Συνεχίζονται οι έρευνες για την 60χρονη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί από τον Σεπτέμβρη στον Πύργο Ορεστιάδας. Συγγενείς και γνωστοί της ήρθαν σε επαφή με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη σε μια προσπάθεια να βρουν πολύτιμα στοιχεία για την εξαφάνιση της.


Η επέκταση και η ευκολότερη σύνδεση με την Εγνατία, καθώς και η εξέλιξη του αεροδρομίου, φιγουράρουν ως κάποιοι, από τους πυλώνες ανάπτυξης της Αλεξανδρούπολης. Η Δέλτα Τηλεόραση έθεσε τη σύνδεση της Εγνατίας με το λιμάνι, καθώς και την προοπτική του "Δημόκριτος" στο επίκεντρο της συζήτησης. 


Το ανασκαφικό παρελθόν, το παρόν και η προοπτική για την επόμενη ημέρα της Θράκης, τέθηκαν στο επίκεντρο ημερίδας στην Αλεξανδρούπολη. Με σημείο συνάντησης το Αρχαιολογικό Μουσείο, ξεδιπλώθηκαν συμπεράσματα και στοιχεία, με φόντο τους κλασικούς, τους ελληνιστικούς και τους ρωμαϊκούς χρόνους.


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτές οδηγών και στην Αλεξανδρούπολη. Σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν επαφή με τον υπουργό μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη βρέθηκαν σε συνέδριο που  πραγματοποιείται     στην πόλη.


Την Χριστουγεννιάτικη μορφή του θα πάρει τις επόμενες και το πρόγραμμα των καταστημάτων της Αλεξανδρούπολης καθώς το ωράριο των καταστημάτων διευρύνεται, έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών. Οι καταστηματάρχες περιμένουν σημαντική αύξηση στον τζίρο τους ειδικά την παραμονή της πρωτοχρονιάς.


Κάποιες από τις πιο δημιουργικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα, φιλοξενούν στο bazaar τους, οι άνθρωποι του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης. Με επίκεντρο δημιουργίες των καλλιτεχνών του Κέντρου Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες, καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να τους επισκεφθεί, στους χώρους του ξενοδοχείου "Εγνατία", στην Αλεξανδρούπολη.


Την απάντησή του στις αντιδράσεις που ακολούθησαν την εξαγγελία της ίδρυσης 4ης Νομικής Σχολής στην Πάτρα έδωσε μέσω του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης ο Υπουργός Παιδείας. Ο κύριος Γαβρόγλου, ρωτήθηκε και απάντηση και το θέμα της σίτισης των φοιτητών, εξηγώντας πως πρέπει να μπει μια τάξη στο θέμα φοιτητική μέριμνα.


Αναβαθμίζεται εξ ολοκλήρου το δίκτυο του Ορμενίου και της Πτελέας του Δήμου Ορεστιάδας ύστερα από την έγκριση των 3.000.000.€ μέσω του προγράμματος Φιλόδημος. Παράλληλα -μέσω ειδικών μηχανισμών- πρόκειται να ελέγχεται και το συνολικό δίκτυο ύδρευσης του Δήμου με κονδύλι του ιδίου προγράμματος.


Πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου και στην Αλεξανδρούπολη. Η ημέρα μνήμης του θανάτου του Αλέξη, δεν προκάλεσε επεισόδια στην πρωτεύουσα του Έβρου.


Εντείνονται οι προσπάθειες και οι διαβουλεύσεις προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος αξιοποίησης της γεωστρατιγικής θέσης της Αλεξανδρούπολης και συνάμα του λιμένα που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Αυτός είναι άλλωστε και ο κεντρικός στόχος του συνεδρίου Αλεξανδρούπολη: «Διαμετακομιστικό Κέντρο - Συνδυασμένες Μεταφορές - Ενέργεια» που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες.


Για τα δύο χαμένα χρόνια από τη θητεία Μέτιου και η πορεία συγκρότησης του ψηφοδελτίου του μίλησε στο Δελτα fm ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Σιμιτσής. Εντωμεταξύ, την αποχώρησή του από την διεκδίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Ρούφος.


Πλήθος κόσμου αψήφισε το τσουχτερό κρύο και έδωσε το παρών στο πάρκο των Χριστουγέννων, η αυλαία του οποίου άνοιξε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Σελίδα 3 από 857

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps