Χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ κολύμβησης διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Η διοργάνωση θα γίνει στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου.


Στην 10η αγωνιστική της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ο Άλεξ στο γήπεδο του ΚΤΕΟ, επιβλήθηκε της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου με 5-1, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 16 βαθμούς, με την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου, να παραμένει στους 4.


Απαραίτητη θεωρεί την άποψη της τοπικής κοινωνίας σε κάθε μεγάλο αναπτυξιακό έργο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης. Ως εκ τούτου απαραίτητη θεωρεί την άποψη και της τοπικής κοινωνίας στο θέμα του LNG που σχεδιάζεται για την Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, ο ίδιος δεν μετέφερε ξεκάθαρη θέση από πλευράς υπουργείου καθότι εκρεμμεί η ενημέρωση του κου Σκουρλέτη.


Ολοκληρώθηκε η συλλογή υπογραφών για την τοποθέτηση εντός της ημερησίας διάταξης του Δημοτικού συμβουλίου το ζήτημα της επένδυσης του LNG. Η πρωτοβουλία πάρθηκε από τον κ. Κώστα Πανταζίδη προκειμένου να εξεταστεί το θέμα διεξοδικά.


Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη έγινε στην Ορεστιάδα με κεντρικό -αλλά όχι μοναδικό- θέμα την εξόρυξη του ζεόλιθου που υπάρχει στο βόρειο Έβρο. Ο Υπουργός άκουσε όλες τις παραμέτρους του ζητήματος που απασχολεί τον Έβρο εδώ και πολλά χρόνια πλέον και δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει στον άμεσο προϊστάμενο του, προκειμένου η υπόθεση επιτέλους να προχωρήσει.


Σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από τη συνθήκη Σένγκεν εμφανίστηκε ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ. Ο κύριος Κουίκ από την Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε συνοδεύοντας τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος στηλίτευσε τη στάση άλλων χωρών στον προσφυγικό ζήτημα σημειώνοντας πάντα ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα συνεπείς σε κάθε δέσμευσή της επί του θέματος.


Την τελευταία στιγμή απέτρεψε την απόπειρα ληστείας ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης όταν δύο αθίγγανες προσπάθησαν να τον εξαπατήσουν, αποσπώντας  του την προσοχή. Λόγω του περιστατικού, ο Εμπορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης εξέδωσε δελτίου τύπου που προειδοποιεί τα μέλη του  να είναι προσεκτικά.


Αντίθετος με το ενδεχόμενο συμμετοχής της Νέας Δημοκρατίας σε ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση, δηλώνει ο Βουλευτής του κόμματος από τη Δράμα Δημήτρης Κυριαζίδης. Κατά την εκτίμησή του, η κυβέρνηση είναι εκείνη που δεν μπορεί να υποστηρίξει οικουμενικότητα και ως εκ τούτου, αν σχηματιστεί τέτοια κυβέρνηση θα αποτύχει.


Την διαμαρτυρία του για την αποχή του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης από τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις εξέφρασε το μέλος της ΠΑΣΕΒΕ Δημήτρης Κουμπής. Την ίδια κατηγορία απεύθυνε και στην ομοσπονδία ΕΒΕ Έβρου τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν στους αγώνες.


Σε δωρεά κρεβατιών και άλλων αναλώσιμων προς το Νοσοκομείο, προχώρησε ο Δήμος της Δράμας. Τα υλικά δωρήθηκαν στην παιδιατρική κλινική του ιδρύματος και καλύπτουν ένα μέρος των αναγκών του, εν τούτοις το Νοσοκομείο έχει πολλές και μεγάλες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.


Σκέψεις για σύνδεση του ύψους των τελών κυκλοφορίας με την κατανάλωση των καυσίμων σε κάθε όχημα, εξετάζει το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως η κυβέρνηση εξετάζει την αύξηση του φόρου στη βενζίνη και τα λοιπά καύσιμα, με στόχο να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας.


Ανήμερα του Αγίου Νικολάου εγκαινιάστηκε το Πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη. Για έναν μήνα ο Άγιος Βασίλης, η μαγεία των Χριστουγέννων και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αλεξανδρούπολης.


Σελίδα 753 από 948

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps