«Χιλιάδες νοικοκυριά έχουν πλέον πρόσβαση και στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, από τον Εχίνο της Ξάνθης. Ο Υπουργός βρίσκεται στη Θράκη, με αφορμή την εγκατάσταση ψηφιακού σήματος στους κατοίκους των νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου. Το απόσπασμα που ακολουθεί, είναι από την ΕΡΤ.


«Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της, και με το παραπάνω». Αυτό μεταξύ άλλων δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Γιώργος Καϊσας, αναφορικά με την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα. Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για την επίτευξη τελικής συμφωνίας και την ψήφιση των μέτρων έως τις 15 Μαΐου.


«Ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε τον εαυτό του σε γραφικότητα. Ξεχειλίζει η οργή των Ελλήνων για τα ψέματά του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Εμείς δε πρόκειται να συναινέσουμε στην απάτη του κυρίου Τσίπρα και δε θα ψηφίσουμε ούτε μέτρα, ούτε αντίμετρα, ανέφερε ακόμη ο Βασίλης Κικίλιας.


Τα αντιπλημμυρικά έργα στο νησί της Θάσου, θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού της ΑΜΘ. Ο Κώστας Αντωνιάδης αναφέρθηκε επίσης στην τουριστική κινητικότητα, για την καλοκαιρινή σεζόν, για την οποία υπάρχουν μέχρι στιγμής, θετικοί οιωνοί.


Ξεκίνησε τις εργασίες του το πρώτο διεθνές εργαστήρι για το Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού, παρουσία της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά, στην Αλεξανδρούπολη. Η υπουργός ανέφερε στις δηλώσεις της πως ο τουρισμός στην περιφέρεια ΑΜΘ αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια, τονίζοντας πως για το 2017 οι κρατήσεις πανελλαδικά είναι αυξημένες σε μεγάλο ποσοστό σε σύγκριση με πέρσι. Στόχος από εδώ και πέρα, δήλωσε η ίδια, είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.


Στην ομιλία της, στην διημερίδα για τον δυτικό δρόμο του μεταξιού, που διεξάγεται στον Έβρο, η υπουργός τουρισμού μίλησε για την τουριστική προοπτική και το ρόλο της αειφορίας για το τρέχον έτος. Η Έλενα Κουντουρά επισήμανε μάλιστα πως η συγκεκριμένη διημερίδα είναι η απαρχή ενός διαρκούς και εποικοδομητικού διαλόγου, για να σχεδιαστεί από κοινού και συντονισμένα το μέλλον για την τουριστική ανάπτυξη.


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε και η επικεφαλής του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού για το πρόγραμμα «Δρόμος του Μεταξιού». Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Εργαστηρίου, τα θέματα που συζητήθηκαν και θα συζητηθούν τη δεύτερη ημέρα του θα αφορούν, μεταξύ άλλων, στις στρατηγικές μάρκετινγκ και στις τεχνικές προώθησης του «Δυτικού Δρόμου του Μεταξιού». Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού διοργανώνει workshop σε ελληνικό έδαφος.


Το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης που αφορά στον εξωδικαστικό συμβιβασμό των επιχειρήσεων, παρουσιάστηκε σε ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη. Το σχέδιο, τις προϋποθέσεις του και τα βήματα μέχρι την εφαρμογή του παρουσίασε ο Διευθυντής Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Γιώργος Μαστοράκης.


Η μελέτη για την αξιοποίηση των χώρων του παλιού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται ήδη στα χέρια του περιφερειάρχη και του δημάρχου, σύμφωνα με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης, τουρισμού και πολιτισμού. Η Ελένη Δημούδη επισήμανε μεταξύ άλλων, πως ένα τέτοιο συγκρότημα σε κεντρικό σημείο της πόλης, πρέπει να αξιοποιηθεί και να σταματήσει να ρημάζει.


Υπαρκτός και πολύ σοβαρός παραμένει ο κίνδυνος των δηλητηριάσεων ζώων στην Περιφέρεια ΑΜΘ, σύμφωνα με τα λεγόμενα της περιβαλλοντολόγου του WWF στη Δαδιά. Οι φόλες, αποτελούν απειλή τόσο για την πανίδα της περιοχής, όσο και για τον ανθρώπινο πληθυσμό, με την οικολογική οργάνωση να συνεχίζει να λαμβάνει πλήθος καταγγελιών.


Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Εφετών το νέο αίτημα για έκδοση τριών από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς στην γείτονα χώρα. Παράλληλα, το δικαστήριο διέταξε την άρση της κράτησης των "τριών", εφόσον δεν κρατούνται για άλλη αιτία. Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους πέντε αξιωματικούς, το συμβούλιο Εφετών θα αποφασίσει σε έτερη συνεδρίασή του.


Με απόφαση την οποία υπογράφει η υπουργός Εργασίας, η 1η Μαΐου καθορίζεται ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλα τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και δραστηριότητες, εν γένει, οι οποίες αργούν κατά τις Κυριακές. Από του βήματος της Βουλής, η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε ακόμη την ίδρυση και το ρόλο ενός νέου τμήματος καταπολέμησης της αδήλωτης εργασίας.


Σελίδα 1 από 652

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps