Στην Αλεξανδρούπολη από την κορυφή του κόσμου επέστρεψε η Κική Τσακαλδήμη. Η τολμηρή ορειβάτης έφτασε μόλις 600 μέτρα από την κορυφή του Έβερεστ, σκορπίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης και περηφάνιας στους ανθρώπους της.


Μια νύχτα στο μουσείο καλεί τους μικρούς του φίλους να περάσουν, το εθνολογικό μουσείο Θράκης. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική δράση διαφορετική από τις άλλες, καθώς περιλαμβάνει διανυκτέρευση, προβολή ταινίας, μαγειρική, και πολλά άλλα.


Η απόφαση του Eurogroup δίνει ανάσα στην Ελλάδα δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε αλλά επανέλαβε ότι για 13 μήνες το ΔΝΤ θα περιμένει να διασαφηνιστεί το θέμα του χρέους. Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σημείωσε οτι όλοι αναγνωρίζουν τις τεράστιες προσπάθειες και τις θυσίες του ελληνικού λαού, επεσήμανε ωστόσο πως έφθασε η ώρα να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις.


Η κυβέρνηση θα κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία του Eurogroup, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να ανησυχεί τον κ. Μητσοτάκη, γιατί οι συγκρίσεις θα είναι αναγκαστικές, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.


Με τη συμφωνία του Eurogroup η κυβέρνηση Τσίπρα πέρασε κάτω από τον πήχυ που είχε η ίδια θέσει υπερβολικά ψηλά, και ως συνέπεια η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με καθεστώς διαρκούς λιτότητας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως η συμφωνία έφερε νέο πακέτο μέτρων αλλά αντίθετα οι αποφάσεις για το χρέος μετατέθηκαν για το 2018, ενώ παράλληλα δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική ένταξης των ελληνικών ομολόγων στην ποσοτική χαλάρωση.


Θετική και ιστορικής σημασίας χαρακτήρισε ο βουλευτής νομού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καϊσας τη συμφωνία που επετεύχθη στο eurogroup της 15ης Ιουνίου. Στον αντίποδα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αναστάσιος Δημοσχάκης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί κι όχι να θριαμβολογεί.


Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης και ενημέρωση των πολιτών, πραγματοποίησαν τα μέλη του πολιτικού φορέα Ελλήνων συνέλευσίς.


Με τη συμβολή όλων των φορέων οι κοινόχρηστοι χώροι της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης άλλαξαν όψη. Πίνακες από τον σύλλογο εικαστικών της Αλεξανδρούπολης κόσμησαν τους τοίχους της κλινικής που σε συνδυασμό με τον ανθισμένο κήπο και τους φρεσκοβαμμένους τοίχους την κάνουν να ξεχωρίζει.


Η μονοδρόμηση της οδού Κονδύλη και η τοποθέτηση νέων σημάτων επί της οδού Ηροδότου, θα είναι οι νέες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στον αστικό οδικό χάρτη της Αλεξανδρούπολης. Οι αλλαγές αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, και αποτελούν τμήμα του σχεδιασμού της κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη.


Με σκοπό τη διατήρηση και την προαγωγή του πολιτισμού και της παράδοσης, η ένωση πολιτιστικών φορέων Έβρου, διοργανώνει τελετή βράβευσης προσωπικοτήτων. Ανθρώπων που συνέβαλλαν ενεργά στη διατήρηση και στην ανάδειξη των παραδόσεων του τόπου. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.


Καλοκαιρινά μαθήματα βόλεϊ διοργανώνουν οι «Αμαζόνες» του Μαΐστρου με στόχο περισσότερα παιδιά της Αλεξανδρούπολης και των γύρω περιοχών να γνωρίσουν το άθλημα. Τα μαθήματα θα γίνουν σε δύο περιόδους, η πρώτη από τις 3 εως τις 7 Ιουλίου ενώ η δεύτερη από τις 10 έως τις 14 του ίδιου μήνα.


«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Η πιο σημαντική δέσμευση αφορά στο οριστικό τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018». Αυτά, τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτικό του μήνυμα, στον απόηχο της συμφωνίας του Eurogroup.


Σελίδα 8 από 695

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps