Υπεγράφη από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς η προγραμματική σύμβαση που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακειμίου Γηροκομείου. 


Ψωμί και γάλα σε αναμονή. 31 επιχειρήσεις πώλησης άρτου, συμμετέχουν στο πρόγραμμα που υλοποιεί το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσφέρετε δυο από τα βασικότερα είδη διατροφής, σε οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Η Κατερίνα Τιτόνη και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, μαθητές του ινστιτούτου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκονται ανάμεσα στους 5 αθλητές των special Olympics που συμμετείχαν στους Παγκύπριους αγώνες στη Λεμεσό και στη Λευκωσία. Οι δυο αθλητές συγκέντρωσαν συνολικά, 5 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 2 χάλκινα.


Ένταση μεταξύ βουλευτών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σημειώθηκε κατά τη συζήτηση του νέου πολυνομοσχεδίου. Έχετε πουλήσει την ψυχή σας, φώναξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια της διευκρινιστικής απάντηση του Υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου. Σε ότι έχει να κάνει αμιγώς με τα θετικά του μέτρα, τοποθέτηση και επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.


Η πρόσβαση ασθενών στα ορφανά φάρμακα, η αξιολόγηση της τεχνολογίας υγείας και η αποτίμηση της φαρμακευτικής καινοτομίας, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα συζητηθούν στο 2ο ελληνικό συμπόσιο φαρμακο-επιδημιολογίας, στην Αλεξανδρούπολη. Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση αναφορικά με το –πάντα επίκαιρο-, θέμα του παιδικού εμβολιασμού, την Κυριακή 21 Μαϊου στο Δημοτικό Θέατρο.


Διευκρινιστική συνάντηση με τη δημοτική αρχή, αναφορικά με το σύστημα seatrac, είχε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, Κώστας Ευθυμιάδης. Οι τεχνικές προδιαγραφές αποσαφηνίστηκαν, και πλέον όλοι αναμένουν την τοποθέτηση του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα, στη Δημοτική Πλαζ της Αλεξανδρούπολης.


Κυκλοφοριακών αλλαγών … συνέχεια στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αφού τέθηκε σε ισχύ η πεζοδρόμηση των οδών Μπουμπουλίνας και Μπότσαρη. Πρόκειται για τους δυο δρόμους, ο ένας με ανοδικό και ο άλλος με καθοδικό ρεύμα, δίπλα στην πρόσφατα πεζοδρομημένη οδό Κύπρου. Το εν λόγω τρίπτυχο των πεζοδρομήσεων, έρχεται να αλλάξει οδηγικές συνήθειες ετών στην πρωτεύουσα του νομού Έβρου. Για τις υφιστάμενες, και τις επερχόμενες αλλαγές στο οδικό τοπίο της πόλης, ρωτήθηκε και απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.


Η Αλεξανδρούπολη ορίστηκε ως η κεντρική πόλη των εκδηλώσεων του πολεμικού ναυτικού, με τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίς 2017». Αυτές περιλαμβάνουν επίδειξη από επίλεκτη ομάδα υποβρυχίων καταστροφών, καθώς και συναυλία από το μουσικό τμήμα του πολεμικού ναυτικού.


Τις ημερομηνίες και τους τόπους διανομής της τελευταίας δόσης του προγράμματος ΤΕΒΑ, γνωστοποίησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στην πρωτεύουσα του Έβρου, στο Σουφλί και στη Σαμοθράκη από τις 23 μέχρι τις 26 Μαϊου.


Μαθήματα καλλωπισμού και περιποίησης της εξωτερικής τους εμφάνισης, παρέδωσαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης, στους μαθητές του εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης. Το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας των μαθητών του Ινστιτούτου, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


«Ο αγώνας είναι μονόδρομος, προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στις παλιές και νέες μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία». Αυτό ήταν ένα από τα μηνύματα της ΓΣΕΕ, στο κάλεσμα που απηύθυνε για τη συμμετοχή στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία, που διοργανώθηκε σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Στην πρωτεύουσα, λίγο μετά τη μεγάλη πορεία, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και αντιεξουσιαστών.


Στην εκπομπή «Πολιτικό Βαρόμετρο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης. Οι εξελίξεις στην Τουρκία, οι παράγοντες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, αλλά και η επόμενη ημέρα στην οικονομία, βρέθηκαν μεταξύ των θεμάτων της συζήτησης. Ακολουθεί απόσπασμα, ενώ ολόκληρη η εκπομπή θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Μαϊου.


Σελίδα 4 από 670

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps