Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καλά οργανωμένα κυκλώματα παράνομων υιοθεσιών και εμπορίας ωαρίων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, χαρακτηρίζει η Αστυνομία τη σπείρα που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη σύλληψη 12 ατόμων, φερόμενων ως μελών της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛΑΣ, από την φερόμενη δράση του το κύκλωμα αποκόμισε την τελευταία τριετία παράνομα κέρδη που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.


Απάντηση στον πρώην Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, έδωσε με φωτογραφία - ντοκουμέντο ο νυν Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Η φωτογραφία απεικονίζει τον Γιάννη Ζαμπούκη να συμμετέχει σε συλλαλητήριο κατά του χρυσού, διαψέυδοντας με τον τρόπο αυτό τον πρώην Δήμαρχο ο οποίος, στο ειδικό δημοτικό συμβούλιο, είπε ότι ο Γιάννης Ζαμπούκης δεν έδωσε ποτέ το παρών, σε κανέναν αγώνα κατά των χρυσωρυχείων.


Για τα έργα που γίνονται στο οδικό δίκτυο της Σαμοθράκης καθώς τα ζητήματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε πως πρέπει να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της σύνδεσης, συμφωνώντας με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.


Στην πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού συμμετείχαν μαθητές των σχολείων Αλεξανδρούπολης, Κεντρικός στόχος ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις. Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» οι σχολικές μονάδες υλοποίησαν εντός του σχολικού ωραρίου αερόβιες κινητικές δραστηριότητες, σκυταλοδρομία, ποδηλασία. Ομαδικά και ατομικά αθλήματα στα οποία οι μαθητές συμμετείχαν μεγάλο ενθουσιασμό.


Στην καταγραφή των χοιρινών που εκτρέφονται στο νομό Έβρου θα προχωρήσουν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της περιοχής, προκειμένου να προετοιμαστούν στο ενδεχόμενο η αφρικανική πανώλη να περάσει τα βουλγαρικά σύνορα και να εισέλθει στη χώρα μας. Μάλιστα το προσωπικό ενισχύεται με 6 νέους κτηνιάτρους. Δύο από αυτούς θα εργαστούν στο νότιο Έβρο, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις στο βόρειο τμήμα του νομού. Hαφρικανική πανώλη είναι ιογενές νόσημα μεγάλης μεταδοτικότητας, που  προσβάλει χοίρους και αγριόχοιρους


Το "πόθεν έσχες" των Βουλευτών της Θράκης

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 15:29

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης των τριών τελευταίων ετών των πολιτικών προσώπων, οι οποίες θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής.


Οι κερκίδες και οι πισίνες θα απομείνουν από το παλιό κολυμβητήριο του δήμου Αλεξανδρούπολης. Η κατεδάφιση του ξεκίνησε και επίσημα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα περίπου. Η νέα δημοτική αρχή μελετά τον τρόπο που θα αξιοποιηθεί ο χώρος. Μάλιστα για το σκοπό αυτό, όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης, θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα εξετάσει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χώρος.


ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ


ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ... ΑΠΟΥΣΙΑ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ


Σελίδα 14 από 1049

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps