Μια σειρά προτάσεων που στοχεύουν στην ανακούφιση των νέων ζευγαριών προτείνει η Λαϊκή συσπείρωση. Με φόντο τις επερχόμενες εκλογές μιλούν για μια σειρά μικρών οικονομικών παρεμβάσεων που θα δώσουν μια ανάσα στα νέα ζευγάρια του Δήμου.


Τις υποδομές και τους μαθητές του ειδικού γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης ήρθε να γνωρίσει η υπεύθυνη των μορφωτικών προγραμμάτων του προξενείου των ΗΠΑ, Μαρκέλλα Καράγιωργα. Στόχος ήταν η ενημέρωση για υποτροφίες και η εύρεση προγραμμάτων για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου.


Με χαμόγελο και κέφι οι μαθητές του ειδικού γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης έμαθαν να φυτεύουν μικρά δενδρύλλια στο κήπο του σχολείου τους. Η δράση έγινε σε συνεργασία με την υπηρεσία πρασίνου.


Έναρξη εγγραφών για το Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης. Οι ενδιαφερομενοι μπορούν πλέον να καταθέτουν αιτήσεις και εξ αποστάσεως, όπως και να εξασκούνται για τις εξετάσεις με πολύ έξυπνες, νέες εφαρμογές. Την ίδια στιγμή το σχολείο συμμετέχει σε εκδηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.


Με ευρύτατη πλειοψηφία «πέρασε» από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και ΟΤΑ. Υπέρ της τροπολογίας για τη χορήγηση της 13ης σύνταξης, καθώς και εκείνης που προβλέπει -μεταξύ άλλων- τη μείωση των φορολογικών συντελεστών ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών».


Για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Διδυμοτείχου και την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου μίλησε ο διοικητής της 4 υγειονομικής περιφέρειας. 


Την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ορεστιάδας και ειδικότερα των χωριών ζητούν κάποιοι πολίτες. Ορισμένοι μάλιστα μιλούν για επιθετικές συμπεριφορές αγέλης σε παιδιά και ενήλικες ενώ άλλοι πάλι θεωρούν πως το πρόβλημα σταδιακά εξομαλύνεται με τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής.


Την τεράστια ιστορική σημασία του τεμένους Βαγιαζήτ, μοναδικού σε όλη την Ευρώπη, θέλουν αναδείξουν κάποιοι πολίτες του Διδυμοτείχου ζητώντας άμεσα να συνεχιστούν οι εργασίες επιδιόρθωσης. Αυτοί που ερωτήθηκαν θεωρούν πως το συγκεκριμένο τέμενος θα αποτελέσει πόλο έλξης σε ξένους τουρίστες.


Εγκαινιάστηκε ο σύγχρονος στεφανιογράφος του Π.Γ.Ν.Α.


Επτά δωρεάν μίνι-σεμινάρια προσφέρει ο σύλλογος τεχνολογίας Θράκης στους πολίτες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις επτά το απόγευμα στον χώρο του συλλόγου, απέναντι από το γήπεδο «Φώτης Κοσμάς»


Υπερήφανα παρέλασαν τα μαθητικά και στρατιωτικά τμήματα στην Αλεξανδρούπολη, την 14η Μαΐου. Παρά τον άστατο και βροχερό καιρό εκατοντάδες πολιτών βρέθηκαν στους δρόμους και χειροκρότησαν τους παρελαύνοντες.


Σελίδα 17 από 980

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps