21 Φεβρ 2018

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, Κώστας Ασλάνογλου, για την πρόθεση να γίνει δίχρονη και υποχρεωτική η προνηπιακή εκπαίδευση. Ποια τα δεδομένα στις σχολικές μονάδες της περιοχής;  

 

 

 


Η Δημοτική Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΠΑΜΕ Έβρου, Φανή Τρέλλη, για την κινητοποίηση με φόντο την έναρξη των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών. 20 Φεβρ 2018

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης λύνει απορίες και εξηγεί : Για τη Δωρεά Μυελού των Οστών, το Ομφάλιο Αίμα, τη μη αιμοδοτική συνείδηση στη χώρα μας και πόσο εύκολα μπορούμε να επηρεάσουμε και να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή.

 


 20 Φεβρ 2018

 

Η Συντονίστρια του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Δέλτα του Έβρου, Ελένη Μακρυγιάννη, για τις αλλαγές που φέρνει το νέο Νομοσχέδιο στους Φορείς Διαχείρισης και στη Διαχείριση των Προστατευόμενων Περιοχών της χώρας. 

 


20 Φεβρ 2018

Η Βρεφονηπιοκόμος και αναπληρώτρια Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρυσούλα Γκαϊτατζή για τις κινητοποιήσεις στους Παιδικούς Σταθμούς και την πρόθεσηγια καθιέρωση δίχρονης υποχρεωτικής προνηπιακής εκπαίδευσης στη χώρα.

 


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Έβρου για το φορολογικό παρόν και μέλλον που διέπει την ιδιοκτησία ακινήτων. Ποια τα συμπεράσματα της ΠΟΜΙΔΑ σε πανελλαδικό επίπεδο; Πως θα "κυλήσει" το 2018;15 Φεβρ 2018

 

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Αιματολογίας/ Ογκολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, Ελπιδοφόρος Μανταδάκης, για τις νεοπλασίες στους ανήλικους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

 


15 Φεβρ 2018

 

Η τοπική Διαχειρίστρια του Μουσείου Μετάξης Σουφλίου, Δήμητρα Διμησκίδου, για τις δράσεις και τα «Λαγανο-Ζυμώματα» στο Μουσείο, με αφορμή την καθαρά Δευτέρα και τους εορτασμούς της Αποκριάς.

 


15 Φεβρ 2018

 

Ο Δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός για τις τουρκικές κινήσεις και προκλήσεις στο Αιγαίο.

 


14 Φεβρ 2018

 

 

Ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία κι Επίτιμος Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, Αθανάσιος Γαλάνης, για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

 


Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook
Contact us 

 

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι της Θράκης.

Η εταιρεία διοικείται από έμπειρα στελέχη και απασχολεί δεκάδες συνεργάτες με πολυετή, επιτυχημένη προϋπηρεσία, στους οποίους προσφέρει συνεχή επιμόρφωση. Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την Ολική Ποιότητα, η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται σήμερα μέσα στην τριάδα των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Social Media

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

 

 

Google Maps