Χωρίς πετρέλαιο έχει μείνει παιδικός σταθμός στις Φέρες,με αποτέλεσμα οι γονείς να καλούνται για να παραλάβουν τα παιδιά τους». Αυτό καταγγέλλει η παράταξη του Πόλη και Πολίτες του πρώην δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη. Μάλιστα εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή, κατηγορώντας την ότι δίνει 17.000€ για να φωτίσουνε τρείς μέρες το Δημαρχείο, την περίοδο των γιορτών, αλλά άφησαν χωρίς θέρμανση τα μικρά παιδιά».


Στην Αλεξανδρούπολη ο Ιάπωνας πρέσβης

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 17:39

Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα YasuhiroShimizu (ΓιασούχιροΣιμίζου), συνοδευόμενος από στελέχη της Πρεσβείας και Ιαπωνικών Εταιρειών, θα επισκεφτούν αύριο τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Μεταξύ των άλλων τον Ιάπωνα διπλωμάτη θα συνοδεύουν εκπρόσωποι από τις εταιρίας Hitachi, και MITSUBISHI. Θα γίνει συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του λιμένα.


Πλήρη συσκότιση τις βραδινές ώρες καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αλιείες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Μάκρης καθώς εδώ και αρκετές ημέρες οι λάμπες φωτισμού δεν λειτουργούν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ανενεργή φαίνεται και μια εκ των δύο σπιθών, της εισόδου που επιτρέπουν τα πλοία να εισέρχονται εντός του λιμένα τις βραδινές ώρες.


Σύμβαση με την οποία θα συνεχιστούν τα δρομολόγια του πλοίου Αδαμάντιος Κοραής, υπέγραψε ο υπουργός Ναυτιλίας Ιωάννης Πλακιωτάκης. Η είδηση της παραμονής του πλοίου στη γραμμή έφερε για ακόμη μία φορά προσωρινή λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη. Το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ θα πραγματοποιεί δρομολόγια στην γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη μέχρι την προκήρυξή νέου διαγωνισμού για τις Άγονες Γραμμές που θα γίνει από την νέα χρονιά


Και με την βούλα πλέον το παλιό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης περιήλθε στη περιφερειακή ενότητα Έβρου. Πρώτο βήμα είναι η εκπόνηση στατικής μελέτης για τα δύο μεγάλα κτίσματα ώστε να διαπιστωθεί αν είναι ασφαλή προς χρήση ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να ανεγερθούν νέα. Κεντρικός στόχος πάντως είναι η μεταφορά υπηρεσιών που προκαλούν κυκλοφοριακό βραχνά και σταδιακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης.


Μετά τις παρεμβάσεις σε Παλαγία και Αμφιτρίτη, ο δήμος Αλεξανδρούπολης προχώρησε σε εργασίες καλλωπισμού και καθαριότητας της περιοχής του Αγίου Ανδρέα. Έξι οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου, με βούρτσες και κάδους συγκομιδής βρέθηκαν στο σημείο από το πρωί και απομάκρυναν μεγάλες ποσότητες χώματος και κλαδιών από τους δρόμους και το γήπεδο μπάσκετ της περιοχής.


Κρούσμα παράνομης συλλογής χρημάτων από επιτηδείους εντόπισε η διοίκηση του παιδικού χωριού SOS Θράκης με έδρα την Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον διευθυντή του φορέα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος Βαφέας ζητά από τους πολίτες πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε δωρεά να ελέγχουν προσεκτικά τα διαπιστευτήρια των πλανόδιων  για αποφυγή απάτης.


Σελίδα 1 από 1090

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps