"Δημοκρατία & Νέοι" ήταν το θέμα στην Έκθεση, στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, με το οποίο ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια. Η ψυχραιμία και η καλή προετοιμασία ήταν τα κλειδιά για την επιτυχία όπως λένε οι ίδιοι οι μαθητές.


Δόθηκε και επίσημα η σταυροδοσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων που διεκδίκησαν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Το πρωτοδικείο ολοκλήρωσε την καταμέτρηση και σας παρουσιάζομαι τα επίσημα αποτελέσματα.


Νέο βανδαλισμό υπέστησαν οι κούνιες για άτομα με αναπηρίες στο Πάρκο Ανεξαρτησίας της Αλεξανδρούπολης. Στην αυτοψία της Δέλτα Τηλεόρασης που ακολουθεί όλες οι λεπτομέρειες.


Στο πρόγραμμα erasmus plus συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας, πραγματοποιώντας επίσκεψη στην Πολωνία. Εκεί φιλοξενήθηκαν από οικογένειες παιδιών της ηλικίας τους και είχαν την ευκαιρία να διδάξουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.


Εργαστήριο δεοντολογίας στον δημόσιο λόγο σχετικά με πρόσφυγες και μετανάστες, έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη. Το θέμα αφορούσε δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς και φοιτητές.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου Τεχνολογίας στο 1Ο Επαγγελματικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου. To εν λόγω εγχείρημα πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης "Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ" και δείχνει την πορεία του σχολείου από την ίδρυσή του.


Ανέβηκαν οι τόνοι στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης καθώς προκλήθηκε λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώσταντίνο Γκοτσίδη και το δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Χριστοφορίδη σχετικά με τον τρόπο ψηφοφορίας των θεμάτων. Στην "διαμάχη" ενεπλάκη και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.


Έως τις 18 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους για την θέση τραυματιοφορέα που έχει προκηρυχθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μέσω ΑΣΕΠ.


Ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 17:26

Οι πανελλήνιες εξετάσεις 2019, ξεκίνησαν για τα Επαγγελματικά Λύκεια με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και αύριο για τα Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας. Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, όπου συμμετέχουν 731 απόφοιτοι των ΓΕΛ, 10 οι μαθητές του ειδικού εξεταστικού για άτομα με ειδικές μαθησιακές ή κινητικές δυσκολίες και 156 απόφοιτοι των ΕΠΑΛ.


Ημερίδα για την προστασία της λεβάντας

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 17:24

Ενημερωτική ημερίδα για την προστασία της λεβάντας από συγκεκριμένες ασθένειες και τους τρόπους πρόληψης διοργάνωσε η περιφερειακή ενότητα Έβρου. Κεντρικός ομιλητής, της εκδήλωσης ήταν ο Γεωπόνος και προϊστάμενος του Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Αραμπατζής.


Προχωρούν οι διαδικασίες για την ονοματοδοσία των οδών της Παλαγίας ύστερα από αιτήματα των κατοίκων προς την σημερινή δημοτική αρχή. Το ζήτημα πέρασε επιτυχώς από το δημοτικό συμβούλιο παράλληλα με την ονοματοδοσία δρόμου στον Απαλό του δήμου Αλεξανδρούπολης.


Κομβική αναφορικά με το μέλλον του Εθνικού στην Volley League θεωρείται η Γενική Συνέλευση για τον ορισμό νέου ΤΑΑ, που αναμένεται να διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου. Στόχος της κεντρικής διοίκησης είναι να παραμείνει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στην Α1 κατηγορία, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρξει ενδιαφέρον από τον κόσμο της πρωτεύουσας του Έβρου να βοηθήσει.


Σελίδα 12 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps