Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη, «Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Λαζόπουλο ανακοίνωσε την δεύτερη  ομάδα  υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων για τις Δημοτικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Ανάμεσά στα 16 νέα ονόματα,  και δύο ιστορικά στελέχη της αριστεράς.


Προβοκάτσια από στελέχη της ΝΔ στην εκδήλωση των 20 χρόνων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κατήγγειλε η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, κάνοντας λόγο για «άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ» που την οδήγησαν στην απόφαση να αφήσει στη μέση την ομιλία της.


Μάχη για την ζωή της δίνει η 9χρονη Δέσποινα Τζελέπη, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Τζελέπη, η οποία διαγνώσθηκε με λευχαιμία και υπάρχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ανεξαρτήτου ομάδας αίματος.

Στο άκουσμα της είδησης φορείς, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, αλλά και απλοί πολίτες από ολόκληρη την Θράκη (και όχι μόνο) έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης μέσω των Social Μedia. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες από την Κομοτηνή αλλά και όλη την Θράκη που κοινοποίησαν την ιστορία της μικρής Δέσποινας με σκοπό να γίνει γνωστή σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Αναφορικά με τους αθλητικούς συλλόγους της Ροδόπης, την στήριξη τους μέσα από ποσταρίσματα στο Facebook έδειξαν ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, η ΑΕ Κομοτηνής, η ακαδημία στίβου Π.Α.Σ Πρωταθλητών Κομοτηνής και φυσικά ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κομοτηνής, του οποίου αθλήτρια μάλιστα είναι η μικρή Δέσποινα.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η μικρούλα Δέσποινα Τζελέπη νοσηλεύεται στην Παιδοογκολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο του πατέρα της, Γιάννη, είναι το 6936196965.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

Υπάρχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ανεξαρτήτου ομάδας αίματος για την κόρη ενός Κομοτηναίου, του ΓΙΑΝΝΗ του ΤΖΕΛΕΠΗ από ΚΟΜΟΤΗΝΗ . Η μικρούλα Δέσποινα με τα ξανθά μαλλάκια πάσχει από λευχαιμία. Η διάγνωση δίνει πολλές ελπίδες αρκεί να πράξουμε τα δέοντα. Παρακαλείται λοιπόν όποιος μπορεί και δεν μπορεί….. να βάλει την αγάπη του και να λάβει το μερίδιο που του αναλογεί γι αυτήν την αθώα ύπαρξη.
Τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν είναι το τηλέφωνο του ΓΙΑΝΝΗ 6936 19 69 65. (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΟΎΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) Ένιωσα ότι χρειάζεται λόγια ενθάρρυνσης και στήριξης και μεις ξέρουμε να το κάνουμε καλά.
τα παρακάτω στοιχεία θα σας βοήθησουν κατά την αιμοδοσία
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΕΛΕΠΗ -ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ- ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ


Τηλ.επικοινωνίας με κέντρο αιμοδοσίας Ιπποκράτειου 2310892816.Προσοχή είναι για αιμοπετάλια!! Ημέρες για αιμοπετάλια ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΆΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 8:00-15:00

 


Δύο μεγάλα έργα υποδομής στην Ελλάδα, και ενός κοινού ενδιαφέροντος Ελλάδας-Βουλγαρίας αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς συγχρηματοδότηση. Πρόκειται για μέρος ενός συνολικού πακέτου επενδύσεων της πολιτικής συνοχής σε δέκα κράτη-μέλη ύψους 4 δισ. ευρώ, που μαζί με την εθνική δαπάνη ανέρχεται συνολικά σε 8 δισ. Ευρώ.


Επέστρεψε στην εργασία της η υπάλληλος που είχε απολυθεί από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ορεστιάδα, όταν πελάτης την κατήγγειλε στην διοίκηση. Η υπάλληλος που εργάζεται 15 χρόνια, με δήλωση της επιβεβαίωσε την καλή σχέση που έχει η διοίκηση της τους εργαζόμενους και το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν.


Ως Παγκόσμια Ημέρα Ρομά έχει οριστεί η 8η Απρίλη. Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, μαθητές και φοιτητές επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.


Τη Δευτέρα, 15 Απριλίου ξεκινάει τα δρομολόγια το λεωφορείο που θα συνδέσει τα δύο νέα παρκινγκ πλησίον του γηπέδου «Φώτης Κοσμάς» με το κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 15 λεπτά, από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι καθώς και τις απογευματινές ώρες


Υπεγράφη η σύμβαση για την τοποθέτηση δικτύων άρδευσης σε 8 γήπεδα του δήμου Αλεξανδρούπολης. Το έργο προϋπολογισμού 190.000€ αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 4 μήνες.


Εντύπωση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση μια υποψηφίου με την παράταξη ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη του Παύλου Μιχαηλίδη, η οποία είχε ανακοινωθεί πριν από κάποιους μήνες ως υποψήφια με την παράταξη Ενότητα για μια Νέα Πορεία για την Αλεξανδρούπολη του Δημήτρη Λαζόπουλου. 


Μείωση στις τιμές των καυσίμων έφερε το μεταφορικό ισοδύναμο και στην Σαμοθράκη. Από το Σάββατο δημότες και εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε χαμηλότερες τιμές αμόλυβδης βενζίνης και πετρελαίου κίνησης, δεδομένο που θα ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου.


Οι προοπτικές συνεργασίας και συνανάπτυξης μεταξύ των Βαλκανικών λαών συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του 1ου Βαλκανικού Φόρουμ στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο τους ο Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον απεσταλμένο της Δέλτα τηλεόρασης Γιάννη Σκεύα.


Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ανάμεσα στον Δήμαρχο και τον πρύτανη του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα γενικότερης συνεργασίας των δύο φορέων ενώ δόθηκε βάρος στην κοινή χρήση του κλειστού γυμναστηρίου στον χώρο του Πανεπιστημίου


Σελίδα 11 από 948

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps