Αποζημιώσεις ύψους 25 εκατ. ευρώ  θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο σε αγρότες και κτηνοτρόφους. Η πληρωμή αφορά αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος  ζημιάς 2018. Στον Έβρο θα δοθούν περίπου 900.00 ευρώ.


Με τις καλύτερες εντυπώσεις και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2019 το Παγκόσμιο meeting Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διοργάνωσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος


Κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας, σε όλες τις διαφορετικές γενιές, πολιτικές καταγωγές και διαδρομές έστειλε ο πρωθυπουργός από τη χθεσινοβραδινή του ομιλία στο Γαλάτσι. Μίλησε για το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο της Ευρώπης του 21ου αιώνα και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.


  • Με τελευταίο σταθμό παρουσιάσεων υποψηφίων τον Έβρο πραγματοποίησε την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της παράταξης Περιφερειακή Σύνθεση, Χριστόδουλος Τοψίδης. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα νέα άτομα του ψηφοδελτίου, καθώς επίσης και όλοι οι υποψήφιοι ανά περιφερειακή ενότητα.

Με σκοπό την ανάδειξη της αποσιωπημένης και άγνωστης πτυχής της ιστορίας των προγόνων μας τιμήθηκε το Μαύρο Πάσχα Των Θρακών με Εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) για 5η συνεχόμενη χρονιά. Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα ηρώα των πόλεων του Έβρου


Με πλήθος συμπερασμάτων και ηχηρών μηνυμάτων ολοκληρώθηκε το 1ο Βαλκανικό Φόρουμ στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο αυτού συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας και συνανάπτυξης μεταξύ των γειτονικών χωρών, για τα παραπάνω μίλησε στο Γιάννη Σκεύα η υφυπουργός εσωτερικών με αρμοδιότητα τον τομέα Μακεδονίας - Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου στον απεσταλμένο της Δέλτα τηλεόρασης στο Φόρουμ Γιάννη Σκεύα.


«Γιατί Μπαμπά είναι κακιά η Ακροδεξιά;» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου και Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου το οποίο παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σε γνωστό καφέ βιβλιοπωλείο της πόλης το κοινό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κύριο Κούλογλου και να λάβει το νέο του βιβλίο που διανεμήθηκε δωρεάν.


Επέκταση του μεταφορικού ισοδύναμου και στα αεροπορικά εισιτήρια για τους κατοίκους των νησιών ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός. Επίσης έκανε γνωστό ότι  εκδόθηκε η ΚΥΑ και έχει πάρει ΦΕΚ, για την επιδότηση των πρατηριούχων καυσίμων που βρίσκονται στα νησιά.


Καταγγελία για χρήση του κτιρίου της περιφέρειας, από τον Χρήστο Μέτιο με φόντο τις εκλογές του Μάιου κάνει λόγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας. Η αφορμή ήρθε ύστερα από την ανακοίνωση του σημερινού περιφερειάρχη, για παρουσίαση του προγράμματος του την ερχόμενη Δευτέρα.


Σε εξέλιξη η άσκηση «Ηνίοχος 2019»

Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 15:53

Σε πλήρης εξέλιξη βρίσκεται από τη Δευτέρα όπου συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο η πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2019», με μαχητικά αεροσκάφη της Ελλάδας, των ΗΠΑ, της Ιταλία, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων να επιχειρούν σε όλο το FIR Αθηνών, πραγματοποιώντας ασκήσεις με στόχο τη ρεαλιστική επιχειρησιακή εκπαίδευση σε συνθήκες που προσομοιάζουν ένα σύνθετο, πολλαπλών απειλών περιβάλλον μάχης, ώστε να μεγιστοποιήσουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα της πολεμικής αεροπορίας. Οι επιχειρήσεις ξεκινούν από τη βάση της Ανδραβίδας, ενώ στην άσκηση συμμετέχουν και μονάδες του Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.


Στο νομό Έβρου βρέθηκε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων καθώς και με τις τοπικές οργανώσεις του κόμματος.


Σελίδα 12 από 948

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps