Το φράγμα Ιασίου αναμένεται να δώσει την τελική λύση στα εντεινόμενα  προβλήματα υδροδότησης του δήμου Μαρώνειας Σαπών. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο νέος δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος, και ήδη άρχισε τις επαφές του με τον περιφέρειαρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε Σάπες,  Αρσάκειο και άλλους οικισμούς του Δήμου, υπήρχαν σημαντικά προβλήματα υδροδότησης σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα οποία συνεχίζονται και σήμερα, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης.


Εντός μερικών ημερών αναμένεται να απομακρυνθεί τελείως το ναυάγιο "Όλγα" από το λιμάνι τις Αλεξανδρούπολης με τις διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί κατά 50%. Στόχος είναι η απομάκρυνση του πριν την επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάϊατ, δύσκολα όμως υλοποιήσιμος καθώς τα τελευταία κομμάτια είναι τα πιο δύσκολα στην ανέλκυση τους.


Επιδιορθώθηκε το ρομπότ αποκομιδής απορριμμάτων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης ύστερα από παρέμβαση του νέου αντιδημάρχου καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση στον τομέα καθαριότητας είναι τραγική αλλά σταδιακά με πολύ δουλειά θα επουλωθεί.


Στην οργανωτική του θέση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Δράμας, επιστρέφει ο μέχρι σήμερα διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Φιλιππίδης. Ο ίδιος αποφάσισε να μην ανανεώσει τη θητεία και έτσι υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή.


Θετικός απολογισμός των εκπτώσεων

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 15:45

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η εκπτωτική περίοδος στην Αλεξανδρούπολη, όπου ήδη προγραμμνατίζονται δράσεις για το επόμενο διάστημα, ενόψει των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Την περίοδο του καλοκαιριού παρατηρήθηκε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα καταστήματα της πόλης, τόσο απο τουρίστες όσο και απο επισκέπτες άλλων περιοχών.


Σκηνικό έντασης στο Καστελόριζο στήνει η Τουρκία καθώς με NAVTEX προαναγγέλλει στρατιωτική άσκηση πέριξ του νησιού, την ίδια περιοχή που έχει "κλείσει" για άσκηση η Ελλάδα. Μετά τη δημοσιοποίηση του χάρτη που δείχνει το μισό Αιγαίο τουρκικό πίσω από τον Ερντογάν, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας, η Τουρκία προχωρά σε νέα πρόκληση με την έκδοση NAVTEX σε περιοχή κοντά στο Καστελόριζο, στην ίδια περιοχή που είχε δεσμεύσει και η ελληνική πλευρά.


Ρώσοι μητροπολίτες στην Ελλάδα

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 16:15

Μητροπολίτες της Ρωσίας περιοδεύουν το τελευταίο διάστημα κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, επισκεπτόμενοι τοπικές μητροπόλεις. Στόχος είναι η ενημέρωση των οικείων μητροπολιτών για τα προβλήματα των περιοχών τους. Στο πλαίσιο αυτό,  ξεκίνησε απο το Διδυμότειχο, και  έκανε στάση στην Αλεξανδρούπολη  ο μητροπολίτης Αστανάς και Καζακστάν Αλέξανδρος.  Μετά τον Έβρο θα συνεχίσει την περιοδεία του στην υπόλοιπη  Βόρεια Ελλάδα, έως τις τις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα αναχωρήσει απο την Ελλάδα.


Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες ΑΜΘ

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 16:13

Σκληρή δουλειά και εφαρμογή του προγράμματος της Περιφέρειας υποσχέθηκε ο νεοεκλεγής περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος. Με την ανακοίνωση των θεματικών και χωρικών αντιπεριφερειαρχών ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι νεα Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζεται η Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη, απο τον Έβρο.


Μέτρα για το μεταναστευτικό

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 16:12

Προσωπικό και μέσα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, ζητούν οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό, και αποφάσισε σειρά μέτρων.  Το ΚΥΣΕΑ μεταξύ άλλων αποφάσισε:   αποσυμφόρηση των νησιών με μεταφορά μεταναστών/προσφύγων σε ήδη υφιστάμενες δομές της ενδοχώρας.


Επίσκεψη Δώρας Αυγέρη στη Σαμοθράκη

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 16:11

Στην Σαμοθράκη περιόδευσε η Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, συνοδευόμενη από τα μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου. Θερμή ήταν η υποδοχή, τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τους κατοίκους της πρότασης που έχει διατυπώσει η Βουλευτής για την αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της Σαμοθράκης.


Κρούσματα από βδέλλες στα Δίκελλα

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 16:10

Πλήθος προβλημάτων παρουσιάστηκαν από την εμφάνιση βδέλλας στην περιοχή των Δικέλλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα άρχισαν να αιμορραγούν με την υπηρεσία δημόσια υγείας να αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλία και να προχωρά σε σχετική έρευνα.


Μια σειρά δεσμεύσεων και έργων κατάφερε να αποσπάσει ο διοικητής του ΠΓΝΑ από τον υφυπουργό υγείας σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε. Πέραν του προσωπικού και της αύξησης του προϋπολογισμού που εξασφαλίστηκαν σειρά έχει η δημιουργία κέντρου αποκατάστασης, κάτι που έλειπε από την περιοχή.


Σελίδα 6 από 1028

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps