Την κριτική της παράταξης ο Τόπος της Ζωής μας, εισέπραξε η δημοτική αρχή της Καβάλας, για τη διακοπή των βελτιωτικών  έργων στην οδό Βενιζέλου. Η Δήμαρχος της Καβάλας απαντά στην κριτική και τονίζει ότι τα έργα θα γίνουν ούτως ή άλλως καθώς η οδός Βενιζέλου είναι μία από τις κεντρικότερες αρτηρίες της πόλης και οι παρεμβάσεις σε αυτήν είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.


Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η κατάρτιση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου της Θάσου με επίκεντρο τις λατομικές περιοχές. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας εκφράζει την άποψή του για το σχέδιο, πλην όμως η τελική κατάρτισή του είναι ευθύνη του Δήμου Θάσου.


Την καθιερωμένη βασιλόπιτα του Σταυρίδειου Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων Άγιος Κυπριανός έκοψε σήμερα 3 Ιανουαρίου, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης ΆΝθιμος. Στο μήνυμά του ο Μητροπολίτης εξήρε τις προσπάθειες του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού όχι μόνο για την σωματική, αλλά και για την ψυχική υγεία των τροφίμων.


Παρά το χιόνι και το τσουχτερό κρύο, οι χειμερινοί κολυμβητές της Αλεξανδρούπολης, έκοψαν και φέτος την πίτα τους στη δημοτική πλαζ του ΕΟΤ. Πέρα από βουτιές στα παγωμένα νερά, η κοπή της βασιλόπιτας συνοδεύτηκε από φαγητό και πολύ χορό.


ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2016 09:42

Χρόνια πολλά με αισιοδοξία ευχήθηκε ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος σε όλους τους έλληνες πολίτες εκφράζοντας έτσι το μήνυμα της Κυβέρνησης για τη νέα χρονιά. Ο κ. Ρίζος εξήγησε, πως επόμενος στόχος της Κυβέρνησης είναι μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που αφορούν στο ασφαλιστικό, στο συνταξιοδοτικό και στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων.


Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται αυτή τη φορά με βροχές και χιόνια από την Κυριακή.


Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2016 09:39

Απογοητευμένοι δήλωσαν κάποιοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης για την χρονιά που πέρασε. Το 2015, λένε, ότι έφερε μόνο αρνητικές ειδήσεις και βαριά φορολογία.


Αυτόνομο κλιμάκιο πυροσβεστικής αποκτούν οι Φέρες του δήμου Αλεξανδρούπολης ύστερα από αίτημα του Δήμου. Πλέον αναμένεται η αγορά του εξοπλισμού των εγκαταστάσεων οι οποίες εκτιμάτε να λειτουργήσουν το καλοκαίρι.


Πλήθος συναντήσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου Αλεξανδρούπολης είχε στην Αθήνα ο αντιδήμαρχος ενέργειας και φυσικών πόρων Γιάννης Φαλέκας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην βαθιά γεωθερμία και το δίκτυο φυσικού αερίου.


Παρατείνονται οι συμβάσεις των παρόχων υπηρεσιών υγείας και του ΕΟΠΥΥ έως τις 30 Ιουνίου 2016. Ειδικότερα για τους γιατρούς, όπως αναφέρει η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, αναγνωρίζεται με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η παράταση της σύμβασης των συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας γιατρών για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και για το νέο έτος, κάτι που ζητούσαν οι γιατροί, επισημαίνοντας τις συνέπειες του νομικού κενού στη στάση πληρωμών.


Ανατροπές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης προωθεί η κυβέρνηση. Μετά το «ξήλωμα» του νόμου Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ, με την επιστροφή των «αιώνιων» φοιτητών, την αποδυνάμωση του ρόλου των Συμβουλίων και την επαναφορά της συμμετοχής των φοιτητών στις εκλογές για την ανάδειξη των πρυτανικών αρχών, σχεδιάζονται ριζικές αλλαγές στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.


Αλλαγμένος προς το χειρότερο εμφανίστηκε ο Πανθρακικός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για το 2016. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κλαι ηττήθηκε απ τον Αστέρα στην Τρίπολη με 4-0. Την Κυριακή στα Πηγάδια στις 17:15 η Σκόντα Ξάνθη θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.


Σελίδα 750 από 966

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps