Μια εβδομάδα γεμάτη δραστηριότητες και παιχνίδι στη φύση, ξεκίνησε στο μουσείο φυσικής ιστορίας στο Μαΐστρο της Αλεξανδρούπολης. Το πρόγραμμα των περιβαλλοντικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων θα διαρκέσει έως τις 19 Μαΐου, και εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα μουσείων.


Στο θέμα του χρέους βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα με τη διευθύντρια του ΔΝΤ, παρά τις γνωστές διαφωνίες σε μέτρα πολιτικής» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά από τη συνάντηση που είχε με την Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ στο Πεκίνο. Παράλληλα την ενίσχυση των ελληνορωσικών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, του τουρισμού υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Πεκίνο.


«Για εμάς, το βασικό ζήτημα είναι η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.


Ιδρυτικό συνέδριο για νέο ενιαίο φορέα στην Κεντροαριστερά το αργότερο μέχρι τις αρχές του ’18, υπό την επιφύλαξη ενδεχόμενων πολιτικών εξελίξεων, ανακοίνωσε σήμερα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου. Επίσης, ανήγγειλε την εκλογή από τη βάση του επικεφαλής του φορέα, ενώ άσκησε σκληρή κριτική τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στη ΝΔ.


Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν οι εορτασμοί για την απελευθέρωση της Θράκης τη 14η Μαΐου 1920 στην Πρωτεύουσα του Έβρου . Σύλλογοι, σχολεία και οι ένοπλες δυνάμεις έδωσαν το φόρο τιμής στους αγώνες των προγόνων μας για την ελευθερία.


Στον ρόλο και τη σημασία της 14ης Μαΐου, αναφέρθηκαν οι τοπικοί θεσμικοί, αυτοδιοικητικοί και φορείς, στο πλαίσιο της ημέρας τιμής για την απελευθέρωση της Θράκης. Στην παρέλαση το παρόν έδωσε και ο αρχηγός του πολικού κόμματος ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.


Με λαμπρότητα τελέστηκε η θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των εορτασμών των ελευθερίων της πόλης. Της δοξολογίας χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως, Πειραιώς και Κοζάνης, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώον της Δόμνας Βιζβύζη.


Με λαμπρότητα τελέστηκε ο μέγας πολυαρχιερατικός εσπερινός στην Μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης. Τη θεία λειτουργία τέλεσαν οι μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως, Πειραιώς και Κοζάνης, ενώ ακολούθησε περιφορά της εικόνας της Παναγίας Ελευθερώτριας στους δρόμους της πόλης.


Πάμε τώρα να παρακολουθήσουμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που συγκάλεσαν ΓΣΕΕ ΑΔΕΥ και φορείς για την γενική απεργία στις 17 Μαϊου.


Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση τίμησε το μουσικό γυμνάσιο της Αλεξανδρούπολης τα Ελευθέρια. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο δημοτικό θέατρο, όπου απόλαυσε μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση από τους ταλαντούχους μικρούς μουσικούς.


Εκδήλωση με σκοπό την γνωριμία των παιδιών, και ιδιαίτερα των κοριτσιών ηλικίας 6 με 12 ετών, με το άθλημα του βόλεϊ, διοργάνωσε η "Νίκη" στην Αλεξανδρούπολη. Τα κορίτσια έπαιξαν και μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος από τις παίκτριες του συλλόγου.


Δράσεις με τη συμμετοχή μαθητών από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, θα υλοποιηθούν από τις 15 έως τις 19 Μαϊου, στο Μουσείο φυσικής ιστορίας στον πλατανότοπο του Μαΐστρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στο σύνολό τους, εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων.


Σελίδα 6 από 670

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps