Ένα ιδιαίτερο μπαζάαρ διοργάνωσε ο σύλλογος αυτιστικών Έβρου καθώς εκτός των καθιερωμένων πάγκων υπήρχε συνοδεία μουσικής και χορευτικού συγκροτήματος. Τα χρήματα που συλλέχθηκαν θα ενισχύσουν τα ταμεία του συλλόγου, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει και έλλειψη προσωπικού.


Τα σχολεία έκλεισαν, με μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί δείτε πως αποφάσισαν να γιορτάσουν την τελευταία μέρα, για το 2015, στο 3ο Γυμνάσιο της Αλεξανδρούπολης.


Γιορτινή μουσική εκδήλωση διοργάνωσε το 11ο Δημοτικό σχολείο της Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα του Ιστορικού Μουσείου της πόλης. Η εκδήλωση έγινε στον πεζόδρομο και στις εγκαταστάσεις του μουσείου με την συμμετοχή περισσότερων από 50 παιδιών.


Την επιθυμία τους για την αλλαγή σελίδας στον ΣΕΓΑΣ, γνωστοποίησαν πρώην αθλητές του στίβου , οι οποίοι με επικεφαλής τον Κώστα Κουκοδήμο θα επιδιώξουν την ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΓΑΣ. Στην κίνηση αυτή συμμετέχει και ο Εβρίτης Παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο ακόντιο Κώστας Γκατσιούδης.


Ιδανικό φινάλε για το 2015 έκανε ο Πανθρακικός στο Δακ Κομοτηνής, καθώς έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού με 1-0, και πήρε την πρώτη του νίκη εντός έδρας. Επιδίωξη πλέον στο στρατόπεδο του Πανθρακικού είναι να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα και με το νέο έτος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.


Την δημιουργία ενός διακρατικού φορέα διαχείρισης του ποταμού Έβρου προωθεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος, μέσω της Ειδικής Γραμματείας Υδάτινων Πόρων. Ο σχεδιασμός παρουσιάστηκε εν μέρει στη διαβούλευση που έγινε στην Αλεξανδρούπολη παρόντος του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων Ιάκωβου Γιαννούλη και στο προσεχές μέλλον αναμένεται να δημοσιοποιηθεί πλήρως.


Παρελθόν και τυπικά αποτελεί πλέον για το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο Δημήτρης Λαζόπουλος. Ο απερχόμενος διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, δήλωσε παρών και έτοιμος να στηρίξει την επόμενη διοίκηση, ωστόσο εξήρε όσα έχουν γίνει στο Νοσοκομείο έως τώρα και ευχαρίστησε το προσωπικό για την πενταετή συνεργασία τους.


Περισσότερες από 1.500 προτάσεις επί του χωροταξικού σχεδιασμού της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στάλθηκαν, ύστερα από τρείς μήνες διαβουλεύσεων, στο αρμόδιο υπουργείο. Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης τόνισε ότι το περιφερειακό συμβούλιο υπερψήφισε την τελική μορφή των προτάσεων παρ’ όλες τις συγκρούσεις και διαφωνίες που παρουσιάστηκαν στην αρχή.


Την απαλλαγή 53 οικογενειών της Αλεξανδρούπολης από την πληρωμή τελών στη ΔΕΥΑΑ, ανακοίνωσε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βαγγέλης Μυτηλινός. Το σκεπτικό της απόφασης έχει να κάνει φυσικά με την οικονομική κατάσταση αυτών των οικογενειών, που είναι άπορες, όμως η Δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη, έχει άλλη άποψη.


Με αρχιερατική θεία λειτουργία στη φερώνυμη Εκκλησία της Μάκρης, τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης. Πολλοί ήταν οι πιστοί που έσπευσαν στην ιστορική εκκλησία προκειμένου να προσκυνήσουν τη χάρη της.


Στη μονάδα βραχείας Νοσηλείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Συνεχίζω τραγουδώντας τα κάλαντα στους νοσηλευόμενους. Στόχος του συλλόγου ήταν να δώσει μία ευχάριστη νότα σε αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο και βιώνουν δύσκολες στιγμές.


Σελίδα 903 από 1110

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps