Αναφορικά με το χρονικό πλαίσιο υλοποίησης του τερματικού σταθμού LNG στην Αλεξανδρούπολη αλλά και για την αξιοποίηση του λιμανιού της πόλης ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο πρωθυπουργός έθεσε κατά την απάντησή του έναν κοντινό ορίζοντα υλοποίησης των εξαγγελιών με την Αλεξανδρούπολη να αναμένει σημαντικότατες εξελίξεις.


Στο πλαίσιο του Ενεργειακού Φόρουμ Νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος μίλησε αποκλειστικά στη Δέλτα τηλεόραση. Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στο Διευθυντή του Σταθμού Αντώνη Τελόπουλο.


Περιοδεία στο στρατηγείο και εγκαταστάσεις του Δ’ Σώματος Στρατού πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Νέος Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας, που επισκέπτεται τη Βόρεια Ελλάδα.  Στην επίσκεψή του τον συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής ενώ ο Υπουργός εκτός από την επιχειρησιακή αποστολή του Σώματος θέλησε να πληροφορηθεί και για την κοινωνική προσφορά, που βρίσκεται στις αρμοδιότητές του.


Κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενα από τον βουλευτή Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, μέλη της ΝΟΔΕ, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και κομματικά στελέχη περιόδευσαν στον Έβρο. Τα κλιμάκια  επισκέφθηκαν παραγωγικές μονάδες, το πανεπιστήμιο, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς σε όλο το Νομό Έβρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομιλίας του Προέδρου του Κόμματος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 15 Σεπτεμβρίου.


Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στην Καβάλα

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 16:36

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ βρέθηκε και στην Καβάλα. Σταύρος Καλαφάτης, Λευτέρης Αυγενάκης, είδαν τη δήμαρχο και τον Aντιπεριφερειάρχη ενώ έδωσαν συνέντευξη τύπου παραθέτοντας το σχέδιο που θα χαραχθεί αν και εφόσον στις επόμενες εκλογές κερδίσει η νέα Δημοκρατία.


Χωρίς μεγάλες μειώσεις ή αυξήσεις στην κινητικότητα καταναλωτών στα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης, ολοκληρώθηκε η θερινή περίοδος των εκπτώσεων. Μπορεί οι Τούρκοι επισκέπτες να ήταν μειωμένοι φέτος, όμως οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι, αλλά και οι Έλληνες έκαναν τη διαφορά, δίνοντας τονωτική ένεση στην αγορά, εξηγεί ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.


Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει ανοίξει στην Ξάνθη μετά την πρόταση του Τμήματος Αρχιτεκτονικής για παραχώρηση του κτιρίου Π των Καπναποθηκών και τις σοβαρές επιφυλάξεις του Δημοτικού Συμβούλιου που δεν έλαβε απόφαση. Κληθείς να σχολιάσει το θέμα ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Αργύρης Πλέσιας εκφράζει τις δικές του επιφυλάξεις τόσο για αποσπασματικότητα της παρέμβασης όσο και την ίδια τη σκοπιμότητα , αναφορικά με το συγκεκριμένο κτίριο αλλά και γενικότερα.


Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 24χρονος κατηγορούμενος για το διπλό φονικό στην οδό Ηροδότου 2 στον Προφήτη Ηλία -με θύματα τον 89χρονο παππού του και την 84χρονη γιαγιά του. Εναντίον του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για διπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την υπερασπιστική γραμμή να στηρίζεται στο βεβαρημένο ψυχιατρικό του ιστορικό. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα -οπότε και έχει προγραμματιστεί η απολογία του.


Μετά την υπογραφή μεταξύ ΔΕΠΑ και Gastrade εδραιώθηκε η συμμετοχή της πρώτης στο μετοχικό κεφάλαιο του πλωτού σταθμού LNG στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του Ενεργειακού Φόρουμ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της Gastrade, Ιωάννης Αράπογλου μιλά αποκλειστικά στη Δέλτα Tηλεόραση.


Με την πολύ δυνατή παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη το Ενεργειακό φόρουμ για την Νοτιανατολική Ευρώπη που διοργανώνει το Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο. Ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την έκβαση των συνομιλιών κατά τη διάρκεια του Φόρουμ με την πόλη να φαίνεται πως κατέχει ισχυρή θέση στον τομέα της Ενέργεια παγκοσμίως.


Τις πληγές τους συνεχίζουν να μετρούν οι βαμβακοκαλλιεργητές στον Έβρο. Το πράσινο σκουλήκι, έπληξε την πλειοψηφία των καλλιεργειών, αφήνοντας "στον αέρα" πολλούς παραγωγούς. Η ταχεία διεκδίκηση των αποζημιώσεων, που έχει ήδη ξεκινήσει, αποτελεί μονόδρομο για τους πληγέντες.


Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Έβρου ενόψει ΔΕΘ

Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 15:52

Κάλεσμα προς τους πολίτες του Έβρου για δυναμική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απηύθυνε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ του Νομού Παναγιώτης Τσίρτσης. Μιλώντας στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης τόνισε ότι μόνο με αν ο λαός δείξει την αντίθεση του με βροντερό «παρών», μπορεί να έρθει η ανατροπή.


Σελίδα 7 από 819

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps