Πλήθος πιστών συνέρευσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης για να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Νυμφίου. H Μεγάλη Τρίτη παραδοσιακά είναι αφιερωμένη στην παραβολή των Δέκα παρθένων.


Σκληρή ήταν η απάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη στο Δελτίο τύπου του ΟΛΑ για τις καθυστερήσεις στον διαγωνισμό υποπαραχώρησης του λιμανιού. Μετά από πολλούς μήνες κατά τους οποίους ο Χρήστος Δούκας κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον του λιμανιού, φαίνεται να παίρνει θέση στην προεκλογική αντιπαράθεση, ενώ παράλληλα εγείρονται ερωτήματα για τον τρόπου επέλεξε να το κάνει χρησιμοποιώντας τη θεσμική του ιδιότητα.


Το Βαγγέλη Λαμπάκη επισκέφθηκε την Μεγάλη Τετάρτη ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν παρουσία και μελών της ΝΟΔΕ Έβρου, με εμφανή αλληλοεκτίμηση ο ένας στον άλλο.


Επιστροφή σε έναν τόπο που γνωρίζει καλά, καθώς διατέλεσε Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ. Ο Δήμαρχος Σάμου, πρώην Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μιχάλης Αγγελόπουλος, μίλησε στη Λέσχη Κομοτηναίων σε εκδήλωση με αρκετούς φίλους και συνεργάτες από τα παλιά.


Πεζοδρομούνται από την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου σημεία των οδών Νικηφόρου Φωκά, Ψαρών και Ειρήνης στην Αλεξανδρούπολης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.


Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατεδαφίστηκε η στέγη και μέρος του τοίχου της πρώτης αποθήκης του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη. Αξίζει να σημειωθεί πως τμήμα της αποθήκης είχε καταρρεύσει προ δύο μηνών και το κτήριο είχε χαρακτηρισθεί  αυξημένης επικινδυνότητας.


Την άμεση κινητοποίηση του Δήμου Σουφλίου έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια κάτοικοι των Λαβάρων, ζητάει η παράταξη «Συνεργασία-Ανάπτυξη-Συνοχή». Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης ο υποψήφιος της παράταξης Δημήτρης Δαρούσης που ακολουθεί.


7 εταιρείες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης άρχισαν να έχουν συνεργασία με 4 μεγαλοεμπόρους του Βελγίου. Αποτέλεσμα της έκθεσης αγροδιατροφικών προϊόντων που διεξήχθη τον Μάρτιο στην Βρυξέλες με την συμμετοχή της περιφέρειας μας αλλά και με αρωγό τον Στέλιο Κούλογλου που έφερε σε επαφή τις επιχειρήσεις.


Στα ίδια επίπεδα με πέρσι κυμαίνεται φέτος ο οβελίας από 8 έως 10 ευρώ το κιλό , με πολλούς από τους καταναλωτές να έχουν ήδη κάνει τις αγορές τους για το πασχαλινό τραπέζι. Ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου είναι όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή και το κοκορέτσι.


Εγκρίθηκε η  χρηματοδότηση του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης προϋπολογισμού 1.380.000€. Σύντομα θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός μέσω του οποίου το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» θα είναι ενεργειακά αυτόνομο.


Σε πληρωμές 110 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλύπτοντας 1,187 δικαιούχους της συνδεδεμένης βάμβακος που είχαν μείνει εκτός της πρώτης πίστωσης. Για τον Έβρο και τη Ροδόπη με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ μειώνεται το πλαφόν στρεμματικής απόδοσης κατά 95%.


Με στόχο την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων, η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το αστικό ΚΤΕΛ αλλάζει από την Τετάρτη το ωράριο των δρομολογίων του μικρού λεωφορείου που συνδέει τα δύο παρκινγκ με το κέντρο της πόλης. Πλέον τα δρομολόγια ξεκινούν νωρίς το πρωί και ολοκληρώνονται αργά το μεσημέρι ενώ θα ισχύουν και για 2 ώρες το απόγευμα.


Σελίδα 1 από 950

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps