Στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση της γιορτής κρασιού το φετινό καλοκαίρι στην αλεξανδρούπολη, βρίσκονται η διοργανώτρια δημοτική αρχή και η ένωση πολιτιστικών συλλόγων νομού Έβρου. Οι σύλλογοι που θα λάβουν μέρος στη γιορτή, πραγματοποίησαν συνάντηση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.


Έτοιμοι για ένα “walk for life” είναι οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός και της Action Team στην Καβάλα. Στο πλαίσιο της παρουσίασης του γεγονότος, αμφότερες οι ομάδες κάλεσαν τους πάντες να λάβουν μέρος, σε μια διοργάνωση που γίνεται με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.


«Η Ελλάδα έφθασε, επιτέλους, στο σημείο της επιστροφής στην ομαλότητα και την ανάπτυξη», δήλωσε από τις Βρυξέλλες και την εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η μοίρα των λαών της Ευρώπης δε μπορεί να είναι κοινή όταν ένα «τείχος χρημάτων» χωρίζει το Νότο από το Βορρά.


Η ασφάλεια πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα τώρα που η ευρώπη απειλείται από ένα νέο είδος Τρομοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, προέβη σε ευθεία επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης, με αφορμή τις πολιτικές αλλά και τις εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας.


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στην Αλεξανδρούπολη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στο 4ο γυμνάσιο της πόλης, όπου στεγάζεται το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, μέχρι την 30η Ιουνίου.


Το Διαπεριφερειακό Θεματικό Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του TAP, γνωστοποιήθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που συνεκλήθη στη Θεσσαλονίκη. Σε ότι αφορά στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στην περιοχή θα φτάσει σύντομα ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων. Αυτό θα εξετάσει τις παραμέτρους για κατασκευή υπόγειου αρδευτικού συστήματος στον Πέπλο αλλά και γεώτρησης στην Τραϊανούπολη, με τις δυο ενέργειες να είναι μέρος των αντισταθμιστικών οφελών για το δήμο.


Εξαιρετικά σημαντικά και ελπιδοφόρα στοιχεία, αναφορικά με την κίνηση του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος» της Χρυσούπολης ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. Ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος μίλησε για την τουριστική προοπτική που απογειώνεται για την ευρύτερη περιοχή, με την προσθήκη και λειτουργία πτήσεων εξωτερικού από το Βέλγιο μέχρι τη Ρωσία.


Στο στάδιο του ελέγχου νομιμότητας, από τις αρμόδιες αρχές, βρίσκεται η επιχορήγηση της περιφέρειας ΑΜΘ με το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ, για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Σαμοθράκη. Παράλληλα, και για τον ίδιο σκοπό, φαίνεται πως ξεμπλοκάρει ακόμη χρηματοδότηση 250 χιλιάδων ευρώ από το αρμόδιο Υπουργείο.


Παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου, ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να διορθωθούν τα εκατοντάδες χιλιάδες λάθη που έχουν διαπιστωθεί για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αποφάσισε η κυβέρνηση. Στις 15 Ιουλίου θα γίνει νέα διασταύρωση δεδομένων και τότε, για όσα οχήματα βρεθούν ανασφάλιστα, στους ιδιοκτήτες θα αποσταλούν ειδοποιητήρια και κλιμακωτά πρόστιμα ύψους 250 ευρώ.


Ικανοποίηση και χαμόγελα από τα μέλη του νομαρχιακού συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Έβρου για την τοποθέτηση του συστήματος seatrac στη δημοτική πλαζ της Αλεξανδρούπολης. Με την επίσημη παράδοση του συστήματος, υλοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων του Συλλόγου, στον αγώνα τους για ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα.


ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 11:17

Για 4η χρονιά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα πλημμυρίσει από ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και γεύσεις στο πολιτιστικό φεστιβάλ νεολαίας και μπύρας. Η διοργάνωση, που γίνεται από την ένωση πολιτιστικών φορέων Έβρου, ξεκινά την Παρασκευή 23 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 24 του μηνός.


ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 11:17

Για 4η χρονιά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα πλημμυρίσει από ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και γεύσεις στο πολιτιστικό φεστιβάλ νεολαίας και μπύρας. Η διοργάνωση, που γίνεται από την ένωση πολιτιστικών φορέων Έβρου, ξεκινά την Παρασκευή 23 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 24 του μηνός.


Σελίδα 4 από 695

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps