«Το μεταναστευτικό αντιμετωπίζεται με στρατηγική και λαμβάνεται υπόψη η ιδιαιτερότητα της Θράκης», τόνισε στις δηλώσεις του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου από την Αλεξανδρούπολη την οποία επισκέφτηκε. Την ίδια ώρα οι εγκαταστάσεις στο Φυλάκιο Ορεστιάδας είναι ασφυκτικά γεμάτες και οι διελεύσεις από τη θαλάσσια περιοχή καθημερινές. Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα σε δύο περιπτώσεις στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη,  στον εντοπισμό και τη διάσωση 56 ατόμων προχώρησαν οι λιμενικοί.


Αν κάποιος που έχει εκπαιδευτεί στη βασική καρδιο-αναπνευστική αναζωογόννηση και προσφέρει τη βοήθειά του σε έναν συνάνθρωπο του  μέχρις ότου έρθει το ΕΚΑΒ με το εξειδικευμένο προσωπικό του τότε αυτός σώζεται. Αυτό το μήνυμα μετέφερε η ομάδα εκπαιδευτών ΚΑΡΠΑ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, η οποία εκπαίδευσε τους πολίτες σε δράση που πραγματοποίησε στο πάρκο της Ακαδημίας. Ανάλογες δράσεις πραγματοποιούνται και εντός του νοσοκομείου με στόχο την εκπαίδευση του συνόλου του προσωπικού αλλά και όσων πολιτών επιθυμούν.


Κουμπαράδες σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης αλλά και στις Φέρες, τον Πέπλο, το Τυχερό και τη Μάκρη έχουν τοποθετηθεί, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη.  Ο μικρός από 3 μηνών, διαγνώστηκε με σοβαρή εκφυλιστική νόσο τουμυϊκού συστήματος, και απαιτείται η μεταφορά του στις ΗΠΑ προκειμένου να λάβει μία νέα θεραπεία. Οι γονείς του απευθύνουν έκκληση να συγκεντρωθεί το ποσό των 3 εκατ. ευρώ που απαιτείται για τη θεραπεία του.


«Ποτέ στην ιστορία μας δεν έχουμε προχωρήσει σε σφαγές άμαχων πληθυσμών και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Η θρησκεία και η φύση μας δεν μας το επιτρέπουν»: αυτό υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις για την Κύπρο, ενώ παράλληλα έστειλε τελεσίγραφο στους Κούρδους της Συρίας να παραδώσουν τα όπλα τους μέχρι το βράδυ. Σε δηλώσεις του προς την κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Ερντογάν εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όλων όσων «κατηγορούν την Τουρκία για σφαγές»


Κεκλεισμένων των θυρών και με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου,  πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η ενημερωτική εκδήλωση που αφορά στην ασφάλεια των εγκαταστάσεων του ΤΑΡ. Πρόκειται ουσιαστικά για μία άσκηση επί χάρτου, απαραίτητη καθώς σύντομα θα ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία του αγωγού αφού το έργο κατασκευής του ολοκληρώνεται. Στην ενημερωτική δράση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, αστυνομία, πυροσβεστική και τοπική αυτοδιοίκηση.


Η νέα διοίκηση του ΟΛΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 16:18

Το δίδυμο  Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και  Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου αναλαμβάνουν τα ηνία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.  Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκλήθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα και τυπικά. Ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού δήλωσε πως στόχος είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας και της ελκυστικότητας του λιμένα της Αλεξανδρούπολης και προς την κατεύθυνση αυτή θα εργαστεί η νέα διοίκηση.


Προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 16:09

Με επιστημονικό και εργατικό προσωπικό θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, τόσο στην πόλη όσο και στις Φέρες. Πρόκειται για 11 προσλήψεις εξάμηνης διάρκειας που θα γίνουν άμεσα και παράλληλα η επιχείρηση με έγγραφο της προς το υπουργείο Εσωτερικών, ζητά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Το αίτημα αφορά στην πρόσληψη 44 ατόμων σε διάφορες ειδικότητες.


Μετά τη νίκη του στην πρώτη εμφάνισή του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο ΓΑΣ συνέχισε με ήττα, στον πρώτο ματς εντός έδρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής, το απόγευμα της Κυριακής, ήταν γεμάτο απο κόσμο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας της πόλης.


Σελίδα 1 από 1048

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps