Επτά δωρεάν μίνι-σεμινάρια προσφέρει ο σύλλογος τεχνολογίας Θράκης στους πολίτες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις επτά το απόγευμα στον χώρο του συλλόγου, απέναντι από το γήπεδο «Φώτης Κοσμάς»


Υπερήφανα παρέλασαν τα μαθητικά και στρατιωτικά τμήματα στην Αλεξανδρούπολη, την 14η Μαΐου. Παρά τον άστατο και βροχερό καιρό εκατοντάδες πολιτών βρέθηκαν στους δρόμους και χειροκρότησαν τους παρελαύνοντες.


Με λαμπρότητα τελέστηκε η θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο των εορτασμών των ελευθερίων της πόλης. Της δοξολογίας χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως, Ορεστιάδας -Διδυμοτείχου και Παροναξίας, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώον της Δόμνας Βιζβύζη.


Το μήνυμα της ενότητας και της εθνικής υπερηφάνειας διατράνωσαν θεσμικοί και αυτοδιοικητικοί ανήμερα του εορτασμού της 14ης Μαΐου, από την Αλεξανδρούπολη. Το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων ο νέος διοικητής του 4ου σώματος στρατού, Χαράλαμπος Λαλούσης δίδοντας μήνυμα ηθικού αποτροπής και ετοιμότητας του στρατού.


Μηνύματα εθνικής ενότητας για την ημέρα της απελευθέρωσης έστειλαν στην κάμερα της δέλτα τηλεόρασης θεσμικοί και από την Κομοτηνή


Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε παραδοσιακά η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Ελευθερώτριας στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολη. Προηγήθηκε ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.


Για 4η χρονιά η Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι, με το 3ο Γυμνάσιο και το ΕΚ Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν την εκδήλωση παραδοσιακών ποικιλιών. Στην εκδήλωση συμμετέχει η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Έβρου καθώς και ο Δήμος, με πλειάδα φυσικά μαθητών της πόλης.


Για μετατροπή της πενθήμερης εργασίας σε εφταήμερη έκανε λόγο σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης που χαρακτήρισε ξεδιάντροπο προεκλογικό μέτρο την 13η σύνταξη. Το γεγονός σχολιάστηκε από στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και από ανθρώπους των δύο κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.


Βρέθηκε μετά από 17 ώρες ερευνών η σωρός του άνδρα που έπεσε με την θέληση του στα νερά του ποταμού το βράδυ της Κυριακής. Τόσο τα στελέχη της αστυνομίας με την πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ εργάστηκαν σκληρά όλη την νύχτα προκειμένου να εντοπίσουν νέκρο ή ζωντανό τον άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι παράτυπος μετανάστης.


Εγκαινιάστηκε στην πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής το εκλογικό κέντρο του Χριστόδουλου Τοψίδη. Υποψήφιοι της παράταξης από την περιφερειακή ενότητα Έβρου έδωσαν το «παρών» λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των περιφερειακών εκλογών.


Σελίδα 4 από 966

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps