Στον σκουπιδότοπο της Αλεξανδρούπολης ταΐζονται καθημερινά γουρούνια αλλά και κατσίκια. Η κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης έπιασε επ αυτοφώρω τα κατά τα άλλα συμπαθή θηλαστικά όπου μετά συνοδείας βοσκού τρέφονταν στην περιοχή ανενόχλητα θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη δημόσια υγεία αν σκεφτεί κανείς πως σύντομα όλοι θα κάτσουμε στο γιορτινό τραπέζι και σίγουρα ευχόμαστε να μην γίνουν αυτά το γεύμα μας.


6,5 εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να δοθούν μέσα στα πέντε επόμενα χρόνια για την καταπολέμηση της ανεργίας και την φτώχειας της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η διεκπεραίωση του έργου  θα γίνει από τους Δήμους της κάθε περιοχής ενώ τον συντονισμό θα τον αναλάβουν τα Κέντρα Κοινοτήτων.


Σε καταγγελία προέβησαν τα μέλη της ΕΛΜΕ Ροδόπης λόγω των εκατοντάδων χαμένων εκπαιδευτικών ωρών που οφείλονται στην έλλειψη καθηγητών. Εξαιρετικά παραμελημένο φαίνεται να είναι το μουσικό σχολείο με περισσότερες από 500 χαμένες εκπαιδευτικές ώρες.


Την προώθηση της τοπικής αγοράς έχουν ως στόχο η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής. Ιδιαίτερα τώρα, ενόψει των χριστουγεννιάτικων αγορών, προτείνουν στους πολίτες να επενδύσουν τα χρήματα τους σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις.


Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές πλημμύρισαν το ειδικό σχολείο Αλεξανδρούπολης καθώς οι μαθητές με τη βοήθεια επαγγελματία έφτιαξαν τα δικά τους μελομακάρονα. Η όλη δράση έγινε  στο πλαίσιο του μαθήματος αυτόνομης διαβίωσης.


Τους μαθητές του ειδικού σχολείου του Ροδίτη Κομοτηνής επισκέφτηκαν οι αθλητές της ομάδας του Πανθρακικού. Η συνάντηση διεξήχθη σε γιορτινό κλίμα με ανταλλαγή δώρων και ευχών.


Αγώνας δρόμου από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου προκειμένου τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών να γεμίσουν με τρόφιμα. Ήδη έχουν δοθεί 300 πακέτα αγάπης σ αυτούς που έχουν ανάγκη.


Μαζική ήταν η συμμετοχή των μελών και τν φίλων της Νέας Δημοκρατίας στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα. Η προσέλευση του κόσμου και στην Αλεξανδρούπολη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τους ψηφοφόρους να ελπίζουν ότι το κόμμα θα βγει ενωμένο από τη διαδικασία και θα μπορέσει να αντιταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.


Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν και οι επισήμως έχοντες την κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό που ανέδειξαν ως ζήτημα μείζονος σημασίας είναι η προσέλευση του κόσμου καθώς υπήρχε ανησυχία τις προηγούμενες ημέρες επί του θέματος. Αυτό που περιμένουν πάντως τώρα, όλοι, είναι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο να αποκτήσει νέο αρχηγό αλλά να διεκδικήσει και την εξουσία.


"Όχι" στη μονοδρόμηση της παραλιακής λεωφόρου της Αλεξανδρούπολης λέει και η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί ο μεγάλος περιφερειακός δακτύλιος της πόλης. Στο μόνο σημείο στο οποίο στέκεται θετικά η παράταξη είναι η δημιουργία ποδηλατοδρόμων, αλλά και σ' αυτό με ορισμένες προϋποθέσεις.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Χριστουγέννων Σκάκι  στην Αλεξανδρούπολη. Οι περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες, ήταν παιδιά από τον Έβρο και την Ροδόπη, τα οποία ήρθαν με τους γονείς τους στην πόλη για την πρώτη τους επίσημη συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση.


Σελίδα 904 από 1110

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps