Τους Nέους υποψηφίους της παράταξης «Πόλη & Πολίτες»  παρουσίασε  το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης ο επικεφαλής της παράταξης κι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης


Για το πρόγραμμα της περιοδείας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδώνιδος Γεωργιάδη στον Έβρο μίλησε στη Δέλτα τηελόραση,  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος. Το πρόγραμμα των επαφών ξεκινά από  το Σουφλί και καταλήγει το απόγευμα στην ομιλία του κυρίου Γεωργιάδη στην Ορεστιάδα.


1,5 εκατομμύριo ευρώ διατίθεται προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση των αναχωμάτων στον Έβρο, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη του νομού. Οι εργασίες ξεκίνησαν μετά και την υπογραφή των συμβάσεων με τους αναδόχους εργολάβους. Οι παρεμβάσεις αφορούν στα αναχώματα Πραγγίου, Σουφλίου, Πυθίου και Σοφικού.


Ενισχύσεις 10,8 εκατομμυρίων ευρώ σε Δήμους της χώρας για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Δήμος Σουφλίου στον οποίο δίνονται περίπου 105.000 ευρώ , με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων


Εντελώς τυχαία ήρθε στο φως τμήμα της αρχαίας Εγνατίας οδού λίγο πριν από την κωμόπολη του Ιάσμου στην Ροδόπη, όταν υπάλληλοι της ΔΕΥΑ Κομοτηνής κατά την διάρκεια εργασιών τους αντίκρισαν τα ευρήματα.  Οι αρχαιολόγοι της Εφορίας Αρχαιοτήτων του νομού είναι αυτοί που με τη σειρά τους ανέλαβαν τη μελέτη τους..


«Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της ΕΕ μετά το 2020» θα είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα διεξαχθεί αύριο στην Ξάνθη. Ομιλητής θα είναι ο Τάσος Χανιώτης, Διευθυντής Στρατηγικής, Απλοποίησης και Αναλύσεων Πολιτικής στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και όσοι βρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διάλογο και να ενημερωθούν.


Την κατασκευή γηροκομείου ή οποιασδήποτε άλλης μονάδας που θα παρέχει φροντίδα στους ηλικιωμένους του βορείου Έβρου ζητά η «Λαϊκή Συσπείρωση της Ορεστιάδας. Την ίδια στιγμή, τα μέλη της, εξαπολύουν βολές προς την κάθε κυβέρνηση και την δημοτική αρχή να δράσουν άμεσα διότι ο αριθμός των ηλικιωμένων στην περιοχή έχει αυξηθεί δραματικά.


Σε Ανοιχτό κάλεσμα για εθελοντική συνδρομή προχωρά ο δήμος Αλεξανδρούπολης με φόντο τη διεξαγωγή Παγκόσμιου Κυπέλλου Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Απαραίτητα προσόντα για την εθελοντική συμμετοχή,  η όρεξη  το μεράκι αλλά και γνώσεις πάνω στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ξένες γλώσσες.


Με 1.6 εκατομμύρια ευρώ ενισχύονται τα αναχώματα του Έβρου ώστε να αποφευχθεί κίνδυνος πλημμύρας. Οι διεργασίες επισκευής πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα και αφορούν την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί.


«Τα  Άνθη του Κακού» του Σαρλ Μποντλέρ σε μετάφραση Γιώργου Κεντρωτή παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή με συμμετοχή πανεπιστημιακών, καθηγητών και φοιτητών.  Η παρουσίαση προσέλκυσε πολύ κόσμο, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η γνωστοποίηση που έκανε ο κ. Κεντρωτής ότι θα προχωρήσει σε μετάφραση των ποιημάτων του Διονυσίου Σολωμού.


Στις 24 Μαρτίου το 1ο "THRAKI BIKE FESTIVAL"

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 16:10

Στις 24 Μαρτίου, με αφετηρία την πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής, θα δοθεί το έναυσμα για το 1ο "Thraki Bike Festival". Με στόχο -μεταξύ άλλων- την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και ο Ποδηλάτης και μέλος της Εθνικής Ομάδας, Χαρούν Μολλά, γνωστοποίησαν τα δεδομένα της διοργάνωσης.


Για Αθηναϊκή παράσταση με φόντο τη Θράκη και το γνωστό κοκτέιλ θεμάτων της πολιτικής κάνει λόγο η περιφερειακή συντονιστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ, στον απόηχο της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη. Στο ίδιο κλίμα και ο Θρακιώτης Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης που διέψευσε την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου, αφού ήδη κατασκευάζεται. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος, έκανε λόγο για μήνυμα νίκης από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.


Σελίδα 4 από 928

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps