Σταθερή είναι η κατάσταση του χτίστη που καταπλακώθηκε από παλέτες στην Ορεστιάδα σύμφωνα με τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Σύντομα μάλιστα πρόκειται να λάβει και το εξιτίριο του.


Πυρκαγιά μικρής έκτασης ξέσπασε στις Φέρες του Έβρου, με την πυροσβεστική να επεμβαίνει άμεσα και να προχωρά στην κατάσβεση της. Στο νομό άλλωστε υπάρχει υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς και η Πολιτική Προστασία εφιστούν την προσοχή στους πολίτες.


Ενημερωτική εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον του λιμανιού σε σχέση με την αξιοποίηση παρουσία των Γενικών Γραμματέων Λιμένων & Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίσκεψης των προαναφερθέντων στην Αλεξανδρούπολη


Την πεποίθηση ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην χώρα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών έχουν κάποιοι κάτοικοι του Σουφλίου. Θεωρούν ότι μέχρι η χώρα να ανακάμψει οικονομικά η κατάσταση θα δυσχεραίνει καθημερινά τόσο τους ίδιους όσο και τα παιδιά τους.


Ξεκίνησαν οι επεμβάσεις αμφιβληστροειδούς στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για χειρουργεία που δεν λάμβαναν χώρα μέχρι στιγμής και μπορούν να γλιτώσουν τους πάσχοντες από τύφλωση.


Μονοθεματική ημερίδα με φόντο τις εξελίξεις στην παιδεία διοργανώνει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ στην Αλεξανδρούπολη. Κύριο θέμα θα είναι οι προσλήψεις και μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών- που όπως λένε- θα κρίνουν το μέλλον της χώρας.


Συνολικά 170 περίπου μετανάστες και πρόσφυγες θα διαμείνουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σήμερα καθώς από το πρωί τα στελέχη του λιμενικού περισυλλέγουν ανθρώπους από τα ανοιχτά της Σαμοθράκης μέχρι και την παραλία της Νέας Χηλής. Αυτό είναι ένα νέο αρνητικό ρεκόρ για την Αλεξανδρούπολη καθώς ήδη πριν εκπνεύσει ο Ιούλιος οι αφίξεις έχουν ξεπεράσει τις 350 ψυχές.


Με αγιασμό και παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Χρήστου Λαμπρίδη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύση Τεμπονέρα εγκαινιάστηκε το νέο σκάφος του λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη. Το νέο αυτό ταχύπλοο είναι ένα από ελάχιστα στην χώρα που μπορεί να πιάσει τόσο μεγάλες ταχύτητες και αναμένεται να συνδράμει σημαντικά στην περιπολία των υδάτων της περιοχής.


Την ανησυχία του για την υποπαραχώρηση του λιμένα Αλεξανδρούπολης εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης λέγοντας πως σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία βρεθεί στο τιμόνι της χώρας θα προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του. Σε γενικές γραμμές πάντως η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά ενώ ο φάκελος βρίσκεται στο ΤΑΙΠΕΔ.


Με στόχο την  καλύτερη δυνατή δικτύωση του Οργανισμού, τόσο με τον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής, όσο και με τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, τα Ερευνητικά Ινστιτούτα, αλλά και με φυσικά πρόσωπα και φορείς, εγκαινιάστηκε το νέο περιφερειακό γραφείο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στην Ξάνθη. Σκοπός η προώθηση της διασύνδεσης της καινοτομίας με την οικονομική παραγωγή.


Έως τις 15 Ιουλίου 2019 μπορούν οι υποψήφιοι φοιτητές να υποβάλλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία. Βάση της διαδικασίας πρέπει πρώτα να αποκτήσουν τον ειδικό κλειδάριθμο από τις σχολικές τους μονάδες και σε πρώτη φάση να δηλώσουν τις σχολές που επιθυμούν πριν το σύστημα τις "κλειδώσει" την καταληκτική ημερομηνία.


Σε πληρότητα θα βρίσκονται φέτος το καλοκαίρι τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης. Η τουριστική κίνηση, κυρίως γαστρονομικού ενδιαφέροντος, παρουσιάζει άνοδο που πηγάζει από τον επαγγελματισμό που διακρίνει τους επαγγελματίες της περιοχής.


Σελίδα 13 από 996

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps