Στην Καβάλα βρέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την ανάδειξη του Ηγέτη του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς. Ο Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στις κινήσεις που οδήγησαν στη σημερινή οικονομική κατάσταση, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ειπωθούν αλήθειες και να καταρτιστεί σαφές σχέδιο για την επόμενη ημέρα της χώρας.


Μήνυμα ανανέωσης έστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στη συνάντησή του με 32 στελέχη που επιλέχθηκαν μέσα από την διαδικασία του Μητρώου Αξιολόγησης Στελεχών του κόμματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαίνεσε τους παλαιότερους για την προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ωστόσο την ανάγκη ενασχόλησης νέων και δοκιμασμένων επαγγελματικά ανθρώπων, με τα κοινά.


«Η συζήτηση για νέα μέτρα έχει κλείσει και δεν υπάρχει λόγος για καθυστέρηση στο κλείσιμο της Τρίτης Αξιολογήσης». Αυτό ανέφερε από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Ο Νίκος Παππάς, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ, μιλώντας –μεταξύ άλλων- για αξιοποίηση του τεράστιου δυναμικού της ομογένειας, μέσω επενδύσεων σε ελληνικό έδαφος.


«Ειλικρινά ελπίζω ο κ. Τσίπρας να μπορέσει να αξιοποιήσει για την χώρα μας τη σπάνια ευκαιρία που του προσφέρεται». Αυτό, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για την κυβερνητική παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε πως η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας είναι αναβαθμισμένη, γεγονός που ο Πρωθυπουργός οφείλει να εκμεταλλευτεί.


Στη διαχείριση των απορριμμάτων στο δήμο Αλεξανδρούπολης αλλά και στις εξελίξεις, γύρω από την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας. 


Συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για την ενίσχυση των κατοίκων της Σαμοθράκης που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, που αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες του εγχειρήματος, αναφέρθηκε στο γεγονός, εξάροντας το ενδιαφέρον συνδρομής που είναι έκδηλο, σε Ελλάδα και Εξωτερικό. 


Στη Σαμοθράκη θα βρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης του νησιού. Ο Προκόπης Παυλόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πλημμύρα της 25ης Σεπτεμβρίου.


Δε θα μπουν στις σχολικές αίθουσες οι μαθητές του 10ου δημοτικού Αλεξανδρούπολης, την πρώτη ώρα, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου. Αυτό αποφάσισε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ως τρόπο διαμαρτυρίας, στην έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, για μαθητές που χρήζουν παράλληλης στήριξης.


Με αντιδράσεις ξεκίνησαν οι κληρώσεις στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να αναδειχθούν οι σημαιοφόροι για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Αυτό δήλωσε η Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στον  Έβρο. 


Η προοπτική του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, τα απαραίτητα βήματα στη Βιομηχανία και οι Εσωτερικές Πολιτικές Εξελίξεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο του δεύτερου μέρους της συνέντευξης με την Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή. 


Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών στο τέμενος Βαγιαζήτ, η πορεία της μελέτης για την κατασκευή στεγάστρου στην Αρχαία Πλωτινόπολη, καθώς και η αξιοποίηση του κάστρου Διδυμοτείχου, ήταν τα κυριότερα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος, στην συνάντηση του δημάρχου, με την προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων του Έβρου.


Την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do που διεξήχθη στην Ολλανδία, κατέκτησε ο αθλητής του «Απόλλωνα Αλεξανδρούπολης» Γρηγόρης Ζάχος. Για το επίτευγμά του, βραβεύτηκε από τη δημοτική αρχή, δια χειρός του Βαγγέλη Λαμπάκη.


Σελίδα 5 από 780

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps