Ασταμάτητη είναι η προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο ύστερα και από την Navtex που δεσμεύει περιοχές σε Θάσο , Σαμοθράκη και Λήμνο. Οι αλιείς της Αλεξανδρούπολης μιλούν για ένα συνηθισμένο "μπλόκο" στην εργασία τους καλώντας την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα.


Εκτός της γερμανικής πρωτοβουλίας για τη Λιβύη φαίνεται ότι μένει η Ελλάδα, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των χωρών που θα συμμετάσχουν στη διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τον τερματισμό το εμφυλίου πολέμου στη βορειοαφρικανική χώρα. Στόχος της γερμανικής κυβέρνησης είναι να πείσει τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να δεσμευθούν σε μία κατάπαυση πυρός αλλά και τις χώρες που τις στηρίζουν να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στον εμφύλιο της Λιβύης και να τις ενισχύουν στρατιωτικά.


Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Χαράλαμπος Λαλούσης είναι ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ μετά και τις κρίσεις του ΚΥΣΕΑ. Ο μέχρι τώρα Διοικητής του Δ' Σώματος Γεώργιος Καμπάς αποστρατεύεται, ενώ νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναλαμβάνει ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.


Νέα κρούσματα με τηλεφωνικές απάτες καταγράφονται τις τελευταίες μέρες στην Θράκη. Σε ένα από αυτά κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη και της απέσπασαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά με το γνωστό πρόσχημα ότι το παιδί της ενεπλάκη σε τροχαίο και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Η αστυνομία εφιστά την προσοχή όλων με χρήσιμες συμβουλές.


Μνημόσυνο και εκδηλώσεις τιμής πραγματοποίησαν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, γνωστό και ως "Λεονταρίδειο" . Το όνομα του προέρχεται από τον Αντώνη Λεονταρίδη που με τις δωρεές του κατάφεραν να αναγείρουν το 1909 πρώτο κτίριο του γυμνασίου που είναι γνωστό σήμερα ως το εκκλησιαστικό μουσείο.


Μετά από 6 χρόνια δουλειάς, ο γνωστός καλλιτέχνης Νίκος Καμπασελέ από την Αλεξανδρούπολη ολοκλήρωσε το πρώτο του μεγάλο άλμπουμ Κόμικς με τίτλο η "Θύελλα". Πρόκειται για διήγημα - κόμικς επιστημονικής φαντασίας που τοποθετείται σε ένα εναλλακτικό μακρινό μέλλον όπου οι πρωταγωνιστές μπλέκονται σε περιπέτειες με φόντο τις βυζαντινές εικονομαχίες.


Σελίδα 1 από 1111

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps