Ο οικονομικός προϋπολογισμός του 2016 καθώς και οι διεκδικήσεις των γιατρών συζητήθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση του ιατρικού συλλόγου Έβρου. Οι γιατροί μίλησαν για τις θέσεις εργασίας των νέων συναδέλφων τους, τις δομές της υγείας και το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.


Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο τμήμα Οινολογίας στο Παράρτημα του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που εδρεύει στη Δράμα ζητούν εδώ και πολύ καιρό τόσο οι σπουδαστές του, όσο όμως και οι φορείς της Δράμας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των σπουδαστών Φραγκίσκο Παπαγεωργίου,  μία τέτοια εξέλιξη θα έδινε μεγάλη δυναμική στο Τμήμα, ενώ το θέμα απασχόλησε και σχετική σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.


Πρόβλημα πληρωμών αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Νοτίου Έβρου, αφού τα χρήματα των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, πρόκειται να δοθούν ύστερα από την λήξη της διορίας πληρωμής του ΕΛΓΑ. Οι αγρότες πρόκειται να μεταφέρουν το ζήτημα στην δικαιοσύνη, αποστέλλοντας σχετικό υπόμνημα στους τοπικούς εισαγγελείς.


Ιατρική ενημέρωση σχετικά με τις παθήσεις του ουρολογικού συστήματος έγινε στην Άνθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Η πρωτοβουλία πάρθηκε από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου με στόχο να ενημερώσει του κατοίκους της περιοχής.


Το Ιωακείμειο Γηροκομείο επισκέφτηκαν οι μαθητές του 12ο Δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης τραγουδώντας και χορεύοντας τα κάλαντα της Άνοιξης. Μαθητές και ηλικιωμένοι φανερά ενθουσιασμένοι με την επίσκεψη μίλησαν για τα συναισθήματα που τους προκάλεσαν τα παραδοσιακά χελιδονίσματα.


Ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά με την καταπολέμηση των κουνουπιών. Ο κος Δημοσχάκης προτείνει και τη συμμετοχή της πολεμικής αεροπορίας στην επιχείρηση, ενώ διερωτάται επίσης για το αν έχουν γίνει διασυνοριακές επαφές επί του θέματος.


Από το Μεξικό έως τις Φιλιππίνες εκατομμύρια Καθολικών εορτάζουν σήμερα Κυριακή 27/3, την Κυριακή του Πάσχα. Και ο ιερός καθολικός ναός που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη άνοιξε τις πόρτες του για τους πιστούς όπου και τελέστηκε λειτουργία. Να σημειωθεί πως οι καθολικοί στην Ελλάδα γιορτάζουν το Πάσχα μαζί με τους χριστιανούς ωστόσο ο ιερέας μίλησε στην κάμερα για το προσφυγικό ζήτημα.


Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να λειτουργήσει στην Αλεξανδρούπολη το ΑΤΜ γίδινου γάλακτος, που ετοιμάζει ο αγροτικός συνεταιρισμός Θρακών Αμνός. Το ΑΤΜ επρόκειτο να λειτουργήσει νωρίτερα, όμως λόγω των κάπιταλ κοντρόλς καθυστέρησε η παραλαβή του εξοπλισμού και άρα όλο το εγχείρημα. Παρ' όλα αυτά, όπως εξήγησε στην εκπομπή της Δέλτα Τηλεόρασης "Αγροτικό Βήμα" ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρήστος Παρασχούδης, όλα πια είναι έτοιμα και πάμε να δούμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.


Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του αθλητικού συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Κότινος». 9 συνολικά μετάλλια συγκέντρωσε η ομάδα του συλλόγου στη 10η Επετειακή διεθνή κολυμβητική συνάντηση ΑμεΑ «ΝΑΟΥΣΑ 2016».


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ BRAILLE ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 08:47

Νέος κύκλος μαθημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille ξεκινά από τις 4 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το παράρτημα του συλλόγου τυφλών Αλεξανδρούπολης.


Με το ενάμιση πόδι στην Α κατηγορία του Έβρου βρίσκεται μετά την ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής, στην Γ Εθνική κατηγορία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ο Εθνικός, γνώρισε την ήττα με 0-1 απ τον Άρη στο Φώτης Κοσμάς, με το γκολ, του Πόι στο 60,  και η διαφορά απ την 9η θέση που χαρίζει την παραμονή άνοιξε κι άλλο, φτάνοντας τους 12 βαθμούς.


Σύσκεψη με στόχο την αναβάθμιση των λιμένων της Σαμοθράκης, έγινε μεταξύ φορέων του νησιού και του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Εκεί συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο λιμάνια του νησιού, με κορυφαίο ζήτημα την αύξηση των δρομολογίων.


Σελίδα 749 από 1029

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps