Στην τύχη του έχει αφεθεί ένα από τα λίγα πάρκα ευρωπαϊκών προδιαγραφών που κατασκευάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη με πολλά χρήματα που προήλθαν από τις τσέπες των πολιτών. Ο ειδικός τάπητας για να μην χτυπούν τα παιδιά σε πιθανές πτώσεις έχει φθαρεί, η πόρτα του για την ασφάλεια των μικρών δημοτών έχει σπάσει και τα λουλούδια που τοποθετήθηκαν αρχικά για να το κοσμούν έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Και όλα αυτά σε ένα πάρκο που στοίχισε μισό εκατομμύριο ευρώ και κάτι παραπάνω όπως είδαμε στην ειδική ταμπέλα που έχει τοποθετηθεί στο χώρο.


Παρουσία της γενικής γραμματέως Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Φωτεινής Κούβελα έγιναν τα εγκαίνια του συμβουλευτικού κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2013 και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής για την ψυχολογική, κοινωνική και νομική στήριξη των γυναικών θυμάτων βίας.


Ραντεβού στο φράχτη στα σύνορα Ελλάδας Τουρκίας φέρεται να έχου δώσει εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι και επιθυμούν την απομάκρυνσή του. Στις 9 Μαίου έχει δοθεί πανελλαδικό ραντεβού στα σύνορα για διαμαρτυρία που αφορά στην απομάκρυνσή του.


Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Έβρου Δημήτρης Λαζόπουλος την προηγούμενη Πέμπτη στον Υπουργό Υγείας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος, προχώρησε σε τέτοια κίνηση "σεβόμενος την απόφαση του Υπουργού και με εκτίμηση στο πρόσωπό του". Ο κ. Λαζόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Οι προσωπικές μου αρχές, απαγορεύουν αυστηρά υστερόβουλες λογικές διεκδίκησης, μέσω της δικαστικής οδού, αποζημίωσης από το Δημόσιο». Παράλληλα τόνισε πως το έργο του θα συνεχιστεί μέχρι και την οριστική απόφαση του υπουργού υγείας.


Σελίδα 755 από 791

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps