Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να προηγούνται από τις εθνικές, όμως εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η φημολογία γύρω από τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και των προσώπων που θα τα στελεχώσουν. Οι θέσεις έχουν καταληφθεί ήδη σε μεγάλο μέρος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Έβρο.


Με θετικό πρόσημο «οδεύει να κλείσει» το 2018 για τον τουρισμό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Αντωνιάδη. Το επόμενο έτος η περιφέρεια πρόκειται να επενδύσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ για την προώθηση του τουρισμού


Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, στον ιερό ναό του αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη, ενώ ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος έστειλε μήνυμα ενότητας και εθνικής συνοχής.


Mε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη κορυφώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις εορτασμού για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη


Μηνύματα ενότητας, ανάκλησης της μνήμης αλλά και εθνικής συνοχής έστειλαν μετά το πέρας της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θεσμικοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της περιφέρειας ΑΜΘ, αλλά και του Έβρου από την Αλεξανδρούπολη. Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος της πόλης εμφανίστηκε άκρως υπαινικτικός ως προς την ακυβερνησία και τον "ανταρτοπόλεμο" που διέπουν τα τελευταία 24ωρα την Περιφέρεια ΑΜΘ.


Mε λαμπρότητα και εθνική υπερηφάνια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την εθνική επέτειο του 40 και στην Κομοτηνή. Με τάξη τα σχολεία της πόλεις αλλά και ο Στρατός παρήλασε περήφανα μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.,


Τα μηνύματά τους προς χάριν της ημέρας έστειλαν θεσμικοί και από την Κομοτηνή. Την κυβέρνηση στην πρωτεύουσα της Ροδόπης εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολτικής.


Μία ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη βιολογία και τη ζωή των νυκτόβιων πτηνών στο δάσος της Δαδιάς θα έχουν οι επιστήμονες. Μικρόφωνα και κάμερες τοποθετούνται άμεσα, ενώ θα υπάρχει και διαδικτυακό κανάλι, έτσι ώστε και ο απλός κόσμος να μπορεί να έχει μία εικόνα από τα πολύ ενδιαφέροντα αυτά είδη.


Ένα βαρύτατο κατηγορητήριο και μια δικογραφία που υπερβαίνει τις 1.300 σελίδες, έχουν να αντιμετωπίσουν οι 3 συλληφθέντες που κατηγορούνται -μεταξύ άλλων- για παράνομη διακίνηση μεταναστών στον Έβρο. Τα επόμενα βήματα στην υπόθεση, αναμένονται από την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου.


Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση λαμπτήρων φωτισμού τύπου LED στην Αλεξανδρούπολη σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών. Από δω και στο εξής το κόστος φωτισμού του δήμου υπολογίζεται να μειωθεί έως και 70% ετησίως ενώ από την γρήγορη παράδοση του έργου εκτιμάται ότι εξοικονομούνται περίπου 200.000€.


Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση λαμπτήρων φωτισμού τύπου LED στην Αλεξανδρούπολη σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών. Από δω και στο εξής το κόστος φωτισμού του δήμου υπολογίζεται να μειωθεί έως και 70% ετησίως ενώ από την γρήγορη παράδοση του έργου εκτιμάται ότι εξοικονομούνται περίπου 200.000€.


Tην εμπιστοσύνη των πολιτών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ζητά η "Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση". Ο Γιώργος Μποτσίδης, ρωτήθηκε και απάντησε, με γνώμονα τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σε επίπεδο χώρας, και τις συγκρούσεις και ζυμώσεις σε επίπεδο Περιφέρειας.


Σελίδα 4 από 840

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps