Στο σπίτι τους και οικογενειακά αποφάσισαν να παραμείνουν κάποιοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Πάντως αυτοί που δήλωσαν ότι θα βγουν είπαν πως η μεγάλη έξοδος της χρονιάς θα γίνει μετά το οικογενειακό τραπέζι.


Σύσκεψη με τους προέδρους του τεχνικού, οικονομικού και εμπορικού επιμελητηρίου είχε ο πρόεδρος του οργανισμού λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούνται με το κλείσιμο του έτους και που έχουν ως στόχο την κοινοποίηση των προτάσεων του ΟΛΑ για την ευρύτερη ανάπτυξη του λιμανιού. Να σημειωθεί πως αργά το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΟΛΑ είχε συνάντηση και με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργο Παυλίδη.


Πληθώρα εκδηλώσεων διοργάνωσε και φέτος τις γιορτές ο Δήμος της Καβάλας. Στόχος της δημοτικής αρχής ήταν να καλύψει όλη την πόλη, παρά την ιδιομορφία της και να έχει δράσεις  που να ευχαριστήσουν όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας. Εν τω μεταξύ πλούσιο είναι το πρόγραμμα των δράσεων και για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Λιγότερες από 48 ώρες απομένουν απ τη στιγμή που θα μας αποχαιρετήσει το 2015. Δεν είναι όμως λίγοι οι αθλητές, οι  αθλήτριες, οι  προπονητές και τα αθλητικά σωματεία της Θράκης που κατάφεραν σημαντικές διακρίσεις αυτή την χρονιά. Συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά, και παγκόσμια πρωταθλήματα, πανελλήνια και παγκόσμια ρεκόρ είναι μονάχα κάποιες απ αυτές.


Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης ενώ στη Βουλή οριστικοποιήθηκαν τα 12 θέματα του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, ενώ αναμένεται η συγκεκριμένη Επιτροπή να εμπλουτισθεί από άτομα που προέρχονται και από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.


«Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει λουκέτο στην Δαδιά» τόνισε ο πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του φορέα διαχείρισης της Δαδιάς, Δημήτρης Μπακαλούδης, αναφορικά με το ενδεχόμενο της μη ανανέωσης των συμβάσεων των εργαζομένων. Ο κ. Μπακαλούδης τόνισε πως τα χρήματα για τα βασικά έξοδα των φορέων έχουν ήδη βρεθεί και σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι διαβουλεύσεις επί του θέματος στην βουλή.


840.500 ΕΥΡΩ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Ο.Λ.Α.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 09:04

Ούτε το πόσο των 850 χιλιάδων ευρώ δεν ξεπερνά ο προϋπολογισμός του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης για το 2016. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του ΟΛΑ, προβλέπονται έσοδα ύψους 840.500 ευρώ και έξοδα 825.000 ευρώ, με ισοζύγιο 15.500 ευρώ.


Σε όλη την Ελλάδα υπολογίζεται πως πάνω από 1,5 εκατ. οχήματα δεν έχουν περάσει από Τεχνικό 'Έλεγχο και οι ιδιοκτήτες τους έχουν λίγες μόνο ημέρες ώστε να περάσουν από ΚΤΕΟ για να γλιτώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ. Η κίνηση στα ΚΤΕΟ άρχισε να αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων κινητοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή και αυτό γεννά το ερώτημα εάν τελικά καταφέρουν όλοι να περάσουν από τον τεχνικό έλεγχο.


Ασυσκεύαστα αρτοσκευάσματα πωλούσαν τέσσερα, στον αριθμό, πρατήρια άρτου στην Αλεξανδρούπολη. Ειδικό κλιμάκιο του δήμου Αλεξανδρούπολης που διενήργησε αιφνιδιαστικούς ελέγχους επέβαλλε πρόστιμα ύψους 550 ευρώ στο κάθε ένα.


Κανονικά λειτουργεί πλέον το Κέντρο Υγείας του Σουφλίου, ύστερα από την διήμερη επίσχεση εργασίας των γιατρών λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η επίσχεση έγινε προκειμένου να αποπληρωθούν οι γιατροί τις εφημερίες τους αλλά και να τονισθεί η έλλειψη προσωπικού και φαρμακευτικού υλικού για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Κέντρου Υγείας.


Οι πρόεδροι των ομοσπονδιών επαγγελματιών και βιοτεχνών Έβρου, Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας έκαναν τον απολογισμό τους για τη χρονιά που πέρασε και έθεσαν τους στόχους για το 2016.


Το χειρότερο συμβάν του έτους ήταν οι πλημμύρες ενώ το καλύτερο ήταν κάποιες χρηματοδοτήσεις που ενίσχυσαν τα ταμεία του Δήμου, σύμφωνα με την  αποτίμηση για το 2015 που κάνει  ο Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός. Πάντως για τι νέα χρονιά  αναμένεται να αρχίσουν έργα ιδιαίτερα σημαντικά  όπως είναι αυτό που αφορά το φράγμα του Σιδηρού.


Σελίδα 898 από 1110

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps