Εννέα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε από την Ξάνθη ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής πρωτοβουλίας που διεκδικεί την περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. «Είναι άνθρωποι που τους γνωρίζετε, που έρχονται μέσα από την κοινωνία και εκφράζουν όλη την κοινωνία, οι οποίοι έχουν θέσει τους εαυτούς τους στη διάθεση του, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο» κατέληξε ο Κώστας Κατσιμίγας.


Εκατοντάδες φίλοι κατέκλυσαν τον ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον Σάκη Τσαούση. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, που αποτέλεσε σημείο-αναφοράς στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο ναός, ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτος, από ανθρώπους που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον "Υπέρηχο" Σάκη.


"Η προστασία της πρώτης κατοικίας, παραμένει για την κυβέρνηση κόκκινη γραμμή". Αυτό δήλωσε ρητά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Γιώργος Καϊσας. Με φόντο τη συνεχιζόμενη, σκληρή, διαπραγμάτευση για τον "διάδοχο" του νόμου Κατσέλη, ο ίδιος ρωτήθηκε και απάντησε για τα τρέχοντα δεδομένα. 


«Υψηλά το ελληνικό φρόνημα, να γεμίσετε τα μπαλκόνια σας με ελληνικές σημαίες.» Με αυτά του τα λόγια ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως παροτρύνει τους δημότες να παραμείνουν στην πόλη, να εκκλησιαστούν και να τιμήσουν την μνήμη των προγόνων τους την Δευτέρα στις 25 Μαρτίου.


Στην Κομοτηνή θα βρέθηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος του ενόψει ευρωεκλογών. ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε επίσης για συγκεκριμένες δράσεις – προτεραιότητες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μέτρα για την υπογεννητικότητα και κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου


Στο σκοτάδι καλούνται να βαδίσουν, για ακόμη μια χρονιά οι τευτλοπαραγωγοί στον Έβρο και στο σύνολο της χώρας. Μια ανάσα πριν τον Απρίλιο, οι καλλιεργητές δηλώνουν πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αναφορικά με το μέλλον της παραγωγής. Οι ίδιοι αγωνιούν, όχι μόνο για τις δικές τους εκτάσεις και τις καθυστερήσεις, αλλά συνολικά για το μέλλον της Ζάχαρης σε πανελλαδικό επίπεδο.


Μια μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση, με διεθνή εμβέλεια, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Αλεξανδρούπολη. Το διεθνές μίτινγκ FINA Artistic Swimming, που εντάσσεται στη σειρά των World Series της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, θα "τρέξει" από τις 5 έως τις 7 Απριλίου. Περίπου 300 αθλητές, με τους συνοδούς τους, αναμένονται συνολικά στην πρωτεύουσα του Έβρου, σε μια διοργάνωση που τοποθετεί την περιοχή, στον Παγκόσμιο Χάρτη της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.


Καμία πτήση τσάρτερ δεν μπόρεσε να δεχθεί εδώ και 3 μήνες ο αερολιμένας Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, γεγονός που θα συνεχιστεί για άγνωστο χρονικό διάστημα. Ο λόγος είναι η έλλειψη ειδικό καυσίμου που εφοδιάζει τα εν λόγω αεροπλάνα, όπως και επίσης και συγκεκριμένου τύπου εκπαιδευτικά σκάφη για νέους πιλότους.


Τα στοιχεία της οικονομικής έκθεσης της ομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας Θράκης που αφορούν στις επιχειρήσεις της εν λόγω περιοχής πρόκειται να αναλυθούν κατά την διάρκεια του πρώτου οικονομικού φόρουμ που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη. Στόχος είναι η επίλυση τέτοιων οικονομικών προβλημάτων, δεδομένο που θα οδηγήσει στην συνολική άνοδο του επιχειρηματικού κόσμου. 


Με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών του Έβρου, αλλά και των πολιτών ολόκληρης της Ελλάδας πραγματοποίησε την ομιλία του στην Ορεστιάδα ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κύριος Γεωργιάδης πλαισιωμένος από φίλους και γνωστούς παρέθεσε τους λόγους που συνθέτουν το γιατί η Νέα Δημοκρατία πρέπει σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν να είναι η επόμενη κυβέρνηση.


Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στο Σάκη Τσαούση, ο οποίος χθες έφυγε από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, ενώ με επιστολή της η οικογένεια ζητεί αντί στεφάνων, να στηριχθεί το 1ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης.


"Δημογραφία και Μετανάστευση αφελληνίζουν την Ελλάδα. Τι πρέπει να γίνει σήμερα προτού να είναι αργά" είναι το θέμα της ομιλίας του καθηγητή Αναστάσιου Λαυρέντζου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης. Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Μητρόπολη και αποσκοπεί στην ενημέρωση όλων των πολιτών για το δημογραφικό πρόβλημα και την επίλυση του.


Σελίδα 2 από 928

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps