Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι που θα συνεργαστούν με τον δήμαρχο Ορεστιάδας την επόμενη τετραετία. Ο κ. Μαυρίδης προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές λέγοντας πως με την εμπειρία των στελεχών η δημοτική αρχή που ηγείται θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της.


Η θέσπιση ειδικού προγράμματος ανάπτυξης της Θράκης και των παραμεθόριων περιοχών της χώρας, αποτελεί κατά τον ΣΒΕ προτεραιότητα για την αναδιάρθρωση της περιφερειακής βιομηχανίας. Οι προτάσεις για το σκοπό αυτό υποβλήθηκαν και αναλύθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ελλάδος στον Πρωθυπουργό.


Οι νέοι αντιδήμαρχοι της Σαμοθράκης

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 16:00

Τρεις είναι οι αντιδήμαρχοι της Σαμοθράκης και προέρχονται απο την παράταξη του Γιώργου Χανού και του δημάρχου Νίκου Γαλατούμου. Οι αντιδήμαρχοι ανακοινώθηκαν επίσημα απο τον δήμαρχο του νησιού. Την Κυριακή θα εκλεγεί το προεδρείο και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των μελών της Οικονομικής Επιτροπής


Θα σβήσουν το τσιγάρο στην Αλεξανδρούπολη

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 16:00

Οι καταναλωτές θα σβήσουν το τσιγάρο στην Αλεξανδρούπολη; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους καταστηματάρχες εστίασης, οι οποίοι άρχισαν να προβληματίζονται για τον χειμώνα που βρίσκεται προ των πυλών και την αντίδραση που θα έχουν οι καταναλωτές όταν τους ζητηθεί να μην καπνίζουν σε κλειστούς χώρους. Πάντως ο αντικαπνιστικός νόμος είναι γεγονός και προβλέπει αυστηρά πρόστιμας στους παραβάτες.


Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα των 120 δόσεων για τους φορολογούμενους που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία. Ήδη είναι σε ισχύ οι νέες διατάξεις με απόφαση που υπέγραψαν ο υφυπουργός Οικονομικών και ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην Δ.Ε.Θ.

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 15:57

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στις 7 Σεπτεμβρίου με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης που πραγματοποιούνται από τον πρωθυπουργό, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ. Η ΑΔΕΔΥ Έβρου μάλιστα θα ναυλώσει και λεωφορείο για την δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων του νομού.


Στη Ροδόπη "γαλάζιοι" βουλευτές

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 15:56

Το νοσοκομείο Κομοτηνής, η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης αλλά και το ΔΠΘ ήταν μεταξύ άλλων οι σταθμοί επίσκεψης στελεχών της ΝΔ στην πρωτεύουσα του νομού, την Κομοτηνή. Το κλιμάκιο αποτελούμενο απο βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας αλλά και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, επισκέφτηκε την περιοχή, ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.


Το φράγμα Ιασίου αναμένεται να δώσει την τελική λύση στα εντεινόμενα  προβλήματα υδροδότησης του δήμου Μαρώνειας Σαπών. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο νέος δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος, και ήδη άρχισε τις επαφές του με τον περιφέρειαρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε Σάπες,  Αρσάκειο και άλλους οικισμούς του Δήμου, υπήρχαν σημαντικά προβλήματα υδροδότησης σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα οποία συνεχίζονται και σήμερα, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης.


Εντός μερικών ημερών αναμένεται να απομακρυνθεί τελείως το ναυάγιο "Όλγα" από το λιμάνι τις Αλεξανδρούπολης με τις διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί κατά 50%. Στόχος είναι η απομάκρυνση του πριν την επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάϊατ, δύσκολα όμως υλοποιήσιμος καθώς τα τελευταία κομμάτια είναι τα πιο δύσκολα στην ανέλκυση τους.


Επιδιορθώθηκε το ρομπότ αποκομιδής απορριμμάτων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης ύστερα από παρέμβαση του νέου αντιδημάρχου καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση στον τομέα καθαριότητας είναι τραγική αλλά σταδιακά με πολύ δουλειά θα επουλωθεί.


Στην οργανωτική του θέση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Δράμας, επιστρέφει ο μέχρι σήμερα διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Φιλιππίδης. Ο ίδιος αποφάσισε να μην ανανεώσει τη θητεία και έτσι υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή.


Θετικός απολογισμός των εκπτώσεων

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 15:45

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η εκπτωτική περίοδος στην Αλεξανδρούπολη, όπου ήδη προγραμμνατίζονται δράσεις για το επόμενο διάστημα, ενόψει των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Την περίοδο του καλοκαιριού παρατηρήθηκε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα καταστήματα της πόλης, τόσο απο τουρίστες όσο και απο επισκέπτες άλλων περιοχών.


Σελίδα 8 από 1031

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps