Πλημμυρικά φαινόμενα στο Δήμο Διδυμοτείχου και Σουφλίου σημειώθηκαν ύστερα από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις που σε συνδυασμό με χιόνια προκάλεσαν την υπερχείλιση ρεμάτων του νομού. Ευτυχώς, οι δύο μεγάλοι ποταμοί δεν «έφεραν» νερά από την γείτονα ούτε αύξησαν σημαντικά την στάθμη τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.


Αδύναμη χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή της Ορεστιάδας, η επικεφαλής δημοτικής παράταξης, Μαρία Γκουγκουσκίδου αναφορικά με την διαχείριση των πρόσφατων χιονοπτώσεων στην περιοχή. Η ίδια μιλά για αργοπορία κίνησης του μηχανισμού με αποτέλεσμα να προκληθούν καθυστερήσεις ή ακόμα και απραξία στο καθαρισμό του χιονιού εντός των χωριών.


Ολόκληρο τον Μύλο Μασούρα, 300 τετραγωνικά του πεδίου βολής της Νέας Χηλής καθώς και δικαιώματα χρήσης του σφαγείου των Φερών παραχωρεί ο δήμος Αλεξανδρούπολης στο δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την ίδρυση κτηνιατρικής σχολής στην πόλη. Η απόφαση πάρθηκε εντός του πρώτου τακτικού δημοτικού συμβουλίου για το 2019.


Ψήφισμα με το οποίο εκφράζουν την αντίθεση τους στην ίδρυση 4ης νομικής σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης. Πάμε να ακούσουμε τι ειπώθηκε.


Κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, αλλά και στην Αλεξανδρούπολη. Οι εκπαιδευτικοί ζητούν άμεσα διορισμούς των συναδέλφων τους και απόσυρση του σχεδίου που όπως τονίζουν απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο τους.


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπουργική απόφαση για λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, η οποία μάλιστα κρίθηκε ως συνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Για αλλαγή ρότας της κυβέρνησης κάνουν λόγο διάφοροι φορείς. Περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


H κοπή πίτας της Δέλτα Τηλεόρασης

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 16:32

Σε χαρούμενο κλίμα παρουσία όλων των συνεργατών, έκοψαν την πίτα τους η διέυθυνση και οι εργαζόμενοι στη Δέλτα Τηλεόραση. Ευχές όλων ήταν να έχουμε μία δημιουργική χρονιά και να συνεχιστούν οι δημοσιογραφικές επιτυχίες.


Στις κορυφαίες θέσεις απορρόφησης του ΕΣΠΑ βρίσκεται η χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Ελλάδα πρωτοπορεί στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων  πόρων και εργαλείων.


Απάντηση σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτηρίζει «fake news» εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Σύμφωνα με όσα αυτά υπονοούν, χρησιμοποιήθηκε το Περιπολικό Ανοιχτής Θάλασσας «Γαύδος» για την μετακίνηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη όπου βρέθηκε και ο Πρωθυπουργός. Το Υπουργείο δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα των επιβαινόντων που ήταν δημοσιογράφοι και θεσμικά πρόσωπα.


Η συνέντευξη του Α. Τσίπρα στο Open

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 22:26

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε στην τηλεόραση του Open ο πρωθυπουργός της χώρας.


Αυτοκτονία 20χρονου στην Ξάνθη

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 22:25

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης από τον χαμό ενός 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ύστερα από συναισθηματική απογοήτευση, ενώ βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του  σπιτιού του.


Παραιτήσεις στελεχών από την ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 22:24

Για προσχηματική ανανέωση χωρίς ουσία και περιεχόμενο, για απουσία προτάσεων και ρετουσάρισμα δοκιμασμένων πρακτικών των δεκαετιών του ‘80 και του ’90, κάνει λόγο το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και πολιτευτής Έβρου Νίκος Τσολακίδης, ανακοινώνοντας παράλληλα και την παραίτησή του. Την ίδια στιγμή την παραίτηση της από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ. υπέβαλλε και η συνδικαλίστρια και πρώην μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Τάνια Καραγιάννη.


Σελίδα 5 από 882

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps