«Δεν κατεβαίνουμε να ψηφίσουμε αν δεν πληρωθούμε» δηλώνουν οι τευτλοπαραγωγοί όλης της Ελλάδας σε περίπτωση που δεν πληρωθούν για τα δεδουλευμένα της περασμένης χρονιάς. Ζητούν επίσης την επίσπευση της μεταβίβασης της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα καθώς και διασφάλιση για να προβούν στην παραγωγή του 2019.


«Στα βήματα του μεταξιού με ή χωρίς τους τετράποδους φίλους μας» είναι ο τίτλος της αθλητικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Σουφλίου «ΝοιάΖΩμαι» το ερχόμενο Σάββατο. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα αδέσποτα και η ενημέρωση γύρω από την σηροτροφία.


Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται πλέον οι κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεδομένου του καύσωνα που έχει σαρώσει την χώρα. Αναλυτικότερα μέχρι και την Παρασκευή η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς κελσίου, οπότε συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο.


Σε δωρεάν διανομή φρούτων θα προχωρήσει το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις 4 και 5 Ιουλίου. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ για να επωφεληθούν.


Διακαναλική συνέντευξη σε 8 περιφερειακά μέσα Ενημέρωσης, παραχώρησε ο Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε στο σύνολο των ερωτημάτων, με τη Δέλτα Τηλεόραση να στέκεται τόσο στην τουρκική κινητικότητα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, όσο και στο Προσφυγικό. Μέρος των επισημάνσεων του Πρωθυπουργού, λίγα 24ωρα μακριά από τις πρόωρες Εθνικές Κάλπες, στο απόσπασμα που ακολουθεί.


Σε προεκλογική περιοδεία στο νησί της Σαμοθράκης προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Αναστάσιος Δημοσχάκης. Μέσα σε θερμό κλίμα μίλησε με δεκάδες πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους εξήγησε τις λύσεις που βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα του κόμματος που εκπροσωπεί.


Στην έκθεση για τις Διεθνείς Θρησκευτικές Ελευθερίες" για το 2018 που δημοσιοποιεί κάθε έτος το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., συμπεριλήφθηκε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολεως. Αφορμή στάθηκε η ανέγερση μνημείου στη μνήμη των 150 Εβραίων της περιοχής που εξοντώθηκαν από τους Ναζί.


Στη σύλληψη ενός χειριστή σκάφους και στη διάσωση συνολικά 66 παράτυπων μεταναστών προχώρησε μέσα σε μία μέρα το λιμενικό στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για δύο διαφορετικά περιστατικά, ενώ στο δεύτερο χρονικά από αυτά χρειάστηκε και η συνδρομή ενός σκάφους από την Σαμοθράκη.


Μίνι καύσωνας προ των πυλών και ο Δήμος της Αλεξανδρούπολης, λαμβάνει μέτρα προστασίας για τους πολίτες. Γι το λόγο αυτό και από σήμερα θα υπάρχουν ανοιχτές αίθουσες με κλιματισμό σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Πέπλο.


Για τις αλλαγές που επιφέρει ο Νέος Ποινικός Κώδικας  που είναι σε ισχύ από την 1η Ιουλίου ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ροδόπης. Τα ερωτήματα που ετέθησαν πολλά, αποτέλεσμα του ελάχιστου χρόνου που μεσολάβησε από την ψήφιση του μέχρι την εφαρμογή του.


Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για την προστασία της πρώτης κατοικίας Μέσω αυτής που η λειτουργία της ξεκίνησε την Δευτέρα 1 Ιουλίου θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με σκοπό να προστατευτεί η πρώτη κατοικία. 


Με την 7η Ιουλίου να πλησιάζει και τις εθνικές εκλογές να είναι προ των πυλών, οι προετοιμασίες συνεχίζονται. Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και η Π.Ε. Έβρου, με τους υπαλλήλους να ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια τα οποία θα φτάσουν στη συνέχεια μέσω των δήμων στα 361 εκλογικά κέντρα του νομού.


Σελίδα 10 από 999

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps