Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται τα νοσοκομεία του Έβρου συγκριτικά με πέρυσι αν και το πρόβλημα υποστελέχωσης, ειδικά στο νοσηλευτικό προσωπικό, παραμένει. Στο ιατρικό κομμάτι πάντως έχουν γίνει αρκετές προσλήψεις μόνιμου και επικουρικού προσωπικού.


Γεμάτα είναι τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης από Τούρκους, Βουλγάρους, Ρουμάνους και Σέρβους τουρίστες. Το βλέμμα των ξενοδόχων είναι πλέον στραμμένο στις κρατήσεις του Σεπτεμβρίου καθώς προσβλέπουν να συνεχιστεί η χρυσή περίοδος του καλοκαιριού.


Επιμένει στην πραγματοποίηση της θαλάσσιας σύνδεσης Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη- Λήμνο-  Μυτιλήνη ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης  προκαλώντας συναντήσεις με φορείς και θεσμικούς για την προώθηση του εγχειρήματος. Σύμμαχος του φαίνεται να είναι ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο οποίος πρόκειται να διοργανώσει σχετική ημερίδα μέσα στο επόμενο διάστημα.


Στη διάθεση της κυβέρνησης είναι πλέον το κείμενο της διαβούλευσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αναφορικά με το θέμα της χωροθέτησης βοσκοτόπων στην ορεινή περιοχή της Δράμας. Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Πατακάκης, πρόκειται για μία υπόθεση που αγγίζει δύο σημαντικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας, δηλαδή του τουρισμού και της κτηνοτροφίας.


Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το μεγάλο στοίχημα των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Οι εποχές των μεγάλων σπαταλών νερού πέρασαν ανεπιστρεπτί και όλοι πλέον πρέπει να συμβιβαστούν με τη νέα πραγματικότητα καθώς τα πρόστιμα για ποτίσματα σε περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θα φέρουν και πρόστιμα.


Με το βλέμμα στραμμένο στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι τα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δράμας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιο Ανδρούτσο, μέσα στους πρώτους στόχους που έχει θέσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι η δημιουργία προοπτικών ανάπτυξης


Εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή του δήμου Ορεστιάδας κονδύλι για τις δράσεις της τουριστικής επιτροπής του δήμου προκειμένου μέσω δημόσιου διαγωνισμού να χρηματοδοτηθεί η προσπάθεια για ανάδειξη της περιοχής και συμμετοχής της σε εκθέσεις τουριστικής προβολής.


Σελίδα 750 από 1136

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps