Πάνω από 31.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί από οφειλέτες στην ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet για την ένταξη στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο με ευνοϊκούς όρους και σε έως 100 δόσεις.Οι αιτήσεις αφορούν είτε την υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων με καταβολή της ελάχιστης δόσης είτε την υπαγωγή στο πρόγραμμα προκαταβολής μέρους της συνολικής οφειλής και διαγραφής αντίστοιχου ποσού τόκων, πρόσθετων φόρων και προσαυξήσεων.


Σύστημα "δεσμών" με ένα μάθημα "μπαλαντέρ" που ξεκλειδώνει περισσότερα του ενός επιστημονικά πεδία ανακοίνωσε τελικά το υπουργείο Παιδείας ύστερα από αρκετές ημέρες φημολογίας και συνεχόμενων διαρροών. Το σύστημα που ανακοινώθηκε έχει τρεις προσανατολισμούς. Ανθρωπιστικών σπουδών, θετικών σπουδών και σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.


Ξεκίνησε από τις 20 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαΐου, η περίοδος της υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση των παροχών που προβλέπονται από τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο 4320, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά ή μεσω των κατά τόπους ΚΕΠ.


200 αθλητές και συνοδοί θα βρεθούν στην Αλεξ/πολη για την τελική φάση των σχολικών αγώνων.


ΟΙ ΑΓΙΟΙ 5 ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 08:03

Τους 5 αγίους νεομάρτυρες της Σαμοθράκης γιορτάζει σήμερα η ορθόδοξη εκκλησία. Το πρωί στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη τελέστηκε Δοξολογία, παρουσία του πληρώματος του ρώσικου ιστιοφόρου Kruzenshtern.


Τιμές στους πεσόντες Ρώσους αξιωματικούς αποδόθηκαν το πρωί της Κυριακής με κατάθεση στεφάνων και τρισάγιο, παρουσία του γενικού πρόξενου της Ρώσικης Ομοσπονδίας, του πληρώματος του ιστιοφόρου πλοίου Kruzenshtern καθώς και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Νωρίτερα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν οι 100 περίπου δόκιμοι ναύτες του ρώσικου πλοίου που βρίσκεται για 2η μέρα στο λιμάνι της Αλεξ/πολης.


3,800 ήταν οι επισκέπτες στο ρώσικο ιστιοφόρο κρούζεστερν στο λιμάνι στης Αλεξανδρούπολης μόνο κατά την 1η μέρα κατάπλευσής του σε αυτό. Φανερά εντυπωσιασμένοι δηλώνουν όσοι βρέθηκαν στο όμορφο ιστιοφόρο, ενώ και μέλη συλλόγων έδωσαν το παρόν προσφέροντας αναμνηστικά δώρα στο πλήρωμα.


Το πρόγραμμα Interreg Ελλάδα Βουλγαρία με τίτλο Γεωργία Ακριβείας υλοποιείται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ένα πρόγραμμα το οποίο προωθεί την μέγιστη δυνατή απόδοση του φυτού με μηδενική πρόσθετη επιβάρυνση αφού προβλέπει την χρήση ακριβώς των ποσοτήτων που χρειάζεται το εκάστοτε φυτό.


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης. Η επίσκεψη του έγινε στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου. Ο ίδιος μίλησε τόσο για τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν στο συνέδριο του κόμματος αλλά πήρε θέση και για το μεταναστευτικό ζήτημα .


Μετά τις πλημμύρες τα κουνούπια. Αυτό έχει καταστεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τους κατοίκους της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δοκιμάστηκαν από τα νερά των πλημμυρών. Ιδίως στον Έβρο, όπου πλημμύρησαν τεράστιες εκτάσεις και κατοικημένες περιοχές, ο προβληματισμός είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Η περιφερειακή αρχή σχεδίασε και υλοποιεί την καταπολέμηση των κουνουπιών.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (19-04-15)

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 07:56

Αποτελέσματα και βαθμολογίες στη Γ Εθνική Κατηγορία, αλλά και στους Τρεις Ομίλους της Δεύτερης Ποδοσφαιρικής Κατηγορίας του νομού Έβρου.


Σελίδα 751 από 776

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps