Συγκινημένοι από την αθρόα προσφορά των Ελλήνων δηλώνουν οι αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν εκτάκτως για τη φύλαξη των συνόρων, στον Έβρο. Από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, οπότε και άρχισε να εκτυλίσσεται το θρίλερ καταφθάνουν συνεχώς εφόδια για τους αστυνομικούς και τον στρατό. Δυστυχώς όμως υπήρχαν και προσπάθειες εξαπάτησης πολιτών. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε δε ζητήθηκε να συγκεντρωθούν χρήματα για όσους φρουρούν τα σύνορα .


Την παύση λειτουργίας σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και καφετέριες ανακοίνωσε η κυβέρνηση, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Κανονικά θα λειτουργούν τράπεζες, καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Η εξάπλωση και διασπορά συνεχίζεται στην Ευρώπη και στη τη χώρα μας, τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας εκπροσώπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό και ανακοίνωσε 190 κρούσματα σε ολόκληρη τη χώρα.


Ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε μήνυμα προς όλους τους πολίτες με αφορμή τα κρούσματα  του κορωνοϊού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε λόγο για μια μάχη με μαραθώνια διάρκεια, στην οποία οι Έλληνες θα επικρατήσουν, και συνέστησε την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του ιού.


Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι γεγονός, καθώς σήμερα ορκίστηκε αρχηγός του Ελληνικού Κράτους η τέως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Παρά τον περιορισμένο - λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού – αριθμό προσκεκλημένων, η τελετή είχε κλίμα πανηγυρικό.


Εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού και έντονων φόβων για την πραγματοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η τελετή της αφής της ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Το ταξίδι της όμως διακόπηκε μόλις μία ημέρα μετά, καθώς η Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε την απόφαση της να διακόψει την λαμπαδηδρομία. Η φλόγα επρόκειτο να φτάσει τη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα για το λόγο αυτό δόθηκε συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, μία ώρα πριν την ανακοίνωση της Ολυμπιακής επιτροπής για τη διακοπή των εκδηλώσεων.


Η Δέλτα Τηλεόραση θα μεταδώσει τις ακολουθίες των χαιρετισμών και την Θεία Λειτουργία παρέχοντας στους τηλεθεατές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις λειτουργίες από το σπίτι τους. Οι μεταδώσεις θα γίνουν ζωντανά τα απόγευματα στις 19:00 και το πρωί της Κυριακής στις 8:00.


Μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των μικρών επιχειρήσεων που θα πληγούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα, συζήτησαν ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου με το κλιμάκιο του ΚΚΕ που τον επισκέφτηκε. Η συνάντηση έγινε στην Αλεξανδρούπολη για δύο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία του Έβρου.


Για όσο καιρό διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση λόγω του κορωνοϊού, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα ενημερώνουν τους πολίτες και θα τους θερμομετρούν. Εθελοντές βρέθηκαν σήμερα στην πρώην νομαρχία του Έβρου, όπου και μέτρησαν τη θερμοκρασία των εργαζομένων αλλά και των πολιτών που προσέρχονταν στις υπηρεσίες. Μέτρα προστασίας έχει λάβει και η περιφερειακή ενότητα καλώντας τους πολίτες να αποφεύγουν την επίσκεψη σε υπηρεσίες, εάν προηγουμένως δεν κλείσουν ραντεβού.


Σελίδα 13 από 1160

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps