Αποφασισμένος να γράψει ιστορία είναι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θα υποδεχτεί στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την Σπάρτακ Λιγκ στις 7 το απόγευμα και θέλει μόνο  νίκη για να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάλεντς Καπ.


Ομαλά εξελίχτηκε η τέταρτη μέρα των αγροτικών κινητοποιήσεων στο τελωνείο των Κήπων. Οι αγρότες έκλεισαν την δίοδο μόνο στα φορτηγά και διαδήλωσαν κατά του φορολογικού και ασφαλιστικού νομοσχεδίου.


Μερική άρση του εμπάργκο της Ρωσίας, τουλάχιστον σε κάποια αγροτικά προϊόντα, συζητήθηκε κατά την τελευταία συνάντηση του επίτιμου πρόξενου της Ρωσίας στον Έβρο, Κώστα Γκαμπαερίδη και του προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη. Παράλληλα δημιουργούνται νέες επαφές με σούπερ μάρκετ στην Αγία Πετρούπολη για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων.


Κατεβάζουν ρολά οι καταστηματάρχες της Αλεξανδρούπολης αφού σε πρόσφατη σύσκεψη των εργατικών σωματείων ο εμπορικός σύλλογος αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στην απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις τέσσερις Φεβρουαρίου. Περισσότερες συντονιστικές συσκέψεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.


Και ο Εμπορικός Σύλλογος της Καβάλας δηλώνει συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Καβάλας έχουν την άποψη ότι το νέο ασφαλιστικό είναι η ταφόπλακα των επιχειρήσεων τους γι' αυτό και καλούν τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.


Ως λαίλαπα χαρακτηρίζει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο το Επιμελητήριο της Καβάλας, το οποίο μετά από έναν μεγάλο κύκλο επαφών έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το νέο ασφαλιστικό δεν είναι αναπτυξιακό, αλλά αντιθέτως θα οδηγήσει σε ύφεση τον επιχειρηματικό κόσμο, γι' αυτό και ζητά την απόσυρσή του.


Ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στην Ρωσική πλευρά και τις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την εξαγωγή ντόπιων οσπρίων. Στην διεξαγωγή του εγχειρήματος συμβάλλει σημαντικά ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στον Έβρο, Κώστας Γκαμπαερίδης και το τμήμα Δασοπονίας και Γεωπονίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.


Ανοικτό διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου τουριστικού λογοτύπου, προκηρύσσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Καβάλας. Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω της Δημωφέλειας και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου και το έπαθλο θα είναι 5.000 €. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχει ο οποιοσδήποτε.


Ενισχύεται οικονομικά το τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη να δηλώνει ότι θα χορηγήσει επιπλέον 2.000€ για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας. Το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού άλλωστε έχει περάσει στους οκτώ της Ευρώπης, διάκριση ιδιαίτερα σημαντική.


Στην κορυφή της Α κατηγορίας του Έβρου, συνεχίζει και μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής, η Α.Ε.Διδυμοτείχου, αφού πήρε το τρίποντο και στην Δραγάνα απέναντι στον Ιπποκράτη, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή. Σκόρερ και τον δύο τερμάτων των φιλοξενούμενων ο Γιαννόπουλος, ενώ για τον Ιπποκράτη , είχε ανοίξει το σκορ, ο Κατσαμάκας.


Μία ομάδα περίπου 100 προσφύγων εντοπίστηκαν να περιπλανώνται στην Εγνατία οδό στο ύψος του Κόμβου του Θουρίου στο βόρειο Έβρο το απόγευμα της Κυριακής. Οι πρόσφυγες προφανώς είχαν μόλις περάσει το ποτάμι και έψαχναν τρόπο να φτάσουν σε κατοικημένη περιοχή και φυσικά έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, που κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο.


Σελίδα 749 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps