Δε μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές. Μας ενδιαφέρει να κυβερνήσουμε καλά. Μας ενδιαφέρει να είμαστε εμείς η Κυβέρνηση η οποία θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα Μνημόνια. Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Αίγινα.


Θέμα χρόνου είναι η λειτουργία του ρωσικού παρεκκλησίου στην Αλεξανδρούπολη. Τα ξύλινα τμήματα του ναού βρίσκονται ήδη στο χώρο όπου αναμένεται να λειτουργήσει το εκκλησάκι του Αγίου Βλαδίμηρου. Ο χρόνος συναρμολόγησής του υπολογίζεται σε 3 περίπου εβδομάδες.


"Η Ελλάδα έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον της, ώρα και των εταίρων μας να πράξουν το δικό τους". Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της δημοκρατίας, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους δανειστές, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο eurogroup της Δευτέρας.


Τριετές σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έχει ετοιμάσει το επιτελείο του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, που αφορά και τις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης.Όλες οι πληροφορίες στο ρεποστάζ που ακολουθεί.


Στην δέσμευση της περιοχής «Αμόνι» της Σαμοθράκης έχει προχωρήσει η ρυθμιστική αρχή ενέργειας, ανοίγοντας ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο γύρω από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η διαδικασία προχωρά, και εφόσον ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικοί και τεχνικοί σκόπελοι, πρόκειται για μια μεγάλου βεληνεκούς ενεργειακή επένδυση.


Με την επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ποντιακού ελληνισμού επί της παραλιακής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Ειδική ενημερωτική εκδήλωση για το θέμα που ενδιαφέρει όλους τους γονείς και συγκεκριμένα αυτό του παιδικού εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.


Ακαδημίες ποδοσφαίρου απ΄όλη την περιφέρεια ΑΜΘ, βρέθηκαν στο γήπεδο της Παλαγίας στην Αλεξανδρούπολη, για το 5ο Εαρινό Φεστιβάλ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Οι αγώνες έγιναν στον πλαίσιο των ελευθερίων 2017.


Πάμε τώρα να δούμε πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μέσα από τις ιστορίες που διηγούνται στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης άνθρωποι που έβαλαν στην οικογένειά τους τα συμπαθή τετράποδα.


Πάμε τώρα σε μία ξεχωριστή χορωδία που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην ευαγγελική εκκλησία. Η χορωδία από πανεπιστήμιο της Αμερικής με πλούσιο ρεπερτόριο, κάλυψε όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής αλλά και σύγχρονα ακούσματα.


Σελίδα 2 από 670

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps