Αύξηση των μέτρων ασφαλείας, καθώς και των ελέγχων ζητούν το Εργατικό Κέντρο, το ΠΑΜΕ Έβρου και Σωματεία, λίγες ημέρες μετά το θάνατο νεαρού στο πλαίσιο οικοδομικών εργασιών στη Σαμοθράκη. Οι ανωτέρω, υπογραμμίζουν την ανάγκη οι συνθήκες δουλειάς -ιδίως σε εργοτάξια και εξωτερικούς χώρους- να γίνουν καλύτερες, με γνώμονα την ασφάλεια και την σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων.


Παράταση μέχρι την 3η Νοεμβρίου, έλαβε η Έκθεση "Ά-τοπος Μνήμη" της Ιωάννας Ζηκίδου. Η εικαστικός, που βλέπει τα έργα της στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης, πραγματεύεται τα βαθύτερα μηνύματα γύρω από το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό φαινόμενο.


Την ευκαιρία να επισκεφθούν όσα μουσεία επιθυμούν δωρεάν, θα έχουν οι κάτοικοι της χώρας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου λόγω εθνικής εορτής. Το ίδιο θα ισχύσει σε όλο το νομό Έβρου, αλλά και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.


Πρεμιέρα για τον Εθνικό στη Volley League

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 17:55

Τον πρώτο του αγώνα στη Volley League για τη φετινή σεζόν δίνει το Σάββατο στις 6:30 στο κλειστό Μιχάλης Παρασκευόπουλος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά σε youtube και facebook από τη Δέλτα Τηλεόραση.


Συνεχίζονται πυρετωδώς οι διαβουλεύσεις εντός του Δήμου Διδυμοτείχου προκειμένου να κατατεθεί η πρόταση έργων για την δημιουργία ανοιχτού OpenMall.  Δήμος και εμπορικός σύλλογος συγκροτούν από κοινού την πρόταση για την διεκδίκηση 1.900.000€ για την ανάπλαση του κέντρου.


Εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κομοτηνής. Για το εν λόγω αίτημα μίλησε στη Δέλτα τηλεόραση η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κική Κωνσταντινίδου


Πιέσεις προς τα αρμόδιο υπουργεία, προκειμένου να τριπλασιαστεί το επίδομα θέρμανσης ασκεί ο Δήμος Ορεστιάδας. Πέραν τούτου, ζητεί και την χαλάρωση των οικονομικών κριτηρίων. Περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο 2ο Σύστημα Προσκόπων. Η διακοπή παροχής ρεύματος έγινε χωρίς προειδοποίηση όπως λένε οι πρόσκοποι που ήδη εξέδωσαν ανακοίνωση διαμσρτυρίας.


Για όλα όσα έχουν να κάνουν με τη στήριξη που παρέχει το Κίνημα Αλλαγής στο πρόσωπο του Κωστή Σιμιτζή στην Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και για την αναμονή του χρίσματος σε επίπεδο δήμου Αλεξανδρούπολης μίλησε στην εκπομπή του δέλτα fm οι Απέναντι η Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο.


Ανέβηκαν οι τόνοι στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λόγω της απουσίας και των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών. Οι σύμβουλοι ζητούσαν να μάθουν τον λόγο - τον οποίο δεν γνώριζε κανείς- αν και κάποιοι μίλησαν για προεκλογική τακτική και ενδοπαραταξιακή ίντριγκα.


Για δωροδοκία και δωροληψία κατηγορούνται μεταξύ άλλων οι δύο αστυνομικοί και ο αγρότης που συνελήφθησαν την Πέμπτη στο Σουφλί για διακίνηση παράτυπων μεταναστών. Την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται η απολογία των τριών ανδρών οι οποίοι το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Αλεξανδρούπολης.


Σελίδα 5 από 840

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps