Παρελθόν θα αποτελούν από το νέο έτος τα βιβλιάρια υγείας, καθώς τα υπουργεία Εργασίας και Υγείας αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κατάργηση της έκδοσης ατομικού βιβλιαρίου Υγείας για υγειονομική περίθαλψη στους ασφαλισμένους, συνταξιούχους και στα μέλη της οικογενείας τους από 1η Φλεβάρη 2019. Περισσότερες πληροφορίες για το πότε και πως θα γίνει η μετάβαση ψηφιακά, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Καρέκλες, κουβάδες και σκάλες επιστρατεύουν οι Αλεξανδρουπολίτες προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση πάρκινγκ. Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που σταθμεύουν πάνω στα βέλη κατεύθυνσης του κέντρου της πόλης.


Σε νέες προσλήψεις στον τομέα της Παιδείας προχωρά η κυβέρνηση προκειμένου να στελεχώσει πλήρως και τα μεγαλύτερα σχολεία της χώρας που χρειάζονται ψυχολόγους. Οι προσλήψεις αφορούν στα δημοτικά σχολεία και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.


Την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας. 


Για αυτούς που έφυγάν, αυτούς που έμειναν και την προοπτική που ανοίγεται για το Δήμο Αλεξανδρούπολης με το νέο έτος μίλησε στην εκπομπή Πολιτικό Βαρόμετρο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Στην πρώτη εκπομπή της δέλτα τηλεόρασης για τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Λαμπάκης ανοίγει τα χαρτιά του στη Χριστίνα Κουματζίδου.


700 εκατομμύρια ευρώ διαθέτει το Υπουργείο Οικονομικών για την Ανάπτυξη επιχειρήσεων που κάνουν εκ νέου τα βήματα τους στην αγορά. Η
Χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Ταμείου Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας


Να περιέλθει μέρος της ευθύνης των ακτοπλοϊκών δρομολογιών στην Περιφέρεια ΑΜΘ ζητεί ο Χριστόδουλος Τοψίδης, μέσω δηλώσεων του σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης καταθέτει την πρότασή του τονίζοντας τα άμεσα οφέλη που θα έχουν ποικίλοι κλάδοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με κύριο άξονα την ανάπτυξη του τουρισμού και του εμπορίου.


Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δ.Π.Θ. και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στο κτίριο Διοίκησης του Δ.Π.Θ. Η συνεργασία στοχεύει στην αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των φοιτητών και για πρώτη φορά  τίθεται σε λειτουργία ηλεκτρονική εφαρμογή όπου θα μπορεί να γίνεται απευθείας ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάγονται στις αρμοδιότητες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.


Μπορεί ο Δήμος Ξάνθης να αρνήθηκε να συμμετάσχει στην δίχρονη προσχολική αγωγή, ωστόσο ο Βουλευτής Ξάνθης και Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, υπέγραψε σήμερα την προμήθεια και διάθεση δύο σχολικών αιθουσών σε δύο σχολεία της Ξάνθης. Έργο προϋπολογισμού 86.000 ευρώ, που όμως δεν θα είναι στην κυριότητα του Δήμου Ξάνθης αλλά του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Μια σειρά έργων υποδομών που αφορούν σε σχολικές μονάδες, ενέργεια και απορρίμματα έχει βάλει ως στόχο να προχωρήσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εντός του πρώτου τριμήνου του 2019. Μέσα στον χρόνο αυτό αναμένεται να υπογραφούν οι συμβάσεις , να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν οι διεργασίες κατασκευής.


Μια «ανάσα» στο λιμενικό της Αλεξανδρούπολης έρχεται να δώσει ένα σκάφος της Frontex από τη Λετονία που θα ξεκινήσει τις περιπολίες στην περιοχή. Ο λόγος είναι οι αυξημένες μεταναστευτικές - προσφυγικές ροές καθώς την εποχή αυτή οι παράνομοι διακινητές επιλέγουν την θάλασσα για να τους μεταφέρουν.


Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου κάνουν «πρεμιέρα» οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου του 2019. Οι καταστηματάρχες αν πέρασαν μια «δύσκολη» εορταστική περίοδο περιμένουν αυξημένη κίνηση προκειμένου να αυξήσουν τον τζίρο τους.


Σελίδα 6 από 882

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps