Για πολύ σοβαρά προβλήματα που διέπουν τον κλάδο των Αστυνομικών κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλςεξανδρούπολης αναφορικά με την έλλειψη βασικών υλικών ιματισμού που για την ασφάλεια τους. Ιδιαίτερη αναφορά ο κύριος Τουφάκης κάνει στους αστυνομικούς των συνόρων, οι και αντιμέτωπίζουν το σοβαρότερο πρόβλημα.


Έντονα προβληματισμένοι είναι οι αλιείς του Βορειοανατολικού Αιγαίου εξαιτίας της εμφάνισης φυτοπλαγκτόν που δημιουργεί θέματα στα δίχτυα τους τα οποία σκίζονται. Οι καιρικές συνθήκες που δεν ήταν φυσιολογικές τον Ιούνιο και οι υψηλές θερμοκρασίες που ακολούθησαν φαίνεται πως είναι η αιτία του ζητήματος.


Οι ζημιές που υπέστησαν τα αμπέλια κατά τη φετινή χρονιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον άστατο καιρό στην περιοχή και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, εξηγεί ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. Οι σταφυλοπαραγωγοί από τη δική τους πλευρά ζητούν την άμεση εκκίνηση των δηλώσεων στον ΕΛΓΑ για την καταβολή των αποζημιώσεων


«Είναι μια συνηθισμένη πνευμονία και η αντιμετώπισή της γίνεται απλά, με τη χορήγηση ενός αντιβιοτικού». Αυτό –μεταξύ άλλων- επισημαίνει ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, αναφορικά με την πολυσυζητημένη Νόσο των Λεγεωνάριων. Το μικρόβιο Λεγεωνέλλα απαντάται κυρίως στο νερό θερμοκρασίας 20-45 βαθμών Κελσίου και μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω της εισπνοής.


16 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξανδρούπολης. Στο σχολείο δεν υπάρχουν εξετάσεις και διαγωνισμοί, αλλά οι μαθητές αξιολογούνται με περιγραφικά – ποιοτικά σχόλια για τις επιδόσεις τους αλλά και τη συνολική τους πορεία. Φέτος η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, ενώ ο αριθμός των καθηγητών είναι επαρκής.


Όπως όλες οι οικογένειες, έτσι και αυτή του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης, έχει τις δικές τις ανάγκες. Με τη νέα σχολική χρονιά να έχει ξεκινήσει, οι ανάγκες αυτές είναι ακόμα μεγαλύτερες, με τον κόσμο να βοηθάει ενεργά την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται.


Ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Via Egnatia

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 19:15

Με μία θεατρική παράσταση, με κείμενα, μουσική και χορευτικά που ταξίδεψαν το κοινό στην Αρχαία Εγνατία Οδό, ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Via Egnatia που διοργανώθηκε για 4η χρονιά. Άπαντες έδωσαν ραντεβού για το 2019, με την υπόσχεση το φεστιβάλ να είναι ακόμα πιο πλούσιο από φέτος.


Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, παραχώρησε στη Δέλτα Τηλεόραση, ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τα έργα και τα projects στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τα ζητήματα καθημερινότητας, βρέθηκαν στο επίκεντρο. 


Ως μη αποδεκτό κρίθηκε το αίτημα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Τουρκίας, για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. «Δεν τα κατάφεραν και ούτε πρόκειται να τα καταφέρουν», ανέφερε καλούμενος να σχολιάσει το γεγονός στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης ο Υποστράτηγος εν αποστρατεία Αθανάσιος Γαλάνης.


Έκκληση για σχολικά είδη απευθύνει το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Η χρονιά ξεκίνησε και οι οικονομικά ασθενέστεροι μαθητές, εξακολουθούν να χρειάζονται τα εργαλεία εκείνα με τα οποία θα γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα τους.


Την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Κούρτης. Ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής, θα ταξιδέψει με τον προπονητή του Κωνσταντίνο Ζάχο στη Βενετία και θα λάβει μέρος στην κατηγορία των Εφήβων με στόχο την πρωτιά. Λίγες ώρες πριν αποχωρήσουν από τον Έβρο, αμφότεροι μίλησαν στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης.


Το «σπίτι» της βρήκε στην Αλεξανδρούπολη, η επιτραπέζια αντισφαίριση, μετά την κατάλληλη διαμόρφωση του γυμναστηρίου της Ζαρίφειου Ακαδημίας. Εθνικός & Φάρος προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, σε χώρο που ενδείκνυται για πινγκ πονγκ και κάνουν όνειρα για νέες επιτυχίες.


Σελίδα 3 από 819

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps