Θετικό είναι το πρόσημο που έλαβε το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που εδρεύει στην Καβάλα, στην αξιολόγηση στην οποία υποβλήθηκε. Παρόλα αυτά όμως, το ΤΕΙ καλείται να διαχειριστεί δύο μεγάλα προβλήματα που είναι η υποστελέχωση και η μικρή χρηματοδότηση.


Το διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης αποφάσισε την προειδοποιητική καθολική αποχή των μελών του απ τα καθήκοντά τους έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Ο λόγος της κινητοποίησης δεν είναι άλλος από το νέο ασφαλιστικό και τις  υπέρμετρες  επιβαρύνσεις  που όπως λένε θα επωμιστεί ο κλάδος.


Στις επάλξεις και οι δικηγόροι της Καβάλας για το νέο Ασφαλιστικό. Αντιπροσωπεία μάλιστα του δικηγορικού συλλόγου μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην πανελλαδική κινητοποίηση, ενώ το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου περιμένει τις αποφάσεις του κεντρικού συνδικαλιστικού οργάνου για να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις.


Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο για επερχόμενο μεγάλο χιονιά που θα πλήξει την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Η κακοκαιρία αναμένεται να ξεκινήσει από το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 16 Ιανουαρίου και αναμένεται να διαρκέσει τρία περίπου 24ωρα. Ετοιμότητα δηλώνει για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης κατάστασης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Γιάννης Παπαϊωάννου.


Πλήθος εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων σχεδιάζουν ΑΔΕΔΥ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου στο επόμενο διάστημα. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το ασφαλιστικό και τις επικείμενες τροποποιήσεις.


Με επιφύλαξη περιμένουν και οι αστυνομικοί της Καβάλας το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και συγκεκριμένα τις διατάξεις που αφορούν στον κλάδο τους. Πάντως, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ήδη υπάρχει έτοιμη πρόταση, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια διαβούλευση σχετικά με την αναγραφή ή όχι του ονόματος του αστυνομικού στις κλήσεις.


Έκκληση στον Υπουργό Ναυτιλίας απευθύνει και η Θασιακή Ένωση Καβάλας προκειμένου να υπογράψει την άδεια και να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου Ήλίδα, στη γραμμή Πρίνος - Καβάλα.  Το δρομολόγιο κρίνεται ιδιαιτέρως απαραίτητο κυρίως για την εξυπηρέτηση των Θασίων.


ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΦΕΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΕΡΑ

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 09:16

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε στα κοιμητήρια των Φερών η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων και των ανέμων έσπασαν κλαδιά δέντρων στο χώρο του κοιμητηρίου προκαλώντας ζημιές σε τάφους.


Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και ο Έβρος Σουφλίου ήταν οι δύο ομάδες, σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο αντίστοιχα,  που πήραν την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, στους αγώνες που έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης.


Βγάζει καρπούς η δουλειά που γίνεται στο τμήμα Μπάντμιντον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μιας και η ομάδα του Εθνικού πλέον συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως το μεσογειακό καμπ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Επιδίωξη των ανθρώπων του τμήματος είναι να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει το άθλημα στην πόλη και να πολλαπλασιαστούν οι επιτυχίες.


Σπίτια που μετρούν ένα αιώνα ζωής κινδυνεύουν στα Πετρωτά του Έβρου. Νούμερο ένα κίνδυνος για τα παραδοσιακά ιστορικά σπίτια του οικισμού δεν είναι άλλος από τον ΕΝΦΙΑ. Ήδη τα πρώτα σπίτια έχουν γκρεμιστεί προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να μην πληρώσουν τον γνωστό σε όλους μας, πλέον, ΕΝΦΙΑ.


Διαμαρτύρονται οι φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που από την νέα χρονιά αναγκάζονται και πληρώνουν εισιτήριο για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στην σχολή. Σύμφωνα με τους ίδιους τους φοιτητές χρειάζονται περίπου 4€ ημερησίως για διαδρομές ρουτίνας λέσχη-σχολή- πόλη γεγονός που τους οδηγεί σε κατά πολύ αυξημένα έξοδα.


Σελίδα 754 από 978

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps