Στις 3 Αυγούστου ενεργοποιήθηκε ο νέος νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, που προβλέπει ρύθμιση όλων των οφειλών μιας επιχείρησης προς το σύνολο των πιστωτών της. Ο νόμος θα παραμείνει σε ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου του 2018. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, περιλαμβάνονται τα δεδομένα, οι ενδεχόμενες παγίδες και όσα πρέπει να προσέξει κάποιος, κατά την συμπλήρωση της φόρμας, για να ενταχθεί στο μηχανισμό.


Η απόφαση ελήφθη. Οι εκπρόσωποι των 32 Συλλόγων που συνεδρίασαν, εκδήλωσαν την επιθυμία να αναλάβει η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, τη διεξαγωγή της γιορτής κρασιού από το 2018. Οι αποφάσεις της ΕΠΟΦΕ θα κοινοποιηθούν, μέσα στις επόμενες μέρες, και στη δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης.


Η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Αρίστηνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, συνολικού προϋπολογισμού 6,2 εκατομμυρίων ευρώ, εντάχθηκε ως νέα πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ 2014-2020. Με την ένταξη αυτή, δίνεται η δυνατότητα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης να προχωρήσει στη δημοπράτηση ενός ολοκληρωμένου έργου τηλεθέρμανσης. Για τα νέα δεδομένα, ερωτήθηκε και απάντησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάννης Φαλέκας.


Να ανανεωθούν και να ενισχυθούν οι αποσπάσεις των αστυνομικών, με έξοδα του δημοσίου, για την φρούρηση των χερσαίων συνόρων. Αυτό ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό δημοσίας τάξης και τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας, ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ. Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης αναφέρθηκε στο θέμα, επισημαίνοντας πως πρόκειται για επιτακτική ανάγκη.


«Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις, που στόχο έχουν την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης». Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής, αναφορικά με τα έργα ανάδειξης του κέντρου της πόλης. Το σχέδιο περιλαμβάνει την ανάπλαση του Βυζαντινού Τείχους, αλλά και σειρά παρεμβάσεων, που αναμένεται να ολοκληρωθούν σε ορίζοντα 3ετίας.


Ο Δήμος Διδυμοτείχου χρειάζεται μεγάλη χρηματοδότηση για να αντιμετωπίσει άπαξ δια παντός το πρόβλημα της Υδροδότησης. Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος, μιλώντας για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και για αυτά που δρομολογούνται, στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Όσα δήλωσε ο Παρασκευάς Πατσουρίδης, ευθύς αμέσως.


Συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί με σκοπό την καταπολέμηση των κουνουπιών, στο δήμο Ορεστιάδας. Tο βράδυ της Δευτέρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Βενετίδης που βρέθηκε στο σημείο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν ξεκίνησε την άνοιξη, όπως αρχικά προβλεπόταν.


Σελίδα 8 από 734

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps