Το 2020 θα είναι έτοιμος ο νέος μηχανισμός για την διυπηρεσιακή συνεργασία των ελεγκτικών μηχανισμών που καταπολεμούν το παραεμπόριο στη χώρα μας. Αυτό δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη, όπου βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Πάνος Σταμπουλίδης. Ο ίδιος έκανε γνωστό πως από τον Έβρο ξεκίνησαν οι επαφές της Γενικής Γραμματείας με τους τοπικούς φορείς και τις αρχές για τη δημιουργία του νέου μηχανισμού. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν επιπλέον σημεία ελέγχου.


Συνάντηση τους αξιωματικούς του αμερικανικού στρατού είχαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού λιμένος Αλεξανδρούπολης. Η έλευση του Carson City σηματοδοτεί την πρώτη άφιξη μεταγωγικού πλοίου των ΗΠΑ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης επιστεγάζοντας την αμυντική συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες.


Εθνικός εναντίον 12χρονων παιδιών

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 15:37

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησαν 13 γονείς μικρών αθλητών του βόλεϊ του Εθνικού. Σύμφωνα με την επιστολή που απέστειλαν στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης οι μικροί αθλητές τους τελευταίους μήνες δεν γίνονται προπονήσεις καθώς η διοίκηση δεν φρόντισε να υπάρχει διαθέσιμος προπονητής.


Περί ξενοφοβικών αντιλήψεων και δηλώσεων μιλά ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο  αντιπρόεδρος της Βουλής λέγοντας πως λόγω του προσφυγικού αλλοιώνεται ο πληθυσμός της Λέσβου. Ο κ. Χαρίτου καλεί τον πρωθυπουργό, να τον ανακαλέσει στην τάξη ή να τον παύσει από αντιπρόεδρο.


Με την παρουσία του γενικού γραμματέα Περιβάλλοντος και Υδάτινων Πόρων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο Φράγμα Διποτάμου-Αισύμης, όπου έγιναν παρεμβάσεις στην υφιστάμενη υποδομή. Οι παρεμβάσεις αυτές δίνουν πλέον τη δυνατότητα αύξησης της χωρητικότητας του διασφαλίζοντας το παράλληλα και από το ενδεχόμενο πλημμύρας. Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «το νερό στην πόλη».


Πρόσδεσε στην Αλεξανδρούπολη το αμερικανικό πολεμικό πλοίο “Carson City”. Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι επαφές των στελεχών του πλοίου με φορείς του Έβρου και κορυφώνονται την Πέμπτη με την επίσκεψη του αρχηγού των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο. Το πλοίο βρίσκεται κοντά στο σημείο που ήταν το ναυάγιο της βυθοκόρου ΟΛΓΑ, το οποίο να θυμίσουμε απομακρύνθηκε με αμερικανικούς πόρους.


Πέρασε η στήριξη των συμβασιούχων της καθαριότητας, από το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης,  παρά τα "όχι" της δημοτικής αρχής και της παράταξης "ΑΝΑΣΑ". Το ζήτημα τέθηκε από την αντιπολίτευση ωστόσο ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, εμφανίστηκε αρνητικός και ανένδοτος, ακολουθούμενος από τα μέλη της παράταξης του.


«Υπάρχει μια ησυχία, σα να μη συμβαίνει τίποτα», ήταν το χαρακτηριστικό, καυστικό  σχόλιο του Βαγγέλη Μυτιληνού, αναφορικά με τα πεπραγμένα της νέας διοίκησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Αισίως έχουν συμπληρωθεί πλέον δύο μήνες από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και ο επικεφαλής της Παράταξης «Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση» μιλώντας στην Εκπομπή «Οι Απέναντι» στον Δέλτα FM102.3, άσκησε κριτική. Παράλληλα κατέθεσε προτάσεις για συνεργασία όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.


Άγνοια για την υπόθεση χρυσού, δήλωσε από τη Θράκη την οποία επισκέφτηκε πρόσφατα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας. Κληθείς να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα, κατά την επίσκεψη του στον Ίασμο Ροδόπης, δήλωσε «δε γνωρίζω το θέμα», προκαλώντας εντύπωση. Την ίδια ώρα το δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου, υιοθέτησε ομόφωνα ψηφίσματα κατά της εξόρυξης χρυσού. Τα ψηφίσματα προέρχονταν από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜΘ και την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Ιάσμου.


Σελίδα 10 από 1073

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps