Περί καθημερινού φαινομένου μιλούν οι κάτοικοι του Πυθίου του Δήμου Διδυμοτείχου αναφορικά με την άφιξη παράτυπων μεταναστών στο χωριό τους. Οικογένειες και ζευγάρια περνούν καθημερινά από το Πύθιο όποτε και οδηγούνται στο κέντρο πρώτης υποδοχής και ταυτοποίησης που βρίσκεται στο Φυλάκιο.


Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά 7 ολόκληρους μήνες παραμένει χωρίς ρεύμα ο χώρος του 2ου Συστήματος Προσκόπων, στο παλιό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Όπως και οι άλλοι Σύλλογοι που φιλοξενούνται στο σύμπλεγμα, οι Πρόσκοποι είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση, ελπίζοντας πως θα βρεθεί λύση, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και τις ενέργειες τις ένωσης βιοτεχνών επαγγελματιών και εμπόρων Σουφλίου εξήγησε ο πρόεδρος, Γιώργος Τσιακίρης. «Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν σημάδια καλυτέρευσης» καταλήγει ο πρόεδρος.


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και τις ενέργειες τις ένωσης βιοτεχνών επαγγελματιών και εμπόρων Σουφλίου εξήγησε ο πρόεδρος, Γιώργος Τσιακίρης. «Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν σημάδια καλυτέρευσης» καταλήγει ο πρόεδρος.


Πασχαλινή επίσκεψη στη Στέγη «ΑξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας ατόμων με αναπηρίες νοητικής υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι», πραγματοποίησε και φέτος όπως κάθε χρόνο ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων. Η πράξη αυτή χάρισε το πιο όμορφο χαμόγελο στους μαθητές της στέγης.


100 κυψέλες από το μελισσοκομμικό σύλλογο το ΚΕΝΤΡΙ έκλεψε μέλος του συλλόγου, ο οποίος τελικά βρέθηκε στο νομό Καβάλας. Ο κύριος Καρακωστίδης, πρόεδρος του συλλόγου, μίλησε για ισχυρά πλέον μέτρα ασφαλείας καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.


Να συνεπάρουν τους Αλεξανδρουπολίτες, με μια σπαρακτική φαρσοκωμωδία, φιλοδοξούν τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Έβρου. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 7 Μαϊου στις 9 το βράδυ, ανεβάζουν σε σκηνοθεσία του Σταύρου Δανάκη, το "Προξενιό" στο Δημοτικό Θέατρο της πρωτεύουσας του Έβρου.


«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» στο θέατρο Διόνυσος. Η παράσταση που λατρεύτηκε από τους κατοίκους της Ορεστιάδας, έρχεται και πάλι από το ομώνυμο θεατρικό εργαστήρι και υπόσχεται 4 αξέχαστα βράδια.


Μια άλλη προσέγγιση και προοπτική για τη χώρα μας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλησε να παρουσιάσει από τον Έβρο, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, συνοδευόμενος από υποψήφιους Ευρωβουλευτές τού, στάθηκε στην κρισιμότητα της κάλπης του Μαϊου και στις σύνθετες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Οι Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Κακλίκης, Γιώργος Κορκόβελος και Τάνια Παλαμίδη του "Ποταμιού", παρουσιάστηκαν στον Έβρο. Οι τέσσερις εκ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Κινήματος, περιόδευσαν στο νομό και στάθηκαν στην "ψήφο ευθύνης" που πρέπει να ρίξουμε στην κάλπη του Μαϊου. Μέρος όσων επισήμαναν από κοινού με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, ευθύς αμέσως.


Το πρόγραμμα  της παρουσίασε η παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας: Τόπος Να Ζω». Η επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου ανέφερε κάποια από όσα η παράταξη της προτίθεται να πραγματοποιήσει έτσι ώστε ο δήμος να αλλάξει προς το καλύτερο, ενώ ειδικοί συνεργάτες της μίλησαν για την ίδια και για τον συνδυασμό.


Την 1η της Έκθεση, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει η Αγιογράφος Ευγνωσία Νικολάρου. Η εικαστικός, μετέχει στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο των "Ελευθερίων" και δηλώνει ενθουσιασμένη, τόσο με το γεγονός όσο και με το χώρο του πρώην Καπνομάγαζου, όπου θα εκτεθούν οι δημιουργίες της.


Σελίδα 10 από 966

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps