Την παράιτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησαν οι αγρότες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση των Κήπων. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν δεν επιθυμούν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και ζητούν την απόσυρσή του άμεσα.


Σε ανακοίνωση προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Ροδόπης, σχετικά μα την προχθεσινή διαμαρτυρία των αγροτών και τον πολύωρο αποκλεισμό του υπουργού στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή.


Από την 1η Μαρτίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί. Θολό όμως παραμένει το τοπίο με τις αποδείξεις ενώ εκτιμάται ότι για τις δηλώσεις των περασμένων ετών εικάζεται ότι δεν θα υπάρξουν ετεροχρονισμένες ρυθμίσεις.


Πάνω από 1000 διαδηλωτές αναμένεται να βρεθούν στον Έβρο το Σαββατοκύριακο για να συμμετάσχουν στην πανευρωπαϊκή διαδήλωση για τα κλειστά σύνορα της Ευρώπης. Στόχος τους είναι να στείλουν παντού το μήνυμα ότι τα σύνορα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά και η διέλευση των προσφύγων να είναι ελεύθερη.


Στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας προβλήθηκε η Καβάλα ως τουριστικός προορισμός, σε ειδική έκθεση στην οποία έλαβε μέρος μέσω της Δημωφέλειας. Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον ικανοποιητικό, αφού το ολλανδικό ενδιαφέρον για την περιοχή της Καβάλας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης στη συγκινητική πρωτοβουλία της Παρασκευής. Τα κορίτσια του σχολείου έκοψαν τις κοτσίδες τους και τις δωρίζουν για τη δημιουργία περουκών για παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Στις 9 Φεβρουαρίου δημοπρατείται με πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας έργο προϋπολογισμού 550.000 ευρώ, που αφορά το κτήριο του Εθνικού Οργανισμού Καπνού. Εκτός από τις προβλεπόμενες εργασίες στο κτήριο σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα γίνει και ενεργειακή αναβάθμιση, καθιστώντας το απόλυτα σύγχρονο.


Σημαντικά παιχνίδια για την συνέχεια του Πρωταθλήματος περιλαμβάνει το μενού της 14ης αγωνιστικής της volleyleague για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα. Ο Εθνικός θα υποδεχτεί στις 18:00 το απόγευμα, στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος την Λαμία, με τον Α.Ο. Ορεστιάδας να αγωνίζεται στην Πάτρα μία ώρα αργότερα, κόντρα στην Παναχαϊκή.


Στις επάλξεις είναι πλέον οι αγρότες και στον Νομό Έβρου. Κατά μήκος του Νομού έχουν στηθεί δύο μπλόκα - ένα στον κόμβο των Ψαθάδων και ένα στον κόμβο των Καστανεών. Προς το παρόν δεν έχει γίνει προγραμματισμός για διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, όμως τις επόμενες ημέρες θα γίνει και αυτό. Συνολικά στα δύο μπλόκα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 700 τρακτέρ.


ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 09:41

Οι αγρότες στην Ξάνθη έκλειναν τη γέφυρα του Νέστου στην Παλιά Εθνική Οδό κατά διαστήματα και όχι συνεχόμενα και δήλωσαν αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους για μέρες έως ότου δικαιωθούν όπως είπαν τα αιτήματά τους.


Σελίδα 751 από 983

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps