20 μέλη της λέσχης μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης: Αγριάνες έλαβαν τα διπλώματα τύπου Α' ύστερα από την εκπαίδευση που παρακολούθησαν. Η απονομή τους έγινε από τον πρόεδρο του "Μοτοθέσις" Θωμά Κακαδιάρη ο οποίος μάλιστα τους ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο του ινστιτούτου.


Μέσω του νέου της βιβλίου : το «Ποιμαντικό Εγχειρίδιο Ιατρικών Θεμάτων» η Iερά Mητρόπολη Αλεξανδρούπολης αγγίζει μια σειρά θεμάτων ταμπού και ηθικής, δίνοντας τις δικές της απαντήσεις. Το βιβλίο του πρωτοσύγκελου πάτερ Ειρηναίου περιέχει απαντήσεις για σοβαρά θέματα όπως την έκτρωση, την εξωσωματική γονιμοποίηση και την δωρεά οργάνων.


Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 15:16

Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να ψηφιστεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο φέρνει αλλαγές και φοροελάφρυνσεις κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες. H νέα φορολογική κλίμακα θα περιλαμβάνει αλλαγές στους συντελεστές όλων των κλιμακίων με σημαντικότερη αυτή του εισαγωγικού συντελεστή που μειώνεται στο 9% από 22% σήμερα για τα πρώτα 10.000 ευρώ εισόδημα.  Για τις αλλαγές που έρχονται μίλησε στον ΔΕΛΤΑ FM 102,3 ο οικονομολόγος Μενέλαος Μαλτέζος.


Τρεις  προσλήψεις για το Δήμο Αλεξανδρούπολης και 10 για το Δήμο Σουφλίου, προβλέπει προκήρυξη που αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ έως τα τέλη του έτους και αφορά μόνιμο προσωπικό. Ήδη τα αιτήματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν συσσωρευθεί στο υπουργείο Εσωτερικών έχουν ξεπεράσει τις 1.000 θέσεις και ο υπουργός Εσωτερικών έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει ο διαγωνισμός από μέρα σε μέρα και αφού ολοκληρωθεί η συμπλήρωση των σχετικών αιτημάτων.


Σελίδα 8 από 1073

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps