Πότε θα τεθεί στη διάθεση του κοινού το Αρχαιολογικό Μουσείο Σαμοθράκης, και ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας για την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής, είναι κάποια από τα ερωτήματα που θέτουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, προς την υπουργό πολιτισμού.


Σε εξέλιξη βρίσκονται εναέριες ρίψεις κατά του ιού της λύσσας των αλεπούδων, στον Έβρο. Αναμένονται να ολοκληρωθούν στο τέλος Νοεμβρίου, με τον πρόεδρο  του κυνηγετικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, να εφιστά την προσοχή των κυνηγών.


«Τώρα πλέον δε πηγαίνουν μόνο Έλληνες γιατροί στο εξωτερικό, αλλά συμβαίνει και το αντίστροφο». Αυτό σχολίασε ο διοικητής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Έβρου, αναφορικά με την άφιξη επιστημόνων από την Αμερική. Πρόκειται για ειδικευμένους πνευμονολόγους που θα μετεκπαιδευθούν σε συγκεκριμένη μέθοδο, στην Αλεξανδρούπολη, πρωτοποριακή σε πανελλαδικό επίπεδο.


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες ανάπτυξης του λιμένα της Αλεξανδρούπολης, ανέλυσε ο πρόεδρος του οργανισμού στην ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή. Η τελευταία επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του Έβρου, στο πλαίσιο διεξαγωγής του περιφερειακού συνεδρίου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, καταθέτοντας στο τραπέζι της συζήτησης, τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία ανάπτυξης .


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 21:33

Οι αποσχιστικές τάσεις, η οικονομία, η ύπαρξη πολλών ταχυτήτων μέσα στην Ευρώπη, και ο ρόλος της Ελλάδος μέσα στην Ένωση, ήταν κάποια από τα θέματα που αναλύθηκαν, στο πλαίσιο της συνέντευξης με την Εύα Καϊλή. Η Ευρωβουλευτής, βρέθηκε στο στούντιο της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, δίνοντας τη δική της οπτική γωνία αναφορικά με το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.


Περί τις αρχές Νοέμβριου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης στο τέμενος Βαγιαζήτ του Διδυμοτείχου, σύμφωνα με το δήμαρχο. Πρόκειται για την αφαίρεση του ολικά κατεστραμμένου από την πυρκαγιά του Μαρτίου, στεγάστρου, ενώ –υπό εκπόνηση- βρίσκεται και μελέτη για την κατασκευή νέας οροφής.


Την κατανόηση των δημοτών, ζητά ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών της Αλεξανδρούπολης, καθώς  ξεκίνησαν τεχνικές εργασίες επί των οδών Ιωακείμ Καβύρη και 14ης Μαΐου. Πρόκειται για παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του οδοστρώματος, που αναμένεται να διεξαχθούν εκ νέου την 21η και την 22α Οκτωβρίου.


Σε νέες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού προβαίνει ο σύλλογος «ΣΥΝΕΧΙ-ΖΩ» στην Αλεξανδρούπολη. Το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος του μαστού και κληρονομικότητα».


Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων γραφής και ανάγνωσης μπράηγ, στην Αλεξανδρούπολη. Ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης τυφλών Θράκης, επισημαίνει ότι πρόκειται για την απόκτηση μιας πολύ σημαντικής δεξιότητας, για τη διευκόλυνση των ατόμων με προβλήματα όρασης.


Συνεχίζονται, ύστερα από διακοπή 4 μηνών, οι εργασίες του ρωσικού παρεκκλησίου, στην Αλεξανδρούπολη. Ο ορίζοντας ολοκλήρωσης της τοποθέτησης του ιερού ναΐσκου, είναι δύο εβδομάδες, με το πέρας των οποίων και ύστερα από την αδειοδότηση από την Ιερά Μητρόπολη,  ο Άγιος Βλαδίμηρος, θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση των πιστών.


Τα αιτήματα της ανεξάρτητης διαβίωσης, και της υπέρβασης των εμποδίων της καθημερινότητας, διατύπωσε  ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης τυφλών ΑΜΘ, με αφορμή την ημέρα λευκού μπαστουνιού. Ο Σταύρος Κουδουμάκης, απηύθυνε έκκληση τόσο προς τους αυτοδιοικητικούς, όσο προς τους φορείς και τους πολίτες, για τη διευκόλυνση των ατόμων με προβλήματα όρασης, σε ότι αφορά στην ασφαλή τους κυκλοφορία μέσα στην πόλη.


Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η τρέχουσα επικαιρότητα μέσα από τα μάτια του Γιώργου Μητσικώστα. Μερικές από τις σκέψεις του γνωστού κωμικού για την ΑΕΚ, τις Ακαδημίες, τους Συλλόγους και την Αναλογία Ελλήνων και Ξένων Ποδοσφαιριστών, στο απόσπασμα της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε σε εμάς, αμέσως τώρα.


Σελίδα 7 από 780

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps