Η 15η Ιουνίου είναι η μέρα κατά την οποία θα τεθεί σε ισχύ φέτος το καλοκαιρινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων. Η λήξη αυτού ορίστηκε στις 31 Αυγούστου, ενώ αφορά κυρίως τις απογευματινές ώρες, καθώς πλέον οι επιχειρήσεις αυτές θα είναι ανοικτές από τις 6:30 έως τις 9:30 το βράδυ.


Την Πέμπτη 6 για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια ξεκινούν φέτος οι Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το πρόγραμμα των μαθημάτων και αναλυτικά οι ημέρες κατά τις οποίες θα εξεταστούν οι υποψήφιοι, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα μπορούν οι δικαιούχοι να συμπληρώνουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα. Οι αιτήσεις αυτές θα υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Ο Γιάννης Ζαμπούκης ήταν ο νικητής της τελικής αναμέτρησης για την ηγεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Χαρούμενος για την εντολή των πολιτών υποσχέθηκε πως «θα προχωρήσουμε όλοι μαζί». Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Λαμπάκης συνεχάρη τον νέο δήμαρχο εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση σχετικά με το ζήτημα του χρυσού.


Ο Χρήστος Μέτιος ανεδείχθη ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης για τη διεκδίκηση της έδρας του Περιφερειάρχης ΑΜΘ. Φίλοι και συνεργάτες του Περιφερειάρχη του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο εκλογικό του κέντρο στην Κομοτηνή. Μετάξύ τους βρέθηκε και ο Κώστας Κατσιμίγας που συνεχάρη τον κύριο Μέτιο για τη νίκη του.


Τα συγχαρητήρια του προς το νέο δήμαρχο της Κομοτηνής έστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» Αντώνης Γραβάνης, τονίζοντας πως στόχος της παράταξης είναι να τιμήσει τα έδρανα της αντιπολίτευσης στα οποία τους κατέταξε η κοινωνία.


Ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου είναι ο νέος δήμαρχος Διδυμοτείχου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Από την αρχή» με ποσοστό 52,05% κατέκτησε την 1η θέση επικρατώντας του Χρήστου Τοκαμάνη και της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» που έμεινε στο 47,95%.


Ο Παναγιώτης Καλακίκος είναι ο νέος δήμαρχος Σουφλίου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία-Ανάπτυξη-Συνοχή» με ποσοστό 52,51% πήρε την πρωτιά επικρατώντας στον β' γύρο του Βαγγέλη Πουλιλιού και της παράταξης Νέα Πορεία που έμεινε στο 47,49%.


Ηχηρές ανατροπές και μεγάλη ανανέωση, έφερε ο δεύτερος γύρος της Εκλογικής Αναμέτρησης στους Δήμους και στις Περιφέρειες της χώρας. Από το εν λόγω πλαίσιο, δε ξέφυγε ούτε η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με σημαντικές αλλαγές στους θώκους του πρώτου βαθμού της Αυτοδιοίκησης.


Σε εκλογικά τμήματα της Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, η κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης. Λίγο πριν ή λίγο μετά την κάλπη, συναντήσαμε αποφασισμένους αλλά και αναποφάσιστους, με γνώμονα την επόμενη ημέρα στο Δήμο της πρωτεύουσας του Έβρου.


1,77 εκ ευρώ κέρδισε υπερτυχερός του τζόκερ στο Διδυμότειχο ύστερα από την κλήρωση της Πέμπτης. Ο τυχερός δεν έχει προσέλθει ακόμη στο κατάστημα αλλα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα.


Σελίδα 15 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps