Εκτεταμένες καταστροφές, άφησε και στο νομό Ροδόπης η κακοκαιρία. Σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν στον κάμπο από το χαλάζι, με τους παραγωγούς να κάνουν λόγο ακόμη και για ολική καταστροφή καλλιέργειες. Το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών, σημειώθηκε σε περιοχές του Ιάσμου και του Αιγείρου.


Δύο κάτοικοι της Ορεστιάδας και δύο Τούρκοι συνελήφθησαν λίγο πριν μεταφέρουν με βάρκες μέσω του Έβρου ποταμού ναρκωτικά στην Τουρκία. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, περισσότερα από 115 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Η επιχείρηση  πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ.


Τα κρούσματα αφρικανικής πανώλης που δηλώθηκαν σε χοίρους στην Βουλγαρία, προκαλούν την ανησυχία των κτηνοτρόφων του Έβρου. Για το νόσημα δεν υπάρχει εμβόλιο, ενώ οι τρόποι μετάδοσης του είναι πολλοί.


Τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς από τον ΕΣΠΑ αναμένεται να γίνουν γνωστά την Παρασκευή 12 Ιουλίου. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Την επιβολή 21 διοικητικών προστίμων, συνολικού ύψους 24.000 ευρώ, αποφάσισε η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, μετά από τους 307 ελέγχους που πραγματοποίησαν τα κλιμάκια του Τμήματος Εμπορίου, το πρώτο εξάμηνο του 2019. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα, υπαίθριους χώρους και πρατήρια υγρών καυσίμων σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.


Χορό, τραγούδι και όμορφες στιγμές της παράδοσης υπόσχονται για 25η χρονιά οι διοργανωτές του Φεστιβάλ της Άνθειας που θα διεξαχθεί 12-14 Ιουλίου. Καλεσμένοι του Σπάρτακου σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.


Πιστώθηκαν τα 1.380.000€ για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Τα χρήματα αυτά αφορούν στην θερμική θωράκιση του κτιρίου και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην στέγη.


Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 17:17

Πρεμιέρα την, Δευτέρα για τις θερινές εκπτώσεις που θα ολοκληρωθούν την τελευταία ημέρα του Αυγούστου. Παράλληλα, όσοι έμποροι το επιθυμούν μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά τα καταστήματά τους κατά την πρώτη Κυριακή της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, την Κυριακή 14 Ιουλίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.


Την Πέμπτη 18 ξεκινάει φέτος η Γιορτή Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη. Έξι βραδιές με πολύ χορό και κέφι υπόσχονται οι διοργανωτές που ολοκληρώνουν τις τελευταίες προετοιμασίες των εκδηλώσεων.


Κολωνάκια μπροστά από κατάστημα σε τμήμα του πεζοδρομίου της Λεωφόρου Δημοκρατίας στην συμβολή της με την οδό Αμφιπόλεως, τοποθέτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.


Για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων συνελήφθη ένας Τούρκος υπήκοος στο τελωνείο των Κήπων καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 1.055 αρχαία ελληνικά νομίσματα. Τον λόγο πλέον έχει ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


Χρήσιμα συμπεράσματα προέκυψαν από την 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» 2014-20. Ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να απορροφηθούν τα προγράμματα του ΕΣΠΑ βρέθηκε σε πρώτο πλάνο.


Σελίδα 6 από 999

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps