14 Φεβρ 2018

 

 

Ο Πρώην Υπουργός και πρώην Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Γιάννης Πανούσης, για την προοπτική υλοποίησης της εξαγγελίας Ίδρυσης μιας νέας Νομικής Σχολής στη χώρα.

 


13 Φεβρ 2018

 

Ο Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης, Χρήστος Τερζίδης, για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη στάση των Συμβολαιογράφων στη Θράκη.

 


13 Φεβρ 2018

Ο Διευθυντής της ΑΣΠΑΙΤΕ Καθηγητής Αθανάσιος Καραφύλλης για το έργο, το παρόν και το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες.

 


13 Φεβρ 2018

Ο Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Κέντρου Θράκης Αντώνης Ραφτόπουλος για την «αναγνώριση» και ορθή καταπολέμηση των καταχρήσεων.
12 Φεβρ 2018

 

 

Ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Νομικός Γιώργος Πεταλωτής για την εξαγγελία Γαβρόγλου για τη δημιουργία τέταρτης νομικής σχολής στην Πάτρα και τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

 


12 Φεβρ 2018

 


Η Καθηγήτρια Νευρολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Χαριτωμένη Πιπερίδου για την Επιληψία με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα κατά της Διαταραχής.

 


12 Φεβρ 2018

 


Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης Αλέξανδρος Τσαπέκος για την καμπάνια ενημέρωσης του συλλόγου σε πολίτες και μαθητές για τη σωστή χρήση των φαρμάκων.

 


12 Φεβρ 2018

 

O αερολιμενάρχης του Αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης, Στέλιος Ζαντανίδης για το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής που θα λειτουργήσει στο αεροδρόμιο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ :

 


09 Φεβρ 2018

 

Ο Εκπρόσωπος του Διαζώματος, Γιάννης Λασκαράκης , στην εκπομπή «Με Διπλή Ματιά» του ΔΕΛΤΑ fm102,3.

 

-          Μιλά για την προώθηση της "Αρχαίας Εγνατίας Οδού".


-          Αναφέρεται στην Ο.Χ.Ε. της Περιφέρειας ΑΜΘ και στα 70.000.000 ευρώ περίπου που έχουν εγκριθεί για τον εν λόγω σκοπό.

 

-          Αναλύει πως η "Αρχαία Εγνατία Οδός", μπορεί να γίνει δρόμος "ειρήνης και συνύπαρξης" με τις γειτονικές μας χώρες.

 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στο Γιάννη Σκεύα και στην Μαρία Παπαδοπούλου, εδώ :

 09 Φεβρ 2018

 

H  Εκπρόσωπος της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης, Ματούλα Γκιδίκα , στην εκπομπή «Με Διπλή Ματιά» του ΔΕΛΤΑ fm102,3.

 

-          Μιλά για την κινητοποίηση των επιτροπών Ειρήνης ΑΜΘ ενάντια στη δημιουργία νατοϊκής βάσης στην Αλεξανδρούπολη.

-          Αναφέρεται στους λόγους που οι συμμετέχουσες επιτροπές και τα σωματεία θεωρούν "λύκο" το ΝΑΤΟ.

 

-          Αναλύει τους λόγους που για τους προαναφερθέντες, η χώρα μας θα πρέπει να τεθεί εκτός της ΒορειοΑτλαντικής Συμφωνίας.

 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στο Γιάννη Σκεύα και στην Μαρία Παπαδοπούλου, εδώ :

 


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps