ΝΕΟΧΩΡΙ - ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΗΝΟΥ 1-0

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 10:13

Στην Ορεστιάδα διεξήχθη ο Τελικός του Κυπέλλου Έβρου μεταξύ Νεοχωρίου και Ένωσης Άνθειας - Αριστήνου. Νικήτρια και Κυπελλούχος η ομάδα του Νεοχωρίου με σκορ 1-0.


ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ OPTIMIST - LASER 4.7

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 10:13

Το περιφερειακό πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας Optimist & Laser 4.7 διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή μικρών αθλητών από την Κέρκυρα, τα Γιάννενα, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, την Καβάλα και φυσικά από την Αλεξανδρούπολη. Οι μικροί ιστιοπλόοι μίλησαν στην κάμερα για την εμπειρία συμμετοχής τους στους αγώνες αλλά και γιατί επέλεξαν να ασχοληθούν με αυτό το ξεχωριστό άθλημα.


Εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί στο δήμο Καβάλας το κοινωνικό φαρμακείο- ιατρείο μοιράζοντας συνολικά 280χιλιάδες φάρμακα σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη. Το Κοινωνικό Φαρμακείο -Ιατρείο συμβάλλει στη βελτίωση της πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης, παρέχοντας σε απόρους και άνεργους μηνιαίως, δωρεάν, φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα.


Στο 60% φτάνει η ανεργία στην Καβάλα σε νέους ηλικίας από 20 έως 30 ετών.


Δωρεάν δημόσιο σύστημα υγείας , δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά και να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην υγεία, ζητούν οι συνταξιούχοι της χώρας. Την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως είχαν ξεκαθαρίσει προς την κυβέρνηση τόσο την παλιά όσο και τη νέα, ότι δεν θα ζήσουν με ψίχουλα, αλλά διεκδικούν την αποκατάσταση όλων των απωλειών τους σε όλα τους τα δικαιώματα από τις σχετικές περικοπές των μνημονιακών νόμων που ψηφίσθηκαν.


Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΕ, με θέμα τις νοσοκομειακές λοιμώξεις. Τα πολυανθεκτικά μικρόβια που βρίσκονται σε νοσοκομεία και κυρίως στις ΜΕΘ όπου κυρίως επιπολάζουν και συχνά προκαλούν νοσοκομειακές λοιμώξεις, δημιουργούν σήμερα μείζον πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.


Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι φορείς της περιφερειακής ενότητας Καβάλας σε ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα. Μπορεί ο ιός να μη σημειώνει έξαρση τη δεδομένη χρονική στιγμή ωστόσο λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που έχει η Καβάλα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος όλα πρέπει να είναι έτοιμα και να υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης.


Με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσαν οι Βούλγαροι γείτονες τις αρχές του Έβρου, για τις ποσότητες νερών που θα μπουν στο ελληνικό έδαφος, στα επόμενα 24ωρα. Αιτία του νέου υδάτινου όγκου που αναμένεται να φτάσει στο νομό, είναι το λιώσιμο του χιονιού σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Ορεστιάδας, τονίζοντας παράλληλα για ακόμα μια φορά την άμεση ανάγκη αποκατάστασης υποδομών και αναχωμάτων, αποκαταστάσεις οι οποίες απαιτούν μεγάλα κονδύλια.


Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης παράτυπων μεταναστών έγινε σήμερα το πρωί στην παρέβρια περιοχή της Ορεστιάδας. Οι παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν από τις ελληνικές αρχές τα ξημερώματα, αφότου άγνωστος διακινητής τους είχε εγκαταλείψει με βάρκες πάνω σε ανάχωμα, μέσα στην κοίτη του ποταμού Έβρου. Ανάμεσα στους 68 μετανάστες ήταν και πολλά παιδιά.


Σε κλίμα ενότητας, ξεκίνησαν το πρωί στην Αλεξανδρούπολη οι εργασίες της διμερούς συνάντησης δημάρχων και φορέων από τον Έβρο και από τις τουρκικές παρέβριες περιοχές.το παρόν έδωσαν και οι 4 δήμαρχοι του Έβρου., ενώ δεν ήταν και λίγοι οι δήμαρχοι της Τουρκίας καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, τουριστικού και πολιτιστικού κόσμου και από τις δύο περιοχές. Στην ατζέντα της συνάντησης μεταξύ άλλων , ήταν τα πλημμυρικά φαινόμενα και οι ζωονόσοι , με την παρουσία του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Παναγιώτη Σγουρίδη.


Πρώτη νίκη στα play-off για τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που επικράτησε στο γήπεδο του με 2-0 της Ελπίδας Σαπών.


Για δεύτερη φορά μετά τον Μάιο του 2014, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Έβρου, έγινε ο αποδέκτης μιας μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού, συνολικής αξίας περίπου 900 χιλιάδων ευρώ. Οι Έλληνες της διασποράς έστειλαν ένα κοντέινερ, προκειμένου το υλικό να μοιραστεί και σε άλλα νοσοκομεία. Πίσω από την κίνηση αυτοί βρίσκονται οι Αχέπανς, οι κόρες της Πηνελόπης και ο οργανισμός I.O.C.C.


Σελίδα 966 από 977

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps