«Οι κάτοικοι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται, ο δρόμος θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η κυκλοφορία να είναι ασφαλής», δήλωσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, μετά την προσωρινή παράδοση προς κυκλοφορία του οδικού τμήματος Κισσάριο – Ψαθάδες. Ο Παρασκευάς Πατσουρίδης επισήμανε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη στην περιφέρεια, χωρίς την αναβάθμιση των υποδομών δικτύου.


«Ο νόμος εντάσσεται στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας αντίλογος περί αυτού», σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καΐσας, αναφορικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου. Το νομοσχέδιο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, θα έπρεπε σύμφωνα με τον ίδιο, να έχει ψηφιστεί χρόνια νωρίτερα.


Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργάνωσαν το Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο μετά την Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη. Το θέμα του Συνεδρίου ήταν: «Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιφερειακή ανάπτυξη - ευκαιρίες και προκλήσεις για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».


Μνημείο στη μνήμη των αγωνιστών που έχασαν τη ζωή τους την περίοδο 1946-49, αποκάλυψαν τα μέλη της τομεακής οργάνωσης ΚΚΕ Έβρου, στο χώρο των παλιών νεκροταφείων στην Αλεξανδρούπολη. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης, για τους συνολικά 65 μαχητές.


Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού έγινε η έναρξη της νέας κολυμβητικής περιόδου, στο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επισήμανε ότι μετά το πέρας των εργασιών συντήρησης και την τοποθέτηση των νέων χρονομέτρων, οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, μετά την αποκατάσταση στο πρόβλημα θέρμανσης του νερού.


Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του αθλητικού συλλόγου Νίκη, στο πρώτο διεθνές τουρνουά που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Οι διοργανωτές ευελπιστούν για τη μετατροπή του αθλητικού γεγονότος σε θεσμό τα επόμενα χρόνια, καθώς σε αυτό συμμετέχουν ελληνικές αλλά και ομάδες από άλλες χώρες, που αυξάνουν τον ανταγωνισμό, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.


Στην πίστα του Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, διεξήχθη το πρώτο πρωτάθλημα μοτοκρός Βορείου Ελλάδος. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 50 μοτοσυκλετιστές από την Ελλάδα και τα Σκόπια, ενώ υπήρξε και συμμετοχή από μικρούς φίλους των μηχανών, προκειμένου οι διοργανωτές να περάσουν το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης, και παιδείας στο δρόμο.


Ενημερωτική εκδήλωση για τα βότανα και τα αρωματικά φυτά συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης και ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων της πόλης.


Στην Αθήνα θα αναζητηθεί τελικά η οριστική λύση στο ζήτημα της πολυαναμενόμενης ρύθμισης των 120 δόσεων για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολουμένους που οφείλουν σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες, καθώς η ανταλλαγή προτάσεων και στοιχείων μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και των δανειστών δεν έχει έως σήμερα αποφέρει καρπούς.


Οι επαφές του Πρωθυπουργού στο Σικάγο

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 17:17

Συνεχίζει τις επαφές του στο Σικάγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στη χθεσινή συνάντηση που είχε με Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές αποτυπώθηκε θετικό κλίμα απέναντι στα δεδομένα που παρουσίασαν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί που συνθέτουν την κυβερνητική αποστολή και αυξημένο ενδιαφέρον ως προς την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα. Το μεσημέρι της Δευτέρας αναχωρεί για την Ουάσιγκτον, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και την διευθύντρια του ΔΝΤ.


Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές με ή χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε όλους τους συνομιλητές του στην έδρα του Διεθνούς Οργανισμού. Παράλληλα, συμφώνησε με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για μία γρήγορη αξιολόγηση ώστε να ολοκληρωθούν ταχύτατα οι διαδικασίες που θα βοηθήσουν τη χώρα να εξέλθει των Μνημονίων.


«Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία και Ευκαιρίες ανάπτυξης για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης». Αυτό ήταν το θέμα του Διευρυμένου Συνεδρίου που διεξήχθη στην Κομοτηνή, από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, με την πλειοψηφία ομιλητών και παρισταμένων να επισημαίνουν την προοπτική της περιοχής αλλά και τους ορθούς τρόπους αξιοποίησής της μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.


Σελίδα 6 από 780

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps