ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 08:54

Μπροστά στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης συγκεντρώθηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ ανήμερα της απεργιακής κινητοποίησης της 3ης Δεκεμβρίου. Στόχος τους να καλέσουν τους πολίτες στο στίβο του αγώνα, που κατά την εκτίμησή τους θα βάλει φρένο στην κυβερνητική πολιτική.


Θετικά ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Δήμων Σαμοθράκης και Αλεξανδρούπολης το Υπουργείο Ναυτιλίας για την συνδεση του νησιού με το Λαύριο και τη Λήμνο. Επιπλέον σε εκκρεμότητα παραμένει το αίτημα των 11 Δημάρχων για συνάντηση με την κυβέρνηση σχετικά με την παραχώρηση των χερσαίων ζωνών των λιμανιών.


Κατά 95% έτοιμος είναι ο Έβρος ενόψει του χειμώνα, αναφορικά με την αποκατάσταση των αναχωμάτων. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισημαίνοντας παράλληλα ότι όσες επισκευές έγιναν, αποτελούν έναν άθλο δεδομένων των οικονομικών συνθηκών.


Όλα είναι έτοιμα στην Μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Νικολάου, του πολιούχου της πόλης. Το απόγευμα του Σαββάτου 5 του μηνός θα τελεσθεί αρχιερατικός εσπερινός στη Μητρόπολη, ενώ φέτος οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και το Τίμιο Ξύλο που θα φτάσει στην πόλη την ίδια μέρα.


Στο Υπουργείο Εσωτερικών θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία από την Αλεξανδρούπολη σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με την περικοπή του επιδόματος ενοικίου στους παλιννοστούντες ομογενείς. Στην ίδια συνάντηση θα συζητηθεί και το θέμα της ιθαγένειας, καθώς και με αυτό έχουν δημιουργηθεί προβλήματα το τελευταίο διάστημα.


Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ανοίγει επίσημα για το κοινό το Πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη. Το Πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό για έναν ολόκληρο μήνα με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους ενώ πρέπει να τονιστεί και η συμμετοχή των εθελοντών στην προετοιμασία του.


CHALLENGE CUP: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΠΡΙΕΒΙΤΖΑ 3-1

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 08:38

Τη τρίτη του συνεχόμενη ευρωπαϊκή νίκη για φέτος πανηγύρισε ο Εθνικός Αεξανδρούπολης, ο οποίος επικράτησε στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος για του 32 του Challenge Cup της Σλοβάκικης Πριέβιτζα με 3-1 σετ.


Την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο Ελλάδος πραγματοποίησε ο Πανθρακικός, καθώς κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Αντίθετα η περσινή φιναλίστ , Ξάνθη, ηττήθηκε από την Λάρισα με 1-0 και αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση.


Έκκληση προς το Υπουργείο Εσωτερικών κάνει ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης αναφορικά με μία είδηση που έρχεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης. Σύμφωνα με αυτήν πρόκειται να κοπεί το επίδομα ενοικίου σε πολλές οικογένειες παλιννοστούντων που ωφελούνταν από αυτό με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς στέγη.


Στις 16 Δεκεμβρίου δόθηκε το ραντεβού όλων των φορέων της Κομοτηνής που θα διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Νοσοκομείο. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα γίνει στο Νοσοκομείο και η απόφαση λήφθηκε στη γενική συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του Ιδρύματος.


ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 09:07

Εγκρίθηκε η επέκταση του υφισταμένου δικτύου ποδηλατοδρόμων στην Αλεξανδρούπολη, με απόφαση που εκδόθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2015 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης και δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.


Αντιμέτωπος με μία μεγάλη τραγωδία ήρθε ο κύριος Μεχτέρ Μεστάν Νιαζί από τις Σάππες του Νομού Ροδόπης, αφού είδε το σπίτι του να καταστρέφεται ολοσχερώς από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ο κύριος Νιαζί είναι πλέον άστεγος και περιμένει τα επίσημα πορίσματα ώστε να λάβει κάποιου είδους κοινωνική μέριμνα.


Σελίδα 758 από 950

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps