Η κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης βρέθηκε και στην αρμόδια υπηρεσία στην Χιλή του Δήμου Αλεξανδρούπολης όπου και κατέγραψε τις ανθρώπινες ιστορίες των προσφύγων που βρέθηκαν εκεί για να αιτηθούν άσυλο. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην πορεία τους από την Συρία μέχρι την Χιλή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


«Όχι» είναι η απάντηση στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για εγκατάσταση προσφύγων στο νησί της Σαμοθράκης, από τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς.


Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στο 7ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης- Μάκρης όταν Ι.Χ. βγήκε εκτός δρόμου και ανετράπη. Από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν το αυτοκίνητο, η μια χωρίς τραύματα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση ενώ η άλλη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όποτε και χειρουργήθηκε λόγω πολλαπλών τραυματισμών.


Την δική του πλευρά του νομίσματος, σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στο φιλοζωικό Σωματείο Κιβωτός και τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και ανάπτυξης παρουσίασε ο Θεόδωρος Ράπτης. Ο πρόεδρος της Κιβωτού, χαρακτήρισε ως υβριστικά τα σχόλια του κ. Μαυρίδη ενώ εξαπέλυσε αιχμές προς το μέρος του.


Αναφορικά με το πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής που βρίσκονται στην οδό Ποιμενίδη και παρουσιάσαμε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων, σε ότι έχει να κάνει με την έλλειψη πεζοδρομίων στην περιοχή μίλησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υποδομών, Χρήστος Γερακόπουλος. Ο αντιδήμαρχος εξήγησε πως έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη κατασκευής πεζοδρομίων και τόνισε πως έχει εξασφαλιστεί και το απαραίτητο κονδύλι.


Με στόχο τη συνεργασία για την ακόμη καλύτερη τουριστική προβολή του Νομού Δράμας, η Ένωση Ξενοδόχων του νομού και το ΚΤΕΛ Δράμας προχώρησαν στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.  Απώτερος σκοπός αυτής της εξέλιξης είναι η δημιουργία ενός Οργανισμού Τουριστικής Προβολής της περιοχής. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας τόνισε πως πως τόσο η Ένωση Ξενοδόχων όσο και το ΚΤΕΛ είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας.


Τον δόκτορα Στυλιανό Αντωναράκη βραβεύει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αναδεικνύοντας τον ως επίτιμο διδάκτορα. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 Απριλίου, στις έξι και μισή το απόγευμα στο αμφιθέατρο της σχολής στην περιοχή Δραγάνα και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.


Οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η Αναπτυξιακή Εταιρία Δράμας στη νέα προγραμματική περίοδο απασχόλησαν την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. Σύμφωνα με τον  πρόεδρο της και Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη οι νέες προοπτικές που ανοίγονται κυρίως με το πρόγραμμα Λίντερ συμβάλουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.


Την Θρακιώτισσα Δόμνα Βιζβίζη και το πλοίο «Καλομοίρα» γνώρισαν οι μαθητές του ειδικού γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, επισκεπτόμενοι το ιστορικό μουσείο. Η ξενάγηση ήταν μέρος ενός πολιτιστικού προγράμματος που αφορά στην Αίνο.


Ο Φώτης Αδαμάκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου. Στόχος του κου Αδαμάκη είναι να φέρει τη νεολαία του κόμματος πίσω στην παράταξη καθώς έχει την εκτίμηση ότι η ανάγκη για ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης είναι επιβεβλημένη.


Στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετων Γυναικών στις 1 και 2 Απριλίου. Το συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη καθώς  επίσης και της Δήμαρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα που είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ.  Στις εργασίες του συνεδρίου θα μετέχουν μία σειρά από προσωπικότητες ενώ με αφορμή την παρουσία σε αυτό του υπουγού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου της ΠΕΔ και δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη θα πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση της ΠΕΔ στην Καβάλα με θέμα το προσφυγικο και τη συμμετοχή του κ. Κουρουμπλή.


Ο Νικόλαος Παπάνας, αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικης Διαβητολογικής εταιρείας. Όπως εξηγεί ο ίδιος στις άμεσες προτεραιότητες του είναι η ενημέρωση γύρω από την πάθηση, αν και οι μελέτες δείχνουν ότι στην Ελλάδα το επίπεδο ενημέρωσης είναι αρκετά ικανοποιητικό.


Σελίδα 747 από 1030

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps