Την απάντησή του στα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης σχετικά με την πρότασης μεταφοράς του χώρου  που υφίσταται δίπλα από το λιμάνι προς το δήμο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του master plan, έδωσε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Δέλτα fm Οι Απέναντι, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος, λέγοντας πως πρέπει να κρατούνται χαμηλοί τόνοι όταν πρόκειται για θέματα που στόχο έχουν να επωφελήσουν τους πολίτες. Ο Χρήστος Δούκας, άφησε μάλιστα αιχμές για το γεγονός πώς οι εν λόγω δηλώσεις μπορεί να αποτελούν αποτέλεσμα προεκλογικού κλίματος.


Τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής της Ορεστιάδας ζητεί να της παρουσιάσουν η επικεφαλής της παράταξης, «Δήμος Ορεστιάδας Τόπος να ΖΩ». Η Μαρία Γκουγκουσκίδου μιλά για μηδενικό έργο το οποίο μετατρέπει τους πολίτες σε ΄΄ερμαια των δύσκολων καιρών.


Ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου ύστερα από την πρόσφατη περιοδεία της υφυπουργού εσωτερικών με αρμοδιότητα τον τομέα Μακεδονίας Θράκης, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στο νοσηλευτικό ίδρυμα του βορείου Έβρου. Οι τελευταίοι  εξέφρασαν τη διάθεση να συνεργαστούν μαζί της.


Συνάντηση ουσίας με την Υφυπουργό ε. Χατζηγεωργίου  κατά την οποία εξέφρασε την ικανοποίηση του για θέματα που βαίνουν καλώς, αλλά και για τα πολλά προβλήματα που συνεχίζουν να υφίστανται, είχε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης. 


Απολογισμό των έργων που αφορούν την ύδρευση, είναι σε εξέλιξη και κάποια από αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα έκαναν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης. Το νέο διυλιστήριο στην Αλεξανδρούπολη, το αποχετευτικό σύστημα της Αισύμης και το πάρκο φωτοβολταϊκών στις Φέρες είναι τρία από τα πιο σημαντικά.


Το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας του Άβαντα διεκδικεί η νέα ανεξάρτητη ομάδα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ». Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τον συνδυασμό στην Δέλτα Τηλεόραση.


Δήμος Αλεξανδρούπολης και ΣΕΓΑΣ συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην που θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου. 


Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή, το κοινό με θέμα «Οι τρόποι διαφυγής και διάσωσης για τα άτομα με αναπηρία από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος». Αξιόλογοι ομιλητές προσέγγισαν το ζήτημα της δυνατότητας καθολικής προσβασιμότητας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.


Για Τα social media τις νέες τεχνολογίες και πώς αυτά μπορούν  να χρησιμοποιηθούν για την εύρεση εργασίας, θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν όσοι παρακολουθήσουν το ομαδικό εργαστήρι που διοργανώνει το Εργατουπαλληλικό κέντρο Έβρου. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για το  πώς θα αναγνώσουν σωστά μία προκήρυξη με στόχο την ορθή κατάθεση των δικαιολογητικών τους.


Nωρίς το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η περιοδεία της Υφυπουργού Εσωτερικών με αρμοδιότητα τον τομέα Μακεδονίας – Θράκης στον Έβρο. Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου επισκέφθηκε σχολικές μονάδες της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου προκειμένου να παραδώσει η ίδια ηλεκτρονικό εξοπλισμό που θα ενισχύσει τις υποδομές. Πέραν των σχολείων, επισκέφθηκε και το νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα επόμενα βήματα της αυτονόμησης καθώς επίσης δεσμεύθηκε να μεταφέρει τις ελλείψεις προσωπικού στην κυβέρνηση.


Τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμένα της Αλεξανδρούπολης συζήτησαν η Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ο πρόεδρος του οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας. Από τη συζήτηση δεν έλειψε ο τερματικός σταθμός υγροποιημένου αερίου και οι προοπτικές  συνεργασίας μεταξύ του οργανισμού λιμένος  και του υπουργείου εσωτερικών.


Επίσκεψη στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, για να δεί και να θαυμάσει το πιστό αντίγραφο του αγάλματος της Νίκης της  Σαμοθράκης, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολεως  Άνθιμος. Ο Σεβασμιώτατος χαρακτήρισε το γλυπτό ως ένα αριστούργημα που έχει τον δικό του συμβολισμό.


Σελίδα 5 από 928

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps