Την επίσημη απάντηση, αναφορικά με την πληρωμή των λογαριασμών των αποστραγγιστικών αντλιοστασίων, εξακολουθεί να περιμένει ο Δημήτρης Πέτροβιτς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, στον απόηχο ενός ακόμη πλημμυρικού φαινομένου, επισημαίνει πως το ποσό ξεπερνά τις 230.000 ευρώ, δηλώνοντας πως επιθυμεί να συνδράμει στην εξόφλησή του, εφόσον όμως καθοριστεί με σαφήνεια η πηγή προέλευσης των χρημάτων.


«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλείσει το εργοστάσιο ζάχαρης στην Ορεστιάδα». Αυτό υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, στο πλαίσιο της αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα της μονάδας και των παραγωγών. Ταυτόχρονα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο τρέχον εργασιακό τοπίο, τονίζοντας πως δεν προέκυψαν καταγγελίες στο πλαίσιο του Πάσχα.


30χρονος Ιρακινός που διωκόταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης συνελήφθη στην Ορεστιάδα. Στο αστυνομικό δελτίο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιλαμβάνονται ακόμη συλλήψεις για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, καθώς και για μια κλοπή που συντελέστηκε στην Καβάλα. 


Τους Πρώτους Διεθνείς Αγώνες Κολύμβησης Αγωνιστικών Κατηγοριών, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Αλεξανδρούπολη. Περισσότεροι από 500 αθλητές και συνοδούς θα βρεθούν στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», στο πλαίσιο της διοργάνωσης. Η δημοτική αρχή χαιρέτισε το γεγονός, επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει την προσπάθεια για προσέλκυση ακόμη περισσότερων διοργανώσεων.


Να πληρωθούν στην πράξη και χωρίς να μεσολαβήσει ένας νέος κύκλος υποσχέσεων, ζητούν οι τευτλοπαραγωγοί, στον απόηχο μιας εξαιρετικά δύσκολης -και με πολλά προβλήματα- καλλιεργητικής περιόδου. Πλέον αναμένουν να δρομολογηθεί η πληρωμή τους, για τα τεύτλα του 2017, από τη Συνεταιριστική Τράπεζα των Σερρών. Σε ότι έχει να κάνει με τα ασυγκόμιστα, οι ίδιοι δηλώνουν άγνοια, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη.


«Η κυβέρνηση συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειες προκειμένου οι δυο στρατιωτικοί μας να επιστρέψουν στα σπίτια τους». Αυτό υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Γιώργος Καϊσας, επισημαίνοντας πως η σκέψη μας στο πλαίσιο της Ανάστασης πηγαίνει στους κρατούμενους αξιωματικούς. Ο ίδιος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, αναφορικά με το παρόν και την επόμενη ημέρα της οικονομίας, χαρακτηρίζοντας ως ρεαλιστική προοπτική την έξοδο από τα μνημόνια φέτος.


Πνοή ζωής, θα δώσει στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου. Το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, στην περιοχή, ο οποίος εκτός των άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται για την αναστήλωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.


Οι μόνιμοι διορισμοί των δεκάδων χιλιάδων αναπληρωτών, ήταν και παραμένουν το πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών. Οι εκπρόσωποι του κλάδου, επισημαίνουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, αφού στα σχολεία εξακολουθούν να υπάρχουν θεμελιώδη προβλήματα λίγο πριν την αυλαία της χρονιάς. Οι ίδιοι ζητούν μεγαλύτερη χρηματοδότηση στην Παιδεία, τονίζοντας το επιχείρημα πως πρόκειται για τη σημαντικότερη προοπτική εγχώριας επένδυσης.


Οι Αμπελώνες, η Ανάδειξη Τοπικών Οίνων και ο Οινοτουρισμός ήταν τα θέματα της ημερίδας που διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη η ΟΕΒΕΣΕ στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Interreg «Ελλάδα - Βουλγαρία». Η Θράκη δικαιούται σύμφωνα με τους διοργανωτές να μπει στον αμπελουργικό χάρτη, ένα στόχο για την επίτευξη του οποίου καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες.


Το μήνυμα του για ελπίδα ενότητα και πνευματική αλλαγή μεταφέρθηκε μέσω του Πατρός Θεοφάνη Κούρτη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου πλήθος πιστών παρευρέθησαν στη Θεία Λειτουργία της Ανάστασης του Θεανθρώπου στην Αλεξανδρούπολη. Με το άκουσμα του «Χριστός Ανέστη» ακολούθησαν το άναμμα των κεριών αλλά και ασπασμοί μεταξύ των παρευρισκομένων πιστών.


Τις Αναστάσιμες ευχές του και λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος της Ανάστασης του Κυρίου έστειλε και ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, Στέφανος, ο οποίος χοροστάτησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καβάλα. Εκατοντάδες πιστών συνέρρευσαν τόσο στο Ναό, όσο και στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου για να λάβουν το Άγιο Φως.


Την ουσία του μηνύματος της Αναστάσεως του Κυρίου, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, απευθυνόμενος στους πιστούς, στο πλαίσιο του «Εσπερινού της Αγάπης». Ο Σεβασμιότατος, εστίασε στη μικρή σημασία των υλικών αγαθών, κοινωνώντας στους εκατοντάδες πιστούς, που κατέκλυσαν το ναό του Αγίου Νικολάου, ένα λιτό και εξαιρετικά ουσιαστικό μήνυμα.


Σελίδα 7 από 758

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps