Τα 56 χιλιάδες ευρώ φτάνει ο προϋπολογισμός του δήμου Κομοτηνής για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών σε ότι έχει να κάνει με την κάλυψη βασικών αναγκών όπως είναι η σίτιση και η θέρμανση.


Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας διοργάνωσε το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής. Στόχος της εκδήλωσης, η οποία διοργανώνεται για 17η συνεχή χρονιά, είναι η συγκέντρωση το δυνατόν περισσοτέρων φιαλών αίματος ενώ αποδέκτης όλων των φιαλών θα είναι η τράπεζα αίματος του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής.


Στο πλαίσιο της 3ης Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής και Αστικής Αποκατάστασης - BRAU3, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μορφολογίας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ και το ΤΕΕ, διοργάνωσαν επιστημονική ημερίδα, ενώ στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου φιλοξενείται Έκθεση με πόστερ, προβολές, workshops, κ.α. έργων αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής αποκατάστασης.


Κάλεσμα προς όλους να ενισχύσουν με τον οβολό τους και τον φετινό Έρανο της Αγάπης απευθύνει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος. Ο έρανος αγάπης γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή από τη Μητρόπολη με στόχο την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων, έτσι όπως αυτοί καταγράφονται από τα δίκτυα των εθελοντριών γυναικών των ενοριών της πόλης.


Ενα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στις γειτονιές της Ελλάδας και του κόσμου ετοιμάζουν από κοινού το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξ/πολης και το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης Χρόνης Αηδονίδης. Ο λόγος για τη συναυλία που θα παρουσιάσουν στο κοινό της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Παρασκευής και η οποία περιλαμβάνει κάλαντα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.


Χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ κολύμβησης διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Η διοργάνωση θα γίνει στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου.


Στην 10η αγωνιστική της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ο Άλεξ στο γήπεδο του ΚΤΕΟ, επιβλήθηκε της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου με 5-1, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 16 βαθμούς, με την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου, να παραμένει στους 4.


Απαραίτητη θεωρεί την άποψη της τοπικής κοινωνίας σε κάθε μεγάλο αναπτυξιακό έργο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης. Ως εκ τούτου απαραίτητη θεωρεί την άποψη και της τοπικής κοινωνίας στο θέμα του LNG που σχεδιάζεται για την Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, ο ίδιος δεν μετέφερε ξεκάθαρη θέση από πλευράς υπουργείου καθότι εκρεμμεί η ενημέρωση του κου Σκουρλέτη.


Ολοκληρώθηκε η συλλογή υπογραφών για την τοποθέτηση εντός της ημερησίας διάταξης του Δημοτικού συμβουλίου το ζήτημα της επένδυσης του LNG. Η πρωτοβουλία πάρθηκε από τον κ. Κώστα Πανταζίδη προκειμένου να εξεταστεί το θέμα διεξοδικά.


Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη έγινε στην Ορεστιάδα με κεντρικό -αλλά όχι μοναδικό- θέμα την εξόρυξη του ζεόλιθου που υπάρχει στο βόρειο Έβρο. Ο Υπουργός άκουσε όλες τις παραμέτρους του ζητήματος που απασχολεί τον Έβρο εδώ και πολλά χρόνια πλέον και δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει στον άμεσο προϊστάμενο του, προκειμένου η υπόθεση επιτέλους να προχωρήσει.


Σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από τη συνθήκη Σένγκεν εμφανίστηκε ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ. Ο κύριος Κουίκ από την Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε συνοδεύοντας τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος στηλίτευσε τη στάση άλλων χωρών στον προσφυγικό ζήτημα σημειώνοντας πάντα ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα συνεπείς σε κάθε δέσμευσή της επί του θέματος.


Την τελευταία στιγμή απέτρεψε την απόπειρα ληστείας ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης όταν δύο αθίγγανες προσπάθησαν να τον εξαπατήσουν, αποσπώντας  του την προσοχή. Λόγω του περιστατικού, ο Εμπορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης εξέδωσε δελτίου τύπου που προειδοποιεί τα μέλη του  να είναι προσεκτικά.


Σελίδα 754 από 950

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps