Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται μία σειρά από έργα τα οποία έχει ξεκινήσει και υλοποιεί ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας και προέρχονται κυρίως από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο, όπως είναι η εγκατάσταση των πλωτών μαρίνων στο λιμάνι της πόλης. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΟΛΚ υπογραμμίζει πως όποιος ιδιοκτήτης σκάφους θέλει να έχει πρόσβαση στις πλωτές μαρίνες να επικοινωνήσει με τον Οργανισμό.


Ξεκίνησε το πρόγραμμα καλλωπισμού που διοργανώνει το ειδικό γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και αφορά στην φύτευση λουλουδιών στα πάρκα της πόλης. Η δράση με τίτλο 1000 λουλούδια γίνεται με φυτά που ανέπτυξαν οι μαθητές στο μάθημα Κηποτεχνικής.


Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών του Έβρου καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να μην συμμετάσχουν στον διάλογο για την παιδεία καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν επιτελεί ορθό έργο. Τα μέλη του ΠΑΜΕ εστιάζουν στις αλλαγές που φέρνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο προσκήνιο και αφορούν στις συμπτύξεις τμημάτων και την κατάργησης της ενισχυτικής διδασκαλίας.


Οι πεσόντες της Θρακικής γενοκτονίας τιμήθηκαν με επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία του Φάρου της Αλεξανδρούπολης. Στην κατάθεση στεφάνων παρευρέθησαν πλήθος αυτοδιοικητικών και πολιτιστικών φορέων.


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας διοργανώνει εκδηλώσεις το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου.


Στην τελική ευθεία μπαίνει η επέκταση του μουσικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης κι αυτό γιατί ολοκληρώνονται οι μετεγκαταστάσεις των δομών που φιολοξενούνται ως τώρα σε κτίρια τα οποία του ανήκουν. Πρόκειται για το ΚΕΘΕΑ ΚΙβωτός και το ΕΚΑΒ Θράκης με τον μεν πρώτο να μετακομίζει σε ιδιόκτητό του χώρο και το δεύτερο στο Κοινωνικό Ιατρείο της Αλεξανδρούπολης. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το ΚΕΘΕΑ έχει λάβει γνώση για τη μετεγκατάσταση, ενώ το ΕΚΑΒ θα ενημερωθεί επίσημα στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.


Το Μύλο Μασούρα υποδεικνύει η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης, ως κατάλληλο χώρο για τη μεταστέγαση του Δικαστικού Μεγάρου της πόλης. Η πρόταση μάλιστα θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όμως οι εργαζόμενοι στα Δικαστήρια δεν συμφωνούν καθόλου με την πρόταση.


Καταλήψεις πραγματοποιούν τευτλοπαραγωγοί και στα εργοστάσια της ΕΒΖ σε Ορεστιάδα, Σέρρες και Λάρισα, με μπλόκα στις εισόδους. Οι τευτλοπαραγωγοί της Ορεστιάδας ζητούν την άμεση αποπληρωμή τους καθώς άμεσα καλούνται να αποφασίσουν αν θα καλλιεργήσουν.


Στην δεινή κατάσταση που βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος γενικά, και με αφορμή τις τελευταίες κινητοποιήσεις των τευτλοπαραγωγών, αναφέρθηκε ο Γραμματέας του ΚΚΕ Έβρου κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης. Επιπλέον ο κ. Μιχαηλίδης δηλώνει ότι οι τευτλοπαραγωγοί εξαπατήθηκαν  από την συγκυβέρνηση.


Την άποψη ότι η χώρα μας πρέπει να βγει από τη ζώνη του Ευρώ και να ακολουθήσει τη δική της νομισματική πορεία εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του κόμματος της Λαϊκής Ενότητας από την Δράμα όπου σήμερα πραγματοποίησε επίσκεψη. Ο κ. Λαφαζάνης είχε συναντήσεις με φορείς της Δράμας, ενώ αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει μπει σε ένα τέλμα από το οποίο δεν μπορεί να βγει.


Σελίδα 745 από 1032

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps