Οι επιχορηγήσεις σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, τέθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κομοτηνής. Οι απαραίτητες διαδικασίες θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα και κυρίως από το Σεπτέμβριο. Στις ομάδες που θα χρηματοδοτηθούν, περιλαμβάνεται και η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία τη σεζόν 2018-19 θα λάβει μέρος στη Volley League, με τα έξοδα των μετακινήσεων -και όχι μόνο- να είναι αυξημένα.


Στο «Brand name Thrace» και στο «Select Thrace», επενδύει το ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης. Στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν, τέθηκαν και οι στόχοι της ΟΕΕΘ για την επόμενη τριετία.


Μέχρι και την Τρίτη 3 Ιουλίου μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο κολυμβητήριο των Φερών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα τμήματα που θα συγκροτηθούν. Το κολυμβητήριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Πέμπτη 5 του μήνα και θα είναι ανοιχτό και για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες που δε διαμένουν κοντά σε θάλασσα, να μη στερηθούν το μπάνιο τους.


Νέα διοίκηση, απέκτησε το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου εγκρίθηκαν ο οικονομικός, διοικητικός & αγωνιστικός απολογισμός όλων των τμημάτων, με αυτόν του ποδοσφαίρου να προετοιμάζει την ανδρική ομάδα για την 3η Εθνική Κατηγορία.


Το Beach Handball Tournament της Αλεξανδρούπολης, έκλεψε για ακόμη μία χρονιά τις εντυπώσεις. Νικητές του φετινού τουρνουά οι τοπικοί Κύκλωπες στους άνδρες, και η ομάδα της Καστοριάς, στις γυναίκες. Περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Η δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου υδραγωγείου της Κομοτηνής, το οποίο θα κατασκευαστεί στον χώρο του υπάρχοντος κτηρίου, μπαίνει στο τελικό της στάδιο. Τα οφέλη των κατοίκων, του περιβάλλοντος, αλλά και της ίδιας της ΔΕΥΑ Κομοτηνής θα είναι πολλά, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, Δημήτρη Καρασταύρου.


Την έλλειψη προσωπικού, αλλά και την κακή διαχείριση των υλικών και των μηχανημάτων, υπογράμμισε ως μείζονα προβλήματα στο τμήμα καθαριότητας και πρασίνου της Αλεξανδρούπολης, ο επικεφαλής της Παράταξης ΑΝΑΣΑ. Ο Παύλος Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στην κατάσταση, χαρακτηρίζοντάς την ως αποθαρρυντική για το Δήμο.


«Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δεν προσανατολίζεται σε ιδιωτικοποίηση στην καθαριότητα». Αυτό δήλωσε, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, μιλώντας στη Δέλτα Τηλεόραση. Ο Χρήστος Ζιώγας ρωτήθηκε και απάντησε, αναφορικά με τα προβλήματα σε εξοπλισμό και τον μικρό αριθμό υπαλλήλων, που διέπουν την Υπηρεσία.


Την έλλειψη προσωπικού, αλλά και την κακή διαχείριση των υλικών και των μηχανημάτων, υπογράμμισε ως μείζονα προβλήματα στο τμήμα καθαριότητας και πρασίνου της Αλεξανδρούπολης, ο επικεφαλής της Παράταξης ΑΝΑΣΑ. Ο Παύλος Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στην κατάσταση, χαρακτηρίζοντάς την ως αποθαρρυντική για το Δήμο.


«Ο αγωγός IGB αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του οράματός μας για ενοποιημένη αγορά φυσικού αερίου στα Βαλκάνια», δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος στον απόηχο της Υπογραφής της συμφωνίας για τη χρηματοδότηση του IGB και η συνεργασία του με τον TAP. Ο Γιώργος  Σταθάκης υπογράμμισε, «τη μεγάλη σημασία του έργου για την ενίσχυση της ασφάλειας εφοδιασμού και τη διασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών μέσω της λειτουργίας διαφοροποιημένων πηγών και οδεύσεων».


Έργα υποδομής, που θα δώσουν συνολική και μακροχρόνια λύση, στο διαχρονικό πρόβλημα της λειψυδρίας που βιώνουν οι κάτοικοι αρκετών οικισμών του Δήμου Σουφλίου, ζητά ο Δήμαρχος. Όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Πουλιλιός, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Πρόσθετες παρεμβάσεις, με κινήσεις που θα απαλείψουν τις αστοχίες που έχουν διαπιστωθεί, ζητά για τα συστήματα SeaTrac, o Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Έβρου. Μεταξύ άλλων, δια στόματος του Προέδρου τους, τα μέλη ζητούν τοποθέτηση ειδικού WC, ομπρέλες με την πρέπουσα σήμανση, αλλά και σχετικές θέσεις πάρκινγκ, στη Δημοτική Πλαζ Αλεξανδρούπολης. 


Σελίδα 10 από 791

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps