«Η γαστρονομία και ο τουρισμός ν’ αποτελέσουν σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης», τονίζει ο Ανέστης Βαφειάδης από την Κομοτηνή. Ο κ. Βαφειάδης, που παράλληλα είναι και  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ροδόπης, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους με την παράταξη Σύμπραξη Προοπτικής για τον Δήμο Κομοτηνής με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.


Το 6ο του καλοκαιρινό καμπ διοργανώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τις 17 Ιουνίου. Οι μικροί του φίλοι που θα λάβουν μέρος θα μυηθούν σε 10 αθλήματα κάτω υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και φυσικά οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πολύ παιχνίδι και ξεγνοιασιά.


Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το Σαββατοκύριακο τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου δίπλα στον πλατανότοπο. Μικροί ποδοσφαιριστές από 10 ακαδημίες της Θράκης έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα, ενώ και τις δύο μέρες παρών ήταν ο προπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Ανδρέας Ντρένοβα.


Για το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο "Δεν Ξέρω Γιατί", όπως επίσης για τη μέχρι τώρα σταδιοδρομία της στη μουσική, αλλά και για την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τη Ζωή Τηγανούρια, μίλησε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης η μουσικός και ερμηνεύτρια από τη Σαμοθράκη Πελαγία Μυλωνά.


Με κεφάλαια που θα αντληθούν από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων θα πραγματοποιηθεί η εξόφληση των τευτλοπαραγωγών για την καμπάνια του 2018 αλλά και των εργαζομένων στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα. Η ρύθμιση των 5,7 εκατομμυρίων πέρασε από την βουλή την Παρασκευή.


Με πολύ καλές προϋποθέσεις, ξεκίνησε το 1ο Πανέβριο Ιατρικό Συνέδριο, στην Αλεξανδρούπολη. Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι -μεταξύ άλλων- η συνεργασία, ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο νομό. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ανακοίνωσε πως το Ίδρυμα θα αποκτήσει ένα τομογράφο νέας γενιάς.


504 χιλιάδες ευρώ, μέσα από δυο προγράμματα του ΕΣΠΑ, εξασφαλίστηκαν για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι δράσεις τους, αφορούν στην ψυχιατρική περίθαλψη, αναγνώριση και θεραπεία, σε νέους και ενήλικες.


Τη δεύτερη και τελευταία ημέρα του, διανύει το 4ο Φεστιβάλ των Πελαργών, στον Πόρο των Φερών. Εκατοντάδες μαθητές και επισκέπτες, έμαθαν για τη ζωή και το ταξίδι του, μέσα από βιωματικές δράσεις στον οικισμό. 


Ικανοποιημένοι από τις πρώτες κρατήσεις και τα δείγματα επισκεψιμότητας, δηλώνουν οι ξενοδόχοι της Αλεξανδρούπολης. Οι γειτονικές χώρες, αποτελούν μια από τις σταθερές, που φέτος ενισχύεται σημαντικότερα από περιοχές του εσωτερικού. Οι πρώτοι οιωνοί για την τουριστική κίνηση, στην πρωτεύουσα του Έβρου, έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία, στους επαγγελματίες του κλάδου.


Στο final Four πέρασε η ομάδα βόλεϊ παίδων του Αθλητικού ομίλου Ορεστιάδας. Τόσο ο πρόεδρος όσο και οι προπονητές δήλωσαν ότι θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη δυνατή διάκριση.


Με παιχνίδι και αλλά και πολλές διδακτικές δράσεις ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ παιδικών σταθμών της Κομοτηνής. Οι νεαροί μαθητές έμαθαν να φυτεύουν σπόρους αλλά και την σημασία της ανακύκλωσης.


Στον τραυματισμό ενός 16χρονου οδήγησε η πτώση τζαμαρίας στην Αλεξανδρούπολη. Οι περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ για την υγεία του δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.


Σελίδα 11 από 984

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps