Οι κάτοικοι της Πρωτεύουσας του Έβρου , δηλώνουν στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης  αν προτιμούν , να προμηθεύονται τα προϊόντα του νοικοκυριού τους από το Super-Market ή από τη Λαϊκή Αγορά. Λένε ότι η επιλογή τους αυτή καθορίζεται κυρίως από οικονομικούς και ποιοτικούς παράγοντες των αγαθών.


Η ετήσια εκδήλωση "Συνάντηση Αβαντιωτών και Φίλων " θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. στη Πλατεία του Άβαντα. Η Πρόεδρος του περιβαλλοντικού , πολιτιστικού και επιμορφωτικού συλλόγου Άβαντα προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους , να παρευρεθούν σ' αυτήν την γιορτή, η οποία θα πλαισιώνεται από μουσική, χορό και άφθονο φαγητό.


Την άνοιξη αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες διάνοιξης του πεζοδρόμου γύρω από το Βυζαντινό τείχος της Κομοτηνής. Ουσιαστικά και με την ολοκλήρωσή του, θα γίνει κατ’ ουσία η ενοποίηση της ευρύτερης περιοχής από την Τσανάκλειο μέχρι τη δημοτική αγορά και το Βυζαντινό Μουσείο.


Νέο "κύμα" διασταύρωσης στοιχείων για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου. Όσα αυτοκίνητα εντοπίζονται ως ανασφάλιστα, θα αποστέλλεται ειδοποίηση, στο οποίο θα καλείται ο κάτοχος εντός 8 ημερών να πληρώσει το ανάλογο παράβολο και να ασφαλίσει το όχημά του καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα του επιβάλλεται μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και πιθανών και αφαίρεση πινακίδων.


Το θέμα της ενίσχυσης του τοπικού ΕΛΓΑ με προσωπικό και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων συζήτησαν οι καπνοπαραγωγοί της Ροδόπης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χαρίτου. Ο πρόεδρος των καπνοπαραγωγών από την πλευρά του ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και του ζήτησε να κινήσει τις διαδικασίες για τις αποζημιώσεις.


Αυξημένες οι ανάγκες για αίμα

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 15:29

Η Θράκη παρέχει το 1/3 του εθελοντικού αίματος πανελλαδικά. Η Ροδόπη δηλώνει πάντα ενεργό «παρών», μολαταύτα το Σωματείο προσκαλεί τα μέλη του και όχι μόνο να αιμοδοτήσουν. Εξάλλου η αιμοδοσία δυο φορές τον χρόνο κάνει καλό στον αιμοδότη μειώνοντας τους κινδύνους για καρδιαγγειακά και καρκίνο.


Για τα «Εννιάμερα της Παναγίας» και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή Βαθυρρύακος μίλησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας - Σαπών Παντελεήμων. Ο σεβασμιότατος  προσκάλεσε τους πιστούς να συμμετάσχουν στην πορεία όχι μόνο στην οδική διαδρομή αλλά και στην πορεία της ψυχής προς την Παναγία και τον Χριστό.


Στα χέρια του μορφωτικού ομίλου Κομοτηνής περνά και πάλι το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης από την 1η Σεπτεμβρίου. Η καταγραφή των εκθεμάτων πάντως, είναι στα τελευταία στάδια και σύντομα θα υπάρχει πλούσιο υλικό προς θέαση από τους επισκέπτες


Στην τελική ευθεία η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ καθώς μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχει πραγματοποιηθεί η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού για το 2019. Για το λόγο αυτό και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι θα κλείσει η εφαρμογή για την υποβολή του Ε9 έτους 2019.


Η φετινή 6η “Λευκή Νύχτα” , ολοκληρώθηκε επιτυχώς και με ανέλιξη των οικονομικών εσόδων και στα καταστήτα εστίασης, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών και καταστημάτων Εστίασης. Mετά τη συνολική αποτίμηση αυτής της Αυγουστιάτικης διοργάνωσης τονίζει ότι η φετινή καλοκαιρινή περίοδος για πολλούς λόγους δε στάθηκε αρωγός για τα καταστήματα εστίασης , με αποτέλεσμα η “Λευκή Νύχτα” , να αποτελέσει ανάσα για τους καταστηματάρχες.


Μετά τις 1.500 μαζικές αποχωρήσεις από την στιγμή που αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη, οι επαγγελματίες προσπαθούν να βρουν τρόπους για να επουλώσουν τις πληγές που προκλήθηκαν στο απόγειο της τουριστικής σεζόν. Για αυτό τον λόγο σύντομα θα συναντηθούν με τον υπουργό τουρισμού ώστε να βρεθούν νέες λύσεις που θα τους επιτρέψουν να ρεφάρουν.


Δωρεάν μετακινήσεις από και προς τη Σαμοθράκη, ανακατασκευή των υποδομών και επιπλέον οικονομική στήριξη της Περιφέρειας ΑΜΘ προς τους επαγγελματίες, προτείνει το Επιμελητήριο Έβρου για την αποκατάσταση της φήμης του νησιού, μετά τα τελευταία γεγονότα. Στόχος η αποκατάσταση του πλήγματος που υπέστη το νησί.


Σελίδα 15 από 1029

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps