Για άλλη μία χρονιά ο Σύλλογος Ανατολική Ρωμυλία αναβίωσε στην Αλεξανδρούπολη το έθιμο της καμήλας. Το παραδοσιακό έθιμο που συμβολίζει την επίκληση στις δυνάμεις της γης για ευγονία και ευημερία χάνεται στο βάθος των αιώνων, ενώ το θέαμα που προσφέρει η αναβίωση του είναι εντυπωσιακό.


Μία διαφορετική εικόνα έδωσε στην Αλεξανδρούπολη η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου. Η φιλαρμονική διέσχισε την πόλη εκτελώντας κάλαντα, ωστόσο παρά το τσουχτερό κρύο δεν έλειψαν ούτε η μικροί καλαντιστάδες.


Με αρνητικό πρόσημο κλείνει το 2015 για την επιχειρηματικότητα στον Έβρο, καθώς 600 είναι οι επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο και άνοιξαν μόλις 245. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου του Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωσε πως το 2015 μας αφήνει το μεγαλύτερο αρνητικό πρόσημο της τελευταία 6ετίας.


Γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια ήταν το 2015 για τον Δήμο Κομοτηνής σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη. Πλέον ο Δήμαρχος έχει θέσει νέους  στόχους για το 2106 που αφορούν τα οικονομικά και τα ευρωπαϊκά προγράμματα του δήμου.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2016 09:17

Αποκλειστικά ηλεκτρονικά θα γίνονται κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΕΑΔ με την έλευση του νέου έτους. Στις 4 Ιανουαρίου θα γίνει διανομή σχετικού υλικού ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες εκτενώς.


Επτά άστεγοι φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κομοτηνής προκειμένου να προστατευτούν από το κρύο. Ο Δήμος Κομοτηνής, αυτό το διάστημα παρέχει θερμαινόμενους χώρους, τροφή και ένδυση σε όλους τους άστεγους πολίτες προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία τους.


Τις πιο θερμές και όμορφες ευχές τους για το 2016, που θα μπει στις ζωές μας σε λίγες ώρες, εξέφρασαν στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης αθλητές και προπονητές διαφόρων αθλημάτων, απ όλη την Ελλάδα. Κοινός τόπος στις ευχές των περισσότερων φυσικά η υγεία , το χαμόγελο και η αισιοδοξία.


Έξαρση παρουσιάζει η διακίνηση προσφύγων στον Έβρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των συνοριοφυλάκων, Βαλάντη Γελαμά. Παράλληλα εκτιμάτε ότι περίπου 850.000 πρόσφυγες έχουν περάσει από την Ελλάδα το 2015  μεγάλο μέρος των οποίων έχουν διοχετευτεί στην Ευρώπη.


Όχι στη διακοπή της σύνδεσης της Καβάλας με τον Πρίνο της Θάσου, λέει και η δημοτική αρχή. Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, το Δημοτικό Συμβούλιο θα εκδώσει ψήφισμα στην επόμενη συνεδρίαση που θα το αποστείλει στον Υπουργό Ναυτιλίας ζητώντας να παραμείνει η γραμμή ως έχει.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ Ι.Χ. ΣΤΗ Δ.Ο.Υ.

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 09:08

Πλήθος πολιτών κατέθεσαν τις πινακίδες των οχημάτων τους στις κατά τόπου Δ.Ο.Υ. καθώς δεν είχαν την δυνατότητα να αποπληρώσουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο. Στην Αλεξανδρούπολη περισσότεροι από 300 πολίτες συμπλήρωσαν τα απαραίτητα έγραφα και παρέδωσαν τις πινακίδες τους.


Με το βλέμμα στραμμένο στον Βόρειο Έβρο οι υπηρεσίες της περιφέρειας ΑΜΘ βρίσκονται σε ετοιμότητα καθώς ο καιρός από την Τετάρτη χαλάει με κύρια χαρακτηριστικά του τις κατά τόπου χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις. Ο περιφερειάρχης δήλωσε πως η αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.


Εν όψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το κλείσιμο του έτους, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της γενικής γραμματείας δημόσιων εσόδων εξέδωσε αναλυτικό προγραμματισμό με τις ημερομηνίες διακοπής και επαναλειτουργίας βασικών εφαρμογών του Taxis. Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επισκεφτούν τις Δ.Ο.Υ. των περιοχών τους.


Σελίδα 897 από 1110

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps