Για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιμελητήριο Έβρου καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το περίπτερο του Επιμελητηρίου, εμβαδού 50 τετραγωνικών μέτρων, δύναται να φιλοξενήσει επιχειρήσεις του νομού που θέλουν να διαφημιστούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, πέραν αυτής της μεταφοράς των προϊόντων τους στον εκθεσιακό χώρο και τη διαμονή τους.


Εκλογές, στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερών – Σουφλίου, θα διεξαχθούν, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην Αλεξανδρούπολη. Περισσότερα, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, για τα θύματα της δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Λεϊρία, που μέχρι στιγμής ανέρχονται σε τουλάχιστον 62. Η δασική πυρκαγιά που σημειώθηκε χθες στην περιοχή της κεντρικής Πορτογαλίας προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 50 ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων είναι πυροσβέστες.


Κίνδυνο για τα μελλοντικά δικαιώματα βασικής ενίσχυσης χιλιάδων αγροτών εξαιτίας του αγωγού TAP, διαβλέπει ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης. Την ανησυχία του αυτή εξέφρασε σε γραπτή ερώτηση προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να δηλωθούν οι εν λόγω εκτάσεις ως προσωρινή διακοπή καλλιέργειας, ώστε να μην υπάρξει απώλεια των δικαιωμάτων των αγροτών.


Το Φυλάκιο υποδοχής μεταναστών του Έβρου είναι μια κουρασμένη δομή, όμως προσπαθούμε και θα τα καταφέρουμε. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής από την Ορεστιάδα. Ο κ. Μουζάλας επισκέφτηκε το σημείο για να εκτιμήσει την κατάσταση λειτουργίας ενόψει του ρεύματος προσφύγων και μεταναστών που αναμένεται να αυξηθεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.


«Πριν από λίγες μέρες ζήσαμε τον απόλυτο εξευτελισμό της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού. Είναι φανερό ότι με αυτή την κυβέρνηση, η Ελλάδα μόνο χάνει. Δεν μπορεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στη δεύτερη Περιφερειακή Ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αλεξανδρούπολη.


«Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ακρόβαθρο της χώρας και πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ανατολή, δικαιούνται μια ξεχωριστή θέση στον νέο αναπτυξιακό χάρτη της χώρας», δήλωσε από το βήμα της δεύτερης περιφερειακής συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής συμπαράταξης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο «πρόγραμμα Ελλάδα» και το όραμα της δημοκρατικής συμπαράταξης για ένα νέο μοντέλο που θα συνδέει την κομβική γεωγραφική θέση, με τον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα, την έρευνα και το ευ ζην, όπως είπε.


Στην δεύτερη περιφερειακή συνδιάσκεψη της δημοκρατικής συμπαράταξης, κλήθηκαν να μιλήσουν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης έριξε τα βέλη του τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στις παλαιότερες κυβερνήσεις, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την περιοχή και τα λάθη που έγιναν.


Πολλά ήταν τα παλιά αλλά και τα νέα στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στην δεύτερη περιφερειακή ημερίδα της δημοκρατικής συμπαράταξης στην Αλεξανδρούπολη. Ας ακούσουμε τα όσα δήλωσαν.


Οι κεραυνοί που έπεσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Σαμοθράκη είχαν ως αποτέλεσμα το νησί να βυθιστεί στο σκοτάδι. Τεχνικός από την Αλεξανδρούπολη θα έφτανε στο νησί το μεσημέρι για να αποκαταστήσει τη βλάβη σύμφωνα με τον τομεάρχη του Δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ Αλεξανδρούπολης.


Τα ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής και των επερχόμενων αλλαγών στον Καλλικράτη, βρέθηκαν στο επίκεντρο του πολιτικού Συμβουλίου περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας αντίστοιχα. Σε ότι αφορά στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αποκτήσει πολιτική ωριμότητα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.


Κάλεσμα στους δημότες που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά την εργασία τους στο νεοσύστατο πυροσβεστικό κλιμάκιο Φερών, απευθύνει ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκότσης.


Σελίδα 7 από 695

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps