Αν και αρχικά στήριξε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο δήμαρχος Ορεστιάδας και στέλεχος της ΝΔ, στο β γύρο, ακολουθώντας ουσιαστικά την προτροπή του κ. Γεωργιάδη, στράφηκε προς την υποψηφιότητα του νέου τελικά προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Μαυρίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της παράταξης υποστηρίζοντας πως πλέον θα υπάρχει πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση.


«Τα έσοδα του κράτους ελαχιστοποιούνται και οι διοικούντες ξαναπατούν στα «πτώματα» των επιχειρήσεων, βάζοντας καινούργιους φόρους», δήλωσε μεταξύ άλλων για το παραεμπόριο ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ξάνθης Στυλιανός Μωραϊτης. Παράλληλα αναφερόμενος στις αλλαγές που έρχονται με το νέο ασφαλιστικό δήλωσε πως θα σηματοδοτήσουν και το τέλος των επιχειρήσεων.


Την κατάργηση του φόρου πολυτελείας αυτοκινήτων των  πολυτέκνων έχει στόχο να εντάξει, εντός του νομοσχεδίου για το φορολογικό, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. Πάντως ως τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι περισσότερο που να αφορά στις πολύτεκνες οικογένειες και τον τρόπο που θα διαχειριστεί η Κυβέρνηση την συγκεκριμένη ομάδα.


Λιγότερες από δύο εβδομάδες απομένουν, για τα άτομα με αναπηρίες ώστε να ανανεώσουν τις κάρτες μετακίνησης. Η προθεσμία λήγει στις 31 Ιανουαρίου και στην Αλεξανδρούπολη, η προσέλευση ως τώρα είναι σημαντικά μικρή.


Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η Εθνική ομάδα Νεανίδων στο Βόλει, η οποία πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση στο πανευρωπαϊκό τουρνού της Παλένθια της Ισπανίας, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση υπό της οδηγίες του Αλεξανδρουπολίτη Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Ανδρεάδη. Μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκου Πρωταθλήματος.


Με αντιπροσωπεία αυτοδιοικητικών από το Χάσκοβο της Βουλγαρίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης. Θέμα της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη διασυνοριακών δράσεων σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στον επιχειρηματικό και οικονομικό.


Σε πλήρη λειτουργία είναι τα ραντάρ της Τροχαίας σε όλο τον Έβρο. Οι κάμερες καταγράφουν τους παραβάτες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των ορίων ταχύτητας καθώς τα πρόστιμα μπορεί να φτάσουν ως και τις 2000 ευρω.


Επέλαση χιονιά από τις 16 Ιανουαρίου και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη η Κομοτηνή είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτο περιστατικό.


Ξεκίνησαν και στην Κομοτηνή οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος του Φεβρουαρίου. Τα ποσοστά με τα οποία κάνουν έναρξη οι καταστηματάρχες της Κομοτηνής ξεκινούν από 20 έως και 50%.


Σειρά παρεμβάσεων σε όλο τον Δήμο Αλεξανδρούπολης προγραμματίζει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Στόχος της ΔΕΥΑΑ είναι να αποκατασταθεί κατ' αρχήν το δίκτυο απορροής των ομβρίων υδάτων, αλλά οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν και έργα μικρότερης κλίμακας που όμως είναι επίσης απαραίτητα.


22 τόνοι μανταρίνια και 55 τόνοι ακτινίδια θα διανεμηθούν σε όλους τους δήμους της Ροδόπης. Οι ποσότητες των φρούτων έφτασαν στον χώρο της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος στην Κομοτηνή όπου και ξεκίνησε η διανομή.


Σελίδα 755 από 978

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps