Tην υπογραφή του Δημάρχου Σουφλίου ζητούν επιτακτικά πλέον οι επαγγελματίες της περιοχής για τη μεταβίβαση δύο οχημάτων στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Θεογένης». Τα οχήματα είναι παροπλισμένα και εξυπηρετούσαν τις ανάγκες μεταφοράς των κατοίκων των χωριών προς το Τυχερό.


«Πρεμιέρα» για τις Χειμερινές Εκπτώσεις

Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 09:21

Το εορταστικό πρόγραμμα του εμπορικού συλλόγου μπορεί να ολοκληρώθηκε ωστόσο οι επαγγελματίες ετοιμάζονται για τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο, που ξεκινά στις 8 Γενάρη και θα διαρκέσει.


Την πρόταση να διεκδικήσει η Αλεξανδρούπολη μία από τις δύο έδρες της νέας Διοίκησης του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού κάνει η Δημοτική Παράταξη «ΑΝΑΣΑ». Όπως δήλωσε ο κ. Παύλος Μιχαηλίδης η Αλεξανδρούπολη η ίδρυση αυτής της υπηρεσίας για την περιοχή θα έχει πολλαπλά οφέλη.


Εορτή Θεοφανείων στην Αλεξανδρούπολη

Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 18:56

Με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Αλεξανδρούπολη. Ο Σωτήρης Ουζούνης είναι ο φετινός τυχερός που έπιασε τον τίμιο σταυρό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων τελέστηκε με επισημότητα προεξάρχοντος του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου, ο οποίος έστειλε στους παρευρισκομένους ευχές και το μήνυμά του για δύναμη, πίστη και ελπίδα.


Στην Μαρώνεια παρακολούθησε τον καθαγιασμό των υδάτων η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.


Με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες γιορτάστηκαν με λαμπρότητα τα Θεοφάνια και τελέστηκε με επισημότητα ο αγιασμός των υδάτων σε διάφορες περιοχές της χώρας. Πάμε να δούμε που πέρασαν την γιορτή του Αγιασμού των Υδάτων, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Τα μέλη της Αρμενικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης στις 5 Ιανουαρίου, γιορτάζουν μαζί την γέννηση του Χριστού και τα Θεοφάνεια. Γι αυτό φόρεσαν τα γιορτινά τους και έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έναν ύμνο προς τον Θεό για το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Χριστού.


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού, για τον εξοπλισμό του νέου γηροκομείου της Αλεξανδρούπολης. Το νέο κτίσμα της Μητρόπολης, που μπορεί να φιλοξενήσει εκατό άτομα, θα μπορεί πλέον να παράσχει της υπηρεσίες του σε χρόνια πάσχοντες και ηλικιωμένους. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η έναρξη της λειτουργίας του αναμένεται την Άνοιξη του 2018.


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η άτυπη ακρόαση των συνηγόρων του Δημοσίου και του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο εκδίκασης του αιτήματος προσωρινής διαταγής αναστολής εκτέλεσης της απόφασης χορήγησης ασύλου στον πρώτο από τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς, τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που έφθασε στην Αλεξανδρούπολη, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα, το καλοκαίρι του 2016. Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία του Τούρκου στρατιωτικού όπως καταγράφεται στην 30σέλιδη προσφυγή που κατατέθηκε.


"Αναίμακτα" κύλησε η φετινή περίοδος των εορτών όσον αφορά στα περιστατικά των ατυχημάτων και τις παραβάσεις που σημειώθηκαν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Η τροχαία από την πλευρά της μεταφέρει το ευοίωνο μήνυμα της συμμόρφωσης των οδηγών, που φαίνεται να έχει καταγραφεί.


Στα 4 λεπτά η χρέωση ανά πλαστική σακούλα

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 15:27

Το αντίτιμο των 4 λεπτών του ευρώ, ανά πλαστική σακούλα καλούνται να πληρώνουν με τη νέα χρονιά οι καταναλωτές. Στο εξής, φούρνοι και σούπερ μάρκετ θα χορηγούν στους πελάτες τους χάρτινες σακούλες. Οι απόψεις των καταναλωτών επί του θέματος μέχρι στιγμής διίστανται μιας και κάποιοι δείχνουν ανένδοτοι στην επιβάρυνση αυτή, ενώ άλλοι την αποδέχονται.


Η υλοποίηση της απόφασης για αυτονόμηση του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου θα έρθει σύντομα σύμφωνα με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Έβρου Γιώργο Καϊσα. Η απόφαση όπως είπε είναι ειλημμένη ενώ δήλωσε πως υπήρξαν σημαντικότερα προβλήματα να επιλυθούν όπως αυτό της υποστελέχωσης.


Σελίδα 10 από 840

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps