Το πρώτο βήμα για το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου έγινε στην ελληνική Βουλή, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καΐσα. Η Βουλή ψήφισε τον ενεργό της ρόλο στην παραχώρηση τηλεοπτικών αδειών και αυτό σύμφωνα με τον βουλευτή θα αποδώσει δικαιοσύνη στο τηλεοπτικό σκηνικό που ως τώρα λειτουργούσε με όρους αδιαφάνειας.


Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Παυλίδη, σχετικά με την διανομή των χρημάτων που αφορούν στην έλευση του αγωγού φυσικού αερίου TAP. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί οι Δήμαρχοι του Βορείου Έβρου μιλούν για τον τρόπο που θα πρέπει να αξιοποιηθούν  τα χρήματα από τα αντισταθμιστικά οφέλη του αγωγού.


Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωράει η συνεταιριστική τράπεζα Έβρου, προκειμένου να διασφαλίσει τη μελλοντική βιωσιμότητά της. Η αξία των μετοχών που διατίθενται είναι περίπου στα 13 ευρώ και ο πρόεδρος της τράπεζας καλεί τον κόσμο να τη στηρίξει.


Παρόντες στις κινητοποιήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων δηλώνουν και οι φαρμακοποιοί του Έβρου. Όπως αποφάσισε ο Σύλλογος, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ ο κλάδος δηλώνει συμπαράσταση και στους αγρότες.


Καθολικά πρόκειται να συμμετέχουν τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Ορεστιάδας στην απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις τέσσερις Φεβρουαρίου. Για την ίδια μέρα έχουν προγραμματιστεί  ομιλίες στην κεντρική πλατεία της πόλης με θέμα το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο.


Πρόγραμμα απονιτροποίησης των αγροτικών εκτάσεων τρέχει αυτή την περίοδο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα απαλλαγής του εδάφους από τα επιβλαβή στοιχεία των λιπασμάτων, προς το παρόν εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιοχές και είναι επιδοτούμενο.


Μία φωτογραφική έκθεση με τίτλο "ο φωτογραφικός χρόνος της νοσταλγίας" φιλοξενείται αυτή την περιόδο στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης. Στην έκθεση συμμετέχουν επτά φωτογράφοι, μεταξύ των οποίων και ένας ΑΛεξανδρουπολίτης.


Πανευρωπαϊκές, αν όχι παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το θέμα της σύλληψης των δύο Τζιχαντιστών στην Αλεξανδρούπολη. Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων φέρεται να είχε σχέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα εδώ και αρκετά χρόνια ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές λόγω της εξτρεμιστικής δράσης του. Η είδηση της σύλληψης πάντως, φυσικά έχει προκαλέσει φόβο στους κατοίκους της πόλης, μιας και το περιστατικό είναι πρωτοφανές.


Δικηγόροι, αστυνομικοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, επιμελητήρια και άλλοι πολλοί συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε αρχικά στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Οι συμμετέχοντες μετέπειτα διατράνωσαν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα και κατευθύνθηκαν στο μπλόκο των αγροτών στο 5ο ΧΛΜ Κομοτηνής- Ιάσμου. Τα πλάνα και οι δηλώσεις προέρχονται από την καθημερινή εφημερίδα «Ο ΧΡΟΝΟΣ».


Και οι αστυνομικοί της Καβάλας συντονίζονται με τους συναδέλφους τους ανά την Ελλάδα σε ό,τι έχει να κάνει με τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους. Έτσι, στις 5 Φεβρουάριου και οι Αστυνομικοί της Καβάλας θα βρεθούν στην ένστολη διαμαρτυρία της Αθήνας, ενώ καλούν τους βουλευτές της περιοχής τους να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό.


Σελίδα 745 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps