Στο Πάρκο των Χριστουγέννων βρέθηκαν τα μέλη της οργάνωσης WWF από το παράρτημά της, που εδρεύει στη Δαδιά του Έβρου. Ο στόχος της δράσης τους είναι κατ' αρχήν να συστήσουν στον κόσμο τις ομορφιές της άγριας ζωής, αλλά και μέσα από το παιχνίδι να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά για τη σημασία της προστασίας της.


Χριστουγεννιάτικη κλήρωση με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς διοργανώνει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στην κλήρωση μπορεί να επισκεφτεί το περίπτερο της ένωσης στην κεντρικής πλατεία της Ορεστιάδας και απλά να δείξει την απόδειξη που πήρε από τοπικό κατάστημα.


Ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων θα υποδεχθεί τους πολίτες στο κονάκι που θα στήσει, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, προσφέροντας σε όλους παραδοσιακά εδέσματα και πίτες.


Σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων έχουν επιστρέψει Ξάνθη και Πανθρακικός ενόψει της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Ακρίτες θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 17:15, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής θα ταξιδέψει στην Τρίπολη όπου θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 15:00.


Με στόχο την ανάπτυξη κοινών δράσεων για την επίτευξη στόχων όπως η αύξηση του τουρισμού που θα επιφέρει την μείωση των λουκέτων των επιχειρήσεων στην περιφέρεια ΑΜΘ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη και των προέδρων των ομοσπονδιών επαγγελματοβιοτεχνών της περιφέρειας.


Μέσω μίας νεοϊδρυθείσας Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας οι κάτοικοι των Φερών και του Τυχερού του Έβρου ζητούν την αλλαγή του καλλικρατικού σχεδιασμού και τη δημιουργία έκτου Δήμου στο Νομό. Το σχέδιο τους μάλιστα, σκοπεύουν να το παρουσιάσουν ενώπιων του Υπουργού Εσωτερικών μέσα στον Ιανουάριο.


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η χριστουγεννιάτικη παράσταση δρόμου που έδωσε η μπάντα της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού της Αλεξανδρούπολης. Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι μουσικοί του στρατού άφησαν για λίγο στην άκρη τα εμβατήρια και εκτέλεσαν κομμάτια από τη διεθνή μουσική σκηνή κάνοντας ένα πρόγραμμα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο για τα στρατιωτικά δεδομένα.


Την ενόχλησή τους από τις κινήσεις του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη εκφράζουν τα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Κι αυτό γιατί θεωρούν λανθασμένη την κίνηση του Υπουργού να θέσει υπό διαβούλευση το νομοσχέδιο για την Παιδεία, την ώρα που ξεκινάει ένας Εθνικός Διάλογος επί του θέματος.


Μάχη με το χρόνο δίνουν τόσο το προσωπικό του πολυιατρείου, όσο και τα συνεργεία του Δήμου προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μετακόμιση στο νέο χώρο της ιατρικής δομής. Ο στόχος είναι, να λειτουργήσει η νέα δομή στον καινούργιο χώρο πριν εκπνεύσει το 2015  κάτι που όπως όλα δείχνουν θα επιτευχθεί.


Τάξη στα περιφερειακά κοιμητήρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης επιχειρεί να βάλει η Δημοτική Κοινότητα. Αυτό θα γίνει κατ' αρχήν με την επιβολή ενός ελάχιστου τέλους χρήσης, αλλά το βασικό ζητούμενο είναι να σταματήσουν οι καταπατήσεις γης που παρατηρούνται στους περισσότερους οικισμούς του καλλικρατικού Δήμου.


Ο Κιτί Γοτσάς, η νύφη, ο Αράπης και οι Μωμόγεροι του πολιτιστικού συλλόγου ποντίων Θρυλορίου «η Κερασούντα και το Γαρς» για άλλη μία χρονιά θα ξορκίσουν το κακό με τα κουδούνια τους και θα καλωσορίσουν το νέο χρόνο με τη σάτιρα και το γέλιο. Το δρώμενο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 5 το απόγευμα.


Με τον ήλιο για σύμμαχο τους μικροί και μεγάλοι επισκέφθηκαν την στολισμένη κεντρική πλατεία στην Κομοτηνή απολαμβάνοντας την γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι μικροί δημότες της Κομοτηνής δεν έχασαν την ευκαιρία να ζητήσουν και το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη.


Σελίδα 899 από 1110

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps