Στην παρουσίαση του νέου συνδυασμού που ακούει στο όνομα «Ξεκίνημα για την πόλη», προχώρησε ο Τάσος Βαβατσικλής. Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για τον Δήμο που οραματίζεται και για τους πολίτες που πρέπει να μπουν στο παιχνίδι και να ενεργοποιηθούν.


Γνωστοί έγιναν οι πρώτοι 31 υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ροδόπη. Επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής είναι ο Γιάννης Λεβέντης, ενώ υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Δημήτρης Παπατολίδης.


Σε έναν από τους χώρους δίπλα από το κοινωνικό ιατρείο αναμένεται να στεγασθεί ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ Έβρου σύμφωνα με τον πρόεδρο του. Ο κ. Ευθυμιάδης δήλωσε πως το ζήτημα θα συζητηθεί για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης και αναμένει θετικό αποτέλεσμα.


Στην Άγκυρα μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας,Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως και με τον αντιπρόεδρο της γείτονα χώρας. Τα θέματα της ατζέντας των δύο αρχηγών είναι περιορισμένα ενώ εστιάζονται στις παραβιάσεις και στο μεταναστευτικό.


Νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, παρουσίασε ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης. Ελάχιστους μήνες πριν από την κάλπη, τόσο η παράταξη «Πόλη και πολίτες», όσο και οι υπόλοιποι διεκδικητές, βρίσκονται υπ’ ατμόν και παρουσιάζουν καθημερινά υποψηφίους για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 


Την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, αναμένεται να γνωρίζουμε περισσότερα αναφορικά με το ενδιαφέρον για διεκδίκηση της γραμμής που θα συνδέει τη Σαμοθράκη, με τη Λήμνο και την Καβάλα. Για τις συνθήκες πριν από τη διαδικασία, ρωτήθηκε και απάντησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού. 


Έκκληση για παιδικά ρούχα και υποδήματα από το Πολυκοινωνικό της Αλεξανδρούπολης, καθώς είναι αρκετές οι οικογένειες στο δήμο Αλεξανδρούπολης που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και χρήζουν βοήθειας. Η συλλογή των ειδών αυτών γίνεται καθημερινά στο χώρο του Πολυκοινωνικού της Αλεξανδρούπολης, στην οδό Γεωργίου Καρτάλη 2.


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο ο Σύλλογος Τεχνολογίας Θράκης διοργανώνει μια μονοθεματική διαδραστική ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για την πολυπλευρότητα του διαδικτύου και πως να προστατεύονται από τις απειλές του καθώς και θα τους δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσουν σε ερωτήσεις προς τους ομιλητές.


Παρουσία του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης. Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στις πολιτικές εξελίξεις ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί σ το γαλάζιο ψηφοδέλτιο για τις εθνικές εκλογές.


Ανοιχτή εκδήλωση με χαρακτήρα αλληλεγγύης για τη στήριξη του συλλόγου παιδιών με  αυτισμό και σύνδρομο asperger πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου, ενώ έγινε και απολογισμός των δράσεων του.


30 ώρες διήρκεσαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων στο ύψος των Πετράδων στον ποταμό Έβρο, όταν το Σάββατο ανετράπη βάρκα που μετέφερε από την Τουρκία 8 άτομα. Ένας από τους επιβαίνοντες ισχυρίστηκε στις αρχές πως έχασε τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά. Σύμφωνα με τις τελεταίες πληροφορίες, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι με αποτέλεσμα το τέλος των ερευνών.


Το ποσό των 800 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη ένας 46χρονος, εξαπατώντας υπάλληλο. Για το περιστατικό που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2018, διενεργήθηκε έρευνα και ο ύποπτος βρέθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.


Σελίδα 12 από 905

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps