"Να είστε βέβαιοι πως ο Εθνικός θα συνεχίσει τις επιτυχίες του". Αυτό ήταν ένα από τα κυριότερα μηνύματα, που εξέπεμψε ο Πρόεδρός του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Υπενθυμίζεται πως ο Σύλλογος φιλοξενεί 14 συνολικά τμήματα, τα οποία συνεχίζουν στο δρόμο των διακρίσεων και των τίτλων, παρά τις δεδομένες δυσκολίες.


Με τον πήχη ήδη ανεβασμένο και τη διάθεση στα ύψη, ξεκίνησε το 2019 για τον Καλλιτεχνικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης. Τα μέλη του υποδέχθηκαν δεκάδες φίλους, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη χορωδία και τους μουσικούς του Ομίλου, που προσέφεραν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.


Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης συνεχίζονται από τις 14 Ιανουαρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες ταινίες. Παράλληλα, η συνεργασία της Λέσχης με την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης συνεχίζεται και προσεχώς αναμένονται βραδιές γεμάτες θέαμα.


Τη ζωή του έχασε μετά από πτώση στον δρόμο ηλικιωμένος στην Αλεξανδρούπολη. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν έγκαιρα στο σημείο αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.


Την αποχώρηση της ΝΔ από την κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, σχολίασε μιλώντας στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης ο Δημήτρης Ρίζος. «Δεν θέλω να πιστέψω ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει να ανανεωθούν τα F16» , είπε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Έβρου.


Τη Δευτέρα η πανέβρια αγροτική σύσκεψη

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 16:51

Τη Δεύτερα έχει προγραμματιστεί να γίνει η πανέβρια σύσκεψη των αγροτών προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Την ίδια στιγμή σε διάφορα σημεία της χώρας οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές τους και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.


Νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών. Πολύ σύντομα αναμένεται η υπογραφή της σχετικής απόφασης, ενώ όσοι δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην πληρωμή τους, θα έχουν προθεσμία έως το τέλος του Ιανουαρίου, πλέον μόνο μέσω της εφορίας και όχι των τραπεζών.


Μέσω μια λιτής παρουσίασης ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Μυτιληνός ανακοίνωσε τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του. Δήλωσε πως όλοι τους είναι μέρος ενός μεγάλου πάζλ και ζήτησε την βοήθεια τους προκειμένου να αλλάξει τον Δήμο.


Τα σχέδια της δημοτικής παράταξης Ορεστιάδας «Δημοτική Επαναφορά» ανέλυσε ο επικεφαλής της Χρήστος Καζαλτζής. Απεύθυνε, επίσης, ανοιχτό κάλεσε προς όλους τους ενεργούς πολίτες της περιοχής που αγαπούν τον Δήμο να συνταχθούν μαζί του.


Συνεχίζεται η ταλαιπωρία κάποιων κατοίκων στο Διδυμότειχο καθώς μέχρι και την Παρασκευή κάποιοι οικισμοί και χωριά αντιμετώπιζαν προβλήματα υδροδότησης. Το ζήτημα φέρνει στο φώς της δημοσιότητας για άλλη μια φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Σκίνδρης αφήνοντας αιχμές προς τον Δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ Παρασκευά Πατσουρίδη.


Από τον ΟΠΕΚΑ θα χορηγούνται από εδώ και στο εξής τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα. Η πρώτη πληρωμή για τους μήνες Νοέμβριο  και Δεκέμβριο του 2018 αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Ιανουαρίου.


Με αθλητές 9 έως 12 ετών από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία διεξάγεται φέτος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης η διοργάνωση «Ορφέας 2019». Οικοδεσπότες είναι ο ΝΟΑ και ο ΟΦΘΑ.


Σελίδα 4 από 882

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps