Στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Δημήτρης Τριπερίνας. Δείτε και ακούστε τα όσα είπε μιλώντας στην Δέλτα Τηλεόραση.


Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις οκτώ το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Πόλη & Πολίτες" στις Φέρες. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξής Βαγγέλης Λαμπάκης παρουσίασε τα έργα που πραγματοποιήθηκαν και είναι υπό εξέλιξη, καθώς και το πρόγραμμα και τα σχέδια για την επόμενη δημοτική θητεία.


Με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωρά η αυτονόμηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Αρκετές προκηρύξεις γιατρών έχουν εγκριθεί από την διοίκηση του ιδρύματος, σύντομα πρόκειται να τοποθετηθεί ο νέος διοικητής του όπως και κάποιοι διοικητικοί υπάλληλοι δίδοντας στην αίσθηση ελπίδας και προόδου στους εργαζόμενους.


Την αντίθεση τους στην απόλυση των δύο φυλάκων των τμημάτων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου στην Ορεστιάδα εκφράζουν και οι φοιτητές μέσω της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας. Μέσω ανακοινώσεων συνδυαστικά με το  ΠΑΜΕ Έβρου καταδικάζουν την απόφαση αυτή ζητώντας να προσληφθούν ξανά και να μην αφεθούν στην ανεργία δεδομένης της ηλικίας τους.


Όλα είναι έτοιμα για το Via Egnatia Run που διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαΐου η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Την παραμονή του διεθνή αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, στο Νομαρχείο, έλαβε χώρα μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Άτομα με Αναπηρίες και Αθλητισμός».


Εκδήλωση – συναυλία προς τιμήν του μεγάλου δάσκαλου της παράδοσης Χρόνη Αϊδονίδη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. 


Στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης έως και την Πέμπτη 16 Μαΐου φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής της Μάγδας Ρήγα. Θέμα των πινάκων είναι η θάλασσα και ιδιαίτερα το κύμα, με την εικαστικό να έχει εμπνευστεί από την καθημερινή ζωή για να δημιουργήσει τους πίνακες.


Η «Βραδιά μνήμης» με παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χαριτωνίδη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στις 6:30 το απόγευμα στο Ωδείο Φαέθων στην Αλεξανδρούπολης. Το θέμα της εκδήλωσης δεν είναι άλλο από τα γεγονότα της εισβολής στην Κύπρο το 1974.


Τις πύλες της άνοιξε την Παρασκευή η έκθεση φωτογραφίας "Αλεξανδρούπολη στην πορεία του χρόνου" στην Λέσχη Αξιωματικών. Σε αυτήν το κοινό μπορεί να δει φωτογραφίες από την παλιά Αλεξανδρούπολη και να θυμηθεί ή να γνωρίσει ιστορικά κτήρια που πλέον αποτελούν παρελθόν.


Μία από τις πιο εντυπωσιακές εκθέσεις που έχουν λάβει χώρα στην Αλεξανδρούπολη ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 11 Μαΐου. Το κοινό της πρωτεύουσας του Έβρου θα έχει την ευκαιρία στην έκθεση "Με τα Ελευθέρια Φτερά της Νίκης", να ταξιδέψει στο παρελθόν και να γνωρίσει απίθανα στοιχεία για τη Νίκη της Σαμοθράκης.


Έτοιμος να φιλοξενήσει για 3η χρονιά την γιορτή ζεο-παραδοσιακών φυτών είναι ο Άβαντας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πλατεία του οικισμού και όπως λένε οι διοργανωτές αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη από πέρυσι


Τα τοπικά καταστήματα και όχι την αγορά της γείτονας Τουρκίας δηλώνουν πως προτιμούν κάποιοι Ορεστιαδίτες. Οι πολίτες που ερωτήθηκαν μιλούν για στήριξη στους ντόπιους επιχειρηματίες δεδομένου ότι η κατάσταση τους έχει φτάσει στο απροχώρητο.


Σελίδα 6 από 966

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps