142 απόπειρες απάτης και περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης εξιχνίασε η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες. Συνελήφθη ένας 24χρονος  υπήκοος Βουλγαρίας ενώ αναζητούνται και άλλα δύο τουλάχιστον άτομα. Η ομάδα αποσπούσε χρήματα από ηλικιωμένους προφασιζόμενη ότι κάποιο από τα παιδιά των  ηλικιωμένων είχε διάφορα θέματα είτε με τη δικαιοσύνη είτε με την εφορία.


Χρονικό περιθώριο τριών μηνών έχουν οι Δήμοι τις χώρας που έχουν στα διοικητικά τους όρια λιμάνια έτσι ώστε να έρθουν σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους οργανισμούς για να διευκρινίσουν τα θέματα με την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης τους. Το θέμα αυτό απασχολεί τόσο το Δήμο Καβάλας όσο και τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, οι οποίοι καλούνται από να καταθέσουν τις σχετικές προτάσεις τους προς τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ.


Για την έλλειψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος στον οικισμό της Μάκρης μίλησε ο κοινοτικός σύμβουλος Κριτής Κριτού. Ο κ. Κριτού κατέληξε ότι σε περίπτωση που δεν τοποθετηθεί αναμεταδότης θα προβεί σε ακραία μέτρα, όπως λέει χαρακτηριστικά.


Ο Δημήτρης Χατζίδης είναι πλέον ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη ύστερα από την ολοκλήρωση των εκλογων την Κυριακή. Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη 6 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο 10ο συνέδριο του κόμματος.


Τμήματα πληροφορικής πρόκειται να λειτουργήσουν στον οικισμού του Μαϊστρου. Την διοργάνωση την έχει αναλάβει το Κέντρο Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Το ειδικό σχολείο Αλεξανδρούπολης και τον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη επισκέφτηκαν οι νεαροί αθλητές της εθνικής ομάδας χειροσφαίρισης. Αθλητές και παράγοντες έδωσαν μπλούζες υπογεγραμμένες από όλους τους αθλητές ενώ προσκάλεσαν όλους τους φιλάθλους να έρθουν στους αγώνες για να ενισχύσουν το ηθικό της ομάδας.


ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 07:47

Ομαλά εξελίχθηκε η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου για την ΟΝΝΕΔ Έβρου και τους προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο. Όπως είπαν οι ψηφοφόροι, κύριο μέλημα του νέου προέδρου πρέπει να είναι η συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόμματος.


Τα ζητήματα που απασχολούν τον τομέα της ισότητας των φύλων καθώς και οι αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και αυτές που πρέπει να γίνουν στο θεσμικό κυρίως πλαίσιο αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών του Πανελληνίου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα και το οποίο σύμφωνα με τη Δήμαρχο της πόλη Δήμητρας Τσανάκα σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μέσα όμως από τις εργασίες και τις τοποθετήσεις του συνεδρίου εξήγθει το συμπέρασμα πως υπάρχει ακόμη πεδίο δράσης για τη βελτίωση της ισότητας μεταξύ των φύλων τόσο και πολιτική και θεσμικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.


Στην περιοχή του Γρανίτη στη Δράμα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης, αναμένεται να δημιουργηθεί νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής τέτοια πληροφόρηση προς τις σχετικές υπηρεσίες. Αξίζει  πάντως να σημειωθεί πως στην περιοχή του Γρανίτη οι μοναδικές εγκαταστάσεις που ίσως μπορούν να φιλοξενήσουν  ανθρώπους είναι οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας.


Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων  τιμήθηκε η μνήμη των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των διωγμών που υπέστησαν από από τα βουλγαρικά και τουρκικά στρατεύματα. Η εκδήλωση έγινε στο μνημείο των Θρακιωτών που υπάρχει στον αυλειο χώρο του Ιερού Ναού των 12 Αποστόλων στη Δράμα, υπο την παρουσία της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά.


Με μεγάλη συμμετοχή γιατρών από όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώθηκε η ετήσια ημερίδα παιδιατρικών παθήσεων της Παιδιατρικής Κλινικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Κύριο θέμα της ημερίδας ήταν το παιδικό άσθμα, οι κληρονομικές ασθένειες και οι μέθοδοι πρόληψης.


Την Δευτέρα και την Τρίτη πρόκειται να γίνουν οι δύο φιλικοί αγώνες μεταξύ εθνικής εφήβων Ελλάδος στο χαντμπολ και την αντίστοιχη της Βουλγαρίας. Αθλητές και παράγοντες της Ελληνικής ομάδας έχουν ήδη έρθει στην Αλεξανδρούπολη αφού παράλληλα θα γίνει και τριήμερο καμπ.


Σελίδα 901 από 1187

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps