ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ - ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ 2-1

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 19:03

Κυπελλούχος 2015 στο Νομό Ροδόπης αναδείχθηκε η Δόξα Προσκυνητών καθώς επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου με 2-1 τον ΠΑΟ Κοσμίου. Ο αγώνας έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης και ήταν πραγματική γιορτή ποδοσφαίρου από την διοργανώτριοα αρχή.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του νέου περιφερειακού ιατρείου των Φερών της Αλεξανδρούπολης και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνει η μετεγκατάσταση των παροχών υγείας. Στο νέο ιατρείο βρέθηκαν τα μέλη της διαχειριστικής επιτροπής αλλά και μηχανικοί ώστε να επιθεωρήσουν τις εργασίες.


Οι γυναίκες μέλη του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών τιμήθηκαν για την προσφορά τους από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και το κέντρο αιμοδοσίας του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Έβρου. Στις γυναίκες αυτές δόθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στην κοινωνία ενώ πριν την τελετή πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου.


Να επενδύσει στον πολιτισμό και στην πλούσια παράδοση του τόπου έχει θέσει ως στόχο η περιφερειακή αρχή. Μικρότερα και μεγαλύτερα έργα σε όλη την έκταση της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, έχουν δρομολογηθεί, έτσι ώστε η πολιτισμική ανάδειξη να συνδυαστεί με τουριστική προβολή των περιοχών της περιφέρειας που έχουν πλούσια εκθέματα και ιστορία.


Ο οικισμός εγκαταλείφθηκε στη δεκαετία του '80 στον Δήμο Ορεστιάδας.


Η διαδικασία του leasing με την οποία η Βουλή χορηγεί τα βουλευτικά αυτοκίνητα αναμένεται να καταγγελθεί την 1η Σεπτεμβρίου, τρεις μήνες νωρίτερα από την οριζόμενη λήξη της σύμβασης προκειμένου να γίνει επαναπροσδιορισμός, όπως εξήγγειλε η Πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αναφορικά με το ζήτημα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Γιώργος Καϊσας και Δημήτρης Ρίζος μίλησαν για το θέμα. Από την πλευρά του ο κ. Καϊσας δεν έκανε καν αίτηση για να πάρει αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του ενώ ο κ. Ρίζος όπως είπε το αυτοκίνητο που του έδωσαν είναι μεγάλου κυβισμού και δήλωσε πως άμεσα θα το αντικαταστήσει με ένα πιο μικρό, που θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα όταν δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί μετρό, όπως χαρακτηριστικά είπε.


Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ο υπουργός Οικονομικών, Γ.Βαρουφάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Εξερχόμενος του Μεγάρου ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε εάν υπάρχει ζήτημα με την ρευστότητα. "Δεν υπάρχει κανένας φόβος" ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού, με την συζήτηση να επικεντρώνεται γύρω από την πορεία των διαπραγματεύσεων.


Μέχρι το Πάσχα θα αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι για τις καταστροφές που υπέστη το ζωικό τους κεφάλαιο κατά τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα.Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου μετά και τις επαφές που είχε με τους βουλευτές του νομού Έβρου, τους αντίστοιχους Αντιπεριφερειάρχες, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Σε κατάσταση συναγερμού και πάλι ο νομός Έβρου σε ότι έχει να κάνει με τα πλημμυρικά φαινόμενα. Οι βροχοπτώσεις έχουν ως αποτέλεσμα των λιώσιμο του χιονιού στη Βουλγαρία με τις ποσότητες των υδάτων που περνούν στην ελληνική πλευρά να παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις. Οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε ετοιμότητα καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (15-03-15)

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 08:39

Πάμε να δούμε σε κάρτες την αγωνιστική κίνηση, τις βαθμολογίες και την επόμενη αγωνιστική από διάφορες ποδοσφαιρικές κατηγορίες του Έβρου και όχι μόνο.


Ο Μικρός Πρίγκιπας και η ομάδα θεάτρου Μικρός Βορράς βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Μικροί και μεγάλοι, έγιναν συνοδοιπόροι σ ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες με βασιλιάδες, βασίλισσες και γεωγράφους.


ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 11:31

Σε σειρά αλλαγών που θα ισχύσουν από την φετινή χρονιά προτίθεται να προχωρήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη, οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου θα δώσουν προαγωγικές εξετάσεις χωρίς την Τράπεζα Θεμάτων η οποία καταργείται, ενώ καταργούνται και οι εξετάσεις που θα προσμετρούν σε ποσοστό για την είσοδο στην ανώτατη εκπαίδευση.Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας τόνισε ότι όλες οι δεσμεύσεις που έχει λάβει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρηθούν και πρόσθεσε ότι οι πόρτες του υπουργείου θα είναι ανοικτές σε όλους.


Σελίδα 751 από 756

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps