Τους υποψηφίους του από την περιφερειακή ενότητα Ροδόπης παρουσίασε στο κοινό της Κομοτηνής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ. Ο Χρήστος Μέτιος πραγματοποίησε μια μακροσκελή ομιλία συστήνοντας στο κοινό τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση


Τους βασικούς άξονες τους προγράμματός του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κωστής Σιμιτσής, από την Κομοτηνή. Παρουσίασε παράλληλα τους 10 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ΠΕ Ροδόπης. Μιλώντας για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Περιφέρεια σε Δράση» ο κ. Σιμιτσής ανέλυσε τους 4 βασικούς άξονές του: αγροτική παραγωγή, τουριστική ανάπτυξη, φυσικό αέριο και στις μη αστικές περιοχές, αξιοποίηση των προγραμμάτων «Έξυπνες Πόλεις – Έξυπνα Χωριά»


Στον βανδαλισμό της ελληνικής σημαίας που βρισκόταν στο 3ο Νηπιαγωγείο Αλεξανδρούπολης προχώρησαν άγνωστοι. Μέσα σε λίγες ώρες ενημερώθηκε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου και ήδη τοποθετήθηκε νέα σημαία.


Σε Γενική Συνέλευση σχετικά με το μέλλον των κινητοποιήσεων τους προχωρούν τα μέλη της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων. Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.


Περισσότερα από 500 παιδιά αναμένεται να λάβουν φέτος μέρος στις μαθητικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, ενώ η 1η περίοδος των κατασκηνώσεων αρχίζει την 1η Ιουλίου.


Με 153 ψήφους υπέρ και 136 κατά, έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από το Κοινοβούλιο η Κυβέρνηση. Η συζήτηση, που διεξήχθη σε υψηλότατους τόνους, διήρκησε 3 ημέρες. Συνολικά 112 βουλευτές, μίλησαν για 29 ώρες, σε ένα κλίμα οξείας πολιτικής σύγκρουσης. Για το αποτέλεσμα της διαδικασίας, ρωτήθηκε και απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, Δημήτρης Ρίζος.


Σε κλίμα αισιοδοξίας και με μηνύματα νίκης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χριστόδουλου Τοψίδη στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ του Σαββάτου. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι βρέθηκαν στα εγκαίνια στηρίζοντας τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ο οποίος τους ευχαρίστησε


Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το άναμμα της φλόγας στο βωμό του VIA EGNATIA RUN μπροστά στο νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.


Περισσότεροι από 1.500 δρομείς, έλαβαν μέρος στις 4 συνολικά διαδρομές του "Via Egnatia Run" στον Έβρο. Στον τέταρτο Διεθνή Αγώνας Δρόμου σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις, με τους εθελοντές να αποτελούν και φέτος, ακρογωνιαίο λίθο. Ξεχώρισαν με τη συμμετοχή τους οι δρομείς από Ποντιακούς -και μη- Πολιτιστικούς Συλλόγους, σε μια διοργάνωση που διεξήχθη τιμώντας ξεχωριστά τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.


Επιστημονική ημερίδα με θέματα που φορούν τους νοσηλευτές έλαβε χώρα την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι εγγραφές έφτασαν τις 300, με τα θέματα να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. 


Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή ζεοπαραδοσιακών φυτών στον Άβαντα. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην πλατεία του οικισμού γνωρίζοντας από κοντά τις ποικιλίες των φυτών και αποκτώντας πολλά από αυτά.


«Διόνυσος. Ένας θεός με πολλές όψεις» είναι η ημερίδα που διοργάνωσε το ινστιτούτο Θρακικών Μελετών και  φιλοξενήθηκε το Σάββατο στο Αρχαιολογικό μουσείο της Αλεξανδρούπολης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να μάθουν για το Θεό της Αμπελουργίας και του οίνου αλλά και την σύνδεση του με την περιοχή.


Σελίδα 5 από 966

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps