Διατηρούν τις επιφυλάξεις τους οι Έλληνες αστυνομικοί, σχετικά με τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου που θέλουν μετακίνηση μεταναστών και προσφύγων από τα σύνορα στην Κωνσταντινούπολη. Για την αποτροπή της παράνομης εισόδου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν χιλιάδες ένστολοι. Το έργο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, συνδράμει  αστυνομικοί από την Κύπρο, την Πολωνία και την Αυστρία και φυσικά άνδρες της Frontex.


Το σύνθημα «Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα των ημερών και για την συμπολίτισσα Τζένη Καραμανίδου αποτέλεσε καλλιτεχνική έμπνευση. Αποφάσισε να ζωγραφίζει το τοιχίο που περιβάλλει την αυλή του σπιτιού της και με αυτό τον τρόπο,  να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, ώστε να μην κυκλοφορούν άσκοπα στους δρόμους, βάζοντας τον εαυτό τους και τους γύρω τους σε κίνδυνο.


Και ενώ η χώρα βιώνει μία πρωτοφανή κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, άγνωστοι τα ξημερώματα έκαψαν κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Οι άγνωστοι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, καταγράφηκαν από κάμερα να ρίχνουν εύφλεκτο υλικό στους κάδους απορριμμάτων. Έδρασαν ξημερώματα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.


Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εκτός της μονάδας εντατικής θεραπείας νοσηλεύονται τρία κρούσματα κορωνοϊού, όπως έγινε γνωστό σήμερα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος. Στο νοσοκομείο για την προστασία των νοσηλευόμενων και του προσωπικού εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ελέγχουστην είσοδο καθώς ελέγχεται η θερμοκρασία όσων εισέρχονται. Παράλληλα σε κοντέινερ που βρίσκεται κοντά στο τμήμα επειγόντων περιστατικών γίνεται η διαλογή, των ύποπτων περιστατικών.


Την επέκταση του επιδόματος των 800 ευρώ σε μεγαλύτερη μερίδα εργαζομένων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέο διάγγελμά του για τον κοροναϊό. Τον έκτακτο μισθό θα λάβουν όσοι απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εξακολουθούν με μείωση του τζίρου τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι απολύθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν σε παραίτηση από 1η Μαρτίου. Το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί ακέραιο σε όλους τους εργαζόμενους.


Σελίδα 4 από 1156

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps