και με παρόμοιους χαρακτηρισμούς τον Γιάννη Ζαμπούκη που επιθυμούν να συζητήσουν με της εταιρεία των χρυσωρυχείων.


150.000.000 ευρώ σε ΜμΕ της ΑΜΘ

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 23:11

150 εκατομμύρια ευρώ θα διαθέσει το Υπουργείο Οικονομίας σε πέντε περιφέρειες της χώρας μεταξύ αυτών και στην περιφέρεια ΑΜΘ για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το συγκεκριμένο κονδύλιο θα είναι ετήσιο και θα αντλείται από πόρους του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.


Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ψηφιστεί και άμεσα θα δημοσιευθεί το νομοσχέδιο και η Υπουργική Απόφαση που θα ορίζει τις κατηγορίες των δικαιούχων, τα γενικά αντικειμενικά κριτήρια επιλογής των περιοχών, το ακριβές είδος, τη μορφή αλλά και το ύψος των επιχορηγήσεων, που θα λάβουν τις ενισχύσεις από το Υπουργείο Οικονομίας.


Με στόχο τη μεταλαμπάδευση γνώσεων αλλά και ενίσχυσης της φαντασίας το Εθνολογικό μουσείο Θράκης ξεκίνησε εκστρατεία συλλογής παραμυθιών με καταληκτική ημερομηνία τις 20 Απριλίου. Όλα τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Την ευκαιρία να θέσει σημαντικά θέματα που αφορούν τον Έβρο στον Υπουργό Υγείας, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου του νομού, κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα. Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο.


Μετά από τους οικισμούς Απαλού, Άβαντα και Αισύμης τα μηχανήματα του Δήμου έχουν ξεκινήσει εργασίες ασφαλτόστρωσης και εντός της Αλεξανδρούπολης. Το έργο προχωράει ομαλά, ενώ και αν ο καιρός βοηθήσει τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν και άλλα τμήματα οδών.


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν εκ νέου οι αστυνομικοί της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου, λέγοντας πως η κατάσταση στα χωριά της περιοχής έχει φτάσει στο απροχώρητο.Ο πρόεδρος της συνδικαλιστικής ένωσης Ηλίας Ακκίδης μιλά για μεγάλη αύξηση των μεταναστευτικών ροών που έχουν ως αποτέλεσμα καθημερινά κρούσματα κλοπών, διαρρήξεων κατοικιών και καταστροφής αυτών.


Γκολ στην ισότητα έβαλαν οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης. Τα παιδιά αναμετρήθηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε κλειστό γήπεδο, πέρασαν πολύ σημαντικά μηνύματα και χόρτασαν παιχνίδι. Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο σχολείων και με αφορμή προγράμματα που είναι σε εξέλιξη.


Τις εγκαταστάσεις της Δέλτα τηλεόρασης επισκέφθηκαν το δημοτικό και το νηπιαγωγείο του Άβαντα το πρωί της Τρίτης. Οι μικροί μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους του σταθμού και έμαθαν πολλά για τον τρόπο που λειτουργεί το κανάλι και τον τρόπο που βγαίνουν οι ειδήσεις.


Τις θέσεις και τους στόχους του εμπορικού συλλόγου Ορεστιάδας ανέλυσε η νέα πρόεδρος αυτού, Φιλιώ Μυλωνά. Μιλώντας για τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η κα. Μυλωνά ζήτησε την βοήθεια των Ελλήνων αγοραστών προτείνοντας τους να επιλέγουν τοπικά καταστήματα.


Σελίδα 9 από 948

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps