Κάμερες πρόκειται να τοποθετηθούν στο 4ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης ύστερα από βανδαλισμούς, κλοπές, και καταστροφές που δέχθηκε η σχολική μονάδα το τελευταίο διάστημα. Βάση νόμου προστατεύονται τα δικαιώματα τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών καθώς οι κάμερες δεν θα γράφουν τις σχολικές ώρες.


Στη βεβαίωση 30 παραβάσεων σε οδηγούς δικύκλων προχώρησε η αστυνομία στην Άνθεια της Αλεξανδρούπολης. Οι παραβάσεις είχαν να κάνουν με αυτοσχέδιους αγώνες, τις λεγόμενες «κόντρες», ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.


Μια ανάσα από την επίσημη πρεμιέρα τους βρίσκονται οι θερινές εκπτώσεις 2019, οι οποίες αρχίζουν επίσημα στις 8 Ιουλίου, μια ημέρα δηλαδή μετά τις εθνικές εκλογές. Όπως έχει γίνει γνωστό, η αυλαία για τις θερινές εκπτώσεις θα πέσει την Παρασκευή στις 31 Αυγούστου. Το συγκεκριμένο διάστημα λοιπόν, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους σε χαμηλότερες τιμές.


Με κύριο στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης και του Kardzhali, παρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή τα αποτελέσματα του έργου MediciNet II. Να θυμίσουμε ότι μέσα από το συγκεκριμένο έργο, έγινε η ριζική ανακαίνιση των χειρουργείων – 4 αιθουσών και βοηθητικών χώρων- στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.


Η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης διοργανώνει συναυλία με νέα και παραδοσιακή μουσική από όλη την μεσόγειο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ με συμβολικό εισιτήριο της τάξης των 3€.


Οι 17 χρονοι στις κάλπες

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 16:08

Στις κάλπες, βρέθηκαν για πρώτοι φορά όλοι όσοι είχαν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους. Έχοντας ήδη την εμπειρία της ευρωπαϊκής και αυτιδιοικητικής αναμέτρησης, φάνηκαν έτοιμοι και με διαμορφωμένη άποψη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 17χρονοι που προσήλθαν στις κάλπες, άγγιξαν σε αριθμό τις 117 χιλιάδες.


44,9% κατάφερε και πέτυχε η Νέα Δημοκρατία στον Έβρο "βάφοντας" μπλε τον χάρτη των αποτελεσμάτων, συνολικά σε επίπεδο επικράτειας. Από τις 4 έδρες του νομού, το κυβερνών πλέον κόμμα, κατέκτησε τις 3 εκλέγοντας βουλευτές, τους : Αναστάσιο Δημοσχάκη, Χρήστο Δερμεντζόπουλο και Σταύρο Κελέτση.


Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν την Κυριακή και οι υποψήφιοι βουλευτές, που διεκδίκησαν μια από τις 4 έδρες στον Έβρο. Η κάλπη, ανέδειξε τελικά νικήτρια τη Νέα Δημοκρατία, που έλαβε 3 από τις 4, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει την τέταρτη.


"Ναι" στην κάλπη και "όχι" στην παραλία είπαν αρκετοί Αλεξανδρουπολίτες τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Η διαδικασία στην πρωτεύουσα του Έβρου κύλησε μεν ομαλά, με την αποχή δε να ξεπερνά, σε ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση, το 47% στο νομό Έβρου.


Στα περσινά επίπεδα, κυμαίνονται -κατά προσέγγιση- οι τιμές των ενοικίων κατοικιών στην Αλεξανδρούπολη. Στον απόηχο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, φοιτητές έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στην πόλη, αναζητώντας το επόμενό τους σπίτι. Η επίπλωση, που αποτελεί σημαντικό κριτήριο επιλογής, φιγουράρει ως ένας βασικός λόγος μειωμένης ή αυξημένης τιμής στο ενοίκιο. Τα δεδομένα που διέπουν τη φοιτητική στέγη, στην πρωτεύουσα του Έβρου, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 16:03

Με πολλούς εξωκοινοβουλευτικούς και μικρές εκπλήξεις το κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το Υπουργείο Ανάπτυξης μετονομάζεται συμβολικά σε Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ κανένας βουλευτής από την Θράκη δεν ανέλαβε καθήκοντα σε Υπουργείο.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία, αναφορικά με τον τρόπο που  ψήφισαν οι Έλληνες, ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδα. Φαίνεται πως σημαντική μερίδα των νεότερων ψηφοφόρων, επέλεξε να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους που προέβησαν σε άλλες πολιτικές επιλογές.


Σελίδα 8 από 999

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps