Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες των πολιτικών κομμάτων για την στελέχωση των ψηφοδελτίων ενόψει των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη σταλεί τα προτεινόμενα ονόματα στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές στον Έβρο.


Στην κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου από το 2020 αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στη δημόσια τηλεόραση. 


Τα πάνω-κάτω φέρνει η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από το πρωτοδικείο της Ορεστιάδας, με γνώμονα τη διαδικασία επανακαταμέτρησης του αποτελέσματος του 1ου Γύρου των Εκλογών στο Δήμο. Η ανακατανομή των εδρών και τα νέα δεδομένα που φέρνει το γεγονός, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Επιστολή στον υπουργό εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, την οποία κοινοποιεί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη  απέστειλε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Ο κ. Μαυρίδης, μιλά για το παράλογο της αναλογικής, αφού ο ίδιος έχει εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή και ο συνδυασμός του δενέχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, λόγω του νόμου του Κλεισθένη 1.


Τις πρώτες σκέψεις αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του για τον δήμο Διδυμοτείχου, ανέλυσε ο νέος Δήμαρχος. Ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στάθηκε στις συνεργασίες που πρέπει να προκύψουν, επισημαίνοντας τη βεβαιότητά του πως «σίγουρα όλοι θέλουν να δουν το Δήμο να αναπτύσσεται».


Σύστημα pet-scan αναμένεται να εγκατασταθεί μέσα στην επόμενη διετία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Το συγκεκριμένο σύστημα που ανιχνεύει ακόμα και τις πιο μικρές εστίες μεταστατικού καρκίνου, θα είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ενώ το κόστος του φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.


Εγκρίθηκε από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η ένταξη της αναβάθμισης εξοπλισμού του κτιριακού συγκροτήματος του δήμου Ορεστιάδας. Ο προϋπολογισμός του αγγίζει τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ, με το σύνολο του έργου να αποσκοπεί σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. 


Η ΠΑΕ Ποντίων, η ομάδα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και η ομάδα επίλεκτων Έβρου συμμετείχαν σε ένα διαφορετικό τουρνουά. Σκοπός αυτού ήταν η αλληλεγγύη και πιο συγκεκριμένα η οικονομική στήριξη του μικρού Χρήστου, ενός 8χρονου παιδιού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Στον καθαρισμό του οδικού δικτύου που οδηγεί στην Δαδιά, προχώρησαν τα στελέχη του φορέα διαχείρισης, από κοινού με εθελοντές. Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.


Έως τις 29 Ιουλίου αντί για τις 30 Ιουνίου που είχε αρχικά αποφασιστεί, θα μπορούν να υποβάλλονται οι φορολογικές δηλώσεις. Παράταση όπως αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών δίνεται και στην ένταξη των 120 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία, με την 30η Σεπτεμβρίου να είναι η καταλυτική ημερομηνία.


Tην πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά την εκλογή του δέχθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ στο γραφείο του, από τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα. Οι δύο ανδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής και αντάλλαξαν δώρα.


Σύστημα pet-scan θα διαθέτει πλέον το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Το συγκεκριμένο σύστημα που ανιχνεύει ακόμα και τις πιο μικρές εστίες μεταστατικού καρκίνου, θα είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.


Σελίδα 14 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps