Με  153 ψήφους από τους κυβερνητικούς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο, με τις προβλέψεις της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών. Σε μια ακόμη σφοδρή αντιπαράθεση προέβησαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αποσπάσματα από τις δευτερολογίες τους.


Σε ότι έχει να κάνει αμιγώς με τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου, υπήρξαν συντονισμένα πυρά κατά της κυβέρνησης, κυρίως για τις ρυθμίσεις στα εργασιακά και για τη μείωση του αφορολόγητου. Ακολουθούν αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών.


Μετατρέπουν ως αλχημιστές την πλειοψηφία σε μειοψηφία, δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, σχολιάζοντας όσα συζητήθηκαν στην εκδήλωση με ομιλητή τον γενικό γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών. Ο Βαγγέλης Λαμπάκης, δήλωσε μάλιστα πως θα απευθυνθεί στον ίδιο τον Υπουργό, τόσο για το ζήτημα της απλής αναλογικής, όσο και για τις εν γένει αλλαγές που σχεδιάζονται στη μορφή και στη λειτουργία του Καλλικράτη.


Υπερψηφίστηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, επί της αρχής και επί των άρθρων του το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών. Για το γεγονός, αλλά και για τους επόμενους στόχους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ρωτήθηκε και απάντησε η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο.


Σελίδα 3 από 670

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps