Εμμένουν στις θέσεις τους και οι αγρότες της Ξάνθης οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με κλείσιμο της επαρχιακής οδού στο ύψος του κόμβου στους Τοξότες του νομού Ξάνθης. Ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Τοπείρου απάντησε στα όσα δήλωσε τελευταία ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου σχετικά με τη φοροδιαφυγή αγροτών όλα τα προηγούμενα χρόνια.


Αμετακίνητοι παραμένουν οι αγρότες και στο μπλόκο του Αεροδρομίου στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, θα παραμείνουν εκεί έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ενώ σχολιάζουν και τις δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης επί του αγροτικού ζητήματος.


Για δύο ώρες περίμεναν υπομονετικά οι οδηγοί αυτοκινήτων για να ανοίξει το μπλόκο των αγροτών στην Ξάνθη. Όπως είπαν η αναμονή δεν τους πείραξε καθώς τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια και τόνισαν πως είναι με το μέρος τους.


Μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού έγιναν το πρωί της Τρίτης περαστικοί και καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης. Ο λόγος για την παράσυρση ενός σκύλου από φορτηγό αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου κατά δήλωσή του δεν αντιλήφθηκε το συμβάν και δεν σταμάτησε. Παρόλα αυτά, οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία, ο οδηγός εντοπίστηκε και τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο.


Πρωτοβουλίες για την ορθή διαχείριση των αδέσποτων στον καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει η δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ. Μέλη της παράταξης έκαναν επαφές με το φιλοζωικό σωματείο Κιβωτός και ζητούν συνεργασία όλων των φορέων προκειμένου η κατάσταση να μην αποτελεί πρόβλημα ούτε για τους ανθρώπους, ούτε και για τα ζώα.


Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Εργατουπαλληλικο κέντρο σε συνέχεια της συνεδρίασης  που  πραγματοποιήθηκε την Δευτερα με την συμμετοχή πολλών φορέων από όλο τον Εβρο με θέμα το ασφαλιστικο σχέδιο του Υπουργειου Εργασίας.  Σύμφωνα με την αποφαση που παρθηκε σε πανελλαδικο επιπεδο, την Πέμπτη 4 φεβρουαρίου οι φορεις εκπροσώπησης των εργαζομένων της χώρας και οι επιστημονικοί φορείς, θα προχωρησουν σε 24ωρη απεργία.


93 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την υπογραφή της συνθήκης της Λοζάνης, που προκάλεσε την ανταλλαγή των πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ο Ροταριανός Όμιλος εξέτασε το συγκεκριμένο θέμα προσπαθώντας να αναλύσει τις συνέπειες που υπέστησαν από αυτή την κατάσταση και οι δύο λαοί.


Αποφασισμένος να γράψει ιστορία είναι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θα υποδεχτεί στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την Σπάρτακ Λιγκ στις 7 το απόγευμα και θέλει μόνο  νίκη για να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάλεντς Καπ.


Ομαλά εξελίχτηκε η τέταρτη μέρα των αγροτικών κινητοποιήσεων στο τελωνείο των Κήπων. Οι αγρότες έκλεισαν την δίοδο μόνο στα φορτηγά και διαδήλωσαν κατά του φορολογικού και ασφαλιστικού νομοσχεδίου.


Σελίδα 747 από 983

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps