«Τον Οκτώβριο του 2019 οι πολίτες θα κληθούν να συγκρίνουν: Την Ελλάδα της ανάκαμψης και της κοινωνικής δικαιοσύνης ή την Ελλάδα βουτηγμένη στο δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την αέναη λιτότητα», έθεσε χαρακτηριστικά το διακύβευμα ο πρωθυπουργός.


Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης τελέστηκε η χειροτονία του Διακόνου Χρήστου Καζάκου στην Αισύμη, τον τόπου από τον οποίο κατάγεται. Ο υπαξιωμτικός μετά την μακρόχρονη αγάπη του για τα λειτουργικά πράγματα αποφάσισε να ακολουθήσει εξ’ ολοκλήρου το δρόμο του Θεού, αφήνοντας τον κόσμο, αλλά παραμένοντας μέσα σε αυτόν, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μητροπολίης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.


Το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει το 2ο Σύστημα Προσκόπων βρέθηκε στο επίκεντρο του Αγιασμού για τη νέα χρονιά που τελέστηκε το πρωί της Κυριακής. Το ζήτημα προκύπτει από το γεγονός ότι το κτήριο όπου στεγάζονται οι Πρόσκοποι έχει περάσει πια στα χέρια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ελλοχεύει ο κίνδυνος να χρειαστεί να αναζητηθεί σύντομα νέα στέγη.


Εκλογές Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 16:40

Ολοκληρώθηκε η Β’ φάση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, με πρώτο σε ψήφου το Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά.


Εγκαίνια πρατηρίου υγρών καυσίμων

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 16:37

Το βράδυ του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου τελέστηκαν τα εγκαίνια γνωστού πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ευχήθηκε στους ιδιοκτήτες καλές δουλειές και τόνισε τη σημασία που λαμβάνει το «επιχειρείν» σε μια δύσκολη για τη χώρα εποχή.


"Η σύσκεψη στην Αθήνα ήταν επιτυχημένη. Το Υπουργείο αντιλήφθηκε και γνώριζε εξ' αρχής το πρόβλημα. Έρχονται θετικές εξελίξεις για τον πρωτογενή τομέα". Αυτό δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Γιώργος Καϊσας, μια εβδομάδα μετά τη μαζική παρουσία εκπροσώπων του νομού στην πρωτεύουσα, ελέω της μεγάλης καταστροφής των παραγωγών στην περιοχή.


Με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη συναντήθηκαν μεταξύ άλλων και οι εκπρόσωποι των αγροτών από τον Έβρο. Παρά το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τις αποζημιώσεις πέραν του ότι γίνετε έρευνα για την εύρεση του χρηματοδοτικού εργαλείου οι αγρότες έφυγαν από την συνάντηση ικανοποιημένοι.


Περίπου 25 δήμοι σε όλη την Ελλάδα πρόκειται να υιοθετήσουν την τεχνογνωσία και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε η Δημοτική Αρχή της Αλεξανδρούπολης για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού με λαμπτήρες LED. Το έναυσμα δόθηκε σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με θέμα τα ενεργειακά των Δήμων.


Τις ανάγκες των εθελοντών στο μακροσκελέστερο νομό της χώρας, εισάκουσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Δια χειρός του Προέδρου του, παρέδωσε 3 οχήματα, στα αντίστοιχα παραρτήματα του Έβρου. Η δωρεά τους, έρχεται να υλοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των ιδίων, που είχαν διατυπώσει τη συγκεκριμένη ανάγκη εδώ και χρόνια. Η επίδοσή των αυτοκινήτων, έγινε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.


20 χρόνια ζωής και προσφοράς συμπληρώνουν οι Σχολές Γονέων, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Η "επίσημη πρώτη" τους, δίνεται τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, με εκατοντάδες εκπροσώπους οικογενειών, να αναμένονται να δώσουν το παρόν. Ο στόχος τους παραμένει να συνδράμουν και να εκπαιδεύσουν, με γνώμονα τη διαμόρφωση του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος για τα παιδιά.


Με την ηθική επιβράβευση και τιμητική αναφορά στους εκατοντάδες εθελοντές που συνέδραμαν, ρίχνει την αυλαία της, μια ακόμη διοργάνωση του Run Greece Αλεξανδρούπολης. Στο κτίριο του Νομαρχείου, θα βραβευθούν, όσοι συνέβαλλαν -λιγότερο ή περισσότερο φανερά- προκειμένου η διοργάνωση να κυλήσει ομαλά και με ταχύτατη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν.


Με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα, επανήλθε δυναμικά στις χειμερινές της προβολές, η Κινηματογραφική Λέσχη της Αλεξανδρούπολης. Διακεκριμένες ταινίες, όπερες ακόμη και σκέψεις για μιούζικαλ, συνθέτουν το πλαίσιο, της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας σεζόν της Λέσχης.


Σελίδα 1 από 829

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps