Σε εγκάρδιο και οικογενειακό κλίμα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης έκοψαν την βασιλόπιτα για την νέα χρονιά. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 100 πολίτες συμπεριλαμβανομένων βουλευτών, τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου και δημοτικών συμβούλων.


Δεκάδες μέλη και φίλοι της Ένωσης Γυναικών της Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν στην εθιμοτυπική κοπή βασιλόπιτας. Αμέσως μετά την κοπή ακολούθησε η βράβευση παλιών προέδρων και μελών, για τον ρόλο που διαδραμάτισαν στο παρελθόν.


Με ανέκδοτα και κοπή βασιλόπιτας ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης, για το 2016. Τυχερή παράταξη ήταν αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ τυχερός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δήμος και Δημότες Ιωάννης Ταρτανής.


Τρία νέα σχολεία σχεδιάζονται να κατασκευαστούν και να λειτουργήσουν στην Αλεξανδρούπολη μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια σύμφωνα με τον Δήμαρχο της πόλης, Βαγγέλη Λαμπάκη. Δύο από τα σχολεία θα βρίσκονται στην περιοχή του πρώην ΚΕΓΕ ενώ το τελευταίο στο χώρο του ΕΚΑΒ.


Η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΑ απασχόλησε την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης για το 2016. Πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση συζητήθηκε ο τρόπος που θα καταρτιστεί η νέα τιμολογιακή πολιτική, αφού η Δημοτική Επιχείρηση έχει αναθέσει σε μελετητική εταιρεία την κατάρτιση σχετικής πρότασης.


Σε ένα μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει τις κοινωνικές υπηρεσίες των Φερών. Πρόκειται για το κτίριο που στέγαζε το Ιατρείο της πόλης και τις υπηρεσίες του ΙΚΑ και το οποίο έχει μείνει πια ελεύθερο λόγω μετεγκατάστασης των υπηρεσιών σε άλλο χώρο.


Την 1η Φεβρουαρίου θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι Διευθυντές στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εκλογική διαδικασία είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί μετά τις συνεντεύξεις των υποψηφίων διευθυντών.


Για άλλη μία φορά επανέρχεται στο αίτημα του για ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, ο επικεφαλής της παράταξης ΑλλάΖουμε Τώρα Νίκος Τζανίδης. Ο κος Τζανίδης καλεί τη δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης να επανεξετάσει το αίτημα και να δώσει την εντολή στο δημοτικό ραδιόφωνο προκειμένου να ξεκινήσουν οι μεταδόσεις.


Θεατρικό εργαστήρι, με τίτλο το «Κουκούλι» διοργανώνει το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης της Αλεξανδρούπολης. Το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού, αφορά στους μικρούς φίλους του μουσείου και έχει ως στόχο την κοινωνική ανάπτυξη τους.


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ BRAILLE ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 09:54

Μαθήματα γραφής Braille διοργανώνει για ακόμη μία φορά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τυφλών, οι εγγραφές των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προσεγγίσουν το υποκατάστημα της Αλεξανδρούπολης σχετικά με τις ώρες και την διάρκεια των μαθημάτων.


"ΕΦΥΓΕ" ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΥΔΗΣ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 09:48

Φτωχότερος είναι ο Αθλητισμός της Θράκης απ το βράδυ της Παρακσευής, καθώς ο πρόερδος της ΓΕΑ Στέργιος Δημούδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας. Ο εκλιπών είχε διατελέσει για χρόνια Πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και υπήρξε αφοσιωμένος στρατιώτης του βόλει της περιοχής. Η κηδεία του Στέργιου Δημούδη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:30 το πρωί στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής.


Στη μάχη της 18ης αγωνιστικής ρίχνονται αύριο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου. Η ομάδα του Δημήτρη Καρυπίδη βρίσκεται ήδη στην Κοζάνη, εκεί όπου αύριο το μεσημέρι στις 3 θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Την ίδια ώρα στο Δημήτρης Μπακιρτζής ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει την Καβάλα.


Σελίδα 891 από 1112

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps