Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κομοτηνής "Εμείς η πόλη" κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου εξαμήνου δράσης της δημοτικής παράταξης. Παράλληλα η Φελίνα Καζάκου Βρούζου κατέθεσε και της προτάσεις της παράταξης σε ότι έχει να κάνει με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του δήμου Κομοτηνής.


Την άμεση αποκατάσταση στο τμήμα της Εγνατίας Οδού εξ αιτίας κατολισθήσεων ζητούν οι κάτοικοι και όχι μόνο της Καβάλας. Όπως λένε πέρασαν αρκετές μέρες από τότε που το κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε κυκλοφοριακή ζούγκλα, προκαλώντας αγανάκτηση ακόμα και στους πιο ήρεμους οδηγούς.


Παρελθόν θα αποτελεί σύντομα το κτίριο του παλιού κολυμβητηρίου στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημάρχου, το κτίριο θα κατεδαφιστεί καθότι η αποκατάστασή του δεν είναι οικονομικά συμφέρουσα ενώ σχετικά με το "Σπίτι της Γυμναστικής" το οποίο επρόκειτο να στεγαστεί σε αυτό το κτίριο, ο Βαγγέλης Λαμπάκης επισημαίνει ότι αναζητείται χρηματοδότηση για την κατασκευή της δομής.


Εν τω μεταξύ αιφνιδιαστικά ανέβηκε στο βήμα της βουλής ο Πρωθυπουργός , ενώ αναμενόταν να μιλήσει το απόγευμα στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.Λίγο πριν λοιπόν τα κρίσιμα ραντεβού του στις Βρυξέλλες και μετά την απόρριψη των δανειστών για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ο κ. Τσίπρας απάντησε στις αιτιάσεις των θεσμών περί μονομερούς κίνησης της Αθήνας να φέρει σε ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση την ίδια ώρα που έστειλε μηνύματα και εντός της χώρας.


Εν μέσω πολιτικών εξκελίξεων αντιδράσεων αλλά και απόψεων εκφρασμένων εντός της ολομόλειας του Ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και εκτός από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ξεκίνησε η συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Εμμένοντας στις αρχικές της θέσεις και παρά τις αντιδράσεις των τεχνικών κλιμακίων που έκαναν λόγο για μονομερείς ενέργειες, η κυβέρνηση έφερε το νομοσχέδιο προς συζήτηση καλώντας την αντιπολίτευση να το υπερψηφίσει. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές από το εξωτερικό που κάνουν λόγο για κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης ενώ πολίτες στη Γερμανία διαδήλωσαν κατά της λιτότητας προκαλώντας μεγάλες ζημιές έξω από το νέο κτίριο της ΕΚΤ.


Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γονέων αλλά και εκπαιδευτικών διοργάνωσαν από κοινού οι σύλλογοι διδασκόντων και γονέων του 10ου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης με προσκεκλημένα στελέχη από το Κέντρο Πρόληψης Ελπίδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναλύθηκαν οι λόγοι που οδηγούν τα παιδιά - θύτες να εκδηλώσουν το φαινόμενο αλλά και οι τρόποι πρόληψής τους.


Να εκδοθεί άμεσα διαταγή με την οποία θα αναζητηθούν από όλη την χώρα 20 τουλάχιστον επιθυμούντες αστυνομικοί για να μετακινηθούν στο Α.Τ. Κήπων με δικά τους έξοδα, ζητά με έγγραφό της προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλληλων Αλεξανδρούπολης. Σϋμφωνα με το έγγραφο που απέστειλαν η κίνηση στα σύνορα αυξήθηκε ραγδαία μέσα σε μία δεκαετία ωστόσο με τον αριθμό των θέσεων εργασίας να παραμένει αμετάβλητος.


Την συνεχόμενη πτώση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα μας καταγράφουν τα Επιμελητήρια, στην προσπάθεια τους να οργανωθούν και να συν-δημιουργήσουν κίνητρα για τους εν ενεργεία και επίδοξους επιχειρηματίες. Η κατάσταση στη Θράκη είναι αποκαρδιωτική αφού από το 2010 μέχρι το 2014 μόνο στην Ξάνθη η πτώση της επιχειρηματικής δραστηριότητας αγγίζει το 25%.


Μέχρι το δρόμο έφτασαν μολυσμένα νερά στην Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα λόγω του μεγάλου όγκου των υδάτων στην περιοχή του ΧΑΔΑ στην Αλεξανδρούπολη τα απορρίμματα παρασύρθηκαν με αποτέλεσμα τα μολυσμένα νερά να φτάσουν μέχρι τον δρόμο. Ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία ήταν φανερός ωστόσο συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών έφτασαν άμεσα στην περιοχή καλύπτοντας με χώμα τα σημεία εκροής των μολυσμένων υδάτων.


Τελετή παράδοσης παραλαβής για τη διοίκηση της 12ης μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού. Καθήκοντα νέου διοικητή αναλαμβάνει υποστράτηγος ο Γεώργιος Καμπάς στη θέση του Παναγιώτης Φαραντάτου. Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Καμπάς γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979. Αποφοίτησε το 1983 ως Ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού.


Προστασία από τον πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας τους έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015 θα έχουν όσοι οφειλέτες πληρούν τρεις βασικές προϋποθέσεις, κρίνονται "συνεργάσιμοι" και υπαχθούν στη σχετική ρύθμιση, η οποία εκτός απροόπτου θα κατατεθεί στη Βουλή το αμέσως προσεχές διάστημα.


Euroworking group πραγματοποιήθηκε με αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις μεταρρυθμίσεις και τα ευρήματα των τεχνικών κλιμακίων. Τα τελευταία πραγματοποιούν μπαράζ επαφών προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για την ελληνική οικονομία. Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας ζητά στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής πενταμερή συνάντηση με στόχο την εξεύρεση πολιτικής λύσης, στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.


Σελίδα 728 από 735

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps