Με ταχύς ρυθμούς προχωρά η ανακαίνιση του παλιού κτιρίου της δημοτική βιβλιοθήκης επί της οδού Τζαβελλα που σύντομα στεγάσει την νέα, σύγχρονη δημοτική πινακοθήκη. Το εγχείρημα των 345.000€ πραγματοποιήθηκε ύστερα από την συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και  του Θρακικού Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Με αφορμή το θάνατο του 19 χρονου στη Χίο μετά τη πτώση του από μπασκέτα ο Υπουργός Εσωτερικών αποφάσισε οι τοπικές αυτοδοικήσεις να προβούν στον έλεγχο των εγκαταστάσεων και υποδομών των παιδικών χαρών και των αθλητικών χώρων. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης Γιώργος Κουκουράβας , αναφέρει πως οι εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη και στις γύρω περιοχές απ' αυτήν είναι κατάλληλες για επισκεψιμότητα και χρήση.


Στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται το συνεργείο , το οποίο εκτελεί εργασίες , με σκοπό την ανέλκυση της Βυθοκόρου “Όλγα”. Ο τεμαχισμός της Βυθοκόρου έχει ως στόχο την επιτυχή και ολοκληρωτική ανέλκυσή της, διαδικασία , η οποία ναυάγησε τρεις φορές στο παρελθόν. Επίσης, έχει ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία η ανέλκυση του πρώτου τεμαχίου , καθώς και του δεύτερου κομματιού.


Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 15:11

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία απέστειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης. Οι ανάγκες για αίμα είναι καθημερινές και μεγάλες και προσκαλεί τους κατοίκους της Πρωτεύουσας του Έβρου, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες , δίνοντας αίμα ανα πάσα στιγμή και όχι μόνο , όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη.


Ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου “Κιβωτός”, ενημερώνει του πολίτες και τους καταστηματάρχες της Αλεξανδρούπολης ότι είναι πολύ σημαντική η παροχή νερού στα αδέσποτα ζώα της πόλης , καλώντας τη κοινωνία της περιοχής να ευαισθητοποιηθεί και να προσφέ


Τους στόχους και τον σχεδιασμό του δήμου Μαρωνείας - Σαπών ανέλυσε στην Δέλτα τηλεόραση και την δημοσιογράφο Μαρία Αμπατζή ο νεοεκλεχθής Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος. Μιλώντας για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή ο κ. Χαριτόπουλος δήλωσε πως από την 1η του Σεπτεμβρίου η δημοτική αρχή που θα ηγηθεί θα ξεκινήσει σκληρή δουλεία από την πρώτη κιόλας ημέρα.


Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται ένα εμβληματικό για την Κομοτηνή έργο, αυτό της αποκατάστασης της  Τσανάκλειου. Πρόκειται για το έργο Αξιοποίηση - ανακαίνιση του κτιρίου Νέστορος Τσανακλή, ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης 2014-2020.


Θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά στους θανάτους λουομένων καταγράφει η Ελλάδα.  Ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του από πνιγμό κάθε 90 δευτερόλεπτα. Και στην περιοχή μας δεν λείπουν τα τραγικά αυτά περιστατικά, αφού πριν λίγες μέρες είχαμε τον πνιγμό μιας 69χρονης.


Συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του αντιπεριφερειάρχη Έβρου και του Δημάρχου Σουφλίου πραγματοποιήθηκε με στόχο τον διάλογο για το νέο πρόγραμμα Leader. Συνολικά πρόκειται να επενδυθούν 2,6 εκατομμύρια ευρώ που θα ωφελήσουν τόσο τους αγρότες της περιοχής όσο και τους πολίτες γενικότερα.


Αρωγός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Ένα χαμόγελο για τον Γρηγόρη» δηλώνει και η ένωση πολιτιστικών φορέων Έβρου, με στόχο πάντα την οικονομική ενίσχυση του Σαμοθρακίτη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η εκδήλωση θεμελιώθηκε από την πασίγνωστη μουσικό από την Σαμοθράκη, Ζωή Τηγανούρια, ενώ το παρόν πρόκειται να δώσουν διάσημοι ντόπιοι καλλιτέχνες.


Ξεκίνησε το 1ο τουρνουά Beach Water Polo στην παραλία της Santa Rosa από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Συνολικά συμμετέχουν οκτώ ομάδες τόσο παιδιών όσο και παλεμάχων με τους αγώνες να ολοκληρώνονται την Κυριακή 11 Αυγούστου. Παράλληλα λειτουργεί και μινι summer camp για τους νεαρούς και νεαρές που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα.


Με υλικά και από τις παλιές κατασκηνώσεις, ξεκίνησαν την λειτουργία τους φέτος οι νέες κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στο Κρυονέρι, όπου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες κατασκηνωτικές περίοδοι αντί των παλαιών κατασκηνώσεων της Μητρόπολης. Οι Κατασκηνώσεις έχουν συνολική προβλεπόμενη δυναμικότητα 80 παιδιά ανά κατασκηνωτική περίοδο, και ο περιβάλλων χώρος αλλά και η υψομετρική διαμόρφωση του οικοπέδου δημιουργούν εξαιρετική πανοραμική θέα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στο σχεδιασμό των κτιρίων και των χώρων έχει δοθεί έμφαση τόσο στην ασφάλεια όσο και στην οπτική ενσωμάτωση των εγκαταστάσεων στο φυσικό τοπίο της περιοχής.


Σελίδα 17 από 1028

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps