Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, μαζί μας η υποψήφια Δήμαρχος Ορεστιάδας, επικεφαλής του συνδυασμού Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω, Maria Gougouskidou, που όπως σημείωσε, "δεν συμβιβαζόμαστε με το λίγο και το μέτριο". Η διάχυτη απογοήτευση των κατοίκων της περιοχής για το μηδενικό έργο, όπως αναφέρει, της δημοτικής αρχής, η πίστη της στον κόσμο που έχει ένστικτο και αναγνωρίζει τη διαρκή και συνεπή παρουσία και αγωνιστικότητα της ίδιας, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Αναφέρεται στις προτάσεις του συνδυασμού για τη νεολαία, στις λύσεις για τα προβλήματα καθημερινότητας του Δήμου, για το φεστιβάλ του Άρδα, αλλά και για την προοπτική της Ορεστιάδας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

«Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία για το Δήμο Διδυμοτείχου» μας είπε σήμερα η Maria Manaka, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» του Χρήστου Τοκαμάνη.
Αναφέρθηκε στην αγάπη της για το Διδυμότειχο, που υπάρχει στο dna της, στις χαμένες ευκαιρίες της περιοχής, στην αγανάκτηση των κατοίκων για την αδιαφορία που υφίστανται τα τελευταία 9 χρόνια, ειδικά σε ό,τι αφορά την κατάσταση του οδικού δικτύου, τόσο εντός των οικισμών, όσο και στους αγροτικούς δρόμους. Μίλησε για το μεγάλο θέμα του ΤΕΙ, το οποίο θα πρέπει άμεσα να γίνουν ενέργειες, ώστε να ενδυναμωθεί, αφού αποτελεί ‘αιμοδότη’ της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, στην εγκατάλειψη της δημοτικής πινακοθήκης, του τεμένους Βαγιαζήτ, στο πρόβλημα με το νερό και άλλα σοβαρά θέματα της καθημερινότητας, τα οποία έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Στο στούντιο μαζί μας η Vicky Koinaki, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Σάββα Δευτεραίου, ενός ανθρώπου με όραμα και αγωνιστικότητα, όπως μας είπε. Το παράδειγμα των άλλων κομμουνιστών δημάρχων ανά την Ελλάδα που έχουν πετύχει πολλά, κόντρα στα συμφέροντα και τη μιζέρια. Η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια δίχως βαρίδια, με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Η άποψή της για την ποσόστωση υπέρ των γυναικών, οι θέσεις των υπόλοιπων παρατάξεων που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, το κάλεσμα για συνειδητή πολιτική – και όχι κομματική- στήριξη στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, που δεν αποτελείται μόνο από στελέχη του ΚΚΕ, αλλά από ανθρώπους που αγωνίζονται τίμια για το μέλλον του τόπου τους.


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Μαζί μας ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Stavros Vavias, με την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη Περιφερειακή Σύνθεση. Η απόφασή του να πάρει μέρος για τρίτη φορά σε περιφερειακές εκλογές και οι διαφορές που εντοπίζει σήμερα στον Έβρο, σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Οι λόγοι που επέλεξε τον κ. Τοψίδη, η απάντησή σε όσους κάνουν λόγο για έλλειψη εμπειρίας και η σημασία τού να έχει η περιοχή Εβρίτη Περιφερειάρχη. Τι αναφέρει για την υποψηφιότητα Μέτιου και την στήριξη της ΝΔ, για τη σχέση του με το ΚΙΝΑΛ και για τις θέσεις του συνδυασμού, αναφορικά με χρυσό και LNG.


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Για την υποψηφιότητά του και το έργο της δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη μάς μίλησε σήμερα ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας και εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Βαταμίδης (Yannis Vatamidis). Όπως σημείωσε, "δεν μπορεί κάποιος άλλος υποψήφιος να σταθεί απέναντι σε αυτή την παράταξη και το έργο της", εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ο στόχος της νίκης από την πρώτη Κυριακή είναι εφικτός. Αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου, απάντησε για τα "προεκλογικά" έργα και ζήτησε για μία ακόμη φορά την ψήφο των πολιτών, αφού, όπως είπε, "πιστεύω πως δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη του κόσμου που με στήριξε".


Παίζουμε Θράκη

Ακούστε τον προπονητή του Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας Παναγιώτη Μυλωνά.


Παίζουμε Θράκη

Ακούστε την ταμία του Κοτινος Α.Σ. ΑμεΑ Χρύσα Δημητροπούλου.


Παίζουμε Θράκη

Ακούστε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη.


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Στην παρέα μας σήμερα ο Giorgos C. Dalampiras, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου με την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία - Κώστας Κατσιμίγας. Μας μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος και να "μαθητεύσει" δίπλα στον κ. Κατσιμίγα, που γνωρίζει όχι μόνο τα προβλήματα, αλλά και τις λύσεις που χρειάζονται τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της ΑΜΘ. Όπως σημείωσε, "ερχόμαστε όχι για να πάρουμε, αλλά για να διοικήσουμε την Περιφέρεια και για να εφαρμόσουμε όσα τόσα χρόνια έμειναν επί χάρτου", βάζοντας τον πήχη ψηλά για την εκλογική μάχη της μεθεπόμενης Κυριακής. Αναφέρεται στο κλίμα που επικρατεί στον Έβρο, ιδιαίτερα στους οικισμούς και σχολιάζει το "δίπολο" Μέτιου-Τοψίδη, απέναντι στην ξεκάθαρη πρόταση του Κώστα Κατσιμίγα που "δεν προέρχεται από κληρωτίδα και που προηγείται στην συνείδηση του κόσμου".


Οι Απέναντι στον Δέλτα FM 102.3

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης-Dimitris Kairidis μας μίλησε για την απόφασή του να συμμετέχει στις ευρωεκλογές, για το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα του Έβρου και τις προτεινόμενες λύσεις, την οικονομική κατάρρευση της περιοχής, με τα «κουφάρια» της ΒΙΠΕ, αλλά και τις επιχειρήσεις που επιμένουν και μεγαλουργούν. Ακόμη, αναφέρθηκε στον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα, από τη «μονταζιέρα» του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις του για ακόμη μία φορά, ειδικά για το θέμα των Ποντίων.


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps