Με άχυρα και περιττώματα ζώων οι αγρότες του νοτίου Έβρου αποφάσισαν να τιμωρήσουν αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αλεξανδρούπολη, τα καταστήματα της οποίας λειτούργησαν κανονικά παρά τη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου. Κατά δήλωσή τους, οι αγρότες δεν ήθελαν να προκαλέσουν ζημίες, αλλά να εκφράσουν την αγανάκτησή τους από τη στάση της εν λόγω εταιρίας.


VOLLEY LEAGUE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 3-0

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 08:34

Μία νίκη και μία ήττα, περιελάμβανε το μενού της 15ης αγωνιστικής της Volley League, για της ομάδες του Έβρου. Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, επικράτησε στο «Νίκος Σαμαράς» του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ, φτάνοντας στην πρώτη της νίκη το 2016, ενώ αντίθετα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης,L γνώρισε την πρώτη του ήττα το νέο έτος, χάνοντας απ τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο άνδρες που είχαν συλληφθεί πριν από πέντε ημέρες στην Αλεξανδρούπολη και φέρονται να έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν το πρωί (της Τρίτης) στον ανακριτή ενώπιον του οποίου αρνήθηκαν τις κατηγορίες, πλην όμως το δικαστήριο τους έκρινε προφυλακιστέους.


Το λεγόμενο κίνημα της γραβάτας ενώθηκε με τον αγροτικό κόσμο αλλά και πολλούς άλλους κλάδους εργαζομένων με κοινό στόχο και σύνθημα να σταματήσει η κυβέρνηση τα σχέδιά της για ασφαλιστικό και φορολογικό.


ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 07:42

Και η Ορεστιάδα συμπεριλαμβάνεται τελικά στις πόλεις που θα πάρουν πρώτες φυσικό αέριο και για οικιακή χρήση. Η συμφωνία έκλεισε κατόπιν επαφών που είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με εκπροσώπους της εταιρίας ΤΑΡ, ωστόσο θέση στον ίδιο χάρτη διεκδικεί και το ΔιδυμότειχO.


Κι εκεί που όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά του ασφαλιστικού Εργατικό κέντρο Έβρου και Πανεργατικό αγωνιστικό μέτωπο προετοιμάζουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την 4η Φεβρουαρίου. Βέβαια πρόκειται για μία συνηθισμένη τακτική η οποία ακολουθείται εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε είδηση θα αποτελέσει αν δούμε μία κοινή συγκεντρωση και πορεία.


Με εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και διαδρομή στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, ήταν πλαισιωμένο το πρόγραμμα για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας υγροτόπων, που διοργάνωσε το Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου. Στόχο του Κέντρου αποτέλεσε η ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών για τη διαφύλαξη των υγροτόπων  αλλά και της ορνιθοπανίδας τους.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα παλιά πολυιατρεία του δήμου Φερών που θα στεγάσουν το νέο ΚΑΠΗ της δημοτικής ενότητας Φερών αλλά και άλλες δραστηριότητες σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκότση.


Με την ευκαιρία της Εορτής της Υπαπαντής τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως, Αρχιερατική Θεία συνλειτουργία από τους μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου και τον μητροπολίτη Δέρκων Απόστολο. Λίγο πριν την απόλυση όπως είναι καθιερωμένο από την Μητρόπολη,  βραβεύτηκαν 3 γυναίκες μητέρες, τιμώντας έτσι την ημέρα της υπαπαντής.


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ" ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 07:33

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Κιβωτός της Αλεξανδρούπολης. Στόχος των μελών του Σωματείου και για το 2016 είναι φυσικά η προστασία και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, αλλά πάντα σε συνάρτηση με την προστασία της ανθρώπινης ζωής.


Σελίδα 758 από 999

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps