Ο οικισμός εγκαταλείφθηκε στη δεκαετία του '80 στον Δήμο Ορεστιάδας.


Η διαδικασία του leasing με την οποία η Βουλή χορηγεί τα βουλευτικά αυτοκίνητα αναμένεται να καταγγελθεί την 1η Σεπτεμβρίου, τρεις μήνες νωρίτερα από την οριζόμενη λήξη της σύμβασης προκειμένου να γίνει επαναπροσδιορισμός, όπως εξήγγειλε η Πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αναφορικά με το ζήτημα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Γιώργος Καϊσας και Δημήτρης Ρίζος μίλησαν για το θέμα. Από την πλευρά του ο κ. Καϊσας δεν έκανε καν αίτηση για να πάρει αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του ενώ ο κ. Ρίζος όπως είπε το αυτοκίνητο που του έδωσαν είναι μεγάλου κυβισμού και δήλωσε πως άμεσα θα το αντικαταστήσει με ένα πιο μικρό, που θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα όταν δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί μετρό, όπως χαρακτηριστικά είπε.


Μέχρι το Πάσχα θα αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι για τις καταστροφές που υπέστη το ζωικό τους κεφάλαιο κατά τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα.Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου μετά και τις επαφές που είχε με τους βουλευτές του νομού Έβρου, τους αντίστοιχους Αντιπεριφερειάρχες, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Σε κατάσταση συναγερμού και πάλι ο νομός Έβρου σε ότι έχει να κάνει με τα πλημμυρικά φαινόμενα. Οι βροχοπτώσεις έχουν ως αποτέλεσμα των λιώσιμο του χιονιού στη Βουλγαρία με τις ποσότητες των υδάτων που περνούν στην ελληνική πλευρά να παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις. Οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε ετοιμότητα καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (15-03-15)

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 08:39

Πάμε να δούμε σε κάρτες την αγωνιστική κίνηση, τις βαθμολογίες και την επόμενη αγωνιστική από διάφορες ποδοσφαιρικές κατηγορίες του Έβρου και όχι μόνο.


Ο Μικρός Πρίγκιπας και η ομάδα θεάτρου Μικρός Βορράς βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Μικροί και μεγάλοι, έγιναν συνοδοιπόροι σ ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες με βασιλιάδες, βασίλισσες και γεωγράφους.


ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 11:31

Σε σειρά αλλαγών που θα ισχύσουν από την φετινή χρονιά προτίθεται να προχωρήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη, οι μαθητές της Α' και της Β' Λυκείου θα δώσουν προαγωγικές εξετάσεις χωρίς την Τράπεζα Θεμάτων η οποία καταργείται, ενώ καταργούνται και οι εξετάσεις που θα προσμετρούν σε ποσοστό για την είσοδο στην ανώτατη εκπαίδευση.Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας τόνισε ότι όλες οι δεσμεύσεις που έχει λάβει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρηθούν και πρόσθεσε ότι οι πόρτες του υπουργείου θα είναι ανοικτές σε όλους.


[σχολιασμός] Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Ρίζο - Βουλευτής Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Στοπ στην ταλαιπωρία των Ατόμων με Αναπηρία επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων, η κυβέρνηση άμεσα θα προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις οι οποίες σκοπό έχουν μεταξύ άλλων, να βάλουν τέλος στην πιστοποίηση και τον καθορισμό της αναπηρίας.


Η εκτεταμένη κακοκαιρία που έπληξε την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο νησί της Σαμοθράκης. Το οδικό και ιδίως το αγροτικό δίκτυο του νησιού είναι κατεστραμμένα. Την ίδια ώρα οι μεγάλες ποσότητες λάσπης και φερτών υλικών που κατέβασαν οι έντονες βροχές κινδυνεύουν να πνίξουν σπίτια στον οικισμό του Προφήτη Ηλία. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (14-03-15)

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 11:12

Κάρτες αποτελεσμάτων της 17ης Αγωνιστική του Δευτέρου Ομίλου της Πρώτης Ποδοσφαιρικής Κατηγορίας του Έβρου.


ΑΡΙΣΤΕΙΝΟ - ΠΕΠΛΟΣ 4-0

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 11:11

Για την 15η Αγωνιστική του Πρώτου Ομίλου της Δεύτερης Ποδοσφαιρικής Κατηγορίας του Έβρου, το Αρίστηνο επικράτησε 4-0 του Πέπλου.


Σελίδα 738 από 742

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps