Τα πανιά ιστιοπλοϊκών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αναμένεται να κάνουν και φέτος την εμφάνιση τους, στην Αλεξανδρούπολη. Ο ΝΟΑ διοργανώνει τη 10η Regatta, ενώ η εθνική ομοσπονδία του ανέθεσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο επανέρχεται στην πρωτεύουσα του Έβρου μετά από 15 χρόνια.


Τις τελευταίες του εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει φέτος, το παλιό κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης. Στην θέση του, αναμένεται να κατασκευαστεί -σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο-καινούρια, μεταλλικής κατασκευής και 700 θέσεων υποδομή. Ο Γιώργος Κουκουράβας, ρωτήθηκε και για το παρόν και την επόμενη ημέρα, του θεάτρου του Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη.


Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης, στο πλαίσιο της Συνόδου των Χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, βρέθηκε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο Πρωθυπουργός, προέβη σε ενδελεχή αναφορά της ενεργειακής προοπτικής και των μεταφορικών υποδομών της περιοχής. Τον απόηχο της Συνόδου, και συνολικά το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η χώρα μας, κλήθηκε να σχολιάσει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Γαλάνης.


Καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών & Μεταφορών έχει και πάλι ο Κώστας Βενετίδης. Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του  Έβρου, αλλά και εκείνα των αγροτών του νομού, είναι στις προτεραιότητες του ιδίου και του τεχνικού του επιτελείου, σύμφωνα με τον ίδιο. Περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


«H υποστελέχωση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και η ετεροχρονισμένη ενημέρωση ά από τις γειτονικές χώρες, αποτελούν σημαντικές αιτίες της εμφάνισης ζωονόσων στην περιοχή του Έβρου». Αυτό -μεταξύ άλλων- τονίζει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας, στον απόηχο της εμφάνισης κρουσμάτων οζώδους δερματίτιδας στην Τουρκία και πανώλης των μηρυκαστικών στη Βουλγαρία.


«Τα ποσά που θα λαμβάνουν οι πολίτες είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα». Αυτό μεταξύ άλλων τονίζει ο φοροτεχνικός Μενέλεαος Μαλτέζος, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας του μεταφορικού ισοδύναμου, που θα εφαρμοστεί πιλοτικά για 49 νησιά της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Σαμοθράκης.


Την έβδομη συνάντησή του, διοργανώνει ο Πολιτιστικό Σύλλογος του Άβαντα το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 20:30 στην πλατεία του οικισμού. Η πρόεδρος του Συλλόγου καλεί άπαντες, να παρευρεθούν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση και να γνωρίσουν το πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής.


Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλά για όλους και για όλα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, στη Δέλτα Τηλεόραση.

Κάνει τον απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Και ανοίγει τα χαρτιά του για τη συνταγματική αναθεώρηση αλλά και για το σκοπιανό

Την Τρίτη 10 Ιουλίου στις 10 το βράδυ, ο Πρόεδρος της Βουλής αποκλειστικά στη Δέλτα Τηλεόραση.


Σε δύο άξονες πρέπει να κινηθεί η ανάπτυξη της Θράκης τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον Υπουργό Επικρατείας, ο οποίος παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Μέρος όσων ειπώθηκαν, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ευθύς αμέσως.


«Μπορεί η ιλαρά να βρίσκεται σε ύφεση στην περιοχή μας, μια άλλη ασθένεια, ωστόσο, ο κοκκύτης, μετρά ήδη αρκετά κρούσματα στο νοσοκομείο». Αυτό -μεταξύ άλλων- τονίζει ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Περισσότερα, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Στην Καβάλα, με γνώμονα τη συζήτηση των Εθνικών Θεμάτων και τη Συμφωνία Ελλάδος και Σκοπίων, βρίσκονται οι Τομεάρχες Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Οι κύριοι Κουμουτσάκος και Κικίλιας, ανέφεραν στις δηλώσεις τους πως σκοπεύουν ακόμη να καταγράψουν τις ανάγκες της αυτοδιοίκησης και των επαγγελματιών, με φόντο την προοπτική της τοπικής ανάπτυξης.


Ξεκίνησε, και θα διαρκέσει έως και την 31η Αυγούστου, η θερινή εκπτωτική περίοδος στην Αλεξανδρούπολη. Από την πλευρά του το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου ενημερώνει καταστηματάρχες όσο και καταναλωτές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με τον τρόπο αναγραφής των ποσοστών των εκπτώσεων. Οι προσδοκίες των επαγγελματιών, για την ανάταση του τζίρου τους, είναι ιδιαίτερα υψηλές.


Σελίδα 6 από 791

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps