Η προσβασιμότητα για ΑμεΑ αναλύθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την παράταξη Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ στο Επιμελητήριο Έβρου με καλεσμένο μεταξύ άλλων - τον Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αμεα Γιάννη Βαρδακστάνη


Στα 241.000.000 υπολογίζεται η ζημία που υπέστη το ελληνικό Δημόσιο την περίοδο 2006-10, λόγω μη είσπραξης των απαιτούμενων ποσών από φαρμακευτικές εταιρίες. Τα στοιχεία παρέθεσε η Υπουργός Εργασίας σε κοινή συνέντευξη τύπου της με τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας.


Την θέση τους γύρω από τις αποκλειστικές δηλώσεις του υπουργού Αθλητισμού για το νέο κλειστό γυμναστήριο που θα ανεγερθεί στην Αλεξανδρούπολη κατέθεσαν δημοτική αρχή και δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού μιλά για τους κόπους χρόνων που τελικώς ανταμείβονται και η αντιπολίτευση για προεκλογικό πυροτέχνημα.


Οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που άλλοτε κάνανε γνωστό το Τυχερό, δεν υπάρχουν πλέον. Η συγκοινωνία που εξυπηρετούσε τους ηλικιωμένους έχει σταματήσει, ενώ το αγροτικό ιατρείο παραμένει σε λυόμενη κατασκευή. Αυτά είναι μόνο μερικά από την εγκατάλειψη που γνωρίζει το Τυχερό του Δήμου Σουφλίου τα τελευταία χρόνια.


Την κατάσταση των δομών υγείας στο Βόρειο Έβρο σχολίασε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας και υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ, Κώστα Κατσιμίγας. Κατέθεσε επίσης μια συνολική πρόταση γύρω από την ανάπτυξη της περιοχής εστιάζοντας σε σημεία, όπως η αξιοποίηση του ζεόλιθου και η προσέλκυση νέων ανθρώπων μέσω δημιουργίας θέσεων εργασίας.


Η Τουρκία εισήλθε σε υφεσιακή τροχιά για πρώτη φορά από το 2009, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που δημοσιεύονται σήμερα κι αποτελούν ένα δυσοίωνο νέο για την κυβέρνηση μόλις τρεις εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές. Το ΑΕΠ της Τουρκίας σημείωσε κάμψη κατά 3% το τέταρτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία και κατά 2,4% εν σχέσει προς το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Τον Ροδοπίτη άλτη Κώστα Μπανιώτη βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης του νομού Νίκος Τσαλικίδης. Τα τελευταία 24ωρα ο αθλητής βρίσκεται στη Ροδόπη, όπου περνάει κάποιες πιο χαλαρές στιγμές και συναντιέται με ανθρώπους και φορείς της περιοχής, μετά και την επιτυχία του την περασμένη εβδομάδα όταν και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέπλου έκλεψε την παράσταση στο καρναβάλι των Φερών. Με όμορφες ενδυμασίες και ένα εντυπωσιακό άρμα μας έστειλε στο... Survivor με μοναδικό τρόπο!


Με πολύ χορό, κέφι και εντυπωσιακές στολές πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Χιλιάδες πολίτες από όλη την Θράκη συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που ολοκληρώθηκαν με την αναβίωση του εθίμου της Καμήλας στην κεντρική πλατεία.


Με επιτυχία γιορτάστηκαν τα Κούλουμα και στο Δήμο Μαρωνείας - Σαπών. Στην Ξυλαγανή αναβίωσε το παραδοσιακό έθιμο των Ισναφίων χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους παρευρισκομένους.


Εκατοντάδες Αλεξανδρουπολίτες βρέθηκαν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στον πλατανότοπο του Μαΐστρου προκειμένου να γιορτάσουν τα κούλουμα και να πετάξουν τον παραδοσιακό χαρταετό. Ήδη από την προηγούμενη ημέρα, ο σύλλογος γυναικών είχε ξεκινήσει να ετοιμάζει μια ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων που μοιράστηκαν στους επισκέπτες.


«Μύρισε» παράδοση και φασολάδα στους οικισμούς των δήμων Κομοτηνής την Καθαρά Δευτέρα προς τιμήν των εθίμων και προς χάρη των κατοίκων και των καλεσμένων. Η Καθαρά Δευτέρα γιορτάστηκε με παραδοσιακά εδέσματα, μουσική, πολύ χορό και κυρίως χαμόγελα. Σύλλογοι και δήμοι έδωσαν τα χέρια και συνεργάστηκαν για να προσφέρουν στους συνδαιτημόνες σαρακοστιανά εδέσματα, με πρωταγωνίστριες τη λαγάνα και τη φασολάδα.


Σελίδα 10 από 928

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps