"ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016": ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Ο Ο.Φ.Θ.Α.

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 07:58

Σημαντικές διακρίσεις περίμεναν τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης  στην Καβάλα, καθώς ο ΟΦΘΑ, αναδείχθηκε πολυνικής μεταξύ των συλλόγων  που συμμετείχαν στους αγώνες. Παράλληλα καλύτερος κολυμβητής Ανδρών- Γυναικών ανακηρύχτηκε ο Αργύρης Τυλιγαδάς, ενώ στην Μαρίνα Μπαδάνη ανήκει ο τίτλος της MVP των αγώνων.


ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AGROTICA

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 07:49

Περισσότεροι από 10.000 αγρότες εκτιμάτε ότι θα βρεθούν στην έκθεση AGROTICA της Θεσσαλονίκης για να διαδηλώσουν κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου. Πάντως αναφορικά με το μπλόκο του τελωνείου των Κήπων στο Έβρο, οι συντονιστές δηλώνουν ότι οι μισοί αγρότες θα παραμείνουν εκεί , διατηρώντας το μπλόκο.


Δυναμική είναι από την πρώτη και η παρουσία των Αγροτών ατον μπλόκο των Τοξοτών στην Ξάνθη, δίνοντας τον ρυθμό των κινητοποιήσεων στο σημείο που ενώνει την Θράκη με την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι αγρότες εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την διαφωνία τους στα όσα προωθεί η κυβέρνηση δείχνοντας  αποφασιστικότητά  για την συνέχιση του αγώνα τους


Αρνητικός στον τρόπο διαμαρτυρίας των αγροτών με τα μπλόκα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης. Όπως δήλωσε ο ίδιος για το αγροτικό ζήτημα ευθύνονται τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις όσο και οι ίδιοι οι αγρότες.


Με 10 εκ. ευρώ ενισχύει την περιφέρεια και τους δήμους στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη η εταιρεία υλοποίησης του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που θα δώσει ανάσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής, κάτι που θα συμβεί και στις άλλες δύο περιφέρειες απ' όπου διέργεται ο ΤΑΡ φτάνοντας το συνολικό ποσό στα 30 εκ. ευρώ.


Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη Στυλιανός Μωραϊτης και Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης σχολίασαν τα όσα διαδραματίστηκαν για τον ένα χρόνο αριστερά από το ΣΥΡΙΖΑ.


Απεργούν τα σώματα ασφαλείας και οι αστυνομικοί υπάλληλοι στις 5 Φεβρουαρίου με κινητοποιήσεις στην Αθήνα. Επιπλέον, πρόκειται να συμμετάσχουν και στην απεργία που διοργανώνει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 4 Φεβρουαρίου.


Εντείνει τις κινητοποιήσεις του ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου με πλήθος προγραμματισμένων απεργιών, τουλάχιστον στο κομμάτι των συνταγογραφήσεων. Παράλληλα, ο Πανελλήνιος Ιατρικός σύλλογος έχει αποφασίσει να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις τέσσερις Φεβρουαρίου.


Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις της τελευταίας περιόδου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στη Βουλή των Ελλήνων 20 μαθητές από το 9ο Δημοτικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης. Οι μαθητές βρέθηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου τους.


Συνέδριο για την προστασία την νανόχηνας διεξάγεται στα γραφεία του φορέα διαχείρισης του Δέλτα του Έβρου. Η τριήμερη συνάντηση των ερευνητών από έξι χώρες έχει ως στόχο την προστασία του είδους που τα τελευταία χρόνια πλησιάζει τον αφανισμό.


Σελίδα 748 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps