ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 09:01

Οι συμβουλές απλές αλλά σωτήριες. Κράνος για τους οδηγούς δικύκλων και ζώνη για τους οδηγούς αυτοκινήτων προκειμένου και αυτές οι γιορτές να είναι αναίμακτες. Αυτό είναι το μήνυμα του προέδρου αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για τις γιορτές. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στις επάλξεις καθώς είναι ένα από τα επαγγέλματα που δεν γνωρίζει από γιορτές και αργίες.


Νικητής στο ντέρμπι του Έβρου αναδείχθηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος επικράτησε με 2-3 σετ του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας στο «Νίκος Σαμαράς. Οι θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού της Ορεστιάδας πέραν του ωραίου θεάματος, έγιναν μάρτυρες και ενός όμορφου σκηνικού, της πρότασης γάμου του κεντρικού της Ορεστιάδας, Αλέξανδρου Χήρα, στην αγαπημένη του.


ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 08:55

Τις δικές τους ευχές έστειλε προς τους πολίτες του νομού Έβρου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος. Παράλληλα στο νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης όπου και άκουσε τα κάλαντα από στρατιωτική μπάντα.


Γιορτινή ήταν σήμερα η ατμόσφαιρα στο Ανθίμειο Πνευματικό Κέντρο καθώς πλημμύρησε από χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Στρατιώτες και σύλλογοι της περιοχής επισκέφθηκαν τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο να τους δώσεις την ευχή του και να του τραγουδήσουν τα κάλαντα.


ΤΑ "ΕΨΑΛΛΑΝ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 08:52

Από το πρωί η πόρτα του γραφείου του δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως Βαγγέλη Λαμπάκη ήταν ανοιχτή για να υποδεχτεί όλους εκείνους που ήθελαν να του τα «ψάλλουν». Και φυσικά εννοούμε τα κάλαντα συλλόγων της περιοχής αλλά και των μαθητών του ειδικού σχολείου.


Με τα τρίγωνα ανά χείρας, το φωτεινό τους χαμόγελο και με σύμμαχό τους τον καιρό οι μικροί δημότες της Αλεξανδρούπολης βγήκαν στους δρόμους για να πουν τα κάλαντα.


ΨΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ...ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 08:47

Ψώνια με τα μουσικής έκαναν οι καταναλωτές της Αλεξανδρούπολης καθώς η στρατιωτική μπάντα του δήμου συνόδευσε τις αγορές των καταναλωτών. Όπως είπαν οι περισσότεροι αν και η οικονομική στενότητα είναι δεδομένη οι γιορτές είναι ημέρες χαράς και τα δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα δεν θα μπορούσαν να λείπουν.


Συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου βιοτεχνιών και βιομηχανιών Έβρου και του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς έγινε στην περιφερειακή Ενότητα του νομού. Στόχος της συνάντησης ήταν ο γόνιμος διάλογος επάνω στα προβλήματα του κλάδου και την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει η περιφέρεια για την επίλυση αυτών.


Κλειστή λόγω βλάβης, θα είναι η μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης. Η βλάβη, παρουσιάστηκε στον καυστήρα φυσικού αερίου του κτιρίου και αναμένεται να διορθωθεί στις 28 Δεκεμβρίου από ειδικό συνεργείο.


Δώρα και γλυκά για τα παιδιά του χωριού SOS της Θράκης προσέφερε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Παυλίδης κατά την επίσκεψη του. Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, ο κ. Παυλίδης συνομίλησε με την διοίκηση του φορέα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προτείνοντας πιθανές λύσεις.


Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, συναντήθηκε στη Σόφια με την υπουργό Τουρισμού της Βουλγαρίας, κα Nikolina Angelkova. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι τουριστικές σχέσεις της περιοχής μας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας της Αν. Μακεδονίας και Θράκης με τη γείτονα χώρα, καθώς μεγάλος αριθμός πολιτών της Βουλγαρίας την επιλέγουν πλέον ως τουριστικό προορισμό. Η υπουργός έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην κατασκευή του διαμετακομιστικού κέντρου στην έκταση των 500 στρεμμάτων της κυριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης, δηλώνοντας ότι θα το μεταφέρει άμεσα στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, έχοντας αίσθηση της σημασίας του έργου αφού η προηγούμενη θέση της ήταν αυτή της Υπουργού Ανάπτυξης. Ταυτόχρονα η κα Υπουργός επικοινώνησε, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση, με τον Δήμαρχο του Μπουργκάς και αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος και προγραμματίστηκε συνάντηση των δύο Δημάρχων στο Μπουργκάς παρουσία και της κας Υπουργού στις 12 Ιανουαρίου 2016. Η ατζέντα της συνάντησης θα διαμορφωθεί μετά τις γιορτές. Θυμίζουμε ότι οι δύο πόλεις είναι αδελφοποιημένες και βέβαια η μελλοντική τους ανάπτυξη, περνάει μέσα από τις επενδύσεις.

Επίσης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε με επιχειρηματίες, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη γεωθερμία και τα ιαματικά λουτρά αλλά και για το διαμετακομιστικό κέντρο και οι οποίοι αναμένεται να επισκεφτούν την Αλεξανδρούπολη  στις 11 Ιανουαρίου 2016. Τέλος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε με τον πρώην Υπουργό Ενέργειας της Βουλγαρίας με τον οποίο συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενέργειας  με διασυνοριακούς δήμους σε όλα τα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Θα ακολουθήσει εντός του Ιανουαρίου επίσκεψη των δημάρχων Χασκόβου, Λιούμπλιμετς, Ματζάροβο, Δημήτροβγκραντ, Χαρμανλί και Ιβαήλοβγκραντ στην Αλεξανδρούπολη για την υλοποίηση συνεργασιών.


Με την πλήρη υποστήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών Ορεστιάδας φτιάχτηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό, που ψυχαγωγεί τους κατοίκους της πόλης, τις ημέρες των γιορτών. Οι επαγγελματίες της πόλης στήριξαν όσο μπορούσαν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις "Αγγέλων Φως" και ζητούν φυσικά τη στήριξη του κόσμου, η οποία ούτως ή άλλως είναι δεδομένη.


Σελίδα 902 από 1110

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps