Περιοδεία κλιμακίου της Ν.Δ. στον Έβρο

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 15:30

Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας  με επικεφαλής τον βουλευτή βόρειου τομέα Αθηνών Δημήτρη Καιρίδη. Στόχος ήταν η καταγραφή των προβλημάτων και η μεταφορά τους στην Αθήνα.


Συνέντευξη τύπου συγκάλεσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ Έβρου και του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να απευθύνουν κάλεσμα για κινητοποιήσεις ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Με φόντο τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να συσπειρωθούν στο πλευρό τους.


Πλήθος πιστών συννέρευσαν στο παρεκκλήσι των Αρχαγγέλων ανήμερα της γιορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Εκεί τελέστηκε ο εσπερινός την παραμονή της εορτής.


Κλιμάκιο Βουλευτών ΝΔ στον Έβρο

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 16:03

Τα βλέμματα όλων πλέον στρέφονται στη Θεσσαλονίκη και στη ΔΕΘ, απο όπου ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για το όραμα του για την Ελλάδα που αλλάζει. Τουλάχιστον αυτό το μήνυμα έστειλαν βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι περιόδευσαν στο νομό Έβρου. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΔ  Δημήτριος Καιρίδης και πρώτος σταθμός τους το γραφείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.


40 κάμερες πρόκειται να τοποθετηθούν κατά μήκος της Εγνατίας οδού το επόμενο διάστημα. Από την Πέμπτη (σήμερα) άρχισε η τοποθέτησή τους και θα διαρκέσει μέχρι την 5 Οκτωβρίου που υπολογίζεται ότι θα έχουν μπει σε πλήρη λειτουργία. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε τα σημεία που θα τοποθετηθούν.


Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι που θα συνεργαστούν με τον δήμαρχο Ορεστιάδας την επόμενη τετραετία. Ο κ. Μαυρίδης προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές λέγοντας πως με την εμπειρία των στελεχών η δημοτική αρχή που ηγείται θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της.


Η θέσπιση ειδικού προγράμματος ανάπτυξης της Θράκης και των παραμεθόριων περιοχών της χώρας, αποτελεί κατά τον ΣΒΕ προτεραιότητα για την αναδιάρθρωση της περιφερειακής βιομηχανίας. Οι προτάσεις για το σκοπό αυτό υποβλήθηκαν και αναλύθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ελλάδος στον Πρωθυπουργό.


Οι νέοι αντιδήμαρχοι της Σαμοθράκης

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 16:00

Τρεις είναι οι αντιδήμαρχοι της Σαμοθράκης και προέρχονται απο την παράταξη του Γιώργου Χανού και του δημάρχου Νίκου Γαλατούμου. Οι αντιδήμαρχοι ανακοινώθηκαν επίσημα απο τον δήμαρχο του νησιού. Την Κυριακή θα εκλεγεί το προεδρείο και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των μελών της Οικονομικής Επιτροπής


Θα σβήσουν το τσιγάρο στην Αλεξανδρούπολη

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 16:00

Οι καταναλωτές θα σβήσουν το τσιγάρο στην Αλεξανδρούπολη; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους καταστηματάρχες εστίασης, οι οποίοι άρχισαν να προβληματίζονται για τον χειμώνα που βρίσκεται προ των πυλών και την αντίδραση που θα έχουν οι καταναλωτές όταν τους ζητηθεί να μην καπνίζουν σε κλειστούς χώρους. Πάντως ο αντικαπνιστικός νόμος είναι γεγονός και προβλέπει αυστηρά πρόστιμας στους παραβάτες.


Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα των 120 δόσεων για τους φορολογούμενους που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία. Ήδη είναι σε ισχύ οι νέες διατάξεις με απόφαση που υπέγραψαν ο υφυπουργός Οικονομικών και ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.


Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην Δ.Ε.Θ.

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 15:57

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στις 7 Σεπτεμβρίου με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης που πραγματοποιούνται από τον πρωθυπουργό, απευθύνει η ΑΔΕΔΥ. Η ΑΔΕΔΥ Έβρου μάλιστα θα ναυλώσει και λεωφορείο για την δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων του νομού.


Στη Ροδόπη "γαλάζιοι" βουλευτές

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 15:56

Το νοσοκομείο Κομοτηνής, η αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης αλλά και το ΔΠΘ ήταν μεταξύ άλλων οι σταθμοί επίσκεψης στελεχών της ΝΔ στην πρωτεύουσα του νομού, την Κομοτηνή. Το κλιμάκιο αποτελούμενο απο βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας αλλά και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, επισκέφτηκε την περιοχή, ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.


Σελίδα 5 από 1028

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps