Από τις 18 μέχρι τις 20 Απριλίου θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη το ρωσικό ιστιοφόρο Κρούζενστερν. Συντονισμένη δράση του Δήμου και του Πολιτιστικού Κέντρου το Ρώσικο Σπίτι, είχαν ως αποτέλεσμα το ιστιοφόρο -όπως είχε και γίνει και πέρσι με το Μίρ- να έρθει και να παραμείνει για 3 ημέρες στην πρωτεύουσα του Έβρου.


Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και στήριξης των μελών της, η ένωση επαγγελματιών και βιοτεχνών Ορεστιάδας διοργανώνει 2ήμερο σεμινάριο τη Δευτέρα 27 και την Τετάρτη 28 του Απρίλη. Ο τίτλος του σεμιναρίου, ιδιαίτερα επίκαιρος στις μέρες μας και είναι "χρήση αρχών στη διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο".


ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΙΚΟΥ

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 09:50

Η πρώτη και ελπίζουμε και τελευταία πυρκαγιά για φέτος σημειώθηκε στην περιοχή του Δωρικού της Αλεξανδρούπολης. Ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν το άλσος με τα πεύκα που βρίσκεται δίπλα στα σπίτια τυλίχτηκε στη φλόγα, σημαίνοντας συναγερμό στους κατοίκους αλλά και στην Πυροσβεστική, της οποίας η παρέμβαση ήταν άμεση και σωτήρια για την κατοικημένη περιοχή.


Σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα της καταπολέμησης των κουνουπιών. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. , οι ψεκασμοί από εδάφους θα ξεκινήσουν άμεσα ενώ γι' αυτούς που θα γίνουν από αέρος αναμένεται η έγκριση του ελεγκτικού συμβουλίου ώστε να μπει το πρόγραμμα στην τελική ευθεία.


Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης μέσω των θαλάσσιων διαδρομών στη χώρα μας. Τα περιστατικά αυξάνονται διαρκώς στη χώρα μας, με το Θρακικό Πέλαγος να είναι αποδέκτης σημαντικού ποσοστού ανθρώπων που οι διακινητές προσπαθούν να προωθήσουν στη χώρα μας. Οι λιμενικοί ζητούν ενίσχυση άμεσα.


[σχολιασμός] Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη - Πρόεδρος ΚΕΔΕ. 


Νίκη μισό πρωτάθλημα πέτυχε η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, μέσα στην Καππαδοκία με 1-3 ξεφεύγοντας πέντε βαθμούς από τον αντίπαλο της, ενώ το Σάββατο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους αυτήν τη φορά στο Διδυμότειχο. Πάμε να δούμε τις καλύτερες φάσεις και τα τέσσερα γκολ από το ντέρμπι κορυφής της Α΄ Έβρου.


Ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση οι άνθρωποι του Εθνικού με αίτημα την μαζική συμμετοχή.


Από το Τμήμα Αλιείας της περιφερειακής ενότητας Έβρου ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς απαγορεύεται η αλιεία ψαριών και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέσο και εργαλείο στον ποταμό Έβρο. Η απόφαση ισχύει για όλες της περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με απώτερο σκοπό την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών που ζούν στους ποταμούς.


[σχολιασμός] Υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, αν και με επιφυλάξεις εκ μέρους των εργοδοτικών ενώσεων, τάχθηκαν οι εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων κατά τη σημερινή πρώτη τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας.Πιο αναλυτικά, όλοι οι εκπρόσωποι των εργοδοτικών οργανώσεων και των συνδικάτων χαιρέτισαν την επανέναρξη του κοινωνικού διαλόγου έπειτα από πέντε χρόνια και ζήτησαν να επανέλθει ο θεσμός της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης και να δοθεί στους κοινωνικούς εταίρους η δυνατότητα να αποφασίσουν για όλα τα ζητήματα χωρίς παρεμβάσεις. Απολύτως συμβατές με τα αιτήματα των συνδικάτων χαρακτήρισε τις κυβερνητικές προτάσεις η ΓΣΕΕ, ενώ η πλευρά των εργοδοτών εξέφρασε επιφυλάξεις για το ενδεχόμενο της επαναφοράς των τριετιών και των ωριμάνσεων, καθώς και για το υψηλό μη μισθολογικό κόστος.

Να παραμείνουμε στο θέμα και να καλησπερίσουμε τον Οργανωτικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ Βαγγέλη Μουτάφη ο οποίος και συμμετείχε στη σύσκεψη.


Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 09:29

Η ανάπλαση του κεντρικού ιστού της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στις προτεραιότητες του δήμου της Αλεξ/πολης, αφού στόχος είναι η ένταξη του εν λόγω έργου στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020. Το στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των στελεχών της διαχειριστικής αρχής της περιφέρειας ΑΜΘ και του διευρυμένου δήμου της Αλεξ/πολης, ώστε να γίνει αξιολόγηση στα έργα που πρόκειται να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ.


Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης φιλοξενεί 45 Ρουμάνους δημοσιογράφους και Τουριστικούς Πράκτορες έως και την Κυριακή 19 Απριλίου. Η ξενάγησή τους στην περιφέρεια ξεκίνησε από τον Έβρο ενώ θα συνεχιστεί στο νομό Ροδόπης όπου θα τους υποδεχθεί στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης. Μετέπειτα θα ξεναγηθούν στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στον Αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας, στο Αρχαίο Θέατρο, θα επισκεφθούν το Αρχοντικό Ταβανιώτη και τον οικισμό.


Σελίδα 901 από 923

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps