Σοκάρει η είδηση της αυτοκτονίας 44χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.


Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Κελέτση


Περισσότερα από 35 κιλά λαθραίου καπνού και 610 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.


6 φοιτητές έχουν απευθυνθεί μέχρι στιγμής στον θεσμό του Συνηγόρου του Φοιτητή και οι 4 από αυτούς είχαν αίσια έκβαση στην υπόθεσή τους. Πρόκειται για έναν θεσμό που λειτουργεί διαμεσολαβητικά μεταξύ της διοίκησης και των φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων.  Σύντομα θα λειτουργήσει και το γραφείο υποστήριξης διδασκαλίας και μάθησης με στόχοτην υποστήριξη των νεοδιοριζόμενων φοιτητών στη διδασκαλία αλλά και τα μέλη ΔΕΠ που αναζητούν κοινή γλώσσα στην επικοινωνία με τους φοιτητές.


Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Δερμεντζόπουλου


Η ομιλία της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Έλενας Σώκου


Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη


Με κεντρικό άξονα τη σηροτροφία και την καλλιέργεια του μεταξιού θα πραγματοποιηθούν σε πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Μετάξης «Χρυσαλλίδα» στο Σουφλί του Έβρου, από τις 6 και μέχρι τις 13 Ιουλίου, οι Γιορτές Μεταξιού 2019. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει δημιουργικά εργαστήρια, συναυλίες, προβολές ταινιών, χορούς.


Αποζημιώσεις ύψους 27 εκ. ευρώ καταβάλει ο ΕΛΓΑ σε περισσότερους από 55 χιλιάδες δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Όσο αφορά την Θράκη, στον Έβρο μοιράζονται 495.000, στην Ροδόπη 311.000 και στην Ξάνθη 915.000 ευρώ.


Ανοίγει ο δρόμος για πρόσληψη ειδικευομένων γιατρών και αναβάθμιση του εξοπλισμού ύστερα από την απόφαση για την δημιουργία κλινικής πλαστικής χειρουργικής στο Π.Γ.Ν.Α. Σημαντική ρόλο στην έγκριση της απόφασης έπαιξε ο σύλλογος καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζί για την Ζωή».


Σε ακόμη μία επιχείριση διάσωσης παράτυπων μεταναστών προχώρησε το λιμενικό. Αυτή τη φορά οι 38 στο σύνολο αλλοδαποί εντοπίστηκαν σε δυσπρόσιτη περιοχή στην Σαμοθράκη. Περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Διασφαλίστηκε η θέση του Διδυμοτείχου στον πίνακα της τελικής κατάταξης για την δημιουργία ανοιχτού κέντρο εμπορίου. Το εγχείρημα κατέστη εφικό ύστερα από την ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσε εμπορικός σύλλογος και δήμος με τους πρώτους να δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για τους καρπούς που θα επιφέρει ένα τέτοιο πρότζεκτ.


Σελίδα 7 από 999

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps