Τα αποτελέσματα των ελεγχών είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και καταγράφουν φοροδιαφυγή σε όλα τα… μήκη και πλάτη της Ελλάδας με συνταξιούχους, επιχειρηματίες, γιατρούς και εταιρείες να έχουν τον πρώτο λόγο. Και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το σώμα εντόπισε νέα "λαβράκια" απόκρυψης εισοδημάτων και μεγάλης φοροδιαφυγής.


Ευρεία σύσκεψη συνεκλήθη στην Ορεστιάδα αναφορικά με το μέλλον του Εργοστασίου Ζάχαρης και της τευτλοκαλλιέργειας γενικότερα. Τα νερά των πλημμυρών που ακόμη λιμνάζουν σε μεγάλες εκτάσεις στο βόρειο κομμάτι του νομού Έβρου, έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους αγρότες που δε ξέρουν αν θα προλάβουν να καλλιεργήσουν.


Την Εβδομηκοστή τέταρτη επέτειο της "Μάχης των Οχυρών" της Νυμφαίας τίμησαν σήμερα Κυριακή 5 Απριλίου και Κυριακή των Βαΐων, οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του τόπου μαζί με πλήθος πολιτών. Στο χώρο του Οχυρού ζωντάνεψαν ξανά οι δραματικές ημέρες της γερμανικής εισβολής του Απρίλη του 1941.


Για τη Θράκη, το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης αλλά και τα σενάρια περί χρεοκοπίας μίλησε στη Δέλτα Τηλεόραση ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουϊκ. Ο κ. Κουϊκ, βρέθηκε στην Κομοτηνή προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην Εβδομηκοστή Τέταρτη επέτειο της "Μάχης των Οχυρών" της Νυμφαίας.


Με γκολ των Μιχάλη Φλώρου και Σεργκέι Αγγελακάκη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Φώτης Κοσμάς για την 25η Αγωνιστική της Γ Εθνικής Κατηγορίας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.


Ξεκίνησε το πρώτο τουρνουά Street Football του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την συμμετοχή 38 ομάδων, και 250 ποδοσφαιριστών από όλη τη Θράκη. Στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να γίνει θεσμός, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο παιδικό χωριό SOS Θράκης. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7 Απριλίου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Δέλτα Τηλεόραση.


"Όλες οι Όπερες είναι Ορφέας. Οι οπερατικές περιπέτειες του Ορφέα από το Μοντεβέρντι στον 21ο αιώνα". Αυτός ήταν ο τίτλος της ομιλίας-διάλεξης του επίκουρου καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γεωργίου Τσόμη στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας έγιναν μεταξύ άλλων αναφορές στις επιρροές και την έμπνευση που άντλησαν από τον μεγάλο Θράκα μουσικό όπερες και μεγάλα έργα των τελευταίων αιώνων.


Αυτό το Σάββατο η εκκλησία γιορτάζει την Ανάσταση του φίλου του Χριστού, Λαζάρου. Στην Αλεξανδρούπολη η αρχιερατική θεία λειτουργία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό γέννησης της Θεοτόκου στην Άνθεια προεξάρχοντος του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε στο σχολικό προαύλιο χώρο, με τη στήριξη της Διεύθυνσης του σχολείου, μια επετειακή αθλητικό-πολιτιστική εκδήλωση με την επωνυμία "ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ", με αφορμή τον εορτασμό της "Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη". Εκεί βρέθηκαν και Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως η Άννα Βερούλη, ο Κώστας Γκατσιούδης, ο Νίκος Μιχαλόπουλος και η Αντιγόνη Βουρδόλη. Η "Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη" καθιερώθηκε, με ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου.


Ομάδα μαθητών του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, μπροστά από το δημαρχείο ενημέρωνε τους πολίτες για την ανακύκλωση τηγανελαίων με τη διανομή φυλλαδίων που τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν για τον σκοπό αυτό. Το 3ο ΓΕΛ ξεκίνησε την συγκεκριμένη δράση ανακύκλωσης και καλεί όλους τους καταναλωτές να συμμετέχουν σε αυτή με απώτερο σκοπό να θερμάνουν το σχολείο τους μέσω της ανακύκλωσης τηγανέλαιων.


Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων το φιλοζωικό σωματείο Κιβωτός διοργάνωσε σε συνεργασία με καφέ της πόλης στην παραλία Αλεξανδρούπολης, εκδήλωση αγάπης για τα αδέσποτα.Από τις 8:00 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ όσοι επέλεξαν το συγκεκριμένο κατάστημα για να πιούνε τον καφέ τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του φιλοζωικού σωματείου Κιβωτός αλλά και να ενισχύσουν οικονομικά το σωματείο καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες των αδέσποτων.


Η Μεγάλη Τετάρτη είναι η καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία οι επιχειρηματίες πρέπει να έχουν καταβάλει το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους των εταιρειών τους. Με φόντο την οικονομική κρίση όμως πολλοί είναι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που εκφράζουν φόβους ότι το δώρο δεν θα τους καταβληθεί εμπρόθεσμα, ωστόσο το εργατικό κέντρο προτρέπει όλους να το διεκδικήσουν.


Σελίδα 984 από 1001

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps