«Τώρα που βλέπουμε την έξοδο πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες», τόνισε ξεκινώντας την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε αναλυτικά στη συμφωνία του πρόσφατου Eurogroup, επισημαίνοντας τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής για το επόμενο διάστημα. Στον αντίποδα, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η εισήγηση του Πρωθυπουργού στηλιτεύθηκε, μέσω δήλωσης του εκπροσώπου τύπου του κόμματος.


Κάλεσμα στην αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη του Σαββάτου 24 Ιουνίου, απευθύνουν τα μέλη του ΠΑΜΕ Έβρου. Η τοπική επιτροπή έχει εξασφαλίσει τη μεταφορά όσων πολιτών θελήσουν να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση, και στην πορεία που θα ακολουθήσει.


Για τραγικές ελλείψεις, καθυστερήσεις και ημιτελή έργα, κάνει λόγο ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, σε ότι αφορά στο τμήμα Αρδάνιο - Μάνδρα του κάθετου άξονα του Έβρου. «Το έργο απέχει κατά πολύ από τον αρχικό σχεδιασμό», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο βουλευτής, ζητώντας δράση και όχι άλλες υποσχέσεις.


Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ «noble jump 2017». Από την Αλεξανδρούπολη, αποχώρησαν, τα στρατεύματα των ισπανικών και βρετανικών ενόπλων δυνάμεων, ύστερα από τη διεξαγωγή της άσκησης που έλαβε χώρα στη Ρουμανία.


Η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί ώστε η δικαιοσύνη να εξετάσει ανεπηρέαστη όλες τις περιπτώσεις σκανδάλων, τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε άθλια την υπόθεση ναρκωτικών του Noor 1, επισημαίνοντας πως δε θα υποχωρήσουν σε δυνάμεις που ξέπλυναν μαύρο χρήμα και σε υποθέσεις διαφθοράς.


«Έτσι όπως έγινε η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου, μόνο προβλήματα δημιουργεί γιατί αποκόπτεται για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, η δυνατότητα πρόσβασης στο λιμάνι». Αυτό μεταξύ άλλων επισήμανε ο πρόεδρος του οργανισμού λιμένος Αλεξανδρούπολης. Ο Χρήστος Δούκας εξέφρασε την άποψή του αναφορικά τόσο για την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου όσο και για την και την αμφιδρόμηση της προεκτάσεως της.


Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη το Διαπεριφερειακό Θεματικό Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του TAP. Μεταξύ των ομιλητών και κεντρικών προσώπων της εκδήλωσης, οι Περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, που αναφέρθηκαν στα χρήματα του Προγράμματος και στις ανάγκες που αυτά έρχονται να εξυπηρετήσουν.


Ξεκίνησε από σήμερα (Τετάρτη 21 Ιουνίου) η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Όλες οι πληροφορίες για την προθεσμία υποβολής αλλά και τις ημερομηνίες δημοσίευσης των αποτελεσμάτων, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Εκλογική και απολογιστική συνέλευση διεξήγαγε το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερών και Σουφλίου "Η Ενότητα". Τα μέλη της έθεσαν τους στόχους της επόμενης περιόδου και συζήτησαν αναφορικά με τα επόμενα βήματα τους.


Καυτή συζήτηση, με εκατέρωθεν καρφιά είχαν Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γενημματά, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το αποτέλεσμα του Eurogroup. Για τα αποτελέσματά του και την οικονομία θα τα πούμε στη Βουλή, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, δήλωσε από πλευράς του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό.


Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης πέρασαν την πόρτα του Μαξίμου, στο πλαίσιο της ενημέρωσής τους από τον πρωθυπουργό για το αποτέλεσμα του Eurogroup. Η συζήτηση μπροστά από τις κάμερες έγινε σε χαμηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι μπηχτές, με τις διαφωνίες σε ορισμένα ζητήματα, να είναι ορατές εξ’ αρχής.


«Η συμφωνία έχει δημιουργήσει στον κόσμο ένα κλίμα, βάσει του οποίου εκτιμάται πως σήμερα, η οριστική πορεία εξόδου από την κρίση βρίσκεται στα χέρια του πολιτικού συστήματος». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στον πρωθυπουργό. Η συνάντηση των δυο ανδρών στο Μέγαρο Μαξίμου, έγινε στον απόηχο του πρόσφατου Eurogroup.


Σελίδα 5 από 695

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps